homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-22

#400 2011-01-17 15:41:03

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

eu am avut 2 prietene foarte bune berbeci, daca li se punea lor pata pe ceva, pai ca ele trebuia sa fac. voiau sa mearga undeva...pai nici nu incapea discutie sa nu fac sau sa gandesc ca ele. la un moment dat uneia i se pusese pata sa ma combina cu un prieten de-al ei care era singur de ceva vreme si tot tragea sama despart de gagicamiu ca sa fiu cu ala. cam atunci am pus eu punct dictaturii

zodia berbec este una foarte puternica, merge combinata cu cineva care se poate adapta acestor stari ale lui. fecioara este puternica, critica, incapatanata si cu multa vointa deci se bate cap in cap cu berbecii. plus ca este si sensibila si este usor lezata de comportamentul uneori barbar al lor.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#401 2011-01-17 16:04:45

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

liana976 a scris:

Manipularea e punctul lor forte.

Da, e adevarat, dar sunt si usor de manipulat in acelasi timp. Sunt incapatanati, ambitiosi si in ciuda faptului ca sunt sensibili, te fac sa suferi (eu una asa am patit) big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#402 2011-01-17 16:05:50

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Si eu am un berbec...eu sunt sagetatoare. Ne-am intalnit 2 pietre tari. Pot sa va spun cu mana pe inima ca el e cel care cedeaza aproape intotdeauna. E incapatanat, nu zic, dar nu imposibil de convins sau de schimbat. Cred ca a vazut ca sunt eu mai rau si o fi zis sa fie totusi cineva care cedeaza primul in relatia asta.

Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2011-01-17 16:06:51)

#403 2011-01-17 16:08:12

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

heart_breaker a scris:

Si eu am un berbec...eu sunt sagetatoare. Ne-am intalnit 2 pietre tari. Pot sa va spun cu mana pe inima ca el e cel care cedeaza aproape intotdeauna. E incapatanat, nu zic, dar nu imposibil de convins sau de schibam. Cred ca a vazut ca sunt eu mai rau si o fi zis sa fie totusi cineva care cedeaza primul in relatia asta.

Principala problema este relatia berbec-fecioara. Alte combinatii cred ca sunt mai mult sau mai putin ok.

#404 2011-01-17 16:16:20

coraline
Addicted member

fecioara este fragila, sensibila, nu sta sa se dea cap in cap cu cineva, sufera din cauza comportamentului barbar al berbecului si nu se poate adapta. daca ar fi o zodie mai tare, ar fi ok. racul iarasi nu merge deloc cu berbecii, racii fiind sensibili si incapatanati prin excelenta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#405 2011-01-17 17:29:14

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

heart_breaker a scris:

Si eu am un berbec...eu sunt sagetatoare. Ne-am intalnit 2 pietre tari. Pot sa va spun cu mana pe inima ca el e cel care cedeaza aproape intotdeauna. E incapatanat, nu zic, dar nu imposibil de convins sau de schimbat. Cred ca a vazut ca sunt eu mai rau si o fi zis sa fie totusi cineva care cedeaza primul in relatia asta.

eu sunt berbec si el taur, iau eu cedez in general, chair daca am si eu incapatanarile mele. nu toti berbecii sunt asa cum ziceti voi tongue

#406 2011-01-17 17:37:17

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

coraline a scris:

fecioara este fragila, sensibila, nu sta sa se dea cap in cap cu cineva, sufera din cauza comportamentului barbar al berbecului si nu se poate adapta. daca ar fi o zodie mai tare, ar fi ok. racul iarasi nu merge deloc cu berbecii, racii fiind sensibili si incapatanati prin excelenta

lol eu rac: incapatanata la culme, niciodata nu vreau sa cedez eu, kit ca stiu ca el are dreptate.. cand ma enervez, ma exteriorizez tipand si spunand lucruri de care mai apoi imi pare rau  hmm

el berbec: tot timpul cedeaza in favoarea mea, e linistit, cand ne certam tace, si chiar de sunt eu de vina, el ma impaca.. cand e de luat o decizie, intotdeauna ma intreaba pe mine (si de cele mai multe ori facem ca mine lol ), e sensibil, il ranesc usor foarte usor, uneori fara sa vreau.. e protectiv, tot impul ma ajuta cu orice..

asa ca, eu una nu cred in horoscop DELOC  tillfreds  cel putin in cazul nostru nu se potriveste

#407 2011-01-18 01:14:08

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

liana976 a scris:

deea_si a scris:

maryu a scris:

carmen...chiar daca zodia e aceeasi..oamenii sunt diferiti...eu am vb 5 ani cu un berbec, am si laude la adresa lui dar are si multe defecte..si nu stiu daca sunt neaparat influentate de zodie. depinde de caracterul lui, atitutidea acestuia fata de tine, felul in care se comporta in societate...daca berbecul, cu care am vb eu, e extrem de incapatanat, egoist, intotdeauna are dreptate si nu te poti contrazice cu el..ca tine in el si cand rabufneste zboara tot ce prinde, nu e romantic deloc( doar la inceput ca si aparente) crede ca toata lumea ii sta la picioare si cand vrea sa faca un lucru il face doar pentru ca e EL..asta nu inseamna ca si berbecul tau e la fel...in schimb e sufletist asa fata de ceilalti, e milos, ii place sa ajute( un lucru bun, in schimb o face cu cap, doar ca sa si faca datori lol ) pe mine ma ajuta in casa cat de cat, dar cum am mai spus..si nu depinde de zodie aici...o persoana rece(fata de mine ca si fosta iubita), in momentul in care simte ca se indragosteste pune frana doar ca sa detina el controlul, sa nu cumva sa fie jucat pe degete..sunt multe de spus, dar se amesteca si cu, caracterul acestuia..
desi, in compatibilitati, berbecul si cu gemeni(eu detinand aceasta zodie) are sanse ft mari de reusita, uite ca la noi n-a mers deloc bine..in schimb am ramas buni prieteni si atat...ne intelegem bine asa si nimic mai mult smile

subscriu la tot ce ai zis despre berbec.. eeexact asa e si fostul meu, am stat cu el 4 ani. dar nu am mai rezistat, eu sunt in varsator incapatanat si plin de el si poate de aia smile

Cat adevar...... De 15 ani sunt maritata cu un berbec si simt ca am ajuns la capatul rabdarii. E drept ca depinde si de om dar in general, cam astia sunt berbecii.........se cred cei mai destepti, au intotdeauna dreptate, vor sa manipuleze persoanele de langa ei si toate gesturile sunt premeditate. Ca sa nu mai spun ca sunt extremi de posesivi. Eu sunt in zodia fecioarei.

Eu sunt berbec dar nu prea ma recunosc in descrierile astea, adica intr-o parte da, in unele nu. Dar per ansamblu, imi dau seama ca e greu de stat cu mine, ca sunt destul de dificila uneori, cand nu ma controlez. Nu stiu cu ce zodie m-as impaca eu 100% bine, stiam ce zice in zodiac dar am uitat.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#408 2011-02-07 10:54:01

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

fetelor... eu cred ca berbecii sunt noii scorpioni lol intelegeti voi la ce ma refer rotfl ..am innebunit  drink

Dragostea nu se stă, se face.

#409 2011-02-07 11:07:55

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#410 2011-02-07 11:47:47

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

spranceana
eu nu inteleg cum puteti generaliza in halul asta

#411 2011-02-07 11:54:51

coraline
Addicted member

cand vine vorba de zodii nu ai cum sa nu generalizezi tongue  fiecare om e diferit in felul lui, dar totusi caracteristicile principale ale zodiei se regasesc in fiecare tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-07 11:56:00)

#412 2011-02-07 12:05:08

diana_24
Sr. member

ascendentul influenteaza puternic comportamentul ..nu doar zodia in care esti nascut(a)  tongue
tocmai de aceea nu toate persoanele dintr-o zodie sunt exact la fel  wink

#413 2011-02-07 12:12:31

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

diana_24 a scris:

ascendentul influenteaza puternic comportamentul ..nu doar zodia in care esti nascut(a)  tongue
tocmai de aceea nu toate persoanele dintr-o zodie sunt exact la fel  wink

cool subscriu, si eu confirm din nou relatia berbec-fecioara, sunt intr-o relatie de 6  ani si 2 luni aproape storstark

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-07 12:13:06)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#414 2011-02-07 12:23:48

diana_24
Sr. member

eu cunosc 2 fecioare(baieti)..sunt foarte diferiti unul fata de celalalt, total opusi in comportament, gandire, gesturi etc. Si ma inteleg foarte bine cu amandoi (relatie de amicitie ma refer)  smile

#415 2011-02-07 12:42:38

coraline
Addicted member

da big_smile ascendentul conteaza foarte mult, subliniaza anumite caracteristici ale zodiei. si eu stiu multi baieti fecioara, sunt relativ diferiti, dar in anumite puncte zici ca sunt copiati la indigo

#416 2011-02-07 20:42:15

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

ascendetul preia controlul de la 40 de ani in sus. cool

cold

#417 2011-02-07 21:44:05

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Izza_bella a scris:

ascendetul preia controlul de la 40 de ani in sus. cool

dupa 30-35 ani.. wink

#418 2011-02-07 21:46:25

diana_24
Sr. member

depinde pe ce site ati citit...eu am gasit asa: "Caracteristicile conferite de Ascendent intra in vigoare in jurul varstei de 28-30 de ani, la maturitate, pana atunci individul fiind condus mai mult de influentele zodiei natale. Nu inseamna ca dupa aceasta varsta se pierd caracteristicile zodiei natale, ci se vor completa cu cele conferite de zodia ascendenta."  wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.