Gripa porcina-22
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
Re: Gripa porcina
anne85, imi place tare mult cum gandesti si nu numai la acest topic
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- anne85
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-07
Multumesc, Blueeyes, Bubutadana !
35+ babyboy
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
Imi incalc cuvantul dat pentru cateva precizari.
Referitor la ironiile subtile printre litere si alte lucruri asemanatoare, ma simt lezata in momentul in care sunt ironizata pe nedrept, nu e vorba ca imi expun parerea personala, era o simpla incercare de informare. Nu va cunosc, as putea chiar sa spun ca imi e egal daca va vaccinati sau nu, pur si simplu va informam. Si din nou tonul chiar nu mi se pare potrivit, dar daca asa ne exprimam, da, m-am simtit leazata. Si chiar nu exista motive sa te referi la intelectul meu si cum mi-l antrenez, dar daca ai tinut neaparat, da, cadrele avizate mi se par mult mai informate in orice domeniu, nu doar in medicina.
Pentru ca da, cum a spus un alt mesaj, informatiile poate mi-au fost "oferite", dar e o diferenta de sursa si e vorba de informatii pe care poti sa le ai daca esti cat de cat in domeniu si cum poti sa le interpretezi sau nu. Consider ca rautatile au fost gratuite. Probabil confuziile s-au creat pentru ca voi discutati mai degraba, iar eu am abordat altfel situatia. E vina mea, nu m-am facut inteleasa, a fost o incercare supusa de la inceput esecului.
In al doilea rand, referitor la precizarea cum ca nici un om sanatos nu a fost doborat de o gripa pot sa spun cu certitudine ca este FALSA. Este mai mult decat falsa si nu e vorba de exceptii. Chiar acum in terapie intensiva sunt multi pacienti cu varste intre 20 si 25 de ani absolut perfect sanatosi care or sa moara. Gripa este o boala serioasa pentru oricine si chiar nu o sa ma satur sa zic asta. Si acest tip in particular ataca oamenii tineri. La astfel de informatii ma refeream cand am spus ca nu exista argumente rationale.
Acestea fiind zise, eu chiar va urez multa sanatate!
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Si mie mi-a venit programare pt copil de 1 an jumate la vaccinul acesta si discutand cu doctorii mi-au spus ca e strict alegerea mea persoanala daca sa il fac sau nu. Eu nu o sa il fac ...desi am f f f f multe cunostinte care s-au vaccinat si care si-au vaccinat copiii.
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
moksha a scris:Consider ca rautatile au fost gratuite. Probabil confuziile s-au creat pentru ca voi discutati mai degraba, iar eu am abordat altfel situatia. E vina mea, nu m-am facut inteleasa, a fost o incercare supusa de la inceput esecului.
Eu nu cred asta (partea cu 'sortita esecului') ci cred ca ai facut foarte bine ca ne-ai spus lucruri pe care noi nu avem de unde sa le stim (nu suntem de specialitate iar in presa si la tv se stie ce si mai ales cum se spune). Pana la urma e decizia fiecaruia pentru sanatatea si viata lui/ei. Sper ca eu nu am spus rautati daca ti se pare ca am facut-o n-a fost cu intentie si imi cer scuze
Chiar acum in terapie intensiva sunt multi pacienti cu varste intre 20 si 25 de ani absolut perfect sanatosi care or sa moara. Gripa este o boala serioasa pentru oricine si chiar nu o sa ma satur sa zic asta. Si acest tip in particular ataca oamenii tineri. La astfel de informatii ma refeream cand am spus ca nu exista argumente rationale.
Pai daca sunt la terapie intensiva de ce sa moara? Daca chiar se moare NUMAI de gripa inteleg sa moara (Doamne fereste pentru toata lumea ) cei care nu se trateaza dar daca sunt in spital sub supraveghere ar trebui sa poata fi vindecati... Sau nu?
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Am auzit ca au murit vreo 2 persoane efectiv de gripa porcina, fara sa fi facut nicio complicatie, fara sa fi avut vreo alta boala gen diabet, leucemie etc. Credeti ca e adevarat ?
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
moksha, felicitari pentru parerile pertinente si sustinute!
- skumpi
- Vizitator
SoareleMeu a scris:Si mie mi-a venit programare pt copil de 1 an jumate la vaccinul acesta si discutand cu doctorii mi-au spus ca e strict alegerea mea persoanala daca sa il fac sau nu. Eu nu o sa il fac ...desi am f f f f multe cunostinte care s-au vaccinat si care si-au vaccinat copiii.
pai ziceau ca nu exista vaccin la copii asa mici ca vaccinul actual e pt varsta minima de 15-16
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
In strainatate in anumite tari sunt si pentru copii mici.
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
kdeea, asta au spus medicii, asta a zis ministerul, asta a spus presa. cum campania de marketing e in plina desfasurare si e agresiva...Dumnezeu stie cat e de adevarat! uite ce s-a intamplat si cu Toni Tecuceanu..initial gripa, apoi a aparut si problema obezitatii, spusa cu un colt de gura, ca acum familia si prietenii sa spuna ca decesul nu a fot provocat de gripa...
moksha, chiar nu ai de ce sa te simti lezata. am sa incerc sa iti explic ceva. tu ai sentimentul ca apartii unei comunitati, celei medicale mai precis. si vorbeai aici in numele ei, din punctul de vedere al unui profesionist. te-am urmarit pe forum si se vede ca esti un om dedicat si cu siguranta vei ajunge un medic bun. numai ca, vezi tu, nu toti medicii sunt buni, oamenii deja nu prea mai au incredere in ei. de aici au plecat anumite reactii, nu erau impotriva ta, erau impotriva comunitatii. e greu! nu conteaza ca sunt 5 medici buni, conteaza ca un om sa moara din cauza unui medic incompetent ( sau poate obosit ) si e suficient ca perceptia sa se schimbe la nivel de comunitate.
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- kdeea
- Platinum member
Da, chestia asta cu Toni Tecuceanu am auzit-o si eu ...
- moksha
- Hero member
SoareleMeu a scris:Si mie mi-a venit programare pt copil de 1 an jumate la vaccinul acesta si discutand cu doctorii mi-au spus ca e strict alegerea mea persoanala daca sa il fac sau nu. Eu nu o sa il fac ...desi am f f f f multe cunostinte care s-au vaccinat si care si-au vaccinat copiii.
sunt total neserioasa si revin, imi cer scuze. in mod oficial nu sunt in stare sa ma tin de cuvant.
presupun ca tu nu esti in tara, pentru ca la noi inca nu s-a facut aceasta recomandare pentru copii. in general nu au aparut cazuri grave la copii, nu pot explica de ce. plus ca micutul tau nu cred ca are multe sanse sa ia boala, cu cateva masuri de siguranta.
ps. pentru cine s-a speriat de ce am zis de terapie intensiva, a fost in sensul in care sunt foarte gravi si nu au sanse mari, nu am mai detaliat. nu toata lumea care e la terapie intensiva va muri, am incercat un rezumat din presiunea timpului. ei sunt de mai mult timp internati si tratamentul - nu se stie de ce - nu a avut efect asupra complicatiilor, asa ca sunt considerati gravi. plus ca sa stai mult timp in terapie intensiva nu e o fericire, intervin alte complicatii. in general ar trebui sa fie vindecati in spital, ai dreptate, pe saloane sunt multi bolnavi care sunt ok si se simt bine, insa unele cazuri sunt grave. nu stiu de ce se intampla asa, sunt persoane tinere si fara alte boli, astfel ca nu imi dau seama.
nu am vrut sa spun cu asta ca numai de gripa se moare, evident ca sunt multe multe multe multe boli si mai grave, dar la topicul asta discutam despre asta.
- kdeea
- Platinum member
Hai, mai, moksha, las-o balta si stai aici ca nu te alunga nimeni
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
moksha a scris:nu am vrut sa spun cu asta ca numai de gripa se moare, evident ca sunt multe multe multe multe boli si mai grave, dar la topicul asta discutam despre asta.
Cred ca nu m-am facut inteleasa probabil nu m-am exprimat cum trebuie. N-am zis ca se moare numai de gripa si nu si de alte boli. Am vrut sa zic "cei care mor de gripa avand DOAR gripa"... adica oamenii perfect sanatosi, care nu au nici o alta boala inainte de contractarea virusului, si pe care ii omoara DOAR gripa. (de aceea am zis ca nu m-as mira sa moara si doar de gripa daca nu se trateaza dar daca sunt in spital ar trebui sa fie vindecati). Acum sper ca e clar
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Nu sunt in tara. Eu am motivele mele mai mult sau mai putin solide din cauza caruia nu il fac... chiar am mare incredere in vaccin. Am inteles ca doare mana destul de tare dupa ... si nu vreau sa il doara absolut nimic.... mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc. Daca o sa aibe gripa noua atunci pot sa ma dau cu capul de peretii ca nu l-am facut cand trebuia.
- moksha
- Hero member
lucia05 a scris:kdeea, asta au spus medicii, asta a zis ministerul, asta a spus presa. cum campania de marketing e in plina desfasurare si e agresiva...Dumnezeu stie cat e de adevarat! uite ce s-a intamplat si cu Toni Tecuceanu..initial gripa, apoi a aparut si problema obezitatii, spusa cu un colt de gura, ca acum familia si prietenii sa spuna ca decesul nu a fot provocat de gripa...
moksha, chiar nu ai de ce sa te simti lezata. am sa incerc sa iti explic ceva. tu ai sentimentul ca apartii unei comunitati, celei medicale mai precis. si vorbeai aici in numele ei, din punctul de vedere al unui profesionist. te-am urmarit pe forum si se vede ca esti un om dedicat si cu siguranta vei ajunge un medic bun. numai ca, vezi tu, nu toti medicii sunt buni, oamenii deja nu prea mai au incredere in ei. de aici au plecat anumite reactii, nu erau impotriva ta, erau impotriva comunitatii. e greu! nu conteaza ca sunt 5 medici buni, conteaza ca un om sa moara din cauza unui medic incompetent ( sau poate obosit ) si e suficient ca perceptia sa se schimbe la nivel de comunitate.
Imi pare rau daca si eu am reactionat exagerat, dar sunt intr-o perioada proasta - va vine sau nu sa credeti, sunt foarte racita, am sa fac catorva pe plac si am sa recunosc ca banuiesc vaccinul
Ai dreptate probabil cu comunitatea la care am impresia mai mult ca apartin, dar sa stii ca sunt foarte multi medici chiar extraordinari, chiar in Romania, pe care eu una ii consider exemple. Unul dintre ei este mama mea Dar sistemul e facut sa iti ucida spiritul si sufletul, astfel ca multi aleg multe alte cai catre succes si uita ce scop au. Dar asta chiar e off topic si probabil doar febra ma tot indeamna sa trimit mesaje. Poate totusi candva o sa scriu mai mult despre subiectul acesta.
- moksha
- Hero member
SoareleMeu a scris:Nu sunt in tara. Eu am motivele mele mai mult sau mai putin solide din cauza caruia nu il fac... chiar am mare incredere in vaccin. Am inteles ca doare mana destul de tare dupa ... si nu vreau sa il doara absolut nimic.... mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc. Daca o sa aibe gripa noua atunci pot sa ma dau cu capul de peretii ca nu l-am facut cand trebuia.
Hai ca imi dobor recordul de mesaje
Eu una sunt foarte sensibila la durere, chiar sunt genul care se cam vaicareste din orice, asa ca poate nu sunt un factor de incredere, dar e adevarat, doare destul de mult, mai ales pentru o manuta atat de mica. E drept, copilasii sunt foarte adaptabili si ii poti atrage atentia cu altceva si sa uite de durere, dar e un fapt ca ea exista. Nu cred sa faca si daca va face, majoritatea copiilor care au facut - cel putin in tara - au facut niste forme aproape fara rasunet in starea lor generala. Daca i-o fi durut ceva saracutii asta nu mai stiu, dar eu zic sa stai linistita, sansele ca el sa ia virusul sunt mici daca ai grija, cum sunt sigura ca ai Plus de asta, depinde in ce tara esti, pentru ca datorita ratei mari de vaccinare si a numarului mare de bolnavi din tarile Europei vestice se preconizeaza ca imbolnavirile o sa scada si nu o sa apara un val nou al pandemiei. Desi nu putem sti sigur, eu zic ca s-au adunat destui factori care sa te linisteasca.
- moksha
- Hero member
December a scris:moksha a scris:nu am vrut sa spun cu asta ca numai de gripa se moare, evident ca sunt multe multe multe multe boli si mai grave, dar la topicul asta discutam despre asta.
Cred ca nu m-am facut inteleasa probabil nu m-am exprimat cum trebuie. N-am zis ca se moare numai de gripa si nu si de alte boli. Am vrut sa zic "cei care mor de gripa avand DOAR gripa"... adica oamenii perfect sanatosi, care nu au nici o alta boala inainte de contractarea virusului, si pe care ii omoara DOAR gripa. (de aceea am zis ca nu m-as mira sa moara si doar de gripa daca nu se trateaza dar daca sunt in spital ar trebui sa fie vindecati). Acum sper ca e clar
Am inteles acum, febra e de vina, imi cer scuze, am citit printre randuri. Este foarte clar
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|