Sex la superlativ :X-3
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
- taniusha
- Full member
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
Re: Sex la superlativ :X
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
eu am un exemplar acasa:))
eu,tu si restul lumii...
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
si al meu insista... dar doar cand vine vorba de sex dar e bine si asa.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
si eu am un asemenea exemplar oleaca sa ma intorc cu spatele la el si il apuca... baga mana prin pantaloni mei si ii zic sa fie cuminte... da` de unde!! sta cuminte oleaca si incepe iar, ma ia in brate, si baga mana pana cand obtine ce vrea
- Fiametta
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
Si eu am unul...dar al meu nu insista asa, evident, ii zic ca nu vreau, zice ok, ia mana de unde o are, nu ma dezbraca...in schimb ma face sa VREAU cu toti porii si toate celulele. Ma saruta peste tot, ma tine de maini, nu ma lasa sa-l ating, se apropie, se face ca ma saruta, se indeparteaza...ma face sa ma urc pe pereti, dar cum inca nu sunt spiderman, ma urc pe el si zice ''parca ziceai ca nu vrei...'' De parca nu stie ca ma innebuneste, ma face sa-l doresc si daca as fi lesinata, moarta, cu lumanarea in mana.
Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-09-21 20:12:01)
- taniusha
- Full member
super tare!
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
al mue insista de cand il stiu el nu stie ce inseamna nu vreau, nu am chef sau alte negatii de genul daca s-ar intampla zilnic, ar fi perfect pt el, doar ca eu is obosita si nu is mereu dispusa si pana nu ma rastesc un pic sa il fac sa inteleaga ca nu am chef nu se lasa, si atunci se supara, nu m-ar intelege
- mayra19
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-05-28
nu a mai avut nimeni o astfel de experienţă? e pre frumos topicul ăsta l-am citit ?n ?ntregime
Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine
- A|3
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-02
am avut si eu momente frum, dar la superlativ nu a fost pana acum din cauza stresului, paranoiei si a unor dureri[inca sunt stramta si am avut destule probl gineco] sper sa ma bucur si eu de momente ca si cele povestite de voi... sunteti norocoase
Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald...
- jucaria nimanui
- Full member
- De la: plec pe marte...
- Inregistrat: 2008-03-15
stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Am eu una. Dar să citiţi p?nă la capăt chiar dacă la ?nceput o să pară puţin de groază.
Am venit noi de la o nunta pe la 6 dimineaţa, ?ntr-o perioadă ?n care eu tot ?i reproşam că nu facem sex destul (perioada ?n care ne aflăm ?ncă ) Ei, şi ?ncep să mă dezbrac de rochia de la nuntă, răm?n ?n lenjeria sexy ce o aveam pe dedesubt, plus ciorapii cu adeziv şi mă tot foiesc aşa prin casă, chipurile nu-mi găseam pijamaua . Şi ajung ?n baie, el după mine, ?l apucă cheful. Eu, foarte fericită, ?i zic să mă lase 2 minute să fac un duş scurt down there că deh, trecuseră c?teva ore bune. Se ?mbufnează, da? totuşi mă lasă să mă desfăşor.
Şi apar ?n camera după 10 minute (nu 2 ? că a trebuit să aştept să vină apa caldă şi p?nă la urmă tot cu rece am făcut) da? el era cu capsa pusă, că am stat prea mult că el nu mai vrea, că n-am dec?t acuma, dacă mi-a trebuit să mă spăl. Am ?ncercat eu să-l mai st?rnesc da degeabă, că era ?n faza ?n care nu mai voia nici de-al dracului. M-am luat şi m-am dus ?napoi ?n baie şi cum mă demachiam, am ?nceput să pl?ng. Şi dă-i cu bocitul , că mi-am ratat ocazia, că acum cine ştie c?nd ?l mai apucă, că am fost bleagă, da şi el ? ce-i pierde cheful asta repede, etc etc. Astea ?n g?nd, bocind, prin casă.
Şi ?ntr-un final ?şi dă el seama că nu mai apar şi mă găseşte pl?ng?nd ?n cealaltă cameră. C?nd l-am văzut, am ?nceput şi mai tare (că ?nainte eram pe silent) şi i-am spus şi lui ce-mi spusesem mie ?n g?nd, da? el săracu? nu mai ştia cum să mă ?mpace. Eu, dă-i şi dă-i că are o problemă, că nu-i normal să renunţe aşa uşor, că nu-s eu de vină că n-are apă caldă, că nu pot să fac sex dacă nu-s curată, că acuma iar o să răm?n NF nu ştiu c?t timp şi tot aşa. M-am calmat şi, cum mă ţinea el ?n braţe şi mă tot pupa pe obraz, ?ncepem să ne sărutăm aşa mai pasional, şi după nici două minute, ?mi trage jos pantalonii de pijama, bluza la fel cu o p?r?itură din-aia de material rupt (da? am zis că nu mai comentez ) şi trecem la acţiune ca-n filmele cu sex sălbatic .
Varză a fost patul după chestia asta. Mai ales că nu ştiu cum de, am ?nceput am?ndoi să vorbim murdar. El ca el, da? eu am scos nişte obscenităţi pe care nu le-am pronunţat ?n viaţa mea, că de felul meu, nu vorbesc vulgar.
Oricum a fost super sexul de impacare!
Ultima oara a fost editat de kathrynn (2009-11-12 20:28:44)
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
kathrynn a scris:Am eu una. Dar să citiţi p?nă la capăt chiar dacă la ?nceput o să pară puţin de groază.
Am venit noi de la o nunta pe la 6 dimineaţa, ?ntr-o perioadă ?n care eu tot ?i reproşam că nu facem sex destul (perioada ?n care ne aflăm ?ncă ) Ei, şi ?ncep să mă dezbrac de rochia de la nuntă, răm?n ?n lenjeria sexy ce o aveam pe dedesubt, plus ciorapii cu adeziv şi mă tot foiesc aşa prin casă, chipurile nu-mi găseam pijamaua . Şi ajung ?n baie, el după mine, ?l apucă cheful. Eu, foarte fericită, ?i zic să mă lase 2 minute să fac un duş scurt down there că deh, trecuseră c?teva ore bune. Se ?mbufnează, da? totuşi mă lasă să mă desfăşor.
Şi apar ?n camera după 10 minute (nu 2 ? că a trebuit să aştept să vină apa caldă şi p?nă la urmă tot cu rece am făcut) da? el era cu capsa pusă, că am stat prea mult că el nu mai vrea, că n-am dec?t acuma, dacă mi-a trebuit să mă spăl. Am ?ncercat eu să-l mai st?rnesc da degeabă, că era ?n faza ?n care nu mai voia nici de-al dracului. M-am luat şi m-am dus ?napoi ?n baie şi cum mă demachiam, am ?nceput să pl?ng. Şi dă-i cu bocitul , că mi-am ratat ocazia, că acum cine ştie c?nd ?l mai apucă, că am fost bleagă, da şi el ? ce-i pierde cheful asta repede, etc etc. Astea ?n g?nd, bocind, prin casă.
Şi ?ntr-un final ?şi dă el seama că nu mai apar şi mă găseşte pl?ng?nd ?n cealaltă cameră. C?nd l-am văzut, am ?nceput şi mai tare (că ?nainte eram pe silent) şi i-am spus şi lui ce-mi spusesem mie ?n g?nd, da? el săracu? nu mai ştia cum să mă ?mpace. Eu, dă-i şi dă-i că are o problemă, că nu-i normal să renunţe aşa uşor, că nu-s eu de vină că n-are apă caldă, că nu pot să fac sex dacă nu-s curată, că acuma iar o să răm?n NF nu ştiu c?t timp şi tot aşa. M-am calmat şi, cum mă ţinea el ?n braţe şi mă tot pupa pe obraz, ?ncepem să ne sărutăm aşa mai pasional, şi după nici două minute, ?mi trage jos pantalonii de pijama, bluza la fel cu o p?r?itură din-aia de material rupt (da? am zis că nu mai comentez ) şi trecem la acţiune ca-n filmele cu sex sălbatic .
Varză a fost patul după chestia asta. Mai ales că nu ştiu cum de, am ?nceput am?ndoi să vorbim murdar. El ca el, da? eu am scos nişte obscenităţi pe care nu le-am pronunţat ?n viaţa mea, că de felul meu, nu vorbesc vulgar.
cuuunnooooossssssssccccccccccc...... asa se mai intampla si la mn....
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- iulikaa
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-09
refuz sa citesc topicul asta!
sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
andreutza89.dreaming a scris:kathrynn a scris:Am eu una. Dar să citiţi p?nă la capăt chiar dacă la ?nceput o să pară puţin de groază.
cuuunnooooossssssssccccccccccc...... asa se mai intampla si la mn....
Eu turbez la propriu la faze dintr-astea. Stiu ca sunt mai ciudata din punctul asta de vedere, dar daca m-ar face sa plang si dupa ar venii sa ma impace mai rau m-as enerva. Asa mi s-a intamplat de cand ma stiu. Si cand eram mica si ma certa mama, si dupa aceea venea sa ma impace, mai rau ma enerva Mi-ar place si mie sa fiu altfel din punctul asta de vedere.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
andreutza, care parte mai exact? ca acuma-s curioasa Aia cand o dai din plans in sex? Sau cand lui ii piere cheful si tu te enervezi? Sau cand incepi sa vorbesti murdar?
Jessica_M a scris:Dar se putea să laşi duşul după sex. Normal că lui i s-a dus cheful de sex
Lui ii trece cheful si daca faci "bau" catre el. Cat despre dus ... era 6 dimineata, nu ma mai spalasem de pe la 3-4 in ziua precedenta si chiar aveam nevoie. Din pacate, nu mai aveam servetele intime, ca altfel rezolvam problema mai rapid. Oricum, ti-am zis, cheful lui se "sparge" ca un balon de sapun asa ca ...
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Doamne la noi nu Asteapta dupa mine si 1 zi,cheful persista la noi,24 din 24 ,7 zile pe saptamana
eu,tu si restul lumii...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
kathrynn a scris:Cat despre dus ... era 6 dimineata, nu ma mai spalasem de pe la 3-4 in ziua precedenta si chiar aveam nevoie. Din pacate, nu mai aveam servetele intime, ca altfel rezolvam problema mai rapid. Oricum, ti-am zis, cheful lui se "sparge" ca un balon de sapun asa ca ...
in orice caz, daca nu se intampla asa, poate nu aveati apoi parte de o partida atat de tare
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|