homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-22

#400 2010-07-13 15:28:12

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: lectie de stil

Despre asta vorbeam big_smile

#401 2010-07-13 15:37:56

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pantalonii astia parca ma arata cat casa scanteii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#402 2010-07-13 17:20:11

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

punish nu e adevarat.stau f bine pe tine  smoke2

Love.  Live. Laugh.

#403 2010-07-13 17:21:27

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

iti sta f bine asa, bafta, sa te intorci cu 10

#404 2010-07-13 20:54:48

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

iti sta foarte bine imbracata asa si nu te fac grasa deloc big_smile succes puss

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#405 2010-07-13 21:03:21

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Am vazut si un dir ca se lua de copii lui- niste dragutzi, nu prea straluciti dar macar nu chiulesc tongue ca de ce au venit in tenisi sau mai stiu eu ce la bac.Acu voi cu licenta.
Habar n-am, cred ca la licenta m-am dus in blugi. De ce ar conta ce imbraci daca ai in cap exact ce trebuie sa spui?

I love you. Remember. They cannot take it

#406 2010-07-13 21:10:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pentru ca la anumite ocazii trebuie sa ai o tinuta adecvata. de ce la banca sau in companii multinationale nu vezi oameni in blugi, tricou, pantaloni scurti, slapi? sau de ce nu mergi asa la nunta proprie, ori ca invitat?
exista totusi un cod al vestimentatiei, nu poti merge la orice ocazie imbracat ca la piata indiferent de cate ai in cap.
vestimentatia conteaza extraordinar de mult in anumite situatii. nu trebuie sa fie de ultima moda, ci de bun gust smile si adecvata evenimentului.
emilya iti sta foarte bine asa.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#407 2010-07-13 21:11:47

Emilya
Platinum member
Site

din pacate eu in comie am un nene care pune mare pret pe aparenta...ai ocazia sa iti dea nota mai mica daca vii in slapi si in tricou

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#408 2010-07-13 21:29:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

ani88 a scris:

Am vazut si un dir ca se lua de copii lui- niste dragutzi, nu prea straluciti dar macar nu chiulesc tongue ca de ce au venit in tenisi sau mai stiu eu ce la bac.Acu voi cu licenta.
Habar n-am, cred ca la licenta m-am dus in blugi. De ce ar conta ce imbraci daca ai in cap exact ce trebuie sa spui?

Nici eu nu inteleg...
Dar o iau in ordinea mea de idei: nu de licenta e vorba, dar tot de codul asta vestimentar de care ziceti voi... eu niciodata nu m-am incadrat in ceea ce se numea 'cod vestimentar pentru nu stiu ce chestie'. Pentru nicio chestie. In rochii ma imbrac foaaaarte rar si tot foarte rar ies din blugi si din vesnicele mele tricouri sau din camasile in carouri. M-am dus asa peste tot: petreceri, baruri, intalniri, scoala, liceu, olimpiade, comisii de disciplina, comisii de evaluare, si multe altele. Pe nimeni n-a interesat. Aveam in cap tot ce trebuia, stiam exact cum sa expun ceea ce aveam in cap si lucrul asta conteaza infinit mai mult. Mi se pare o tampenie sa iti iei haine pentru o singura ocazie. E o comisie. O sa avem timp sa ne ducem imbracati office-style cand om lucra la un birou. O sa am timp de o sa mi se urasca sa port roba aia nenorocita prin tribunale, si taioare si pantofi cu tocuri ridicol de mari. La o teza, la un examen, la o olimpiada, la bac, la o licenta... nu pe eticheta se pune accentul, ca nu pe aia o ai in cap. Freci ani de zile bancile scolii ca sa ai ceva in cap, nu in sifonier. Te duci la chestiile enumerate mai sus ca sa prezinti ce ai la bibilica, nu ce haine ai pe acasa. Pe mine una hainele nu ma fac nici mai desteapta, nici mai proasta. Culoarea parului nu mi se scurge in creier ca sa-mi afecteze neuronii si machiajul nu-mi scurtcircuiteaza IQ-ul. E trist faptul ca prin alte parti se intelege lucrul asta si la noi nu. Inteleg ca ai un cod vestimentar cand reprezinti ceva... o calitate, un post, o firma. Cand lucrezi intr-o firma, te imbraci intr-un anume fel din cauza renumelui firmei. La examene, bac, licenta te duci imbracat ca un snob ca sa reprezinti ... ce anume? smile O sa-mi sariti in cap dar n-aveti decat... asta e un lucru pe care nu l-am inteles si nici nu-l voi intelege. E ceva ce se practica in mare parte doar pe la noi. Traim in Romania si asta e trist.

#409 2010-07-13 21:33:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

La licenta te reprezinti pe tine ca intelectual draga shine, ca viitor angajat, ca viitor avocat, medic, ce mai vrei tu.

Cat despre practioca, se practica peste tot, crede-ma ca nu sunt in tara, si si aici conteaza sa te imbraci potrivit. Intr-un fel iti arati respectul fata de cei care te examineaza, ca nici ei nu vin in camasa si blugi cu slapi in picioare.

#410 2010-07-13 21:36:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da, te reprezinti pe tine... tanar, sincer, deschis (ca nimeni nu vrea sa pari de 50, cand tu ai 20, si sa minti adoptand o atitudine conform careia cica te simti bine in hainele alea sobre). Nu vad de ce niste blugi simpli, decenti si o bluza tip camasuta da' mai vesela putin (nu d-aia cum vezi pe la secretare, in filmele americane proaste) ar jigni pe cineva. Si bai sa fie... intelectualul din tine e si mai intelectual cand e imbracat ca un snob...Dar sunt doar eu. Nu e nevoie sa va aprindeti iar din cauza mea. Mi-am spus doar opinia si n-a fost doar a mea... dar e ok. Continuati facand abstractie de posturile mele. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-13 21:37:07)

#411 2010-07-13 21:54:09

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Incearca sa zici tu asta la jumatate din profesorii mei, unul din ei a scos afara 4 dintre colegi de la un examen si i-a trimis acasa ca sa se schimbe pentru ca erau in pantaloni 3/4 vara pe 35 de grade! la fel a patit si prietenul unei colege , unde a fost si mai rau, a scos afara 3/4 din oameni afara, care nu erau imbracati corespunzator, si culmea suntem de la facultati toootal diferite! pentru f multi conteaza cum te imbraci....

#412 2010-07-13 21:56:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Repet... n-am zis nici pantaloni 3/4 (indiferent cat de cald e), nici slapi, nici culorile curcubeului. Dar, uite un exemplu: blugi simpli, albastri inchis sau negri, cu un tricou simplu si decent alb sau negru. Indiferent ca e tipa sau tip. E ceva necorespunzator? Indecent? Eu as tinde sa zic ca nu. Nah, aia care se duc la examene ca la pescuit... si-o fac cu mana lor. smile

#413 2010-07-13 21:56:57

Emilya
Platinum member
Site

Wild prefer sa ma duc imbracata ca toata lumea si sa iau 10 decat sa ma duc cum ma reprezinta si sa iau 7-8 pentru ca e un profesor mai traditionalist in comisie care considera tricoul si blugii ca o ofensa adusa lui personal. Da, e bine sa fii tu insuti dar atunci cand e cazul, in situatii de genul asta care iti afecteaza cariera si viata profesionala pentru mai tarziu nu e cazul sa intinzi coarda doar ca sa arati k esti original.
Si sa-ti mai spun o chestie, in general la sustineri in fata unei comisii mai bine iesi in evidenta pentru ce stii decat pentru cum esti imbracat. Si asa e, cum spui tu, e mai important ce ai in cap, dar daca un profesor mai traditionalist cum am spus mai sus pleaca de la ideea "uite-o si pe asta ce lipsa de respect sa vina in halul asta" poti sa fii tu aristotel k tot ce nota vrea el iti da

#414 2010-07-13 21:59:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai stiu ca asa e, Emilya... stiu ca multe lucruri sunt dupa cheful unuia si altuia. Eu ziceam de principiu, ca nu ar trebui sa fie asa. Repet, de principiu. In zilele noastre, cu principii nu faci nimic. In zilele noastre faci pe plac unuia si altuia ca sa obtii ceva ce e de drept al tau (ca daca ai ce trebuie in cap, licenta e de drept a ta). Eu ziceam strict cum ar fi normal sa fie... dar in societatea de azi nimic nu e normal.

#415 2010-07-13 22:02:05

Emilya
Platinum member
Site

normal ar fi sa te duci imbracat cum vrei si te simti bine (bine nici in chilori si cu prosopul de plaja pe tine)...insa omiti faptul k unor persoane le place sa se imbrace elegant/sobru...am colege care asa veneau la cursuri unde chiar nu te baga nimeni in seama...deci nu e o regula k toata lumea e torturata de imbracamintea office

#416 2010-07-13 22:04:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu am zis ca e tortura... dar nu multi tineri prefera asta. De multe ori ceva sobru te imbatraneste si nu multi privesc asta cu ochi buni. Nici macar persoane mature. Bine, acum nu fac referire la comisii de licenta...ca de astea m-ati lamurit voi lol

#417 2010-07-13 22:05:38

_Summer_
Platinum member

Felul in care te imbraci la un eveniment denota in primul rand importanta care i-o acorzi. Adica, daca ma duc la magazin ma duc in trening ca ma doare undeva de ce zice vecinu ori cand ma duc undeva, sa-mi vand "marfa" trebuie cel putin sa arati ca un om serios, cu picioarele de pamant nu ca unu care a venit asa, prin trecere sa-si dea unul dintre cele mai importante examene si vine el sa ne arate cat de nonconformist e. Nu e cazu sa faci pe desteptu in situatii de genu. Nu te pune nimeni in facultate sa umbli doar office dar nu cred ca e atat de greu sa-ti iei un panatalon si o camasa pentru cateva ore. Atunci hai sa mergem si la un interviu in pijamale, ca alea ne reprezinta, ne simtim comod in ele si sunt haioase. Poti tu apoi sa-ti expui cele mai bune abilitati si aptitudini ca prima impresie, care conteaza atat de mult, a fost deja formata. In ziua de azi, un angajator te cauta si pe facebook sa vada cum esti tu in timpul liber si te pomini ca nu o sa "puncteze" vestimentatie. Mda...

#418 2010-07-13 22:08:14

_Summer_
Platinum member

WildChild11009 a scris:

Nu am zis ca e tortura... dar nu multi tineri prefera asta. De multe ori ceva sobru te imbatraneste si nu multi privesc asta cu ochi buni. Nici macar persoane mature. Bine, acum nu fac referire la comisii de licenta...ca de astea m-ati lamurit voi lol

Eu nush unde ai vazut tu ca multi tineri nu prefera asta dar eu pe strada vad numa fete de 16-18 ani care zici ca lucreaza in Parlament. De la tocuri la costume, camasi, genti elegante, coafate, aranjate la 4 ace & co. Si surpriza... intra in liceu lol

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-07-13 22:08:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.