homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-13

#229 2009-08-26 11:01:05

me_bb
New member
Inregistrat: 2007-08-21

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

o alegere corecta mi se pare...fiecare are dreptul la viata, si n-ar trebui sa ne dam cu parerea daca n-am fost pusi fata in fata cu situatia
cele care fac alegerea asta, de a-si avorta copilul pe motiv ca o sa fie bolnav, sunt prinse intr-un joc egoist, probabil cred ca nu vor avea taria sa-si vada copilul bolnav, deci mai degraba il vad mort

hjarta hjarta hjarta

#230 2009-08-26 11:01:42

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

camysh a scris:

mmaayyaa20 nu mai scrie cu majuscule. pe forum nu se tipa.

si lasa femeile cu situatie financiara, pt ca, daca ai uitat, acest topic deschis chiar de tine se numeste Adolescenta si viata sexuala
si nu vad de ce te incapatanezi atat sa ne schimbi noua modul de a gandi. ne aflam pe forumul Anticonceptionale.ro pt ca avem o viata sexuala activa si dorim sa ne planificam singure momentul in care vom face un copil.

nu vreau  neaparat sa scvhimb ceva...dar e foarte important ca  femeile sa stie ce se intampla cu ele .Nu am dat decat informatii  obiective

Sunt constienta ca  s-a produs asa...un fel de tulburare...dar ma asteptam la asta.Sper ca macar o persoana  sa observe  mai mult decat ce a inteles majoritatea

Ultima oara a fost editat de mmaayyaa20 (2009-08-26 11:05:22)

#231 2009-08-26 11:08:00

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Mihaela, la ce privire de copilă ai ?n pozele de pe Hi5, sigur a profitat un bou de tine şi de acolo toată povestea asta. ?nsă, vezi tu, nu-s toţi aşa. Nu toţi fug de responsabilităţi, nu toţi g?ndesc cu penisul. Unii se mai şi protejează, măcar pentru ei şi tot o fac.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#232 2009-08-26 11:09:30

mmaayyaa20
Full member

James a scris:

Mihaela, la ce privire de copilă ai ?n pozele de pe Hi5, sigur a profitat un bou de tine şi de acolo toată povestea asta. ?nsă, vezi tu, nu-s toţi aşa. Nu toţi fug de responsabilităţi, nu toţi g?ndesc cu penisul. Unii se mai şi protejează, măcar pentru ei şi tot o fac.

nu a profitat nimeni de mine si daca nu cunosti viata mea cred ca e  mai bine sa te abtii de la  tras concluzii aiurea
iarta-mi modul in care-ti spun lucrul asta dar mai subtil nu am cum sa -ti spun

Ultima oara a fost editat de mmaayyaa20 (2009-08-26 11:10:53)

#233 2009-08-26 11:12:22

James
Banat

Păi şi copilul cu cine l-ai conceput?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#234 2009-08-26 11:12:55

mmaayyaa20
Full member

James a scris:

daca prietena ta ramane insarcinata inseamna ca tu ai profitat de ea?

Ultima oara a fost editat de mmaayyaa20 (2009-08-26 11:13:09)

#235 2009-08-26 11:13:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

me_bb, tie iti e simplu sa stai pe margine si sa tragi concluzii din astea! eu am fost pusa in fata unei astfel de situatii: a trebuit sa fac avort pentru ca exista un risc foarte mare ( expresia doctoritei a fost "in mod cert" ) ca acel copil sa se nasca cu un handicap neurologic major care l-ar fi impiedicat sa mearga, sa vorbeasca, sa inteleaga ce se intampla in jurul lui din cauza unui tratament pe care il faceam. daca tu ai taria sa nasti un astfel de copil....e treaba ta ( nu spun ca e ok ) poate eu am fost egoista si m-am gandit la mine insa te asigur ca m-am gandit si la ce va face o astfel de fiinta cand eu nu voi mai fi, cine ar avea grija de el...

maya, eu nu inteleg ceva : spui ca a fost o intamplare uimitoare, deci e ceva pozitiv, insa refuzi sa o impartasesti cu noi si pe de alta parte esti tare generoasa in a ne da sfaturi...m-ai pierdut!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#236 2009-08-26 11:13:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

James a scris:

camysh, doar că nu prea merge aşa treaba şi e plină secţiunea destinată bebeilor. big_smile

pai e plina de cele care acum isi doresc bebe smile

#237 2009-08-26 11:13:49

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mmaayyaa20 a scris:

si cu femeile  cu situatie  financiara normala  care stau la coada la  avort ce facem?

poi incearca sa schimbi mentalitatea acelo femei....eu nu sunt in acea situatie si acum un cpil miar distruge viatza.....deci trebuie sa ma protejz eficent pentru a nu distruge viatza unui copil sau pentru nu ajunge in situatia sa avortez

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#238 2009-08-26 11:15:05

mmaayyaa20
Full member

lucia05 a scris:

me_bb, tie iti e simplu sa stai pe margine si sa tragi concluzii din astea! eu am fost pusa in fata unei astfel de situatii: a trebuit sa fac avort pentru ca exista un risc foarte mare ( expresia doctoritei a fost "in mod cert" ) ca acel copil sa se nasca cu un handicap neurologic major care l-ar fi impiedicat sa mearga, sa vorbeasca, sa inteleaga ce se intampla in jurul lui din cauza unui tratament pe care il faceam. daca tu ai taria sa nasti un astfel de copil....e treaba ta ( nu spun ca e ok ) poate eu am fost egoista si m-am gandit la mine insa te asigur ca m-am gandit si la ce va face o astfel de fiinta cand eu nu voi mai fi, cine ar avea grija de el...

maya, eu nu inteleg ceva : spui ca a fost o intamplare uimitoare, deci e ceva pozitiv, insa refuzi sa o impartasesti cu noi si pe de alta parte esti tare generoasa in a ne da sfaturi...m-ai pierdut!

e ceva mult prea profund ca sa postez aici

#239 2009-08-26 11:17:38

d3vildelia
Hero member

maya sa inteleg ca u ai un copil care lai pastrat...ok eu dak Doamne fereste raman as provoca al 3 rarazboi mondial

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#240 2009-08-26 11:17:46

James
Banat

mmaayyaa20 a scris:

James a scris:

daca prietena ta ramane insarcinata inseamna ca tu ai profitat de ea?

Nu, pentru că ?n primul r?nd eu am grijă să nu se ?nt?mple asta şi pentru că dacă s-ar ?nt?mpla, mi-aş asuma responsabilitatea şi aş fi alături de ea indiferent de ce s-ar ?nt?mpla mai departe.

#241 2009-08-26 11:20:03

d3vildelia
Hero member

asa e kata

#242 2009-08-26 11:20:07

me_bb
New member
Inregistrat: 2007-08-21

lucia05 a scris:

asta e o situatie extrema, si imi pare rau ca ai trecut prin asta, nu doresc nimanui.
dar sunt foarte multi copii avortati din cauza sindromului down, sau al handicapului locomotor.... copii care ar avea sanse sa se bucure de viata asta;

Ultima oara a fost editat de me_bb (2009-08-26 11:21:40)

hjarta hjarta hjarta

#243 2009-08-26 11:21:15

d3vildelia
Hero member

me_bb cum crezi k un asemenea se poate bucura de viatza cand mereu va si batjocorit marginalizat ???

#244 2009-08-26 11:22:11

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

maya sa inteleg ca u ai un copil care lai pastrat...ok eu dak Doamne fereste raman as provoca al 3 rarazboi mondial

din pacate nu l am pastrat pentru ca nu gandeam ca acum

#245 2009-08-26 11:22:42

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

lucia05 a scris:

as fi avut si eu acum doi frati, baieti amandoi, unul cu 2 ani mai mic si altul cu 4, daca mama n-ar fi fost obligata (pe vremea comunismului) sa faca avort, din cauza faptului ca era cardiaca si risca sa moara la nastere sau chiar inainte de termen.
sunt si astfel de situatii, in care trebuie sau esti obligat de altii sa alegi, pentru binele tau.
acum ma bucur ca-n loc de 2 frati am avut o mama. atata timp cat a fost acolo

#246 2009-08-26 11:22:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

"a profitat de tine" nu inseamna viol, pt ca probabil la asta te ai gandit dupa felul in care ai reactionat... hmm
ma rog, daca tot ai deschis nu stiu cate topicuri, si ne dai sfaturi, ai facut sau nu un avort?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#247 2009-08-26 11:22:58

mmaayyaa20
Full member

d3vildelia a scris:

me_bb cum crezi k un asemenea se poate bucura de viatza cand mereu va si batjocorit marginalizat ???

da cine esti tu ca sa   il omori?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.