homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectie de stil-8

#134 2009-06-01 21:28:47

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: lectie de stil

am avut d-alea...sunt bune,dau forma.singura problema apare cand transpiri si ele pica:))) dar in rest,doar cuvinte de lauda:)))

#135 2009-06-01 21:34:32

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mie mi se pare penal ca in toiul verii sa ai la gat o esarfa din aia maaare si incolotacita in jurul gatului smile) smile)

#136 2009-06-01 21:39:35

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

annabel a scris:

mie mi se pare penal ca in toiul verii sa ai la gat o esarfa din aia maaare si incolotacita in jurul gatului smile) smile)

lol da si eu mor cand vad.

Dragostea nu se stă, se face.

#137 2009-06-01 21:43:22

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

carmen_21 a scris:

stiti ca era la un moment dat la teleshopping o reclama cu niste cupe asa ca de silicon pentru sani ? mereu m am intrebat cum stau chestiile alea ... big_smile

Whaa ... Stiu, stiu. Cred ca ar arata destul de ok ;d

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#138 2009-06-01 22:04:31

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Chick a scris:

copilu daca iti cade sutienul de pe tine cand nu ai bretele,inseamna ca ti-e mare,incearca sa-ti cumperi un sutien cu banda de sub sani o marime mai mica.De asemenea,exista sutiene speciale ptr a fi purtate fara bretele si alea au o banda de silicon pe tot diametrul ca sa adere cu pielea (ce limbaj tehnic domne,n-am mai pomenit asa ceva:)) )
uite,eu de ex,am o rochita de vara bej cu muuuuuuuuulte flori galbene,verzi deschis,roz si bleo si o port cu sutien roz.se vad bretele si mie personal mi se pare dragut.
mai am o rochie maro gen tub(fara bretele) pe aia o port doar cu sutien fara bretele..

nu mi-e mare.. sub sani imi e numai bun.. si nici nu ramane in cupa loc.. cand spun ca imi cade ma refer la cupa ca se deformeaza, nu suport dinacelea tari cu burete si le scot sarma..  sutienul nu o ia cu totul spre burta.. trebuie sa ma misc ff usor ca  altfel se lasa..  da la unele merge sa se vada breteluta.. dar la unele nu  grater

Ultima oara a fost editat de copilu (2009-06-01 22:05:30)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#139 2009-06-01 23:31:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

offtopic copilas, nu te-am mai vazut demult pe aci.... ce mai faci? smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#140 2009-06-01 23:53:02

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Chick a scris:

pink_martini a scris:

E cineva pe aici care a mentionat ca bretelele transparente de la sutien ii se pare de prost gust. Tin sa te contrazic, bretelele normale care se vad sunt de prost gust, alea transparente arata ca ai un simt al constientului si ai facut tot posibilul incercat sa-ti ascunzi bretelele sau sa remediezi situatia. Eu personal am o bluza cu spatele gol si mi-am schimbat bretelele normale cu unele transparente si nu mi se pare deloc ceva de prost gust si nici nu mi-ar placea sa ma comenteze cineva prin metrou sau pe strada ca de ce am astfel de bretele, nu mi se pare normal.

Pink,nu te supara pe mine,dar toti marii stilisti spun nu bretelelor de plastic.Si de ce?ptr ca sunt de plastic!sunt f uratele,atrag atentia,transpiri sub ele...Cauta pe net,nu o sa gasesti niciun stilist care sa le recomande.Tocmai d-asta,toate firmele de lenjerie importante inventeaza fel de fel de moduri de a-ti prinde sutienul ca sa nu se vada.
De ex,ptr bluze pe un umar,se scoate o bretea si gata.Ptr bluze fara bretele,exista sutiene fara bretele.Ptr bluzele cu spatele gol,exista sutiene care au spatele fooooarte jos(mie imi plac alea la nebunie,am vazut la victoria's secret),ptr bluze foarte decoltate in fata,exista sutiene fooooooarte decoltate si tot asa
Si personal,mi se pare mai de bun simt sa-mi iasa o bretea curata,colorata,de sub rochia mea de vara cu floricele decat o bucata de plastic...

Nu m-am suparat, probabil ai dreptate

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#141 2009-06-02 09:33:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

sper ca am postat unde trebuie
http://www.cancan.ro/2009-06-02/O-tradeaza-burtica.html
in imaginile de mai sus, eu nu as fi purtat astfel de sandale la acea rochie.
mi se pare ceva de genul:
rochie eleganta(plus coafura)
papuci sport

dar deh..probabil e o fashion victim

#142 2009-06-02 09:40:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nici eu nu as purta astfel de sandale nicicum, ca mi se par urate, dar nu cred ca e o problema in cazul ei... rochia nu e prea eleganta si mai are si jacheta aia sport

#143 2009-06-02 09:53:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

vad ca ati tot discutat despre bretelele de la sutien. eu una nu am nimic impotriva si nu mi se pare nimic dizgratios daca se vad, atata timp cat sunt cu stil. pt ca se gasesc ft multe sutiene cu bretele dragute. si atunci ce-i asa mare lucru daca se vad? bine, sa nu fie din alea ordinare, late de 2 cm. eu le prefer deci pe cele originale, ale sutienului, celor din plastic.

#144 2009-06-02 10:08:40

heimdall
Diamond member

annabel a scris:

in Paris rar vei vedea persoane (mai ales barbati) sa NU aiba asa ceva, indiferent de anotimp smile

#145 2009-06-02 11:52:19

Chick
Sr. member

pai acum depinde din ce material e esarfa.Exista esarfe din lana cu bumbac si esarfe din voal,matase naturala....

#146 2009-06-02 14:53:10

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

distractiv topicu' big_smile
mie nu-mi plac femeile imbracate cu haine "strimte" pe ele de crapa...indiferent cat de bine ar arata...cu tatele in vant, eventual bluze transparente sau maieuturi minuscule...fara sutien evident..de fapt nu-mi plac vulgaritatile in general.

baby Dragos hjarta rugaciune

#147 2009-06-02 15:53:48

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

anca9 a scris:

vad ca ati tot discutat despre bretelele de la sutien. eu una nu am nimic impotriva si nu mi se pare nimic dizgratios daca se vad, atata timp cat sunt cu stil. pt ca se gasesc ft multe sutiene cu bretele dragute. si atunci ce-i asa mare lucru daca se vad? bine, sa nu fie din alea ordinare, late de 2 cm. eu le prefer deci pe cele originale, ale sutienului, celor din plastic.

si eu la fel,daca e un sutien de marca imposibil sa aiba bretele urate

#148 2009-06-02 15:56:56

heimdall
Diamond member

mai, dar nu e vorba aici despre cat de frumoase pot fi niste bretele de sutien... pur si simplu daca ai o bluza fara bretele sau cu niste bretelute mai subtiri decat cele de sutien, sau care se leaga pe dupa gat, bretelele alea superbe ale sutienului se vad clar in plus acolo, strica tot aspectul
daca nu aveti cupa D exista sutiene fara bretele care stau destul de bine, si eu am unul si nu m-am trezit cu el pe jos... solutii exista
in fine, nu stiu de ce discutam atata despre asta, mie nu mi se pare ceva atat de important...

#149 2009-06-02 16:00:58

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

poate ca nu e important pt u,dar pentru mine e ca port cupa D si am nevoie de sutien la orice  smile

#150 2009-06-02 16:04:14

heimdall
Diamond member

pai atunci n-ai ce sa faci, chiar ar fi aiurea sa-ti spuna cineva ca e o problema de stil daca porti sutien smile

#151 2009-06-02 16:06:27

Chick
Sr. member

hai ca am vazut azi opogeul nesimtirii.o tipa bruneta,bronzata,in tricou alb dragut,foarte dragut machiata si coafata dar in jos...horrrroor! egari verzi cu sclipici auriu,purtati asa,ca pantalonii(tricoul era pana in talie) iar tipa avea gelulita gradul 1000 si se vedea oribil.f f f f f f f urat!

#152 2009-06-02 16:51:35

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

annabel a scris:

Cat timp arata bine si intregeste tinuta nu e penibil, ca nu e practic e partea a 2a, dar nu avem nici cel mai mic drept sa dam lectii despre practica din moment ce ne cataram pe tocuri.

Nu exista obiect vestimentar interzis, dar exista modele oribile, exista lucruri frumoase care sunt combinate gresit... pana la urma topicul se numeste lectia de stil, nu se numeste lectie de stil pentru pitzipoance, asa ca ar fi frumos daca am spune lucruri care sa ne ajute pe toate, nu doar pe cele care par venite de la circ. Poate pe viitor spunem si de ce ni se pare gresita o tinuta, nu doar ca nu ne place. Mie nu-mi plac peste 70% din colectiile marilor designeri, dar nu inseamna ca sunt lipsite de stil.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.