homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sindrom astenic (depresiv)-21

#381 2009-07-13 17:02:10

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: Sindrom astenic (depresiv)

offf...... vezi k daca are prob cu tensiunea unele antidep  dau tahicardie

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#382 2009-07-13 20:00:43

adina15
Hero member

Jessie a scris:

A luat Sedatif PC - nimic, Calmogen - nimic, Sedocalm nu cred ca a luat. Singurul care il mai calmeaza (dar destul de putin) este Extraveralul. Ansilanul i-a provocat o somnolenta de m-a speriat, in viata lui nu a dormit atata, aproape o zi a dormit.
Tu cate luai pe zi, una? In ce perioada a zilei?

toate antidep dau somnolenta ..dupa cum am mai spus sunt antidep care se iua strict numai seara asta pt k dau somnolenta si cele d zi kre sunt lai light (asa le zic eu)...........e normal k sa ii provoace somnolenta pt k in timpul somnului creierul se reface  ...si eu am luat antidep dupa cum le povesteam fetelor si avea pastila d seara d zi si la nevoie

#383 2009-07-14 07:59:08

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

A luat ieri un Ansilan si de data aceasta nu i-a mai dat somnolenta, dupa voce parca mi s-a parut ca ii este mai bine, azi dimineata a spus ca i s-a mai facut un pic rau dar cred ca a fost din cauza oboselii pt ca nu a dormit decat o ora (a trebuit sa stea de paza la serv).

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#384 2009-07-14 08:40:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Offf Jessie puss
Multa sanatate pt iubi tau, draguta!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#385 2009-07-14 09:02:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Jessie  puss sper sa-l ajute sa-i fie mai bine

Publicitate

loading...

#386 2009-07-14 09:06:53

Jessie
Platinum member

Multumesc mult, fetele! puss

Cred ca o sa mai fie de tras, sa vad cum mai abordez problema, desi imi e un pic greu pt ca si eu ma enervez usor. sad

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#387 2009-07-14 09:09:52

heimdall
Diamond member

Trebuie sa strangi din dinti si sa nu te enervezi, nici sa nu te sperii... numeri pana la 100, tragi aer in piept si esti cat poti tu de calma. Ideea e sa te comporti cat de cat normal, altfel ii vei accentua ideea ca e ceva in neregula si se va speria si mai tare.

#388 2009-07-14 09:30:00

Jessie
Platinum member

Oricum el stie ca ceva este in neregula si cand ii mai spun ca este totul bine si ca o sa trecem peste, se mai enerveaza si i se mai face rau uneori.
O sa mai ia Ansilanul cateva zile sa vedem cum o sa fie.

#389 2009-07-14 09:48:03

heimdall
Diamond member

Sa-l ia cateva zile bune, Jessie... cat timp i-a zis medicul sa-l ia ? Eu am luat 2 sau 3 saptamani, nu mai stiu exact

#390 2009-07-14 09:49:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu am avut medicatie tot 2 saptamani, si am scazut doza treptat...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#391 2009-07-14 09:58:12

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

e foarte important sa grabiti treaba cu psihologul....chiar daca face tratament...
eu sunt constienta ca nu toata lumea a avut experiente ok cu psihologii dar pe mine asta m-a ajutat...avand in vedere ca eu nu am facut tratament medicamentos in afara de calciu...magne B6 ....si numai atunci cand ma simteam agitata, intram in panica...luam un distonocalm, care ma ajuta enorm...imi dadea o stare de liniste, nu somnolenta...dar discutiile cu tipa si modul ei de abordare m-au scos din stare dupa a doua intalnire cand am plecat de la ea cu gura pana la urechi...parca simteam...din nou....ma bucuram... smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#392 2009-07-14 09:58:43

Jessie
Platinum member

Nu i-a zis nimic, ci doar ca tb sa il ia.
O sa ii spun sa ia 2 saptamani si sa vedem rezultatele. Si dupa cele 2 sapt a fost totul ok, heim? Nu au mai fost crize?

blue, tu ce medicamente ai luat?

O sa grabesc treaba cu psihologul atunci cand voi reusi sa gasesc unul bun. smile A luat si Magne B6 si o perioada a fost ok, dupa care iar a inceput.

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-07-14 10:00:51)

#393 2009-07-14 10:00:16

heimdall
Diamond member

Jessie, atacuri de panica am si acum, dupa ani de zile... Cum ziceam si mai devreme, m-a ajutat sa ies din starea aia si sa preiau controlul, sa ma descurc singura apoi... din pacate nu e gripa, sa treaca de tot atat de repede...
Detzy, tu cam cat timp ai facut terapie ?

#394 2009-07-14 10:02:57

Jessie
Platinum member

Asta tb sa invete si el, sa preia controlul.
Totusi ceva fizic nu cred ca mai are, adica s-au facut destule analize si chiar nu stiu daca mai tb investigat si altceva.

#395 2009-07-14 10:31:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

heimdall a scris:

Jessie, atacuri de panica am si acum, dupa ani de zile... Cum ziceam si mai devreme, m-a ajutat sa ies din starea aia si sa preiau controlul, sa ma descurc singura apoi... din pacate nu e gripa, sa treaca de tot atat de repede...
Detzy, tu cam cat timp ai facut terapie ?

pai am facut cam 6 sedinte...cam 3 sapt...ca erau 2 / sapt. si dupa aia nu am mai simtit nevoia eu sa fac...si-am hotarat ca e gata smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#396 2009-07-14 10:34:31

heimdall
Diamond member

wow, atat de putin ? eu ma gandeam ca o sa muncesc doar ca sa platesc sedintele la psiholog... nu stiu de ce credeam ca dureaza foarte mult terapia

#397 2009-07-14 10:35:35

adina15
Hero member

Jessie a scris:

Nu i-a zis nimic, ci doar ca tb sa il ia.
O sa ii spun sa ia 2 saptamani si sa vedem rezultatele. Si dupa cele 2 sapt a fost totul ok, heim? Nu au mai fost crize?

blue, tu ce medicamente ai luat?

O sa grabesc treaba cu psihologul atunci cand voi reusi sa gasesc unul bun. smile A luat si Magne B6 si o perioada a fost ok, dupa care iar a inceput.

medicatia e dif d la pacient la pacient ........ asta depinde d modul in care raspunde la ele .in prima faza va lua 10 zile si daca e oki in astea 10 zile va continua cu ele

#398 2009-07-14 11:12:53

Jessie
Platinum member

Si eu gandeam la fel, ca terapia dureaza cel putin 1 luna - 2 si pe urma doar la nevoie daca este cazul, dar probabil difera de la om la om.

adina, tu mai continui cu medicatia si acum?

#399 2009-07-14 11:31:19

adina15
Hero member

Jessie a scris:

Si eu gandeam la fel, ca terapia dureaza cel putin 1 luna - 2 si pe urma doar la nevoie daca este cazul, dar probabil difera de la om la om.

adina, tu mai continui cu medicatia si acum?

da, asta pt k nu ai voie sub nici o forma sa il intrerupi brusc ci in mod treptat in fct d rezultate........ terapia dureaza si ea la fel in fct d pacient unii pot avea rez imediat altii dupa lungi sedinte numai d el depinde..... terapia se face atata timp knd ai nev si vrei sa mergi .... eu knd am fost prima data am fost socata la kt d multi tineri au ajung sa se confrunte cu atacurile d panica ......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.