homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cine/ce le este frica barbatilor????

#1 2009-08-01 17:33:24

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

De cine/ce le este frica barbatilor????

....ca intre femei rotfl
...fiecare a avut pana acum o relatie macar (sper chicot ) in care a descoperit ca partenerului ii este teama de ceva/ cineva....ar fi interesant sa ne...impartasim din temerile lor...poate asa ii vom intelege mai usor chicot sau nu... angel

...am intalnit barbati carora le este frica de....sex....soacra...sef....si nevasta curat2  rotfl

...interesant e cum reactioneaza ei la temerile astea, daca pot trece peste...sau cum ii putem noi ajuta!
...parerile barbatilor de pe acest forum sunt asteptate cu nerabdare chicot  in mod special dance

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-01 17:35:17)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#2 2009-08-01 17:35:04

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: De cine/ce le este frica barbatilor????

andora a scris:

....ca intre femei rotfl
...fiecare a avut pana acum o relatie macar (sper chicot ) in care a descoperit ca partenerului ii este teama de ceva/ cineva....ar fi interesant sa ne...impartasim din temerile lor...poate asa ii vom intelege mai usor chicot sau nu... angel

...am intalnit barbati carora le este frica de....sex....soacra...sef....si nevasta curat2  rotfl

de sex? !   cum asa,andora? smile

#3 2009-08-01 17:36:37

andora
Full member

eu fiind mai experimentata decat el...ii era ....teama sa zic asa ca nu va fi la fel de tare ca cel de dinaintea mea...sau ca o are mai mica decat ceilalti chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-01 17:41:44)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#4 2009-08-01 17:40:51

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

andora a scris:

eu fiind mai experimentata decat el...ii era ....teama sa zic asa ca nu va fi la fel de tare ca cel de dinaintea mea...sau ca o are mai mica decat ceilalti

ca si cel dinaintea lui big_smile ?
mda...imi suna cunoscut.ce ti'e si cu baietii astia smile

nu'mi aduc aminte vreunul cu o frica anume..

#5 2009-08-01 17:44:02

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

la al meu ii e frica de caini rotfl

Publicitate

loading...

#6 2009-08-01 17:44:08

andora
Full member

divya a scris:

andora a scris:

eu fiind mai experimentata decat el...ii era ....teama sa zic asa ca nu va fi la fel de tare ca cel de dinaintea mea...sau ca o are mai mica decat ceilalti

ca si cel dinaintea lui big_smile ?
mda...imi suna cunoscut.ce ti'e si cu baietii astia smile

nu'mi aduc aminte vreunul cu o frica anume..

unele temeri de ale lor chiar nu sunt justificate pentru noi femeile, dar...poate daca ei ar fi mai deschisi...ar trece mai usor peste emotiile astea.....

unora le e teama sa nu sa se termine in primul minut.....

#7 2009-08-01 17:54:34

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

andora a scris:

unele temeri de ale lor chiar nu sunt justificate pentru noi femeile, dar...poate daca ei ar fi mai deschisi...ar trece mai usor peste emotiile astea.....

Bărbaţii au orgoliu, nu vor să fie mai slabi ca ăia dinaintea lor, nu vor să pară pămpălăi venind să discute "ştii dragă, mi-e teamă c-o să mă termin repede, ce să fac?". Dacă-i faci să se simtă importanţi şi dotaţi şi frumoşi şi deştepţi (m?nca-i-ar mama rotfl ), atunci eu zic că n-ai probleme cu ei... dec?t atunci c?nd or să cadă ?n extrema cealalaltă (li se suie la cap  chicot  )

#8 2009-08-01 18:08:52

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

sa nu fie lasati pentru altii ...de cele mai multe ori

expect the worst , hope for the best!

#9 2009-08-01 18:09:49

andora
Full member

oricine25 a scris:

andora a scris:

Bărbaţii au orgoliu, nu vor să fie mai slabi ca ăia dinaintea lor, nu vor să pară pămpălăi venind să discute "ştii dragă, mi-e teamă c-o să mă termin repede, ce să fac?". Dacă-i faci să se simtă importanţi şi dotaţi şi frumoşi şi deştepţi (m?nca-i-ar mama rotfl ), atunci eu zic că n-ai probleme cu ei... dec?t atunci c?nd or să cadă ?n extrema cealalaltă (li se suie la cap  chicot  )

ca bine zici!!!! rotfl

cand l-am intrebat pe al meu de ce ii este teama, mi-a spus razand ca ii este teama ca am sa-l las......... sarac........la sapa de lemn!!! rotfl  rotfl  rotfl

si am sa plec dupa altul!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-01 18:10:55)

#10 2009-08-01 18:17:57

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am avut un rpeten caruia i-era frica de gandaci. Sa nu credeti ca era un pampalau, era un tip bine, destept, "a player", dar cand am vazut odata un gandac si m-am dat mai incolo ca sa nu urce pe mine el a sarit de pe banca lol

Actualului nu ii e frica de nimic.

#11 2009-08-01 18:19:09

andora
Full member

PillBlast a scris:

Eu am avut un rpeten caruia i-era frica de gandaci. Sa nu credeti ca era un pampalau, era un tip bine, destept, "a player", dar cand am vazut odata un gandac si m-am dat mai incolo ca sa nu urce pe mine el a sarit de pe banca lol

rotfl  rotfl  rotfl

#12 2009-08-01 18:21:03

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

space a scris:

la al meu ii e frica de caini rotfl

Si iubitului meu la fel. E asa cute cand trecem lejer pe langa un caine si se uita cu fetisoara scumpa la mine care parca spune: " thank God i have you to protect me !! " rotfl  chicot

You can’t live a positive life with a negative mind.

#13 2009-08-01 18:24:08

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu in 2 ani de zile nu am sesizat nicio temere din partea lui, doar cand sunt eu la volan ii e frica lol dar asta nu se pune big_smile

#14 2009-08-01 18:24:27

andora
Full member

primului meu iubit i-a fost teama sa dea cu ochii de mama la inceput!!! rotfl

#15 2009-08-01 18:48:16

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

_yohana_ a scris:

sa nu fie lasati pentru altii ...de cele mai multe ori

a da , asta si k ar putea deveni impotenti sau, ma rog, mai slab la pat

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#16 2009-08-01 18:51:09

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

PillBlast a scris:

Aaaah, sc?rboşeniile naibii...   mad  nu sufăr g?ndacii! Nu mi-e frică de ei, dar şi eu aş sări la o parte dacă ar cădea vreunu pe mine butter  şi mai rău dec?t cu g?ndacii ?s cu fluturii ăia mari şi ur?ţi (de zboară noaptea)...  dacă-mi intră vreunul ?n casă n-am linişte p?nă nu-l caftesc  diablo

#17 2009-08-01 19:00:11

andora
Full member

capcaun a scris:

eu in 2 ani de zile nu am sesizat nicio temere din partea lui, doar cand sunt eu la volan ii e frica lol dar asta nu se pune big_smile

ba se pune orice temere rotfl  si asta e tareeeeeeeeeeee rotfl ....la noi e fiecare cu a lui ( cum o pastreaza , asa o are...cica  chicot ) dar se mai intampla sa mergem pe la chefuri unde se bea  alcool  si mergem cu a mea...si atunci sa-l vezi in dreapta cum pune "frane" de zor rotfl ..mai ales in curbe bang ...iti dai seama...la chef bea mai cu spor, ca stie ca se intoarce cu mine la volan rotfl  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-01 19:14:53)

#18 2009-08-01 19:08:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

de moarte si lucruri de genu...
cred ca barbatii de tem in general de esec, de faptul ca ar putea fi sub asteptarile fetelor... ma rog, orgoliul ala al lor de a nu da gres niciodata

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#19 2009-08-01 19:11:52

andora
Full member

al meu mai are o teama...de durere!!!! diablo  rotfl2...de dentist!!!!!!!!!!!!! diablo ...sa vedeti voi ce ochi duiosi face cand nu are incotro si trebuie sa mergem grater ...macar sa-l tin de mana!!!  chicot rotfl

PS: ..ce bine ca mi-a venit ideea cu topicul asta, ca incet , incet ...descopar multe temeri ale iubitului meu chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-01 19:13:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.