|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-22#400 2011-01-17 15:41:03
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu am avut 2 prietene foarte bune berbeci, daca li se punea lor pata pe ceva, pai ca ele trebuia sa fac. voiau sa mearga undeva...pai nici nu incapea discutie sa nu fac sau sa gandesc ca ele. la un moment dat uneia i se pusese pata sa ma combina cu un prieten de-al ei care era singur de ceva vreme si tot tragea sama despart de gagicamiu ca sa fiu cu ala. cam atunci am pus eu punct dictaturii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #401 2011-01-17 16:04:45
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
Da, e adevarat, dar sunt si usor de manipulat in acelasi timp. Sunt incapatanati, ambitiosi si in ciuda faptului ca sunt sensibili, te fac sa suferi (eu una asa am patit) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #402 2011-01-17 16:05:50
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Si eu am un berbec...eu sunt sagetatoare. Ne-am intalnit 2 pietre tari. Pot sa va spun cu mana pe inima ca el e cel care cedeaza aproape intotdeauna. E incapatanat, nu zic, dar nu imposibil de convins sau de schimbat. Cred ca a vazut ca sunt eu mai rau si o fi zis sa fie totusi cineva care cedeaza primul in relatia asta. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2011-01-17 16:06:51) Offline #403 2011-01-17 16:08:12
Principala problema este relatia berbec-fecioara. Alte combinatii cred ca sunt mai mult sau mai putin ok. Offline #404 2011-01-17 16:16:20
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)fecioara este fragila, sensibila, nu sta sa se dea cap in cap cu cineva, sufera din cauza comportamentului barbar al berbecului si nu se poate adapta. daca ar fi o zodie mai tare, ar fi ok. racul iarasi nu merge deloc cu berbecii, racii fiind sensibili si incapatanati prin excelenta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#405 2011-01-17 17:29:14
eu sunt berbec si el taur, iau eu cedez in general, chair daca am si eu incapatanarile mele. nu toti berbecii sunt asa cum ziceti voi Offline #406 2011-01-17 17:37:17
eu rac: incapatanata la culme, niciodata nu vreau sa cedez eu, kit ca stiu ca el are dreptate.. cand ma enervez, ma exteriorizez tipand si spunand lucruri de care mai apoi imi pare rau Offline #407 2011-01-18 01:14:08
Eu sunt berbec dar nu prea ma recunosc in descrierile astea, adica intr-o parte da, in unele nu. Dar per ansamblu, imi dau seama ca e greu de stat cu mine, ca sunt destul de dificila uneori, cand nu ma controlez. Nu stiu cu ce zodie m-as impaca eu 100% bine, stiam ce zice in zodiac dar am uitat. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #408 2011-02-07 10:54:01
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)fetelor... eu cred ca berbecii sunt noii scorpioni intelegeti voi la ce ma refer ..am innebunit Dragostea nu se stă, se face. Offline #409 2011-02-07 11:07:55Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #410 2011-02-07 11:47:47
Offline #411 2011-02-07 11:54:51
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)cand vine vorba de zodii nu ai cum sa nu generalizezi fiecare om e diferit in felul lui, dar totusi caracteristicile principale ale zodiei se regasesc in fiecare Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-07 11:56:00) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #412 2011-02-07 12:05:08
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ascendentul influenteaza puternic comportamentul ..nu doar zodia in care esti nascut(a) Offline #413 2011-02-07 12:12:31
subscriu, si eu confirm din nou relatia berbec-fecioara, sunt intr-o relatie de 6 ani si 2 luni aproape Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-07 12:13:06) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #414 2011-02-07 12:23:48
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu cunosc 2 fecioare(baieti)..sunt foarte diferiti unul fata de celalalt, total opusi in comportament, gandire, gesturi etc. Si ma inteleg foarte bine cu amandoi (relatie de amicitie ma refer) Offline #415 2011-02-07 12:42:38
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)da ascendentul conteaza foarte mult, subliniaza anumite caracteristici ale zodiei. si eu stiu multi baieti fecioara, sunt relativ diferiti, dar in anumite puncte zici ca sunt copiati la indigo Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #416 2011-02-07 20:42:15
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)ascendetul preia controlul de la 40 de ani in sus. Offline #417 2011-02-07 21:44:05
dupa 30-35 ani.. Offline #418 2011-02-07 21:46:25
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)depinde pe ce site ati citit...eu am gasit asa: "Caracteristicile conferite de Ascendent intra in vigoare in jurul varstei de 28-30 de ani, la maturitate, pana atunci individul fiind condus mai mult de influentele zodiei natale. Nu inseamna ca dupa aceasta varsta se pierd caracteristicile zodiei natale, ci se vor completa cu cele conferite de zodia ascendenta." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|