homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-9

#153 2009-06-02 17:20:29

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: lectie de stil

Topicul se numeste "lectie de stil"... stilul cui? Unde scrie ca trebuie sa ma imbrac si sa ma asortez si sa ma aranjez dupa un STIL ANUME?
Eu consider ca fiecare om este liber sa aiba stilul lui, ORICARE ar fi ala, atata timp cat nu umbla dezbracat pe strada.

Si daca am celulita groasa pe mine ce? Unde scrie ca trebuie sa o ascund? O ascund daca vreau, daca mi-e rusine. Tu esti liber sa intorci privirea daca nu iti place.
Se da prea multa atentie lucrurilor materiale... mie nu-mi vine sa cred ca exista oameni care castiga bani grei pentru ca sunt designeri vestimentari. S-a pus atata accent pe haine/moda/STIL, incat lumea are impresia ca asa trebuie sa fie.

De vesta din blana de urs si fusta de lana a lu' mama Leana ce parere aveti? Or fi cool?

#154 2009-06-02 17:55:28

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

alexia....nici nu am ce sa-ti spun.Ar trb sa incep un nou topic,sfaturi de bun simt,daca ti se pare ca nu ne incadram in lectii de stil.Mie,personal,mi se pare lipsit de bun simt sa iti arati celulita,sa ai 80 de kg si sa te imbraci ca si cum ai avea 40,sa ai par pe picioare,la axila,la inghinal si sa stai cracanata la plaja,sa ai unghile de la picioare atat de neingrijite incat sa-ti miroasa mizeria de sub unghie,sa-ti lovesti burta cu tzatzele,sa nu te speli cate 2 saptamani pe cap si sa-ti fluturi elegant parul in nasul meu si tot asa.Daca am trai singuri,nu intr-o societate,atunci am putea sa umblam cum vrem,dar atat timp cat am hotarat sa traim printre altii trb sa ii respectam.Iar mie mi se pare o lipsa de respect sa imi provoace cineva greata doar ptr ca i se pare ca e frumoasa celulita ei de pe fund.
Tie ti-ar placea sa stau langa tine in autobuz,sa-mi ridic mana,sa am par de 5 cm sub ea si in plus sa si put?nu?si ce daca?pe mine nu ma deranjeaza mirosul meu...daca nu-ti convine,tine-te de nas si intoarce capul...
In rest,toate bune.

#155 2009-06-02 18:15:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu sunt de loc de acord cu ce spui alexia. Nu prea am vorbit noi aici de stil si asortat, ci mai ales de decenta. Mi se pare indecent sa iti arati kg in plus, cum mi se pare indecent ca daca ai 30 de kg si 1 70 saa iti expui coastele golase. Exista oameni care nu se asorteaza de nici o culoare, care arata ca si cum s-ar fi imbracat cu ce au nimerit din sifornier, dar macar hainele sunt decente si nu atrag atentia la un corp diform.

Stilul fiecaruia nu se poate aborda pe forum, dar sa atragi atentia la nerusinarea unelor de a se expune pe strada intr-un fel dizgratios mi se pare ceva ok.

#156 2009-06-02 18:29:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Cu siguranta adevarul e undeva pe la mijloc, cat suntem tinere si aratam relativ decent ne e usor sa spunem ca persoanele care nu arata ca noi n-ar trebui sa iasa din casa smile dar pana la urma si ele sunt oameni si au drepturi la fel ca noi si nu stim unde ne va duce viata si cum vom ajunge sa aratam... Eu mi-am dezvoltat ceva toleranta intamplator, fiind o persoana care poate n-ar trebui sa iasa din casa dupa anumite standarde smile si intr-adevar am ramas marcata de multe conceptii din astea conform carora multe haine / accesorii / atitudini mi-ar fi interzise, si acum stau sa ma intreb daca e chiar asa.
Asa ca eu zic ca putem discuta aici daca merge fusta roz cu pantofii mov si bluza verde smile dar mai putin daca merge rochia cu cele 80 de kg sau cu plaja sau clubul smile ca sa fie lectie de moda, nu de discriminare.

#157 2009-06-02 18:36:32

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

heimdall a scris:

Cu siguranta adevarul e undeva pe la mijloc, cat suntem tinere si aratam relativ decent ne e usor sa spunem ca persoanele care nu arata ca noi n-ar trebui sa iasa din casa smile dar pana la urma si ele sunt oameni si au drepturi la fel ca noi si nu stim unde ne va duce viata si cum vom ajunge sa aratam... Eu mi-am dezvoltat ceva toleranta intamplator, fiind o persoana care poate n-ar trebui sa iasa din casa dupa anumite standarde smile si intr-adevar am ramas marcata de multe conceptii din astea conform carora multe haine / accesorii / atitudini mi-ar fi interzise, si acum stau sa ma intreb daca e chiar asa.
Asa ca eu zic ca putem discuta aici daca merge fusta roz cu pantofii mov si bluza verde smile dar mai putin daca merge rochia cu cele 80 de kg sau cu plaja sau clubul smile ca sa fie lectie de moda, nu de discriminare.

subscriu.. f frumos spus!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#158 2009-06-02 19:14:04

Monica999
Hero member
Site

O sa anunt de la inceput ca ce scriu nu este rautacios.

Pana anul asta eu am fost excesiv de slaba si nu puteam sa ma imbrac cu multe chestii pt ca aratam sinistru. Unele haine imi erau interzise, nu de cineva anume, numai ca ma faceau sa arat grotesc. Cum nu vroiam sa atrag nimanui atentia asupra defectelor mele, nu le purtam. Punct.

Nu pretind de la nici o persoana sa poarte ceva ce ii place, atata timp cat este decent. Daca ai cateva kg in plus si porti o fusta aproape de fund deja nu se mai pune problema de vulgaritate (cum s-ar pune problema la o pers mai slabuta) ci arata pur si simplu urat.

Stiu ca poate si eu o sa am kg in plus la un anumit punct in viata, dar tot voi incerca sa fiu decenta chiar daca inseamna sa nu port anumite lucruri. Am vazut multe ersoane mai plinute imbracate cu stil, vesele cu o personalitate extraordinara. Niciodata nu as judeca o astfel de persoana, dar atata timp cat ii vad jumatate din fund, si aproape vad gaura pe unde merge la toaleta mi se pare ca am tot dreptul sa zic ca asa nu!!!!

#159 2009-06-02 19:14:16

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

atunci daca ai celulita ar trebui sa te acoperi din cap pana in picioare intr-un sac, sau cv? ca sa nu se vada nici o sunca, nici nik? k te expui de dragu de a te expune e una, dar dak mor de cald vara si indraznesc sa port o fusta, desi am celulita, atunci sincer, intoarce capul. nu toata lumea e perfecta, igiena este una, iar aspectul e altcv (ma refer la kg). dak am ceva kg in plus nu mai am voie sa merg la plaja, pentru ca deranjez vizual? nu stiu cat sunt de on-topic, dar mi se pare suparator ce vad scris aici.
saa nu credeti k  atac pe nimeni, imi spun doar parerea.

Ultima oara a fost editat de iony (2009-06-02 19:15:48)

#160 2009-06-02 19:23:55

Monica999
Hero member
Site

Eu nu pot spune decat ca imi pare rau daca am jignit pe cineva, dar mi se pare ca nu avem acelasi punct de vedere. Eu sunt destul de slaba si tot am celulita, si da, aleg sa o ascund. Dar asta e alegerea mea. Asa stiu sigur ca nimeni nu va intoarce capul.

#161 2009-06-02 19:49:40

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Si eu sunt slaba, am celulita si nu port fuste scurte tocmai din cauza asta.In primul rand,mi se pare lipsa de respect fata de mine sa-mi scot in evidenta defectele.In al doilea rand,orice am spune,celulita nu arata frumos,prin urmare,nu este de expus.
In ceea ce priveste caldura de afara si kg in plus,exista rochii mai lungi de o palma sub fund care sunt vaporoase,nu trb neaparat sa umblam cu fuste mini ca sa nu transpiram.Dar deh,daca voua vi se pare ok sa purtam orice,indiferent daca ne avantajeaza,daca ne permitem sau nu,asta e opinia voastra.A mea este alta.
Oare de ce mama,care are 60 de ani,alege sa nu mai poarte maieutze?ptr ca ii arata mainile urat si ea considera ca nu s-ar respecta daca ar iesi cu bratele(care de acum nu mai sunt asa ferme ca la inceput) dezgolite.Un brat afectat de trecerea vremii arata mai putin urat ca niste picioare si un fund cu foooarte multa celulita.Oare de ce alege sa nu poarte pantaloni mulati,chit ca si-ar dorii?De tampita sau de bun simt?N-ar trebui oare sa primim o lectie de stil si in acelasi timp una de respect fata de propria persoana din partea generatiei mai mari?

Ultima oara a fost editat de Chick (2009-06-02 19:52:25)

#162 2009-06-02 21:20:56

persifona
Vizitator

Atata timp cat inca exista si femei in varsta cu sanii fleoshcaitzi la vedere, machiate in niste culori turbate si cu linii trase stramb cu creionul sau tusul, cred ca asta cu generatiile mai mari e cat se poate de relativa. La fel cum vezi si pustoaice sau fete tinere imbracate cu f mult bun gust. Sa nu generalizam, zic eu.

Si scuza-ma, dar zi-mi tu cate fete care sa nu aiba deloc celulita ai vazut sau ai auzit.. e-n natura noastra a femeilor, nu avem ce face. Cine sa mai poarte fuste daca nu noi?

#163 2009-06-02 21:33:18

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Chick, una este aspectul fizic si vestimentatia si cu totul altceva este igiena.

Si nu e nevoie sa fim de acord...

#164 2009-06-02 21:33:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

persifona a scris:

Atata timp cat inca exista si femei in varsta cu sanii fleoshcaitzi la vedere, machiate in niste culori turbate si cu linii trase stramb cu creionul sau tusul, cred ca asta cu generatiile mai mari e cat se poate de relativa. La fel cum vezi si pustoaice sau fete tinere imbracate cu f mult bun gust. Sa nu generalizam, zic eu.

Si scuza-ma, dar zi-mi tu cate fete care sa nu aiba deloc celulita ai vazut sau ai auzit.. e-n natura noastra a femeilor, nu avem ce face. Cine sa mai poarte fuste daca nu noi?

aici cred ca sunt 2 categorii de femei : cele care au celulita foarte putina si la nivelsuperficial (se vede doar cand strangi pielea) care pot sa poarte fuste cat de scurte k nu sta nimeni sa studieze k se increteste 1 cm din piele acolo si o alta categorie de genul

http://www.agenda.ro/pictures/lifestyle/britney-spears-3_tn.jpg

pe care daca le vezi imbracate in fuste micro mini sau in pantaloni pana sub fund iti vine sa versi instantaneu...

si parerea mea e ca daca arati k in poza de mai sus si iesi pe strada cu bulanele la vedere (nu spune nimeni sa iti iei blugi cand afara sunt 40 de grade dar exista si pantaloni 3/4, si fuste pana la genunchi, si pantaloni de in etc) inseamna nu numai k esti lipsita de stil dar si de cel mai elementar bun simt

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#165 2009-06-02 21:34:42

Emilya
Platinum member
Site

alexia a scris:

Chick, una este aspectul fizic si vestimentatia si cu totul altceva este igiena.

Si nu e nevoie sa fim de acord...

asa e alexia dar ce noua ni se pare normal si igienic (sa fim epilate sub brat sau inghinal cand mergem la plaja etc) unora nu li se pare la fel de normal...motiv pentru care vedem femei cu padurea Letea sub brat sau su jungla inghinal la plaja eventual si cu bikini

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-06-02 21:36:38)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#166 2009-06-02 21:35:58

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

iony a scris:

in fine. eu oricum o sa ma imbrac cum simt eu, si cui nu ii convine chiar sa nu se uite. m-am saturat sa fiu tot- -timpul stresata de cum stau, ce haine am, k mi se vede o sunculitza etc. de ce sa ma intereseze pe mn parerea celorlalti?

corect  applause

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#167 2009-06-02 22:02:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Wildhoney a scris:

motiv pentru care vedem femei cu padurea Letea sub brat sau su jungla inghinal la plaja eventual si cu bikini

Wild lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#168 2009-06-02 22:11:18

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

doamne ce va mai place sa barfiti smile ce atata stil,parca voi sunteti perfecte.Una nu umbla cu fusta scurta,dar greseste in alta parte cu stilul asta,sunt sigura.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#169 2009-06-02 22:20:19

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mi se pare ca iar s-au deviat usor lucrurile...nu va suparati pe mine dar nu cred ca suntem destul de lipsiti de prejudecati, de deschisi, de toleranti...inteleg sa comentezi un asorte facut fara gust ...sau o haina care este pusa pe un corp care nu transmite nimic...sau vulgaritate...sau stridenta...dar voi deja discutati aproape numai de tipe care au kg in plus sau celulita ...si atat...pai din punctul meu de vedere...fie ca-mi convine sau nu...asa cum una de 55 de kg are dreptul sa se imbrace cum simte si cum crede ea...asa si aia de 90 de kg, sau dimpotriva de 45...oricat de penibil mi s-ar parea mie, sau tie, sau oricui altcuiva care are chef sa comenteze...in concluzie...sa ne referim la stil ...nu la defectele sau calitatile fizice ...mie asa mi s-ar parea corect...ganditi-va ca sunt multe fete...mai "tinerele" care poate in momentul asta au niste kg in plus, sau in minus...si care se lupta cu frustrarile pe care le au, pentru ca dee...nu pot face nimic peste noapte...si care vazand ce vorbim noi aici ca femei, care ar trebui sa se sustina constructiv...ma indoiesc ca vor mai iesi pe strada altfel decat complexate maxim...indiferent cum ar fi imbracate...ca sa nu mai vorbesc de o plaja...un strand...o mare...acolo probabil vor sta imbracate sub umbrela numai pentru ca io (generic spus) m-am apucat aici pe site sa "compun" niste standarde ... si cum ele nu se incadreazaaaaaa....ganditi-va ca aveti un impact poate mai mare decat va asteptati uneori...hai sa ne ajutam unele pe altele...nu suntem perfecte

baby Dragos hjarta rugaciune

#170 2009-06-02 22:21:17

Emilya
Platinum member
Site

Andra123 a scris:

doamne ce va mai place sa barfiti smile ce atata stil,parca voi sunteti perfecte.Una nu umbla cu fusta scurta,dar greseste in alta parte cu stilul asta,sunt sigura.

eu prin stil inteleg un mod de a te imbraca asa incat sa nu zgarii pe retina pe ceilalti...eu nu pot sa spun k sunt accesorizata pana in dinti sau in ultimele tendinte...dar nici nu sunt una dupa care sa intoarca lumea capul sa spuna "uite-o si pe asta"

#171 2009-06-02 22:24:35

Emilya
Platinum member
Site

allysa a scris:

pe voi ce va deranjeaza vizual?  rodnar

asa incepe topicul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.