homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-24

#438 2010-07-14 09:09:46

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: lectie de stil

Tie ti se pare ca tooooata lumea te ataca! toti au ceva cu tine! dar chiar toti, nu?pai atunci e ceva la tine sau la felul agresiv in care scrii!!Ti-ai dat cu parerea! Bun! Dar felul si tonul in care ti-ai expus ideea a deranjat! In fiecare post tu trebuie sa fii agresiva! De ce? nu stiu! Te deranjeaza orice la oricine si orice!

#439 2010-07-14 12:05:43

meemee
Full member
Inregistrat: 2010-06-14

Am avut si eu un moment in care am zis ca merg in blugi la licenta+o bluzita dar mi s a parut prea mult chiar si pt mine.La examene orale am fost in blugi+tricouri si nu s a luat nimeni de mine,dar totusi,licenta e un eveniment important asa ca am zis sa fiu mai cuminte.Dar cum nu puteam sa fiu foarte cuminte m am dus in pantaloni simpli,de culoare neagra,o camasuta alba dar cu un luciu f discret(nu va ganditi la manelisti) si pantofi rosii!Si bineinteles o bratara tot rosie!Si destul make up,sa nu uit.Nu am avut nici o problema si am plecat de acolo cu un 10 curat ca lacrima smile Asa ca intr adevar depinde de oameni.Stiu si eu cazuri unde la un simplu examen scris trebuia sa te prezinti la 4 ace!Norocul meu ca n am dat de asa ceva

#440 2010-07-14 12:36:49

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mie personal nu prea imi place..dar e destul de ok,doar ca nu prea sunt de acord cu dresurile alea.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#441 2010-07-14 12:38:28

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

mie nu imi plac ciorapii in combinatie cu sandalele...am eu piticii mei smile

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#442 2010-07-14 12:39:17

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

asta am zis si eu big_smile si chiar daca ar avea pantofi tot nu imi plac dresurile pt ca sunt prea lucioase

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#443 2010-07-14 12:42:03

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

mda...daca mai zic ca mie nu imi place rochia...  neutral

mi se pare ca nu te avantajeaza...tu esti slabuta si aia nu pune accentul pe nimic...nici pe talie nici pe nimic...nu zic ca acum sa nu te mai imbraci cu ea, dar pe viitor incearca sa gasesti ceva mai potrivit pt silueta ta

aaaa....si sandalutele  neutral nu ma inspira prea tare big_smile

#444 2010-07-14 13:35:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mie imi plac sandalele si cred ca sunt ft potrivite si comode pt dans.
ciorapii mi se par si mie cam prea luciosi. ori renunti la ei, ori iei altceva mai fin, care sa nu straluceasca asa.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-14 13:36:32)

#445 2010-07-14 13:55:21

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

alexutza12345 a scris:

in codul bunelor maniere exact asta e combinatia recomandata tongue oricat de cald ar fi. bine, stiu, e absurd probabil sa porti ciorapi mereu. dar sunt ciorapi special creati pt sandale&Co, cei fara banda intarita jos big_smile
ON: mie mi se pare ok tinuta pt un bal* nustiu
*banchet, sorry

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-07-14 13:57:00)

#446 2010-07-14 14:01:28

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

mno acuma astia din Moldova sunt toti vai de capul lor , vezi ca te intreci , eu sunt din moldova si nu cred ca toata lumea  e de la curu? vaci , mergi si vezi , inainte sa vb prostii , sau crezi ca daca esti de la bucuresti esti mai ...forgetit nici nu stiu dc am scris , ca oricum cu tine forgetit

Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-07-14 14:04:31)

#447 2010-07-14 14:18:52

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

deeadeea21 a scris:

alexutza12345 a scris:

in codul bunelor maniere exact asta e combinatia recomandata tongue oricat de cald ar fi. bine, stiu, e absurd probabil sa porti ciorapi mereu. dar sunt ciorapi special creati pt sandale&Co, cei fara banda intarita jos big_smile
ON: mie mi se pare ok tinuta pt un bal* nustiu
*banchet, sorry

o fi...dar mie nu imi place tongue asa cum nu imi plac pantofii fara ciorapi.

poate sa scrie si in biblie  rotfl ca tot nu imi place

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#448 2010-07-14 14:48:45

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Nuuuu dres lycra... Nu Nu Nu...este de prost gust, si o zic ca o persoana care se documenteaza in fiecare zi aproape despre chestiile de genul.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#449 2010-07-14 15:01:10

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

offtopic akisandra şi toate care-aţi comentat ?mpotriva lui wildchild (nu că aş fi vreo admiratoare de-a ei, că nu-s, dar aici ea doar şi-a exprimat părerea, pt care a adus şi argumente), eu sunt de acord cu ce zice ea, era vorba de "?n principiu", iar de faza cu Moldova, ea a dat doar un exemplu, aţi fi vrut să zică de colega ei că-i din Zimbabwe, doar să nu vă simţiţi atacate?! (deşi mă ?ndoiesc că n-ar fi fost şi acuzată de ..discriminare.)
en fin, incercaţi să citiţi postările ?n ordinea lor şi ?n mod obiectiv+cu atenţie, nu pe diagonală, nu cu propriile interpretări.  smile
si dacă tot sunt  offtopic , mai ?ntreb ceva. De ce multe persoane de pe forum susţin sus, tare şi-n repetate r?nduri că nu le pasă de forumul ăsta, de discuţiile şi de persoanele de aici, dar cu toate astea ?şi pierd destul de mult timp citindu-l şi ?mpărţind idei ? Că astfel, ar rezulta că postează doar ca să se afle-n treabă, ceea ce nu prea cred că-i cazul..  roll

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-07-14 15:15:13)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#450 2010-07-14 15:19:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

WildChild11009 a scris:

ani88 a scris:

Am vazut si un dir ca se lua de copii lui- niste dragutzi, nu prea straluciti dar macar nu chiulesc tongue ca de ce au venit in tenisi sau mai stiu eu ce la bac.Acu voi cu licenta.
Habar n-am, cred ca la licenta m-am dus in blugi. De ce ar conta ce imbraci daca ai in cap exact ce trebuie sa spui?

Nici eu nu inteleg...
Dar o iau in ordinea mea de idei: nu de licenta e vorba, dar tot de codul asta vestimentar de care ziceti voi... eu niciodata nu m-am incadrat in ceea ce se numea 'cod vestimentar pentru nu stiu ce chestie'. Pentru nicio chestie. In rochii ma imbrac foaaaarte rar si tot foarte rar ies din blugi si din vesnicele mele tricouri sau din camasile in carouri. M-am dus asa peste tot: petreceri, baruri, intalniri, scoala, liceu, olimpiade, comisii de disciplina, comisii de evaluare, si multe altele. Pe nimeni n-a interesat. Aveam in cap tot ce trebuia, stiam exact cum sa expun ceea ce aveam in cap si lucrul asta conteaza infinit mai mult. Mi se pare o tampenie sa iti iei haine pentru o singura ocazie. E o comisie. O sa avem timp sa ne ducem imbracati office-style cand om lucra la un birou. O sa am timp de o sa mi se urasca sa port roba aia nenorocita prin tribunale, si taioare si pantofi cu tocuri ridicol de mari. La o teza, la un examen, la o olimpiada, la bac, la o licenta... nu pe eticheta se pune accentul, ca nu pe aia o ai in cap. Freci ani de zile bancile scolii ca sa ai ceva in cap, nu in sifonier. Te duci la chestiile enumerate mai sus ca sa prezinti ce ai la bibilica, nu ce haine ai pe acasa. Pe mine una hainele nu ma fac nici mai desteapta, nici mai proasta. Culoarea parului nu mi se scurge in creier ca sa-mi afecteze neuronii si machiajul nu-mi scurtcircuiteaza IQ-ul. E trist faptul ca prin alte parti se intelege lucrul asta si la noi nu. Inteleg ca ai un cod vestimentar cand reprezinti ceva... o calitate, un post, o firma. Cand lucrezi intr-o firma, te imbraci intr-un anume fel din cauza renumelui firmei. La examene, bac, licenta te duci imbracat ca un snob ca sa reprezinti ... ce anume? smile O sa-mi sariti in cap dar n-aveti decat... asta e un lucru pe care nu l-am inteles si nici nu-l voi intelege. E ceva ce se practica in mare parte doar pe la noi. Traim in Romania si asta e trist.

Ma scuzi, dar unde vezi tu aici in principiu? E totul spus pe bune, nu in principiu. Din mesaj se intelege ca asa recomanda oamenilor sa mearga la licenta, nu in principiu. Principiul a venit cateva posturi mai jos.

Cat despre rochie si ciorapii aia. NU nu nu nu nu.

Rochia nu mi se pare ca te avantajeaza in nici un fel, iar eu nu sunt fana a materialului decat daca e lucrat intr-un model foarte simplu. Culorile... nu pot fi obiectiva pentru ca nu imi plac combinatiile negru si o alta culoare aprinsa, iar ciorapii... in nici un caz. Poate cu o rochie mata daca te pasioneaza genul asta de ciorapi.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-14 15:21:49)

#451 2010-07-14 15:28:51

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

eu din ce-a scris ea acolo am ?nţeles că numea snobi pe cei care iau de bună tot ce li se zice, care dau importanţă mai mare aspectului lor exterior dec?t intelectului, referindu-se la cei care cred că dacă se ?mbracă ?ntr-un anume fel, sunt altfel percepuţi. (şi ?n societatea noastră aşa şi este, din păcate).
Eu de exemplu nu mă simt ?n largul meu ?n anumite haine, şi ?n consecinţă, la examene mă duc ?mbrăcată decent, dar nu cu tocuri, nuştiuce cămaşă care să mă incomodeze etc.
Dar topicul era despre stil, nu despre originea fiecăruia, nu?  forgetit

?n fine, nu-s eu avocatul apărării, dar ea doar şi-a exprimat părerea, ca toate celelalte. trebuia să se treacă peste, nu să se continue cu idei gen "Nu e cazu sa faci pe desteptu in situatii de genu", că nu era cazul. Sau dacă era, şi wild ar fi avut dreptul să răspundă.

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-07-14 15:35:11)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#452 2010-07-14 15:43:02

Madalina85
Addicted member

eu nu inteleg de ce ar trebui sa te incomodeze o camasa? doar pt ca e alba?

si idee cu situatia financiara :-J sa fim seriosi...toata lumea are o pereche de pantalni mai eleganti si o camasa

#453 2010-07-14 15:47:45

anca90
Platinum member

da, dar la astea nu poti sa trantesti o pereche de adidasi. deci pe langa camasa, pantaloni/fusta mai ai nevoie si de niste pantofi eleganti, care pot fi mai mult sau mai putin comozi.

#454 2010-07-14 15:49:25

Madalina85
Addicted member

vai si sa nu iti cada picioarele daca stai 2 ore cu pantofi eleganti...de sacrifficii nu s-a mai auzit?

#455 2010-07-14 15:52:21

anca90
Platinum member

eu ti-am raspuns la intrebarea "eu nu inteleg de ce ar trebui sa te incomodeze o camasa?", nu am pledat pro sau contra tinutei elegante.

#456 2010-07-14 15:54:26

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Scarlet_Autumn a scris:

offtopic akisandra şi toate care-aţi comentat ?mpotriva lui wildchild (nu că aş fi vreo admiratoare de-a ei, că nu-s, dar aici ea doar şi-a exprimat părerea, pt care a adus şi argumente), eu sunt de acord cu ce zice ea, era vorba de "?n principiu", iar de faza cu Moldova, ea a dat doar un exemplu, aţi fi vrut să zică de colega ei că-i din Zimbabwe, doar să nu vă simţiţi atacate?! (deşi mă ?ndoiesc că n-ar fi fost şi acuzată de ..discriminare.)
en fin, incercaţi să citiţi postările ?n ordinea lor şi ?n mod obiectiv+cu atenţie, nu pe diagonală, nu cu propriile interpretări.  smile
si dacă tot sunt  offtopic , mai ?ntreb ceva. De ce multe persoane de pe forum susţin sus, tare şi-n repetate r?nduri că nu le pasă de forumul ăsta, de discuţiile şi de persoanele de aici, dar cu toate astea ?şi pierd destul de mult timp citindu-l şi ?mpărţind idei ? Că astfel, ar rezulta că postează doar ca să se afle-n treabă, ceea ce nu prea cred că-i cazul..  roll

Pai atunic sa dea exemplul cu o colega din Zimbabwe!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.