|
Nu esti logat.
Sindrom astenic (depresiv)-22#400 2009-07-14 11:42:20
Re: Sindrom astenic (depresiv)Eu si acum sunt un pic socata de atacurile prietenului meu, nu imi vine sa cred. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #401 2009-07-14 11:47:20
Re: Sindrom astenic (depresiv)
stii eu mereu am zis nimeni nu o sa stie ce e in mintea si sufletul celui care are asa ceva tocmai d asta e mult mai greu sa ii intelegi........ p mine ma scotea din sarite k toti sa vina sa.si dea cu parerea sa te compatimeasca sa iti spuna ce sa faci d multe ori eu stateam in casa si refuzam orice mijloc d com cu ceilalti (asta a fost cea mai mar prostie p care am facuto si nu o recomand nimanui) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #402 2009-07-14 11:50:38
Re: Sindrom astenic (depresiv)Da, si eu zic ca nu e buna compatimirea... Uite, prietenul meu actual nu intelege chestia asta cu atacurile de panica si nici nu incearca... pur si simplu ma lasa in pace. La inceput mi s-a parut insensibil, dar pe bune ca ma ridic mult mai repede daca ma ignora decat daca mi-ar cauta in coarne si sa-mi planga de mila. Offline #403 2009-07-14 11:54:41
Re: Sindrom astenic (depresiv)Eu am incercat si faza cu ignorarea si e mai rau. Probabil l-am invatat si eu prost, nici nu stiu ce sa spun. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #404 2009-07-14 11:56:20
Re: Sindrom astenic (depresiv)In ce sens e mai rau ? Offline Publicitateloading...
#405 2009-07-14 12:03:13
Re: Sindrom astenic (depresiv)Se simte neglijat si parca cerseste un pic de afectiune. Mie imi da si impresia ca este mult prea dependent de mine, nu stiu cum sa explic. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #406 2009-07-14 12:09:54
asta e prost cu dependent d tine ........ compatimirea nu are ce cauta aici si mai mult il intelegi si ajuti in limite sa inteleaga k daca e singur acasa si tu nu esti langa el si are un atac nu e un capat d lume nu se moare si repet sunt cabinete in care atacurile sunt provocate d psiholog k sa vada k nu se intampla nimik cu el.....singurul meu sfar ar fi k atunci knd are un atac ii pui in minte si ii repeti si lui nu.i nimik in 20 min trece si il lasi acolo iti faci treaba ta daca nici dupa 20 d min nu trece spunei sa faca ex d relaxare si sigur vor trece si iar il lasi acolo stiu k te doare sufletul dar mai rau d doare sa il vezi in starea aia........... stiu p cineva kre daca stia k face ceva rau isi provoca un atac d panica asta k parintii sa nu il certe iar psihologul i.a sfatuit p parinti k daca copilul mai face asa pur si simplu sa.l ingore sa inchida usa la camera si sa mai treaca din jum in jum d ora sa vada ce face si a dat rezultate ignorarea parintilor la starile copilulul l.au pus p pcioare in maxim 1 luna Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #407 2009-07-14 12:13:04
Re: Sindrom astenic (depresiv)pai exact asta mi-a dat mie sa fac dupa prima sedinta ....m-a invatat cum sa-mi provoc un atac de panica...si cum sa ies din el...tocmai ca sa ma conving ca nu mi se intampla nimic si ca e ceva ce pot controla...si-am si facut-o...dupa ce mi-am luat muuult curaj...de una singura, in camera mea...si-am reusit sa si ies imediat din stare...m-a ajutat mult baby Dragos Offline #408 2009-07-14 12:15:17
Re: Sindrom astenic (depresiv)I-am mai zis asa cum am putut ca nu e un capat de lume daca face un atac, ca nu se intampla nimic rau, dar uneori se mai enerveaza pe mine cand insist cu lucruri din astea. Dar o sa incerc si cu ignorarea, poate asa o sa fie rezultate. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #409 2009-07-14 12:18:45
nici unui anxios nu ii face placere sa ii sa tot spuna si sa i se dea sfaturi el vrea doar compasiune protejati si cocolositi...... eu am fost cam invers ma innebunea sa stea lumea in jurul meu sa imi dea sfaturi ..... d cele mai multe ori knd avea un atac erampractic singura in casa si trebuia sa ma descurg sg alte ori mi se intampla p str si ma intorceam imediat acasa dar knd ajungeam acasa deja imi trecea Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #410 2009-07-14 12:20:40
Re: Sindrom astenic (depresiv)Dar acum e bine la tine, adina? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #411 2009-07-14 12:33:14
da f bine .cred k in fiecare zi ii multumesc lui dumezeu pt asta........ uneori knd imi era rau mergeam la o biserica si acolo ma regaseam si imi era mai bine plecam d acolo plina d optimism eu am urmat trat cu antidep dar am facut si o detoxifiere am urmat un trat p baza d plante care mi.a prins bine......... sti ce e bine sa ii faci pritenului tau in fiecare dim suc natural d morcov cu fructe dar sa nu lipseasca morcovul sa renunte la mancaruri grele (dar cred k nici d mancare nu ii mai arde) acum k e vara pepenele e f bun ..... mango este f bunnnn la fel si semintele d susan eu am mancat in fiecare zi mango timp d 3luni Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #412 2009-07-14 12:53:40
Re: Sindrom astenic (depresiv)Ma bucur ca acum este bine la tine, adina. Sa iti dea Dumnezeu numai vremuri bune de acum incolo! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #413 2009-07-14 13:01:09
Re: Sindrom astenic (depresiv)uite ce-am mai gasit....banuiesc ca stii de majoritatea dar m-am gandit ca poate mai gasesti cate ceva sa te ajute.. Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-07-14 13:02:39) baby Dragos Offline #414 2009-07-14 13:08:26
Re: Sindrom astenic (depresiv)Eventual luati-va un storcator de fructe si va distrati toata ziua facand suc Offline #415 2009-07-14 13:14:12
da heim...si asta e adevarat...eu de exemplu eram mereu cu durere abdominala = gastrita...dischinezie biliara...ca ma mai durea si-n partea dreapta sus...in fine...le aveam pe toate...si dupa ce m-am linistit, usor usor au disparut si simtomele.. baby Dragos Offline #416 2009-07-14 13:15:58
Re: Sindrom astenic (depresiv)Multumesc frumos, Detzy! Stiam de unele si le-a eliminat din alimentatie, a mai ramas tutunul, numai ca acolo e un pic greu. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #417 2009-07-14 13:21:58
baby Dragos Offline #418 2009-07-14 13:28:56
Re: Sindrom astenic (depresiv)Multumesc, Detzy, pt informatii! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|