homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-23

#419 2010-07-13 22:10:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: lectie de stil

Bine. Fiecare arata in felul lui importanta pe care o are un lucru pentru el. Eu as arata-o invatand in draci incat sa stiu pe silabe ce e de stiut. Voi imbracati-va frumos. Fiecare cu ce vrea. Cine vrea cu amandoua, bravo lui. Nu era nevoie sa-mi sari in cap ca am exprimat o opinie si o curiozitate... o sa ajung sa nu mai postez nicaieri numai ca sa nu dau peste persoane asa. hmm Sa dea dracu, stiti numai cum sa speriati oamenii de pe forum, nicidecum sa-i pastrati pe aici.

#420 2010-07-13 22:11:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member

_Summer_ a scris:

WildChild11009 a scris:

Nu am zis ca e tortura... dar nu multi tineri prefera asta. De multe ori ceva sobru te imbatraneste si nu multi privesc asta cu ochi buni. Nici macar persoane mature. Bine, acum nu fac referire la comisii de licenta...ca de astea m-ati lamurit voi lol

Eu nush unde ai vazut tu ca multi tineri nu prefera asta dar eu pe strada vad numa fete de 16-18 ani care zici ca lucreaza in Parlament. De la tocuri la costume, camasi, genti elegante, coafate, aranjate la 4 ace & co. Si surpriza... intra in liceu lol

Eu le vad in rochite boho si sandale gladiator, cu blush discret in obraji si siret legat pe frunte stil hippie, iar eu vad mai multi d-astia de 16-18 ani, ca ma invat printre ei zilnic. smile Dar... fiecare vede ce vrea.

#421 2010-07-13 22:13:09

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Wild, deviezi rau, nush ce ai in ultima vreme, te ataci din orice hmm Cu ce d`zeu te-am speriat ?
Nu ti-a sarit nimeni in cap, s-au schimbat opinii si ATAT !

Nu cred ca a spus cineva sa te imbraci frumos si sa mergi ca prostu la examen. In fine, vad ca iei din mesaje doar ce vrei tu sa iei forgetit

#422 2010-07-13 22:16:49

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu ma atac in niciun fel... o dai cu importanta aia... tot ce enumerasem eu in postul kilometric de pe pagina precedenta era important pentru mine. Tu zici ca de fapt nu era important, ca nu eram imbracata in ultima fitza office. E aiurea. Fiecare se imbraca astfel incat sa impace si capra si varza... si comisia, si comoditatea. De aici pana la a presupune ca tinuta reflecta nu stiu ce grad de importanta...e cale lunga.
Eu una nu ma mai sperii acum, dar as fi facut-o daca as fi fost noua. Cum exprima cineva o opinie diferita, cum sar enspe persoane pe acel cineva ca sa-i zica cum opinia lor e mai nu stiu cum... e aiurea. Eu am spus din prima ca orice ati spune eu raman la fixul meu, fix care ramane strict teoretic, ca practic traim intr-o societate de doi bani. Nu mai era nevoie de devierile care au urmat dupa aceea, cu importante si alte chestii...sincer.

#423 2010-07-13 22:19:42

_Summer_
Platinum member

Dar tu poti si puteai sa te retragi din discutie, ti-ai spus punctu de vedere, si sa-i lasi pe altii sa vorbeasca despre importanta hainelor ca suntem la un topic unde despre asta se vorbeste: stil vestimentar !

Publicitate

loading...

#424 2010-07-13 22:19:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Na, acum o dau ipotetic vorbind: poate unuia ii place sa se imbrace office. Poate e bun si stapan pe ceea ce stie. Si poate n-are haine office si nici bani sa-si ia. Poate e unu' venit din Moldova care-si plateste intretinerea si-i mai ajung bani de o paine. Nu e discriminatoriu fata de el sa fie judecat de comisia aia doar pentru ca nu-si permite haine de care zici tu?

#425 2010-07-13 22:24:45

_Summer_
Platinum member

Dar despre ce haine vorbesc eu? Am spus cumva ca trebuie sa investesti milioane in vestimentatie? Te poti imbraca frumos si decent si cu bani putini. Si daca nu ai asta e, te imbraci cu cele mai decente/bune haine pe care le ai si gata. Era vorba de Emilia si de licenta ei. Din cate stiu Em, nu e venita din Moldova.... Situatii ipotetice gasim 1000 sa le dezbatem doar de dragu de a o face.
Iar legat de ultima intrebare poti sa i-o pui unui profesor din comisie, cand iti vei da si tu licenta. Sunt sigura ca o sa te lamureasca smile

#426 2010-07-13 22:26:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu am zis de situatia cu moldoveanul pentru ca am o colega venita din Moldova... familia ei e saraca lipita pamantului pe acolo, ea abia se intretine aici. Abia are bani de un suc la scoala. Se imbraca (,) cam ca mine. La ea ma gandeam. smile Nu, ea nici banii aia putini nu-i are...   dar degeaba dezbatem. O sa ajunga ea la licenta peste ani si o sa vad atunci.

#427 2010-07-13 22:28:13

_Summer_
Platinum member

Nu trebuie sa fi elegant in orice situatie daca nu asta ti-e stilu insa trebuie sa ai o tinuta adecvata oricarei situatii. Cand dormi, o faci in pijamale, cand faci sport o faci in trening, cand mergi la plimbare te imbraci cum vrei iar cand mergi la un interviu, un examen important te imbraci adecvat situatiei si cu asta am incheiat discutia.

#428 2010-07-13 22:33:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Am inteles, doamna profesoara roll  Nu era cine stie ce discutie ca sa-i anunti ceremonios sfarsitul. Uite de asta ziceam eu cu speriatul asta. Daca as fi fost noua pe forum, probabil te-as fi injurat de toate cele pentru ca nici macar profesorii de la liceu, cu atat mai putin parintii, nu folosesc tonul asta. smile Nu doar eu aveam nevoie sa ma temperez... si altii au nevoie. Da' eu sunt mica si proasta, sau ceva de genul asta... ca asta e scuza care se poarta lately.

#429 2010-07-13 22:34:17

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Fix exemplul cu Moldova ti-ai gasit!! Uite ca eu vine din Moldova si nu is saraca lipita pamantului...Zi tu ce vrei sau cum vrei, dar sa stii ca exact ala care nu-si permite prea multe, are bunul simt f dezvoltat, si eu am avut colegi de faculta care nu aveau cine stie ce bani, dar in asemenea situatii se imbracau mai bine decat tot colegu' cu mama si tata profesor sau medic...

#430 2010-07-13 22:36:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu o iau iar cu colega. Are ce haine am si eu si n-are bani de unele noi. Punct. Exista cazuri si cazuri. Nu toata lumea are trening, ca nu toti mor de apoplexie daca fac sport intr-un tricou random si boxeri, in loc de trening Nike roz cu sclipici si cu adidasi Puma din nu stiu ce lot. Unii dorm si in chiloti nu doar in pijamale si unii isi permit doar sa mearga in blugi, nu la patru ace cand vine vorba de licenta. Repet: cazuri si cazuri. Si cu asta am incheiat eu discutia, ca dupa voi toata lumea are bani de aruncat...

#431 2010-07-13 22:44:32

_Summer_
Platinum member

WildChild11009 a scris:

Am inteles, doamna profesoara roll  Nu era cine stie ce discutie ca sa-i anunti ceremonios sfarsitul. Uite de asta ziceam eu cu speriatul asta. Daca as fi fost noua pe forum, probabil te-as fi injurat de toate cele pentru ca nici macar profesorii de la liceu, cu atat mai putin parintii, nu folosesc tonul asta. smile Nu doar eu aveam nevoie sa ma temperez... si altii au nevoie. Da' eu sunt mica si proasta, sau ceva de genul asta... ca asta e scuza care se poarta lately.

Esti incredibila  roll 
Nush cum auziti voi tonu in scris lol Era pur si simplu o concluzie si am precizat ca am incheiat discutia in sensul ca nu mai vreau sa dezbat subiectu asta si atat. Nu am dat cu pumnu in masa sau chestii de genu. Eu nu ma enervez pentru chestiile de pe forum pentru ca nu au importanta pentru mine, deci nu am ce sa-mi temperez, cel putin nu aici. Nu te-a facut nimeni mica si proasta si nu e cazul sa tragi concluzii care nu-si au rostul. Si ar trebui sa se temeperez cei care se impacienteaza pentru doua vorbe scrise de un necunoscut, care si-ar fi gasit sa ma injure ca vezi Doamne nu mai vreau sa stau la discutii inutile lol
Dar.... crezi ce vrei ca vad ca, cu tine nu e bine nicicum smile

#432 2010-07-13 22:45:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Un pantalon negru nu trebuie sa fie scump ca sa arate frumos, si in principiu e o investitie buna. Ca il poti purta in nspe mii de situatii.

#433 2010-07-13 22:46:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mai, dar Wild a subliniat de vreo 3 ori ca ea se referea la un principiu. Ca, teoretic vorbind, ce e mai important: sa te judece si sa-ti acorde nota pe baza cunostintelor tale sau daca fusta e cu 1 deget deasupra genunchiului? Sincer, si eu as prefera de o mie de ori sa ma imbrac intr-o pereche de blugi si o bluza decat sa-mi iau niste haine in care sunt incorsetata. Chiar mi se pare o lipsa de profesionalism din partea unui profesor sa ma judece si sa-mi acorde o nota pe baza hainelor mele decente (pentru ca nu zic sa te duci oricum, asa cum nici la scoala sau la facultate nu mi se pare ok sa mergi ca la plaja) in detrimentul lucrurilor invatate. Sa-mi scada 3 puncte pentru ca n-am venit cu o camasa care sa ma faca sa ma simt ca in lanturi??

#434 2010-07-13 22:47:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Valeu wild ce iti place sa te victimizezi si sa te prezinti ca micul copil rebel neinteles.

#435 2010-07-13 23:05:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

LadyPink a scris:

Mai, dar Wild a subliniat de vreo 3 ori ca ea se referea la un principiu. Ca, teoretic vorbind, ce e mai important: sa te judece si sa-ti acorde nota pe baza cunostintelor tale sau daca fusta e cu 1 deget deasupra genunchiului? Sincer, si eu as prefera de o mie de ori sa ma imbrac intr-o pereche de blugi si o bluza decat sa-mi iau niste haine in care sunt incorsetata. Chiar mi se pare o lipsa de profesionalism din partea unui profesor sa ma judece si sa-mi acorde o nota pe baza hainelor mele decente (pentru ca nu zic sa te duci oricum, asa cum nici la scoala sau la facultate nu mi se pare ok sa mergi ca la plaja) in detrimentul lucrurilor invatate. Sa-mi scada 3 puncte pentru ca n-am venit cu o camasa care sa ma faca sa ma simt ca in lanturi??

Chiar am subliniat chestia aia si ceea ce am zis eu in nu stiu cate posturi ai spus tu mai sus. Pe cat pariem ca tie nu o sa-ti sara nimeni in cap? Si uite asa, Pill, trecem peste faza cu victimizarea. Mai spusese cineva inaintea mea aceleasi idei si nici ei nu i-a sarit nimeni in cap. Eu ce dracului am atat de atragator incat numai cu mine va bagati in contradictoriu? Zau ca nu-s speciala.

#436 2010-07-14 00:47:19

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

atat mai spun  signof10

de ce naiba s-o incerca atat sa se arate ca unele persoane nu sunt la fel de proasta ca altle si invers? de ce nu ne pastram parerea pt noi? ai scris un msj. ok! nu e nevoie sa mai adaugi 20 si sa ii provoci pe ceilalti sa iti raspunda

#437 2010-07-14 02:04:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu mai spune. smile Eu am dat un mesaj... am expus o opinie... care mai fusese expusa. Doar mie mi s-a sarit in cap. Si deh, nu e discriminare, nuuuu... Cand nu o sa mai manance pe nimeni in dos sa intre in contradictoriu doar de dragul de a ma contrazice (doar pe mine, nu si pe ceilalti care au spus acelasi lucru), nu o sa mai postez nici eu mai multe mesaje pe acelasi thread.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.