homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 5-28

#514 2009-05-12 11:40:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Vreau sa slabesc - 5

tare rau akisandra sad

#515 2009-05-12 11:41:54

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pai da da nu stiu dc....morrrrr cand vad ca acuma 3-4 zile avea, 64 si acum 67...pt o bucatica de cioco??grater

#516 2009-05-12 11:54:37

Sandryss
New member
Inregistrat: 2008-10-31

Am slabit la "viata mea" vreo 16kg.Prima data am slabit 10 kg acum 3 ani si ulterior 6 kg,recent.Nu am numarat niciodata calorii si nu am calcut, ca trebuie sa mananc 1200 azi sau stiu eu,1500 maine.Am fost sportiva de performanta, am avut o accidentare grava si nu am mai facut sport deloc o perioada de 1an si m-am ingrasat. Azi am 1,74 si 59 de kg.Daca va intereseaza va povestesc,este atat de simplu,incat dupa 2 3 saptamani, depinde de fiecare dintre voi,ajungi sa te obishnuiesti si sa  ti se pare normal sa nu papi cioco si alte bunataturi   majoreta

'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.'

#517 2009-05-12 11:59:07

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pai da, Sandryss, povesteste.

#518 2009-05-12 11:59:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

bine ai venit, Sandryss, spune-ne, bineinteles smile

Publicitate

loading...

#519 2009-05-12 13:09:44

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

ieri am facut pentru prima data masaj anticelulitic,iar azi am niste dureri pe anumite portiuni,ca si cum ar fi vanatai,dar nici urma de vanataie.fetelor care faceti masaj,e normal sa doara la inceput?cum ma mai duc eu joi la masaj daca ma doare asa?ma va durea asa de fiecare data cand merg la masaj?sau numai acum la inceput?  smile

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#520 2009-05-12 13:26:18

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Soleil a scris:

mary_aleee a scris:

Soleil a scris:

tinem pumnii, mary! dar tu parca erai slabuta slabuta...

slabuta slabuta??? unde, cand?? am 64 kg si 165cm. m-am lasat asa sa ma ingras ca vacuta!! si nu se mai poate!

din ce am vazut din poze, aratai foarte bine puss

aratam acum cateva luni. Nu aveam 50 kg nici atunci dar eram mai proportionata. In schimb in ultimul timp nu am mai tinut cont si uite ce a iesit. cum a venit un pic vara am vazut ce eram si ce am devenit.

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#521 2009-05-12 13:38:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cred ca in ceea ce priveste slabitul nu conteaza de unde vin caloriile pentru ca corpul consuma indiferent daca vin dintr-un hamburger sau dintr-o salata...ca nu e sanatos sa mananci fast si prajeli si ca decat sa mananci un meniu la mc cu care nu te saturi mananci o salata dupa care esti full ok sunt de acord...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#522 2009-05-12 13:43:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ba conteaza si sursa, wild, pentru din carne si prajeli rezulta grasime care se depune, pe cand din aceeasi cantitate de legume/alimente sanatoase rezulta energie care se consuma...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#523 2009-05-12 13:56:51

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

la treaba asta chiar nu m-am gandit. si anume ca din carne si prajeli rezulta grasime care se depune, pe cand din aceeasi cantitate de legume sau alimente sanatoase rezulta energie care se consuma
dar foarte interesant si e bine de stiut

#524 2009-05-12 14:11:37

Sandryss
New member

ET a scris:

Pai da, Sandryss, povesteste.

In primul rand am inceput cu reducerea portilor de mancare. 3mese/zi mari sau 5 mici .Am tinut 2 luni de zile un regim disociat pe care il voi scrie mai jos si in aceste 2 luni am inceput sa fac aerobic 5 zile pe saptamana,iar in celelalte 2 zile miscare,indiferent de natura ei.Mers pe jos 1ora fortat,adik repede, sau innotat sau cu rolele cu steparul...sa fie miscare.Am tinut regimul numai 2 luni dupa care am mancat mai "normal" ca sa spun asa dar fara paine alba, dulciuri de orice natura, prajeli, fast-food sau carbohidrati,decat 1 data/saptamana.
Regimul :  Luni: Legume fierte sau proaspete(fara cartofi,mazare,orez, naut,fasole)
                Marti: Carne de vita sau pui -Fiarta sau la gratar
                Miercuri: 4oua fierte sau omleta gatita fara ulei/unt/margarina
                Joi: Lactate (fara cascaval,urda, telemea oaie sau bivolita,lapt gras sau smantana,unt)
                                  numai degrasate sau slabe
                Vineri : Peste la gratar sau in cuptor(cu putine legume)
                Sambata: Fructe(fara pepene galben, banane, prune sau fructe uscate)
                Duminica:Orice din cele 6 zile dar nu combinate.Ex: Dim:lactatle, Pranz:peste,Cina:fructe
Nota: 2l/apa sau ceai neindulcit pe zi. Cafeaua fara zahar sau cu indulcitor.
Dupa 2-3 saptamani de regim depinde de masa corporala a fiecaruia se introduce la Legume orez si cate 1 cartof fiert sau mazarea constand intr-o singura masa, iar la Fructe unul din acelea care erau interzise.
Eu personal primul lucru care il faceam dimineata era o cana de ceai calda sau apa si dupa 30 min luam masa.
Spor!

#525 2009-05-12 14:25:52

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Eu nici nu stiu ce sa mai cred, citind atatea..se contrazic unii pe altii; ca asta-i buna, asta nu-i buna etc. Pana la urma, daca tu reusesti sa slabesti si sa te mentii combinand proteine cu carbohidrati (de parca a fi o crima; pana acum tot timpul mancam carne cu cartofi..asa am fost invatata..ma rog, asa " suna" bine sa mananci), atunci aia e bine pentru tine. Accentul pus pe " sa te mentii" . Si vad ca e poate...
Deci daca ar fi sa ne luam dupa toate teoriile, n-am mai putea manca nimic. De exemplu, cat ma incurajau parintii sa mananc fructe in loc de ciocolata, eu nu si nu, tot ciocolata. Acum, ca mi-a venit mintea la cap, mananc fructe in loc de ciocolata , ca sa aflu cu stupoare ca...nici fructele nu sunt bune! Dimineata mancam paine prajita cu mezeluri si cascaval, sau cu pate, si m-am decis sa mananc mai sanatos- adica cereale cu lapte. Si...surpriza! Nici alea nu sunt bune (deh, proteine+ carbohidrati).
Eu nu am de gand sa ma chinui, gandindu-ma ca de acum nu voi mai manca ciocolata in viata mea,sau mai stiu eu ce porcarii...Stiu ca ziceam la inceput ca dieta va fi un mod de viata, dar nu cred ca pot. Tocmai faptul ca dieta e dieta si se va termina cand voi ajunge unde vreau eu, tocmai asta imi da ambitie sa merg mai departe. Sunt unele alimente, recunosc, de care nici nu-mi mai e pofta si voi incerca sa le scot de tot din alimentatie: de ex prajelile sau mancarea de tip fast-food si sucurile acidulate. Dar de aici si pana la a nu manca nimic care are zahar, sa nu mananc ciocolata, sau sa nu fac cate o prajitura in care sa fie destrabalare de oua, faina, zahar etc..Nu e pentru mine. Felicitari celor care pot..

Scuze, trebuia sa-mi dau drumul frustrarilor cu care m-am trezit azi dimineata si dupa ce m-am uitat in oglinda m-am gandit a suta oara " Doamne, grasa mai sunt!"

#526 2009-05-12 14:27:23

annabel
Diamond member

cam criminala ziua cu 4 oua, fata de celelalte criminale

#527 2009-05-12 14:33:28

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

eu nu as putea sa tin un regim atat de strict, parca tot atunci cand stiu ca tre sa mananc legume am pofta de carne sau altceva, mai bine mananc din toate ff putin si asa ma obisnuiesc f usor, de fapt asta inseamna un mod de viata sanatos...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#528 2009-05-12 14:35:07

Sandryss
New member

annabel a scris:

cam criminala ziua cu 4 oua, fata de celelalte criminale

Da, ziua cu ouale e criminala.eu am tinut-o 2 saptamani si pe urma am inlocuit-o cu o zi in care mancam  numai legume sau numia fructe.Eu m-am obisnuit pt ca nici inainte eu nu m-am omorat sa mananc combinat sau nu stiu ce mancaruri gatite.
A doua oara cand am slabit,am slabit in 4 saptamani exact 6 kg si am mancat numai salate,fructe,carne la gratar si branza de vaci degresata si cate un iaurt slab,sau cereale cu lapte slab dimineata...si tot asa alerg 4 5 zile din saptamana cate 4,5 km si ma simt perfect.Am scapat aproape de tot de celulita mai am putin sub fese

#529 2009-05-12 14:39:08

Sandryss
New member

nikko20 a scris:

eu nu as putea sa tin un regim atat de strict, parca tot atunci cand stiu ca tre sa mananc legume am pofta de carne sau altceva, mai bine mananc din toate ff putin si asa ma obisnuiesc f usor, de fapt asta inseamna un mod de viata sanatos...

Nu e sanatos regimul asta ma gandesc si eu pt ca te super forteaza,dar daca vrei sa fii slaba cu o pile frumoasa si ferma, se cere sacrificii. Dupa ce am slabit mi-au iesit analizele f bune si eu sunt f multumita de ce am reusit.Trebuie multa ambitie.Insa si regimul al 2lea e mishto si e mult mai ushor,numai ca slabesti mai greu! Oricum cu multa multa miscare rezolvi mult

#530 2009-05-12 14:40:28

annabel
Diamond member

a doua oara cand ai slabit 6 kg, super misto.si dieta si sportul si faptul ca aproape nu mai ai celulita

#531 2009-05-12 14:46:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

tocmai ca nu e sanatos, tocmai tu o zici... ai de gand sa mananci asa toata viata? pt ca daca renunti la acest regim vei pune inapoi...
prefer sa mananc combinat, dar in portii mici si cat de cat sanatos...

#532 2009-05-12 14:46:22

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

pai sacrificii oricum faci pentru ca si eu am eliminat grasimile, dulciurile, zaharul insa imi permit sa mai gust si din cele interzise si mananc ce vreau nu stau sa ma uit pe lista ce trebuie sa mananc acum fiecare face ce crede si ce i se potriveste, eu renuntand la cele de mai sus am reusit sa dau jos surplusul pus de sarbatori adica in 3 sapt 2 kg jum si acum e f usor sa ma mentin

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.