|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-21#381 2009-07-13 17:02:10
Re: Sindrom astenic (depresiv)offf...... vezi k daca are prob cu tensiunea unele antidep dau tahicardie Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #382 2009-07-13 20:00:43
Re: Sindrom astenic (depresiv)
toate antidep dau somnolenta ..dupa cum am mai spus sunt antidep care se iua strict numai seara asta pt k dau somnolenta si cele d zi kre sunt lai light (asa le zic eu)...........e normal k sa ii provoace somnolenta pt k in timpul somnului creierul se reface ...si eu am luat antidep dupa cum le povesteam fetelor si avea pastila d seara d zi si la nevoie Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #383 2009-07-14 07:59:08
Re: Sindrom astenic (depresiv)A luat ieri un Ansilan si de data aceasta nu i-a mai dat somnolenta, dupa voce parca mi s-a parut ca ii este mai bine, azi dimineata a spus ca i s-a mai facut un pic rau dar cred ca a fost din cauza oboselii pt ca nu a dormit decat o ora (a trebuit sa stea de paza la serv). "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #384 2009-07-14 08:40:14
Re: Sindrom astenic (depresiv)Offf Jessie Offline #385 2009-07-14 09:02:36
Re: Sindrom astenic (depresiv)Jessie sper sa-l ajute sa-i fie mai bine Offline Publicitateloading...
#386 2009-07-14 09:06:53
Re: Sindrom astenic (depresiv)Multumesc mult, fetele! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #387 2009-07-14 09:09:52
Re: Sindrom astenic (depresiv)Trebuie sa strangi din dinti si sa nu te enervezi, nici sa nu te sperii... numeri pana la 100, tragi aer in piept si esti cat poti tu de calma. Ideea e sa te comporti cat de cat normal, altfel ii vei accentua ideea ca e ceva in neregula si se va speria si mai tare. Offline #388 2009-07-14 09:30:00
Re: Sindrom astenic (depresiv)Oricum el stie ca ceva este in neregula si cand ii mai spun ca este totul bine si ca o sa trecem peste, se mai enerveaza si i se mai face rau uneori. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #389 2009-07-14 09:48:03
Re: Sindrom astenic (depresiv)Sa-l ia cateva zile bune, Jessie... cat timp i-a zis medicul sa-l ia ? Eu am luat 2 sau 3 saptamani, nu mai stiu exact Offline #390 2009-07-14 09:49:22
Re: Sindrom astenic (depresiv)Si eu am avut medicatie tot 2 saptamani, si am scazut doza treptat... Offline #391 2009-07-14 09:58:12
Re: Sindrom astenic (depresiv)e foarte important sa grabiti treaba cu psihologul....chiar daca face tratament... baby Dragos Offline #392 2009-07-14 09:58:43
Re: Sindrom astenic (depresiv)Nu i-a zis nimic, ci doar ca tb sa il ia. Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-07-14 10:00:51) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #393 2009-07-14 10:00:16
Re: Sindrom astenic (depresiv)Jessie, atacuri de panica am si acum, dupa ani de zile... Cum ziceam si mai devreme, m-a ajutat sa ies din starea aia si sa preiau controlul, sa ma descurc singura apoi... din pacate nu e gripa, sa treaca de tot atat de repede... Offline #394 2009-07-14 10:02:57
Re: Sindrom astenic (depresiv)Asta tb sa invete si el, sa preia controlul. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #395 2009-07-14 10:31:33
pai am facut cam 6 sedinte...cam 3 sapt...ca erau 2 / sapt. si dupa aia nu am mai simtit nevoia eu sa fac...si-am hotarat ca e gata baby Dragos Offline #396 2009-07-14 10:34:31
Re: Sindrom astenic (depresiv)wow, atat de putin ? eu ma gandeam ca o sa muncesc doar ca sa platesc sedintele la psiholog... nu stiu de ce credeam ca dureaza foarte mult terapia Offline #397 2009-07-14 10:35:35
medicatia e dif d la pacient la pacient ........ asta depinde d modul in care raspunde la ele .in prima faza va lua 10 zile si daca e oki in astea 10 zile va continua cu ele Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #398 2009-07-14 11:12:53
Re: Sindrom astenic (depresiv)Si eu gandeam la fel, ca terapia dureaza cel putin 1 luna - 2 si pe urma doar la nevoie daca este cazul, dar probabil difera de la om la om. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #399 2009-07-14 11:31:19
da, asta pt k nu ai voie sub nici o forma sa il intrerupi brusc ci in mod treptat in fct d rezultate........ terapia dureaza si ea la fel in fct d pacient unii pot avea rez imediat altii dupa lungi sedinte numai d el depinde..... terapia se face atata timp knd ai nev si vrei sa mergi .... eu knd am fost prima data am fost socata la kt d multi tineri au ajung sa se confrunte cu atacurile d panica ...... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|