homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-7

#115 2009-06-01 15:40:52

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: lectie de stil

poti purta si tocuri la munte, in functie de locatie dar in drumetii pe munte clar pantofi adecvati... acum sincer femeile care stau in zona de munte nu ar trebui sa iasa din bocanci si adidasi ...

#116 2009-06-01 15:58:12

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

ca veni vorba, tinuta eleganta si pantofii cu toc la munte... asta e una din cele mai horror chestii pentru mine; bine, unele fete se gandesc ca e cazul sa fie mai casual, asa ca-si iau balerini lol

balerini am avut si eu intr-o plimbarica la munte (eram cu masina si n-am stiut ca o sa ajungem si pe drumuri ceva mai forestiere tongue). big_smile

asta iarna pe derdelus am vazut la saniute fete cu cizme cu toc cui... asta e inconstienta, parerea mea, depaseste cu mult o "lipsa de stil".

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#117 2009-06-01 16:03:56

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

n-am vrut sa fie topic de barfa, ci doar sa dezbatem anumite stiluri de "asa nu" in speranta ca ne-or citi si dintre cele care mai scapa cate-o tinuta necontrolata.
ca atare topicul se si numeste "lectie de stil"

apropo de tocuri oriunde-oricand, eu cunosc o tipa care isi ia tocuri de minim 10 indiferent daca merge la paine, la sala, la scoala, la club. asa ii place ei si punct. nu conteaza ce zic eu sau nostradamus, tocurile o definesc.
iar anul trecut pe partie la predeal era o tipa la vreo 30 de ani cu tocuri cui proptite in zapada batatorita si toti copiii se agatau de ea sa nu alunece mai departe.

Ultima oara a fost editat de allysa (2009-06-01 16:05:09)

#118 2009-06-01 16:37:42

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

anca9 a scris:

asta-i mai degraba topic de barfa, decat lectie de stil chicot
clar, femeile sunt rautacioase.

da nu cred k e vorba de faptul k suntem rautacioase si brafitoare mai ales k spunem pe buna dreptate, adica astea d ecare comentam chiar sunt varza,
As intelege dk am fi rautacioase si barfitoare daca am cauta nod in papura aiurea in tramvai, dar atata timp cat sunt pe buna dreptate ....  nu se aplica
Gata ne-am scos  diablo

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#119 2009-06-01 16:43:21

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

pink_martini a scris:

anca9 a scris:

asta-i mai degraba topic de barfa, decat lectie de stil chicot
clar, femeile sunt rautacioase.

da nu cred k e vorba de faptul k suntem rautacioase si brafitoare mai ales k spunem pe buna dreptate, adica astea d ecare comentam chiar sunt varza,
As intelege dk am fi rautacioase si barfitoare daca am cauta nod in papura aiurea in tramvai, dar atata timp cat sunt pe buna dreptate ....  nu se aplica
Gata ne-am scos  diablo

rotfllol)corect

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Publicitate

loading...

#120 2009-06-01 17:10:01

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

anca9 a scris:

femei in fusta, pe bicicleta lol
chiar de dimineata am vazut una.

in Danemarca e plin de femei in tinuta ofice si pe bicicleta pe strada....ala e mijlocul lor de transport.... si mi se pare chiar f tare.... la ei foarte multa lume circula cu bicicleta.....si e plin de piste de bicicleta...... numai la noi se merge cu masina si 100 de metrii pana la piata........
smile
http://latimesblogs.latimes.com/bottlen … h_hour.jpg

unele persoane nu trebuie judecate ca se imbraca mereu la fel ....pentru ca poate nu isi permit 10 perechi de pantofi....sau mai mult de 2 genti.....bine asta tot nu explica asocierea tocurilor cu bluza de trening de ex......poti fi imbracat decent...si sa arati bine....chiar daca ai numai 3 haine in dulap.....

multe din chestiile care s-au enumerat mai sus colanti, pantaloni pana, etc....pot arata super bine .....daca sunt purtate de cine trebuie....si mai ales cum trebuie.....

exista cazuri in care nu ma deranjeaza ca se vad bretele de la sutien.....daca sunt subtiri si finute......si vorbim de o tinuta sport, casual ....cele de plastic nu imi plac in nici un caz.....desi am fost si eu tentat sa le folosesc......
la o tinuta eleganta cred ca trebuie neaparat sa nu se vada....orice tip... transparente sau nu .....acum bineinteles pe cat posibil.....nu cred ca o femeie care are cupa D isi permite vreodata sa nu poarte sutien.....nu stiu parerea mea.....smile

#121 2009-06-01 17:16:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Chestia asta cu femeile in fusta pe bicicleta imi aduce aminte de serialul Midsomer Murders, cu batranele exectrice care merg altfel prin satele alea englezesti smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#122 2009-06-01 17:41:59

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deeadeea21 a scris:

mie mi se pare ca femeile, in general, sunt rautacioase. adica o pereche de colanti purtati decent sau blugi pana, ca zicea cineva mai sus, nu mi se par o lipsa de stil. a, ca nu arata bine la toata lumea si ca unele femei nu sunt atat de "deschise" la minte ca sa le gaseasca o combinatie reusita sau cel putin decenta, asta e partea a 2-a.

un lucru ma deranjeaza pe mine in mod deosebit:  femeile cu toc de 20 cm plimbandu-se prin parc alaturi de un barbat in trening. sau mamicile astea "noi"  ce simt nevoia sa isi puna tocuri gigantice cand ies cu copiii in parc. tocurile sunt okey, dar purtate cu cap

colantii in sine sau blugii pana nu constituie o lipsa de stil...dar cand tu n-ai calcat la sala de 10 ani lumina si chiar daca esti slaba ai un tonus muscular de te doare capul si ti se misca toate pieile pe tine cand mergi si iti fleoscaie fundul in toate directiile de mie k si trecator imi vine sa vomit, inseamna ca esti lipsita nu numai de stil ci si de cel mai elementar bun simt

Ultima oara a fost editat de Emilya (2010-10-25 17:41:02)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#123 2009-06-01 19:35:49

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

cand am citit primul post asta mi-a venit in minte.. nu e de judecat dar nu m=am putut abtine sa nu rad.. si sa nu pozez
http://i86.servimg.com/u/f86/11/86/38/07/pictur10.jpg
in gara de la Costinesti

Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-01 19:36:30)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#124 2009-06-01 19:54:59

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

pink_martini a scris:

E cineva pe aici care a mentionat ca bretelele transparente de la sutien ii se pare de prost gust. Tin sa te contrazic, bretelele normale care se vad sunt de prost gust, alea transparente arata ca ai un simt al constientului si ai facut tot posibilul incercat sa-ti ascunzi bretelele sau sa remediezi situatia. Eu personal am o bluza cu spatele gol si mi-am schimbat bretelele normale cu unele transparente si nu mi se pare deloc ceva de prost gust si nici nu mi-ar placea sa ma comenteze cineva prin metrou sau pe strada ca de ce am astfel de bretele, nu mi se pare normal.

Pink,nu te supara pe mine,dar toti marii stilisti spun nu bretelelor de plastic.Si de ce?ptr ca sunt de plastic!sunt f uratele,atrag atentia,transpiri sub ele...Cauta pe net,nu o sa gasesti niciun stilist care sa le recomande.Tocmai d-asta,toate firmele de lenjerie importante inventeaza fel de fel de moduri de a-ti prinde sutienul ca sa nu se vada.
De ex,ptr bluze pe un umar,se scoate o bretea si gata.Ptr bluze fara bretele,exista sutiene fara bretele.Ptr bluzele cu spatele gol,exista sutiene care au spatele fooooarte jos(mie imi plac alea la nebunie,am vazut la victoria's secret),ptr bluze foarte decoltate in fata,exista sutiene fooooooarte decoltate si tot asa
Si personal,mi se pare mai de bun simt sa-mi iasa o bretea curata,colorata,de sub rochia mea de vara cu floricele decat o bucata de plastic...

#125 2009-06-01 20:01:45

copilu
Sr. member

Chick a scris:

pink_martini a scris:

E cineva pe aici care a mentionat ca bretelele transparente de la sutien ii se pare de prost gust. Tin sa te contrazic, bretelele normale care se vad sunt de prost gust, alea transparente arata ca ai un simt al constientului si ai facut tot posibilul incercat sa-ti ascunzi bretelele sau sa remediezi situatia. Eu personal am o bluza cu spatele gol si mi-am schimbat bretelele normale cu unele transparente si nu mi se pare deloc ceva de prost gust si nici nu mi-ar placea sa ma comenteze cineva prin metrou sau pe strada ca de ce am astfel de bretele, nu mi se pare normal.

Pink,nu te supara pe mine,dar toti marii stilisti spun nu bretelelor de plastic.Si de ce?ptr ca sunt de plastic!sunt f uratele,atrag atentia,transpiri sub ele...Cauta pe net,nu o sa gasesti niciun stilist care sa le recomande.Tocmai d-asta,toate firmele de lenjerie importante inventeaza fel de fel de moduri de a-ti prinde sutienul ca sa nu se vada.
De ex,ptr bluze pe un umar,se scoate o bretea si gata.Ptr bluze fara bretele,exista sutiene fara bretele.Ptr bluzele cu spatele gol,exista sutiene care au spatele fooooarte jos(mie imi plac alea la nebunie,am vazut la victoria's secret),ptr bluze foarte decoltate in fata,exista sutiene fooooooarte decoltate si tot asa
Si personal,mi se pare mai de bun simt sa-mi iasa o bretea curata,colorata,de sub rochia mea de vara cu floricele decat o bucata de plastic...

cand o sa se gaseasca aceste sutiene la preturi acceptabile pentru toata lumea cred ca putine fete vor mai purta bretele transparente.. nu imi plac.. dar dintre a merge cu sfarcurile la vedere , a purta bretele transparete sau a purta bretele colorate la vedere prefer sa imi pun bretele transparente.. (bine incerc sa gasesc cat mai finute)

#126 2009-06-01 20:16:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ei, io port sutiene de maxim 20 de lei, si li se pot detasa bretelele, se poate lasa doar una, se pot pune dupa gat si se pot si incrucisa...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#127 2009-06-01 20:21:55

copilu
Sr. member

pokemon a scris:

ei, io port sutiene de maxim 20 de lei, si li se pot detasa bretelele, se poate lasa doar una, se pot pune dupa gat si se pot si incrucisa...

buna idee cu incrucisatul bretelelor..  tummenupp  o sa incerc si eu.. doar ca la unele tricouri nu merge..  sad

le: cum ai prinde bretelele la acest tricouas.. imi e asa de drag.. dar tre sa il port cu bretele transparente  neutral
http://i86.servimg.com/u/f86/11/86/38/07/th/costin10.jpg

Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-01 20:27:00)

#128 2009-06-01 20:22:55

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

eu cu cupa D nu ma vad bine cu o bretea detasata rotfl   eventual dupa gat

#129 2009-06-01 20:23:26

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

Chick a scris:

pink_martini a scris:

subscriu....smile....mai bine colorate....

#130 2009-06-01 20:38:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

copilu, la asta cred ca doar fara bretele merge, ca e ft decupata bluza pe lateral si oricum ai prinde tot vor iesi...
saaau, am vazut la un mom dat sutiene care aveau o bretea dupa gat dar care se prindea de mijlocul partii din fata...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#131 2009-06-01 20:45:34

copilu
Sr. member

pokemon a scris:

copilu, la asta cred ca doar fara bretele merge, ca e ft decupata bluza pe lateral si oricum ai prinde tot vor iesi...
saaau, am vazut la un mom dat sutiene care aveau o bretea dupa gat dar care se prindea de mijlocul partii din fata...

fara sutien nu pot ca sunt un pic cam pudica si cam descentrata si in plus mi-ar pica .. si sutien fara bretele nu pot lua ca mi-ar pica cu totul.. nu am vazut nici un sutien de care zici.. da o sa fiu cu ochii in patru poate oi gasi ..  big_smile .. ca am primit un alt tricou asemanator.. de fapt e mai gol ca asta.. ca se leaga doar partea din fata cu un snurulet dupa gat.. si aceleasi dileme le am wink)

#132 2009-06-01 21:18:06

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

copilu daca iti cade sutienul de pe tine cand nu ai bretele,inseamna ca ti-e mare,incearca sa-ti cumperi un sutien cu banda de sub sani o marime mai mica.De asemenea,exista sutiene speciale ptr a fi purtate fara bretele si alea au o banda de silicon pe tot diametrul ca sa adere cu pielea (ce limbaj tehnic domne,n-am mai pomenit asa ceva:)) )
uite,eu de ex,am o rochita de vara bej cu muuuuuuuuulte flori galbene,verzi deschis,roz si bleo si o port cu sutien roz.se vad bretele si mie personal mi se pare dragut.
mai am o rochie maro gen tub(fara bretele) pe aia o port doar cu sutien fara bretele..

#133 2009-06-01 21:23:08

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu in general maiourile le port fara sutien, la fel rochitele fara bretele, topurile, etc.
daca totusi e nevoie sa port, imi iau sutien de aceeasi culoare cu bluzita respectiva
nu se vede deloc ciudat daca ai bretelutele maioului albastre, si se mai vede inca un rand aceeasi culoare...
despre cele "transparente" nu stiu ce sa zic... am purtat si eu de vreo doua ori si mi am blestemat zilele lol parca sunt prea fragile si se rup imediat..
pe mine una nu ma deranjeaza daca vad la cineva hmm

stiti ca era la un moment dat la teleshopping o reclama cu niste cupe asa ca de silicon pentru sani ? mereu m am intrebat cum stau chestiile alea ... big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.