|
Nu esti logat.
Lectie de stil-9#153 2009-06-02 17:20:29
Re: lectie de stilTopicul se numeste "lectie de stil"... stilul cui? Unde scrie ca trebuie sa ma imbrac si sa ma asortez si sa ma aranjez dupa un STIL ANUME? Offline #154 2009-06-02 17:55:28
Re: lectie de stilalexia....nici nu am ce sa-ti spun.Ar trb sa incep un nou topic,sfaturi de bun simt,daca ti se pare ca nu ne incadram in lectii de stil.Mie,personal,mi se pare lipsit de bun simt sa iti arati celulita,sa ai 80 de kg si sa te imbraci ca si cum ai avea 40,sa ai par pe picioare,la axila,la inghinal si sa stai cracanata la plaja,sa ai unghile de la picioare atat de neingrijite incat sa-ti miroasa mizeria de sub unghie,sa-ti lovesti burta cu tzatzele,sa nu te speli cate 2 saptamani pe cap si sa-ti fluturi elegant parul in nasul meu si tot asa.Daca am trai singuri,nu intr-o societate,atunci am putea sa umblam cum vrem,dar atat timp cat am hotarat sa traim printre altii trb sa ii respectam.Iar mie mi se pare o lipsa de respect sa imi provoace cineva greata doar ptr ca i se pare ca e frumoasa celulita ei de pe fund. Offline #155 2009-06-02 18:15:13Re: lectie de stilNu sunt de loc de acord cu ce spui alexia. Nu prea am vorbit noi aici de stil si asortat, ci mai ales de decenta. Mi se pare indecent sa iti arati kg in plus, cum mi se pare indecent ca daca ai 30 de kg si 1 70 saa iti expui coastele golase. Exista oameni care nu se asorteaza de nici o culoare, care arata ca si cum s-ar fi imbracat cu ce au nimerit din sifornier, dar macar hainele sunt decente si nu atrag atentia la un corp diform. Offline #156 2009-06-02 18:29:34
Re: lectie de stilCu siguranta adevarul e undeva pe la mijloc, cat suntem tinere si aratam relativ decent ne e usor sa spunem ca persoanele care nu arata ca noi n-ar trebui sa iasa din casa dar pana la urma si ele sunt oameni si au drepturi la fel ca noi si nu stim unde ne va duce viata si cum vom ajunge sa aratam... Eu mi-am dezvoltat ceva toleranta intamplator, fiind o persoana care poate n-ar trebui sa iasa din casa dupa anumite standarde si intr-adevar am ramas marcata de multe conceptii din astea conform carora multe haine / accesorii / atitudini mi-ar fi interzise, si acum stau sa ma intreb daca e chiar asa. Offline #157 2009-06-02 18:36:32
Re: lectie de stil
subscriu.. f frumos spus! fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline Publicitateloading...
#158 2009-06-02 19:14:04Re: lectie de stilO sa anunt de la inceput ca ce scriu nu este rautacios. Offline #159 2009-06-02 19:14:16
Re: lectie de stilatunci daca ai celulita ar trebui sa te acoperi din cap pana in picioare intr-un sac, sau cv? ca sa nu se vada nici o sunca, nici nik? k te expui de dragu de a te expune e una, dar dak mor de cald vara si indraznesc sa port o fusta, desi am celulita, atunci sincer, intoarce capul. nu toata lumea e perfecta, igiena este una, iar aspectul e altcv (ma refer la kg). dak am ceva kg in plus nu mai am voie sa merg la plaja, pentru ca deranjez vizual? nu stiu cat sunt de on-topic, dar mi se pare suparator ce vad scris aici. Ultima oara a fost editat de iony (2009-06-02 19:15:48) Offline #160 2009-06-02 19:23:55Re: lectie de stilEu nu pot spune decat ca imi pare rau daca am jignit pe cineva, dar mi se pare ca nu avem acelasi punct de vedere. Eu sunt destul de slaba si tot am celulita, si da, aleg sa o ascund. Dar asta e alegerea mea. Asa stiu sigur ca nimeni nu va intoarce capul. Offline #161 2009-06-02 19:49:40
Re: lectie de stilSi eu sunt slaba, am celulita si nu port fuste scurte tocmai din cauza asta.In primul rand,mi se pare lipsa de respect fata de mine sa-mi scot in evidenta defectele.In al doilea rand,orice am spune,celulita nu arata frumos,prin urmare,nu este de expus. Ultima oara a fost editat de Chick (2009-06-02 19:52:25) Offline #162 2009-06-02 21:20:56
Re: lectie de stilAtata timp cat inca exista si femei in varsta cu sanii fleoshcaitzi la vedere, machiate in niste culori turbate si cu linii trase stramb cu creionul sau tusul, cred ca asta cu generatiile mai mari e cat se poate de relativa. La fel cum vezi si pustoaice sau fete tinere imbracate cu f mult bun gust. Sa nu generalizam, zic eu. #163 2009-06-02 21:33:18
Re: lectie de stilChick, una este aspectul fizic si vestimentatia si cu totul altceva este igiena. Offline #164 2009-06-02 21:33:27Re: lectie de stil
aici cred ca sunt 2 categorii de femei : cele care au celulita foarte putina si la nivelsuperficial (se vede doar cand strangi pielea) care pot sa poarte fuste cat de scurte k nu sta nimeni sa studieze k se increteste 1 cm din piele acolo si o alta categorie de genul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #165 2009-06-02 21:34:42Re: lectie de stil
asa e alexia dar ce noua ni se pare normal si igienic (sa fim epilate sub brat sau inghinal cand mergem la plaja etc) unora nu li se pare la fel de normal...motiv pentru care vedem femei cu padurea Letea sub brat sau su jungla inghinal la plaja eventual si cu bikini Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-06-02 21:36:38) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #166 2009-06-02 21:35:58
corect Offline #167 2009-06-02 22:02:49
Wild Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #168 2009-06-02 22:11:18
Re: lectie de stildoamne ce va mai place sa barfiti ce atata stil,parca voi sunteti perfecte.Una nu umbla cu fusta scurta,dar greseste in alta parte cu stilul asta,sunt sigura. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #169 2009-06-02 22:20:19
Re: lectie de stilmi se pare ca iar s-au deviat usor lucrurile...nu va suparati pe mine dar nu cred ca suntem destul de lipsiti de prejudecati, de deschisi, de toleranti...inteleg sa comentezi un asorte facut fara gust ...sau o haina care este pusa pe un corp care nu transmite nimic...sau vulgaritate...sau stridenta...dar voi deja discutati aproape numai de tipe care au kg in plus sau celulita ...si atat...pai din punctul meu de vedere...fie ca-mi convine sau nu...asa cum una de 55 de kg are dreptul sa se imbrace cum simte si cum crede ea...asa si aia de 90 de kg, sau dimpotriva de 45...oricat de penibil mi s-ar parea mie, sau tie, sau oricui altcuiva care are chef sa comenteze...in concluzie...sa ne referim la stil ...nu la defectele sau calitatile fizice ...mie asa mi s-ar parea corect...ganditi-va ca sunt multe fete...mai "tinerele" care poate in momentul asta au niste kg in plus, sau in minus...si care se lupta cu frustrarile pe care le au, pentru ca dee...nu pot face nimic peste noapte...si care vazand ce vorbim noi aici ca femei, care ar trebui sa se sustina constructiv...ma indoiesc ca vor mai iesi pe strada altfel decat complexate maxim...indiferent cum ar fi imbracate...ca sa nu mai vorbesc de o plaja...un strand...o mare...acolo probabil vor sta imbracate sub umbrela numai pentru ca io (generic spus) m-am apucat aici pe site sa "compun" niste standarde ... si cum ele nu se incadreazaaaaaa....ganditi-va ca aveti un impact poate mai mare decat va asteptati uneori...hai sa ne ajutam unele pe altele...nu suntem perfecte baby Dragos Offline #170 2009-06-02 22:21:17Re: lectie de stil
eu prin stil inteleg un mod de a te imbraca asa incat sa nu zgarii pe retina pe ceilalti...eu nu pot sa spun k sunt accesorizata pana in dinti sau in ultimele tendinte...dar nici nu sunt una dupa care sa intoarca lumea capul sa spuna "uite-o si pe asta" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #171 2009-06-02 22:24:35© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|