homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-21

#381 2011-01-08 18:11:06

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

sonia30 a scris:

si eu sunt colerica,impulsiva,ma enervez imediat,nu accept sa isi bata nimeni joc,o fi normal pt o balanta?al meu e mult mai calm,ma maiiau si cu el la cearta cateodata,mai rar in ultimul timp.

balanta este o zodie dubla din cate stiu , deci pot exista balante cu caractere opuse.

sagetator-el ... prost de gura si vorbeste in plus , eu leu  cu ascendent in balanta spre deosebire de el eu imi calculez fiecare pas,vorba , despic firul in patru si anticipez orice rezultat al actiunilor mele , el in schimb reactioneaza la primul impuls.

#382 2011-01-09 01:21:53

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu sunt sagetator si el pesti neutral

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#383 2011-01-09 01:45:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

baiiiii, si eu am o balanta forgetit si eu sunt capricorn .... lol dezastru cesafac dar..avem 4 ani acus impreuna ..sii 3 si ceva de cand stamm..impreuna rotfl

#384 2011-01-09 07:56:31

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

sonia30 a scris:

si eu sunt colerica,impulsiva,ma enervez imediat,nu accept sa isi bata nimeni joc,o fi normal pt o balanta?al meu e mult mai calm,ma maiiau si cu el la cearta cateodata,mai rar in ultimul timp.

Da , enormal pt o balanta. M-am certat cu al aseara dintr-o tampenie. In 2 min au inceput sa-i treaca mii de ganduri prin cap si s-a enervat la culme sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#385 2011-01-09 10:45:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu ma gandeam ca o balanta nu poate fi colerica.oricum si eu cantaresc ce e bine ,ce e rau,sunt calculata,da sunt si nervoasa,nu cu chef de cearta,ci doar nu suport sa ma ia nimeni peste picior,daca nu esti Om,nu te vreau langa mine,cam asa.

al meu e gemeni,am inteles ca aceasta combinatie ar fi buna,nu ca eu as crede f mult in zodii,da e interesant smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#386 2011-01-09 13:48:27

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

sonia30 a scris:

daca nu esti Om,nu te vreau langa mine,cam asa.

Exact aceiasi propozitie mi-a zis-o si mie candva intr-o discutie al meu. Aseara ne-am certat foarte grav si dintr-o prostie. Pe de o parte a avut dreptate, eu am fost vinovata; pe de alta parte s-a simtit luat de fraier (desi nu am avut nicodata intentia asata si niciodata nu l-am considerat un  fraier) si in momentul s-a enervat foarte tare, gasea explicatii la tot ce ziceam, ii treceau prin gand o mie de chestii si de scenarii... ce mai am zis ca e gata si daca nu mai taraganam eu un pic aproape era sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#387 2011-01-17 00:12:38

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

deea_si a scris:

maryu a scris:

carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori lol ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia..
desi, in compatibilitati, berbecul si cu gemeni(eu detinand aceasta zodie) are sanse ft mari de reusita, uite ca la noi n-a mers deloc bine..in schimb am ramas buni prieteni si atat...ne intelegem bine asa si nimic mai mult smile

subscriu la tot ce ai zis despre berbec.. eeexact asa e si fostul meu, am stat cu el 4 ani. dar nu am mai rezistat, eu sunt in varsator incapatanat si plin de el si poate de aia smile

Cat adevar...... De 15 ani sunt maritata cu un berbec si simt ca am ajuns la capatul rabdarii. E drept ca depinde si de om dar in general, cam astia sunt berbecii.........se cred cei mai destepti, au intotdeauna dreptate, vor sa manipuleze persoanele de langa ei si toate gesturile sunt premeditate. Ca sa nu mai spun ca sunt extremi de posesivi. Eu sunt in zodia fecioarei.

#388 2011-01-17 01:03:52

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

chinul fecioara - berbec... se adevereste inca o data.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#389 2011-01-17 08:34:15

liana976
Full member

Deci.....nu sunt singura.....

#390 2011-01-17 10:03:08

coraline
Addicted member

liana976 a scris:

Deci.....nu sunt singura.....

ah nu, si eu sunt fecioara si am umblat cu un berbec, a fost dezastru...am avut prietene berbecoaice, din nou dezastru... pentru cine crede in zodiac, asa se spune, relatia de iubire/prietenie berbec-fecioara este imposibila. pentru cine nu crede...vede pe pielea lui tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#391 2011-01-17 11:20:56

liana976
Full member

Nu sunt o mare fana a zodiacului dar, iata ca este asa cum spun astrele..... E bine ca te-ai trezit la timp Caroline, nu dupa 15 ani ca mine. Sunt asa derutata! Din pacate, de abia acum am deschis cu adevarat ochii.

As fi curioasa daca ne poate contrazice cineva.

#392 2011-01-17 11:43:40

coraline
Addicted member

ne poate contrazice doar cineva care spune "zodiacul e o prostie, nu conteaza ce spune, conteaza cum se inteleg oamenii" sau care este berbec si este impreuna cu un baiat fecioara tongue poate sexul chiar conteaza in zodii nustiu

dar daca citesti in urma multi spun ca nu prea ai ce sa te intelegi cu berbecii, sunt ... de neinteles si de nesuportat, ce ai enumerat tu am observat si eu.

imi pare rau sad tot incerc sa ma conving ca e o prostie sa crezi in zodiac si sa te ghidezi dupa el in viata, dar.. incapatanarea berbecilor ma termina lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-17 12:30:35)

#393 2011-01-17 12:03:31

liana976
Full member

Din pacate nu e o prostie. Intr-adevar, sexul conteaza in zodii. Baiatul meu, e fecioara ca mine. Avem caracteristici comune, specifice zodiei, dar se observa si diferente majore.

In ceea ce ii priveste pe barbatii berbeci, te poti insela in sensul ca, iti lasa impresia ca sunt docili, ca sunt de acord cu tine, dar de fapt, e doar o modalitate de a-si atinge scopurile. Ei se gandesc din timp la ce vor sa obtina si cum vor face acest lucru. Manipularea e punctul lor forte.

#394 2011-01-17 12:15:46

coraline
Addicted member

Manipularea, santajul sentimental, faci ca ei fara discutii, ei au mereu dreptate chiar daca stiu ca nu este asa, nu te asculta dar stau si vorbesc cu orele daca au chef parca ar face monolog, ce spui tu nu este indeajuns de important ca sa asculte, nu prea sunt oameni de casa.. as putea sa mai insir. Si femeile seamana cu barbatii din cate am observat la zodia asta tongue

alte zodii se inteleg de minune cu ei, dar cu fecioarele este un clar Nuuuu peste tot. si pot sa zica cati or vrea ca e o prostie zodiacul, cunosc multe fecioare care deteste berbecii si invers

#395 2011-01-17 12:20:48

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

liana976 a scris:

Manipularea e punctul lor forte.

subscriu la asta  storstark
fetelor poate asa cum se aude prin presa acum k se modifica zodiile poate eu sunt pesti si el leu si daia ne intelegem  chicot eu nu cred in horoscop oricum

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#396 2011-01-17 14:36:34

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

da... e ciudat. intr-o perioada s-a spus ca a aparut un nou semn in zodiac, acum ca s-au decalat zodiile.. sa fie asa?

#397 2011-01-17 15:22:33

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

eu cred cat de cat in zodiac , pentru ca se potrivesc in mare masura caraacteristicile de la fiecare zodie .
si eu am un berbec big_smile (sunt balanta )  , asadar la 180 grade distanta si cofirm . incapatanare din plin lol . oricum ,avem 2 ani si jumatate si ne intelegem foarte bine. si cea mai buna prietena a mea e tot berbec lol.

#398 2011-01-17 15:29:58

liana976
Full member

eli.eli, principala diferenta este ca tu esti balanta. ma bucur ca va intelegeti. sper sa fie totul ok.

#399 2011-01-17 15:40:41

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

coraline a scris:

Manipularea, santajul sentimental, faci ca ei fara discutii, ei au mereu dreptate chiar daca stiu ca nu este asa, nu te asculta dar stau si vorbesc cu orele daca au chef parca ar face monolog, ce spui tu nu este indeajuns de important ca sa asculte, nu prea sunt oameni de casa.. as putea sa mai insir. Si femeile seamana cu barbatii din cate am observat la zodia asta tongue

alte zodii se inteleg de minune cu ei, dar cu fecioarele este un clar Nuuuu peste tot. si pot sa zica cati or vrea ca e o prostie zodiacul, cunosc multe fecioare care deteste berbecii si invers

citesc ce scrieti si nimic, dar absolut NIMIC nu se potriveste berbecului meu lol si il cunosc destuuuuuuul de bine  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.