homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-20

#362 2011-01-06 17:35:50

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

maryu a scris:

carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori lol ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia..
desi, in compatibilitati, berbecul si cu gemeni(eu detinand aceasta zodie) are sanse ft mari de reusita, uite ca la noi n-a mers deloc bine..in schimb am ramas buni prieteni si atat...ne intelegem bine asa si nimic mai mult smile

subscriu la tot ce ai zis despre berbec.. eeexact asa e si fostul meu, am stat cu el 4 ani. dar nu am mai rezistat, eu sunt in varsator incapatanat si plin de el si poate de aia smile

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#363 2011-01-06 17:36:58

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

ce ziceti despre rel varsator- varsator?

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#364 2011-01-06 19:23:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Am niste prieteni, si ea si el varsatori si se inteleg bine. Sunt pe aceeasi lungime de unda.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#365 2011-01-06 19:25:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu stiam ca zodiile intre ele sunt compatibile...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#366 2011-01-06 19:29:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Nu in toate cazurile. Stiu 2 Scorpioni care s-au suportat exact 2 saptamani.
Si cunosc un tip in Pesti care e opusul meu (si al Pestilor in general): out going, tupeist, amator de aventuri etc. Nu cred ca m-as intelege bine cu el.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#367 2011-01-06 19:52:01

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si al meu e pesti si eu sunt capricorn si suntem bine mersi de peste un an impreuna big_smile

#368 2011-01-06 20:07:36

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Eu (scopion) cu un el scorpion cred ca ne.am intelege bine pentru tot ceva gen 2 saptamani. rotfl2 Nu as suporta pe cineva ca mine a.k.a. posesiv,gelos,romantic azi si maine numai,azi vrea aia ,maine aia  rotfl2 ..

Al meu e tauras.. patfierbinte  mrrr.. rodnar  tillfreds .O foarte buna alegere pentru mine  tummenupp .

cold

#369 2011-01-06 20:19:15

yoyolina
Moderator

Al meu e Fecioara... introvertit ca si pestoaica din mine, la fel de rusinos. Ne-am cam certat pe seama geloziei si neincrederii, dar se pare ca i-a trecut. Are un orgoliu mare, si nu accepta ajutor de la nimeni decat in cazurile in care nu are de ales, ceea ce pe mine ma dispera lol Per total ne intelegem, desi suntem semne opuse big_smile Teoretic e un lucru bun, ca cica ne completam smile

#370 2011-01-06 20:31:23

coraline
Addicted member

yoyo pestii cu fecioarele se inteleg bine tongue ca fecioara este o fiinta dificila e partea a doua, geloasa, posesiva, critica, perfectionista tongue dar per total foarte buna la casa omului big_smile organizata, cuminte

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#371 2011-01-06 22:50:59

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

ce parere aveti de combinatia gemeni(eu) - pesti (el) ? lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#372 2011-01-07 10:22:47

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

al meu care e pesti nu se intelege deloc cu gemenii..

#373 2011-01-07 13:13:45

yoyolina
Moderator

coraline a scris:

yoyo pestii cu fecioarele se inteleg bine tongue ca fecioara este o fiinta dificila e partea a doua, geloasa, posesiva, critica, perfectionista tongue dar per total foarte buna la casa omului big_smile organizata, cuminte

total de acord smile

Nici eu nu ma inteleg bine cu gemenii. Probabil din cauza ca ambele zodii au personalitati duale lol ma rog...nu generalizez, da doar 3 persoane "gemene" cunosc bine.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-07 13:14:44)

#374 2011-01-07 14:54:39

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

carmen_21 a scris:

_alexa_ a scris:

Fetelor feriti-va de barbatii nativii in Gemeni lol sunt atat de schimbatori, incat sunt in stare sa bage un om normal la cap in spital, cu dualitatea asta a lor.
Azi te iubeste, maine s-a saturat de tine, poimaine vine cu o floare, raspoimaine deja stai pe ganduri: ce ma asteapta azi? haos sau liniste?
Sunt groaznici.

Subscriu lol Taur-gemeni (stiu ca si alexa e taur) e o combinatie tare proasta  ko

felicitati-ma ca duc aceasta combinatie de 7 ani frate rotfl si ne mai si casatorim  rotfl  popa va fi o viata plina de  punish  box  kapitulation  sm  patfierbinte  cool  dar deh... e ca o pastila de adrenalina de care nu vreau sa ma las big_smile

daaaarr... amatoarelor de relatii cu gemeni va sfatuiesc sa fiti echilibrate maaaxim.. daca nu sunteti asa din fire.. mult ceai de sunatoare (calmant nervos lol )... distonocalm sau orice merge la voi pentru ca va vor manca nervii  diablo ... mai ales la inceput, pana reusiti intr-o oarecare masura sa-i stapaniti... sa-i cunoasteti... sa va dati seama cand e cazul sa va lamentati si cand nu... geamanul este un barbat caruia ii place sa fie bagat in seama, sa fie lasat in pace sa faca cum crede el sau cel putin sa aiba impresia asta wink ... ii face placere sa aiba orgoliul gadilat dar asta nu inseamna ca va insela... ci ca ii place sa primeasca atentie... sa stie ca exista, ca nu si-a pierdut farmecul.. da... are tendinta de a se contrazice si are tendinta sa nu recunoasca cand greseste -> se ascunde ... -> uneori minte... dar este intr-adevar asa cum s-a spus... FOARTE usor de prins rotfl si daca e pedepsit ca atare, o lasa moale cu mintitu' si ascunzisurile smile...

am mai zis eu... noi suntem in extremele extremelor... ori simt ca n-as putea fara el ori simt ca as putea sa ma transform in cel mai mare criminal si as comite cea mai brutala crima din istorie... dar nu ne-am plictisit... de 7 ani... e adevarat ca niciodata nu stii ce va fi... poate n-o sa rezistam pana la sfarsit dar nu ma obosesc sa ma gandesc la asta... mergem inainte smile

Ultima oara a fost editat de Detzy (2011-01-07 15:16:28)

baby Dragos hjarta rugaciune

#375 2011-01-08 16:29:41

gabryelle
New member
Inregistrat: 2009-09-28

maryu a scris:

ce parere aveti de combinatia gemeni(eu) - pesti (el) ? lol

maryu eu sunt pesti si fostul meu prieten era gemeni...dar ma enerva ft tare starile lui...cert e ca n-am ajuns nicaieri big_smile
actualul prieten e rac ...din pct de vedere al zodiilor suntem compatibili cu toate ca are o manie in a ma scoate din minti de imi vine sa-l  box

Ultima oara a fost editat de gabryelle (2011-01-08 16:30:17)

totul trece....

#376 2011-01-08 17:07:14

coraline
Addicted member

ce imi place, toti zic de raci ca ii scot din minti rotfl

#377 2011-01-08 17:29:09

coraline
Addicted member

gata wink m-am prins

#378 2011-01-08 17:32:53

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

al meu sot e gemeni,eu balanta smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#379 2011-01-08 17:54:51

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

si eu sunt rac, si al meu berbec.. dar el e cel calm linistit si cerebral, iar eu aia crizata si colerica

#380 2011-01-08 18:02:47

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si eu sunt colerica,impulsiva,ma enervez imediat,nu accept sa isi bata nimeni joc,o fi normal pt o balanta?al meu e mult mai calm,ma maiiau si cu el la cearta cateodata,mai rar in ultimul timp.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.