|
Nu esti logat.
Primele intalniri - Norme sociale, etc#1 2009-07-30 22:12:45
Primele intalniri - Norme sociale, etcIn cei cativa ani de cand sunt in "industria" de a cunoaste fete si femei am intalnit (nu numai eu) suficiente cazuri al unui comportament curios. Va dau, in directia asta, un exemplu teoretic. Offline #2 2009-07-30 22:23:00
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcai foarte mare dreptate, hugsy, insa "in ziua de azi" cred ca e prea mare riscul de a-i arata celuilalt cat il placi, inainte sa iti arate el. (dpdv al unei fete vorbesc acum) Offline #3 2009-07-30 22:23:47
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etceu nu m-am lovit de asa ceva, pt ca sunt persoana care spune direct si deschis ce are pe suflet. de bine, de rau, orice, da' spune. uneori e avantaj, alteori dezavantaj. dar in ultimele 3 relatii mai serioase eu am fost cea care a abordat..pt ca nu imi place alergatul in jurul cozii. a fost ceva de genul "stii, imi placi, vreau ceva mai mult de la tine decat s-o ardem aiurea." raspunsul? "pai si tu imi placi, dar din nush ce motive, nu te-am abordat pana acum". in cazul asta, avantaj eu, ca stiu sa iau atitudine si nu stau sa astept sa-mi fie bagati posmagii in gura Offline #4 2009-07-30 22:33:45
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcPentru ce spui tu acolo ar trebui o ditamai discuţie cu multă psihologie; depinde de personalitatea fiecăruia, unii sunt mai ?ndrăzneţi şi spun ce au pe suflet şi poate nu-i doare aşa de rău dacă sunt respinşi, alţii n-au curaj nici să se uite la o persoană fără să se f?st?cească şi să roşească p?nă ?n urechi şi ?n final să nu zică nimic... deci, nu e aşa simplu pentru toţi să zică "te plac". Iar dacă ar zice, intervine personalitatea celeilalte persoane "Oare o fi serios? Ăsta nu cumva a băut prea mult? Poate vrea doar să se culce cu mine.. Poate face mişto.." .. de-aia, zic eu, că oamenii trebuie să se cunoască ?ncetişor, dacă au sentimente adevărate unul pentru celălalt. Offline #5 2009-07-30 22:34:19
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etco fi vorba de orgoliu( "eu am cautat-o si data trecuta, acu o las pe ea sa ma caute" sau "am zis ca ne vedem azi dar il mai aman odata ca sa fiu mai hard to get" ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-30 22:35:39
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcDaca nu luam eu atitudine la prima intalnire,al meu nici nu imi dadea de inteles ca ma place. Dar nu il condamn... sunt genul de persoana a dracu,si poate intimidez fara sa imi dau seama. Dar legat de ceea ce spui tu,ia in calcul si asta...sa zicem situatia mea: sunt o persoana foarte directa,foarte sarcastica si deloc toleranta. Tipul ma placea,dar instinctul ii spunea ca urma sa-i dau cu flit... si eu il placeam,dar el nu banuia asta. Pai,intr-o situatie d-asta,tu te-ai incumeta sa-i spui tipei ca o placi? Intreb si eu,ca sa stiu la ce sa ma astept pe viitor Offline #7 2009-07-30 22:40:01
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etc
Exact, cui i-ar plăcea un şut gratuit ?n ...... .hm hm... Offline #8 2009-07-30 22:40:42
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcmie mi s-ar parea cam sec asa la prima intalnire sa spun sa sa mi se spuna "stii, te plac, te vreau, hai".. au si jocurile alea de seductie rolul lor, cel putin in cazul meu Offline #9 2009-07-30 22:47:24
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcde acord cu ioana! de ce sa ii spun de la inceput ca il plac cand pot sa i-o arat pe parcurs si sa i-o si spun la momentul potrivit, atunci cand il voi fi cunoscut suficient de bine incat sa imi dau seama ca intradevar il plac si nu e doar un "crush" de moment "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2009-07-30 22:47:29
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcpana pe la 25 de ani asa eram si eu, timida, asteptam el sa faca primul pas, eu doar dandu-i de inteles ca sunt....disponibila ...dar erau alte vremuri atunci...acum, direct, scurt si cuprinzator ...cu "japca" ..sunt suficiente cateva priviri si iti dai seama cam despre ce e vorba!!! pe "craiul" meu asa l-am cucerit!!! si acum ii este teama ca , la ce temperament am, imediat ii tai elanul...cat totul este ok....e bine...nu are rost sa o tot lungim si sa o dam cu presupusul....viata este scurta...si pana ne tot invartim in jurul cozii, ne trece pofta de a o mai ridica!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #11 2009-07-30 22:52:01
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcmama, cate ar fi de spus la subiectul asta, dar e mult de scris si sotul ma asteapta la al doilea pahar de vin si nu pot sa-l refuz Offline #12 2009-07-30 22:54:08
pahar de vin? pfuu ce poftă-mi făcuşi... Offline #13 2009-07-30 22:58:05
du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeee, repedeeeeeeeeeeee, lasa ca barfim maine despre asta....ii spunem noi baiatului cam cum sta treaba !!!! ....auchhhhhhhhh, se prevede o alta noapte fierbinte ....nu-l ierta!!! arde-l!!!! Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-30 22:59:52) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #14 2009-07-31 12:04:36
paharul ala de vin alb era postludiul, fratilor Offline #15 2009-07-31 14:45:23
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcasa este anabella!!!!....... si pana ne tot invartim in jurul cozii, ne trece pofta de a o mai ridica!!! in sfarsit cineva care gandeste ca mine!!! ...apropo, si cat eram noi de entuziasmati ca dincolo de calculator o "arde" cineva de zorrrrrrrrrrr ...de dragul tau , am "ars-o" si eu!!!! cu poftaaaaaaaaaa!!! ....puteai sa faci si tu la fel!!! de doua ori chiar este recomandat ..ei, daca e mai mult..e si mai bine Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 14:46:28) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #16 2009-07-31 14:50:23
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcpai o arsesem deja de nu mai avea combustibil . problema cand o faci zilnic e ca-ti ajunge o data pe zi Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-31 14:54:45) Offline #17 2009-07-31 15:12:07
steffffffffffffffffffffffffff...ne-ai incalzit si acum ne lasi asa????? .ufffffffff, si ma gandeam ca e un barbat de barbat ...comentarii....chestii....caterinci...replici care mai de care mai...ex/incitante Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 15:17:39) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #18 2009-07-31 16:56:50
Re: Primele intalniri - Norme sociale, etcStef de abia a venit de la munca unde nu poate sa stea sa scrie pe anticonceptionale, chit ca e pentru a raspunde la niste lucruri atat de captivante. Offline #19 2009-07-31 17:07:30
ador sa intru.......in topicul tau Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|