|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-20#362 2011-01-06 17:35:50
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
subscriu la tot ce ai zis despre berbec.. eeexact asa e si fostul meu, am stat cu el 4 ani. dar nu am mai rezistat, eu sunt in varsator incapatanat si plin de el si poate de aia *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #363 2011-01-06 17:36:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ce ziceti despre rel varsator- varsator? *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #364 2011-01-06 19:23:33
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Am niste prieteni, si ea si el varsatori si se inteleg bine. Sunt pe aceeasi lungime de unda. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #365 2011-01-06 19:25:43
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu stiam ca zodiile intre ele sunt compatibile... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #366 2011-01-06 19:29:56
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Nu in toate cazurile. Stiu 2 Scorpioni care s-au suportat exact 2 saptamani. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#367 2011-01-06 19:52:01
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si al meu e pesti si eu sunt capricorn si suntem bine mersi de peste un an impreuna Offline #368 2011-01-06 20:07:36
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Eu (scopion) cu un el scorpion cred ca ne.am intelege bine pentru tot ceva gen 2 saptamani. Nu as suporta pe cineva ca mine a.k.a. posesiv,gelos,romantic azi si maine numai,azi vrea aia ,maine aia .. Offline #369 2011-01-06 20:19:15
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu e Fecioara... introvertit ca si pestoaica din mine, la fel de rusinos. Ne-am cam certat pe seama geloziei si neincrederii, dar se pare ca i-a trecut. Are un orgoliu mare, si nu accepta ajutor de la nimeni decat in cazurile in care nu are de ales, ceea ce pe mine ma dispera Per total ne intelegem, desi suntem semne opuse Teoretic e un lucru bun, ca cica ne completam daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #370 2011-01-06 20:31:23
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)yoyo pestii cu fecioarele se inteleg bine ca fecioara este o fiinta dificila e partea a doua, geloasa, posesiva, critica, perfectionista dar per total foarte buna la casa omului organizata, cuminte Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #371 2011-01-06 22:50:59
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ce parere aveti de combinatia gemeni(eu) - pesti (el) ? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #372 2011-01-07 10:22:47
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)al meu care e pesti nu se intelege deloc cu gemenii.. Offline #373 2011-01-07 13:13:45
total de acord Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-07 13:14:44) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #374 2011-01-07 14:54:39
felicitati-ma ca duc aceasta combinatie de 7 ani frate si ne mai si casatorim va fi o viata plina de dar deh... e ca o pastila de adrenalina de care nu vreau sa ma las Ultima oara a fost editat de Detzy (2011-01-07 15:16:28) baby Dragos Offline #375 2011-01-08 16:29:41
maryu eu sunt pesti si fostul meu prieten era gemeni...dar ma enerva ft tare starile lui...cert e ca n-am ajuns nicaieri Ultima oara a fost editat de gabryelle (2011-01-08 16:30:17) totul trece.... Offline #376 2011-01-08 17:07:14
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ce imi place, toti zic de raci ca ii scot din minti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #377 2011-01-08 17:29:09
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)gata m-am prins Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #378 2011-01-08 17:32:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)al meu sot e gemeni,eu balanta "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #379 2011-01-08 17:54:51
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si eu sunt rac, si al meu berbec.. dar el e cel calm linistit si cerebral, iar eu aia crizata si colerica Offline #380 2011-01-08 18:02:47
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si eu sunt colerica,impulsiva,ma enervez imediat,nu accept sa isi bata nimeni joc,o fi normal pt o balanta?al meu e mult mai calm,ma maiiau si cu el la cearta cateodata,mai rar in ultimul timp. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|