|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-21#381 2011-01-08 18:11:06
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
balanta este o zodie dubla din cate stiu , deci pot exista balante cu caractere opuse. Offline #382 2011-01-09 01:21:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Eu sunt sagetator si el pesti "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #383 2011-01-09 01:45:16
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)baiiiii, si eu am o balanta si eu sunt capricorn .... dezastru dar..avem 4 ani acus impreuna ..sii 3 si ceva de cand stamm..impreuna Offline #384 2011-01-09 07:56:31
Da , enormal pt o balanta. M-am certat cu al aseara dintr-o tampenie. In 2 min au inceput sa-i treaca mii de ganduri prin cap si s-a enervat la culme ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #385 2011-01-09 10:45:30
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu ma gandeam ca o balanta nu poate fi colerica.oricum si eu cantaresc ce e bine ,ce e rau,sunt calculata,da sunt si nervoasa,nu cu chef de cearta,ci doar nu suport sa ma ia nimeni peste picior,daca nu esti Om,nu te vreau langa mine,cam asa. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#386 2011-01-09 13:48:27
Exact aceiasi propozitie mi-a zis-o si mie candva intr-o discutie al meu. Aseara ne-am certat foarte grav si dintr-o prostie. Pe de o parte a avut dreptate, eu am fost vinovata; pe de alta parte s-a simtit luat de fraier (desi nu am avut nicodata intentia asata si niciodata nu l-am considerat un fraier) si in momentul s-a enervat foarte tare, gasea explicatii la tot ce ziceam, ii treceau prin gand o mie de chestii si de scenarii... ce mai am zis ca e gata si daca nu mai taraganam eu un pic aproape era ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #387 2011-01-17 00:12:38
Cat adevar...... De 15 ani sunt maritata cu un berbec si simt ca am ajuns la capatul rabdarii. E drept ca depinde si de om dar in general, cam astia sunt berbecii.........se cred cei mai destepti, au intotdeauna dreptate, vor sa manipuleze persoanele de langa ei si toate gesturile sunt premeditate. Ca sa nu mai spun ca sunt extremi de posesivi. Eu sunt in zodia fecioarei. Offline #388 2011-01-17 01:03:52
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)chinul fecioara - berbec... se adevereste inca o data. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #389 2011-01-17 08:34:15
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Deci.....nu sunt singura..... Offline #390 2011-01-17 10:03:08
ah nu, si eu sunt fecioara si am umblat cu un berbec, a fost dezastru...am avut prietene berbecoaice, din nou dezastru... pentru cine crede in zodiac, asa se spune, relatia de iubire/prietenie berbec-fecioara este imposibila. pentru cine nu crede...vede pe pielea lui Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #391 2011-01-17 11:20:56
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Nu sunt o mare fana a zodiacului dar, iata ca este asa cum spun astrele..... E bine ca te-ai trezit la timp Caroline, nu dupa 15 ani ca mine. Sunt asa derutata! Din pacate, de abia acum am deschis cu adevarat ochii. Offline #392 2011-01-17 11:43:40
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ne poate contrazice doar cineva care spune "zodiacul e o prostie, nu conteaza ce spune, conteaza cum se inteleg oamenii" sau care este berbec si este impreuna cu un baiat fecioara poate sexul chiar conteaza in zodii Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-17 12:30:35) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #393 2011-01-17 12:03:31
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Din pacate nu e o prostie. Intr-adevar, sexul conteaza in zodii. Baiatul meu, e fecioara ca mine. Avem caracteristici comune, specifice zodiei, dar se observa si diferente majore. Offline #394 2011-01-17 12:15:46
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Manipularea, santajul sentimental, faci ca ei fara discutii, ei au mereu dreptate chiar daca stiu ca nu este asa, nu te asculta dar stau si vorbesc cu orele daca au chef parca ar face monolog, ce spui tu nu este indeajuns de important ca sa asculte, nu prea sunt oameni de casa.. as putea sa mai insir. Si femeile seamana cu barbatii din cate am observat la zodia asta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #395 2011-01-17 12:20:48
subscriu la asta Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #396 2011-01-17 14:36:34
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)da... e ciudat. intr-o perioada s-a spus ca a aparut un nou semn in zodiac, acum ca s-au decalat zodiile.. sa fie asa? Offline #397 2011-01-17 15:22:33
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu cred cat de cat in zodiac , pentru ca se potrivesc in mare masura caraacteristicile de la fiecare zodie . Offline #398 2011-01-17 15:29:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eli.eli, principala diferenta este ca tu esti balanta. ma bucur ca va intelegeti. sper sa fie totul ok. Offline #399 2011-01-17 15:40:41
citesc ce scrieti si nimic, dar absolut NIMIC nu se potriveste berbecului meu si il cunosc destuuuuuuul de bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|