Gripa porcina-21
- skumpi
- Vizitator
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Re: Gripa porcina
cica are si mercur in compozitie
deci nu pot sa cred...am vazut acum la tv oameni care se stergeau la nas si tuseau in timp ce stateau la coada pentru vaccin...sper k i-a trims inapoi acasa si nu i=a vaccinat
Ultima oara a fost editat de mykutza (2010-01-12 08:10:28)
Sa nu te astepti sa te salut!
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
moksha a scris:carmen_21 a scris:
ShineOfBlood a scris:Pai nu vedeai,ca era o banala gripa... nu s-a inventat vaccin pentru gripa normala (nu unul asa,minune,cum e asta,adica),oamenii ar fi spus ca nu au murit pana atunci,nu vor muri nici in viitor,si uite asa nu s-ar fi vaccinat nimeni. Da' daca aparea alta gripa (ca orice gripa,de altfel,da' mai mediatizata si,cica,mai speciala,asa,de felu' ei...),era un prilej de mediatizare. Mortile naturale de ce nu sunt date la tv? Ca doar mor oameni. Ce,ei nu merita sa apara? Nu. De ce? Pentru ca nu e ceva care sa vanda. Cand exista ceva nou si necunoscut,toaaaaata gloata se inghesuie sa ia toate masurile de protectie. Masuri de protectie care costa,si orice ban conteaza pe criza asta economica a noastra.
subscriu
S-a inventat vaccin pentru gripa "normala" de foarte mult timp.
Si am spus in post,in paranteza pe care se pare ca nu ai vazut-o,ca nu e unul minune... multa lume NU se vaccineaza pentru gripa sezoniera,iar boii nu mai stiu cum dracu sa scoata bani. Inventeaza chestii noi si inchipuite numa' ca sa scoata niste bani si sa fie laudati ca vezi doamne au scos un vaccin nou,MIRACULOS,si asa mai departe. Cum apare ceva nou care se manifesta ca orice alta banalitate,cum se duc toti prostii paranoici sa se vaccineze (si aici nu ma refer la cineva anume;e opinia mea despre toti aceia care au instinctul de turma si care nu pot gandi for themselves).
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
- anne85
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-07
Asa cum spune si Shine, "se duc toti prostii paranoici sa se vaccineze (si aici nu ma refer la cineva anume;e opinia mea despre toti aceia care au instinctul de turma si care nu pot gandi for themselves)." este intr-adevar o jignire la adresa intelectului (mai dezvoltat al unora,ce-i drept) sa ii aliniezi pur si simplu, ca pe dobitoace, sa "inghita" un vaccin-minune impotriva unui virus manufacturat intr-un laborator si aruncat ca o bomba mass-media peste tot unde prinde informatia ca atare, fara prea multe intrebari sau probleme de logica.
Si ma gandesc, impingand putin problema pe taramul conspiratiei paranoice, ce usor reactionam, cel putin noi romanii, la orice fel de comanda data la nivel central si la orice mesaj, subliminal sau nu. N-ar fi de mirare sa ne trezim "robotzei" comandati frumos de la distanta de vreo cateva minti sclipitoare, ca oricum fondul e fooooarte bun pentru asa ceva in patria noastra iubita ...
Ultima oara a fost editat de anne85 (2010-01-12 13:38:39)
35+ babyboy
- anne85
- Full member
Si inca ceva, mi-am amintit : fetele, stiti ca de murit tot o sa murim, odata si odata ? Si daca mor de gripa porcina sau calcata de tren e vreo diferenta ? Important nu e cum mori, ci cum traiesti !!! Si daca in timpul vietii nu sunt altceva decat un zombi, imbracat frumusel ce-i drept, aranjat, coafat, scolarizat, educat ... dar tot un zombi care primesc informatia si comenzile ca atare, ce rost mai are sa traiesc ? Daca tot nu pot hotari pentru mine insami si mi se impune mai stiu eu ce idiotenie de vaccin, ce rost mai are gandirea sau ratiunea ? Si apoi, manipularea maselor ar trebui sa fie o arta, ori mie tampenia asta de gripa porcina imi seamana cu un tablou pictat de un copil retardat ....
35+ babyboy
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
anne85 a scris:Asa cum spune si Shine, "se duc toti prostii paranoici sa se vaccineze (si aici nu ma refer la cineva anume;e opinia mea despre toti aceia care au instinctul de turma si care nu pot gandi for themselves)." este intr-adevar o jignire la adresa intelectului (mai dezvoltat al unora,ce-i drept) sa ii aliniezi pur si simplu, ca pe dobitoace, sa "inghita" un vaccin-minune impotriva unui virus manufacturat intr-un laborator si aruncat ca o bomba mass-media peste tot unde prinde informatia ca atare, fara prea multe intrebari sau probleme de logica.
Si ma gandesc, impingand putin problema pe taramul conspiratiei paranoice, ce usor reactionam, cel putin noi romanii, la orice fel de comanda data la nivel central si la orice mesaj, subliminal sau nu. N-ar fi de mirare sa ne trezim "robotzei" comandati frumos de la distanta de vreo cateva minti sclipitoare, ca oricum fondul e fooooarte bun pentru asa ceva in patria noastra iubita ...
Foarte intelept ce ai zis ...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
faza cu acest vaccina: ei au interese mari sa facem vaccinu ptr ca sunt in joc miliarde de euro la nivel mondial iar companiile farmaceutice sunt cele mai castigate
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
mie mi se pare ca spiritul de turma e si cel contra vaccinului, dar trecand la subiect, nu are nici o relevanta faptul ca era alergic la penicilina sau la orice altceva, atata timp cat a facut vaccinul si nu a dezvoltat nici o alergie. este in siguranta din punctul acesta de vedere.
din alte puncte de vedere nu cred ca are rost sa mai explic ceva.
stai linistita!
- skumpi
- Vizitator
da nu are legatura penicilina si aspirina e vorba de alergii la ou, pt. ca vaccinu e facut pe embrion de gaina, ceva de genu ! deci din punctu asta de vedere stai linistita
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
ShineOfBlood a scris:moksha a scris:carmen_21 a scris: subscriu
S-a inventat vaccin pentru gripa "normala" de foarte mult timp.
Si am spus in post,in paranteza pe care se pare ca nu ai vazut-o,ca nu e unul minune... multa lume NU se vaccineaza pentru gripa sezoniera,iar boii nu mai stiu cum dracu sa scoata bani. Inventeaza chestii noi si inchipuite numa' ca sa scoata niste bani si sa fie laudati ca vezi doamne au scos un vaccin nou,MIRACULOS,si asa mai departe. Cum apare ceva nou care se manifesta ca orice alta banalitate,cum se duc toti prostii paranoici sa se vaccineze (si aici nu ma refer la cineva anume;e opinia mea despre toti aceia care au instinctul de turma si care nu pot gandi for themselves).
Intr-adevar nu am vazut-o. Parerea ta e una justificata, odata ce ti-o exprimi si suntem in democratie, dar mi se pare urat sa vorbesti in necunostiinta de cauza si sa faci niste oameni prosti, respectiv boi.
Spirit de turma mi se pare si mie sa nu gandesti pentru tine si sa fii antivaccin FARA sa ai argumente propriu-zise, logice si stiintifice, sau macar rationale. Nu a zis nimeni ca e miraculos, gripa nu e o banalitate, foarte multe persoane se vaccineaza pentru gripa normala. Nu te obliga nimeni sa faci vaccinul. Dar vad ca oricum nu are rost sa mai spun nimic.
Tonul mesajului tau aproape ma dezarmeaza. Si mi se pare chiar nepotrivit in conditiile in care am incercat sa explic niste lucruri. Si poate ai fi observat (ceea ce nu ai facut) ca am scris cred 5 mesaje, incercand sa raspund tuturor, poate ca mi s-ar fi putut ierta neatentia...
Cum eu m-am vaccinat si sunt deci o proasta paranoica, imi iau la revedere de la acest topic unde nu e locul meu si va doresc multa sanatate!
Ultima oara a fost editat de moksha (2010-01-13 00:14:55)
- skumpi
- Vizitator
buei nu pleca fix aici e locul tau !
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
Don`t go, mie una imi place mult cum ai explicat tot ce tine de acest vaccin si mai ales ca ai avut rabdarea sa raspunzi la fiecare in parte!
Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-13 00:32:37)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
moksha a scris:ShineOfBlood a scris:moksha a scris: S-a inventat vaccin pentru gripa "normala" de foarte mult timp.
Intr-adevar nu am vazut-o. Parerea ta e una justificata, odata ce ti-o exprimi si suntem in democratie, dar mi se pare urat sa vorbesti in necunostiinta de cauza si sa faci niste oameni prosti, respectiv boi.
Spirit de turma mi se pare si mie sa nu gandesti pentru tine si sa fii antivaccin FARA sa ai argumente propriu-zise, logice si stiintifice, sau macar rationale. Nu a zis nimeni ca e miraculos, gripa nu e o banalitate, foarte multe persoane se vaccineaza pentru gripa normala. Nu te obliga nimeni sa faci vaccinul. Dar vad ca oricum nu are rost sa mai spun nimic.
Tonul mesajului tau aproape ma dezarmeaza. Si mi se pare chiar nepotrivit in conditiile in care am incercat sa explic niste lucruri. Si poate ai fi observat (ceea ce nu ai facut) ca am scris cred 5 mesaje, incercand sa raspund tuturor, poate ca mi s-ar fi putut ierta neatentia...
Cum eu m-am vaccinat si sunt deci o proasta paranoica, imi iau la revedere de la acest topic unde nu e locul meu si va doresc multa sanatate!
Esti libera sa expui aici ce vrei tu,nu ma deranjeaza cu nimic,si nu te cataloghez drept nimic. Cine face vaccinul si e sigur ca nu o sa i se intample nimic e foarte ok. Prosti sunt aia care cum au auzit la televizor de x persoana care a murit,hop-top in secunda doi s-au si strans nu stiu cate sute la spital. Vorbesc de tata Leana si lelea Anuta de la Cucuietii din Vale,care saracele nici nu stiu pentru ce-i vaccinul,da' ele sigur trebuie sa-l faca. Astia sunt cei prosti. Care se baga in ceva numai de dragul de a se baga (ceva specific poporului nostru). Nu am niciun spirit de turma...eu pur si simplu sunt setata impotriva medicamentelor,a vaccinurilor si a orice tine de medicina moderna. Consider ca trebuie folosite numai in cazuri urgente si foarte serioase,pentru ca altfel zau nu moare nimeni. Un om sanatos si bine pus la punct n-a fost niciodata doborat de o gripa... logic mi se pare ca toata viata sa ai grija sa fii un om sanatos,then,nu sa astepti sa se puna toate bolile pe tine si atunci sa te duci ca un cretin sa te vaccinezi si sa zici ca scapi de toate. E prostesc. Ii vad pe unii ca la prima IDEE de durere de cap (deci nici macar o durere concreta),se indoapa cu pastile. Da,ii consider boi si prosti,pentru ca sunt. Se indoapa cu substante,isi f*t organismul si asta doar pt ca nu sunt capabili sa previna (si nici nu vor,la o adica. De ce sa previna si sa depuna un minim efort cand se pot indopa cu pastile - nici ei nu stiu de care - atunci cand cred ei ca au nevoie?).
- anne85
- Full member
Moksha, nu te mai simti asa lezata, ca nu e cazul ... Fiecare isi da cu parerea, mai acid sau nu. Si apoi, problema nu cred ca era sa convinga cineva pe altcineva, cu "argumente propriu-zise, logice si stiintifice, sau macar rationale" sa faca ori sa nu faca tampenia asta de vaccin. Discutia era legata de toata isteria asta nationala, sau mondiala, daca voi vreti, cu virusul asta denumit (foarte inteligent, de altfel ) "gripa porcina". Iar informatiile pe care le detii tu, Moksha, sau pe care crezi ca le detii, fie vorba intre noi, ti-au fost "oferite", nu le-ai descoperit tu singurica, nici cineva cunoscut tie ... Sau mai bine zis "ne-au" fost oferite .. La fel ca si criza asta economica mondiala, la fel gripa aviara, la fel boala vacii nebune, sau mai stiu eu ce alta "pandemie" de-asta ... Nu zice nimeni sa facem acuma vreo secta anti-vaccin sau vreut cult al conspiratiei mondiale ... dar trebuie totusi sa recunoastem ca prea sunt cusute cu ata alba toate povestile astea "mondiale" din ultima vreme.
Dar, nah, fiecare isi antreneaza intelectul cum ii place - unii iau informatiile ca atare, de la "cadre avizate si profesionisti" care oricum "nu vorbesc in necunostinta de cauza", nu ? Altii isi pun probleme existentiale majore, fara sa poata schimba totusi ceva ...
35+ babyboy
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Foarte frumos ai grait, anne85
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|