Lectie de stil-21
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Re: lectie de stil
carmen_21 a scris:_Summer_ a scris:carmen_21 a scris:Da, si mie mi se pare total nepotrivita tinuta, mai ales tricoul. Macar alta bluza sa iti iei.
Nici fusta. Nu mergi la licenta/interviu cu fusta pana deasupra geunchilor. Sa stii ca se pune foarte mult accent pe tinuta, mai ales la chestii de genu. E prima impresie si stim cu totii cat conteaza...
Io am zis-o la modul ca poate chiar nu are altceva Adica din doua rele, tricoul era cel mai "rau". Si eu sunt pro tinutelor elegante la asemenea ocazii (si nu numai ), dar sunt destule persoane care prefera sa se imbrace in stilul lor, sa simta bine, nu in ceva care nu i caracterizeaza. Nu cred ca (cineva, oricine) va lua o nota mai mica din cauza tinutei daca lucrarea e buna.
eu cred
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Ei, depinde acum si de comisie. Am zis, eu nu m-as risca, dar am vazut si persoane imbracate mai sport care au luat 10 la licenta, disertatie...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- myscha86
- New member
mai nu tb sa fie musai alba camasa. eu de ex am avut o camasa verde inchis cu maneca scurta. am avut colege, din cate imi amintesc, care au folosit culori mai indraznete ..cred ca depinde si de facultate putin.
Ultima oara a fost editat de myscha86 (2010-07-12 22:09:02)
- Madalina85
- Addicted member
myscha86 a scris:mai nu tb sa fie musai neagra camasa. eu de ex am avut o camasa verde inchis cu maneca scurta. am avut colege, din cate imi amintesc, care au folosit culori mai indraznete ..cred ca depinde si de facultate putin.
s-a vb de camasa ALBA si pantaloni negri si nu cred ca tine de facultate, ca facultatea nu are o proprie "lectie de stil"...depinde de respectul tau pt tine daca iti alegi Orange sau alb
Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-07-12 21:54:14)
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
comisia mea pune mare accent pe tinuta, ni s-a spus in repetate randuri sa ne prezentam intr-o tinuta office si cu o atitudine pe masura
- Madalina85
- Addicted member
dar nu numai comisia ta ...toate fac la fel...este un eveniment unde e normal sa te imbraci adecvat
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Mai, ma scuzati, dar in general alb cu negru, imi aduce aminte de chelneri. Eu cand am dat atestatele m-am ferit de combinatia asta. Acum stiti voi mai bine ce se cere la licenta. Dar o tinuta office decenta poate avea si alte culori mai potolite care sa nu fie alb sau negru.
- Madalina85
- Addicted member
crem...
eu am zis alba ca m-am referit la msj lui my...86 care spunea ceva de camasa neagra...ceea ce mi se pare aiurea rau
- Monica999
- Hero member
- Site
da, camasa neagra e pentru... inmormantare pe timp de vara
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
nu mai stiu cu ce am fost la licenta dar la disertatie stiu sigur ca am avut o fusta-creion neagra si o bluza din aceea chinezeasca tip kimono, cu maneci scurte, roz deschis.
Cum zicea si Pill, o tinuta strict alb/negru parca e de chelneri sau pocaiti (ma scuzati). eu, daca ma imbrac asa, o personalizez cu acesorii rosii (pantofi, poseta, margele) dar la o licenta nu e cazul. eu vb de servici acuma.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- myscha86
- New member
Jeniffer a scris:myscha86 a scris:mai nu tb sa fie musai alba camasa. eu de ex am avut o camasa verde inchis cu maneca scurta. am avut colege, din cate imi amintesc, care au folosit culori mai indraznete ..cred ca depinde si de facultate putin.
s-a vb de camasa ALBA si pantaloni negri si nu cred ca tine de facultate, ca facultatea nu are o proprie "lectie de stil"...depinde de respectul tau pt tine daca iti alegi Orange sau alb
am corectat, alba vroiam sa zic . cred k tine putin si de facultate, eu cel putin nu m-as fi dus la facultatea de drept asa cum m-am dus la mine ci as fi adoptat o tinuta mai sobra
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
eu la licenta m-am dus cu o fusta maro putin peste genunchi, dres culoarea pielii, o bluza alba cu maneci scurte, un bolero kaki si balerini maro
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Jeniffer a scris:myscha86 a scris:mai nu tb sa fie musai neagra camasa. eu de ex am avut o camasa verde inchis cu maneca scurta. am avut colege, din cate imi amintesc, care au folosit culori mai indraznete ..cred ca depinde si de facultate putin.
nu mi se pare o lipsa de respect daca in locul camasii albe alegi o camasa de alta culoare (bine, exceptand portocaliul sau alte culori tipatoare). parerea mea e ca nu culoarea da eleganta tinutei, ci tipul, croiul si materialul hainelor.
cand am dat eu licenta, ft putini au venit imbracati office; am avut colegi care s-au prezentat in blugi si tricou .
- Madalina85
- Addicted member
anca90 a scris:Jeniffer a scris:myscha86 a scris:mai nu tb sa fie musai neagra camasa. eu de ex am avut o camasa verde inchis cu maneca scurta. am avut colege, din cate imi amintesc, care au folosit culori mai indraznete ..cred ca depinde si de facultate putin.
nu mi se pare o lipsa de respect daca in locul camasii albe alegi o camasa de alta culoare (bine, exceptand portocaliul sau alte culori tipatoare). parerea mea e ca nu culoarea da eleganta tinutei, ci tipul, croiul si materialul hainelor.
cand am dat eu licenta, ft putini au venit imbracati office; am avut colegi care s-au prezentat in blugi si tricou .
Si ti se pare un exemplu bun? ca au venit ei in blugi si tricou ?daca ei au facut asta nu inseamna ca sunt si un exemplu pozitiv...
Daca eu am si specificat ca :depinde de respectul tau pt tine daca iti alegi Orange sau alb:, cu referire la Orange ca la o culoare tare, aprinsa atunci de ce mai spui :exceptand portocaliul sau alte culori tipatoare: ?
daca ai fi vrut doar sa te dai cu parerea puteai sa nu ma citezi pe mine. In rest vad ca nu ai spus nimic nou
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
mi-am luat un pantalon negru si o camasa alba cambrata...Sper sa nu mor de cald
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- daenarys
- Vizitator
f elegant
- Monica999
- Hero member
- Site
Mult mai bine Emilya Sa iti poarte noroc. Iti tin pumnii.
Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-13 15:08:41)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|