|
Nu esti logat.
Sex la superlativ :X-4#58 2009-11-15 18:07:51
Re: Sex la superlativ :X
asa si la noi.. cum sa-i treaca cheful cand il are non-stop? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #59 2009-11-16 08:39:19
aa...partea cu pieritul poftei... ma enerveaza la culme cand face asa...dar...si knd vrea el dup-aia...ii intorc frumos fundul si ma bag la somn...sa traga de mnnnnnn kt vrea ca tot nu mai obtine nik.... : )))) : Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-11-16 08:40:19) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #60 2009-11-16 08:42:50
Re: Sex la superlativ :Xnu mai are nimeni nici o povestioara de spus??? stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #61 2009-11-16 19:04:49
Re: Sex la superlativ :XIn noaptea de revelion,amandoi ametiti de niste whiskey,el avea plete cretze si curgeau transpiratiile pe el vreo 2 ore credeam ca lesin, primul orgasm din viata mea... Am plans All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #62 2009-11-16 23:52:38
Re: Sex la superlativ :Xam o intrebare si nu stiu unde sa postez so... pe voi va doare pasa dupa ce faceti sex mult timp? pe mine ma doare vreo 5-10 min, dupa isi revine zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#63 2009-11-17 02:24:48
si eu Offline #64 2009-11-17 15:02:17
Re: Sex la superlativ :Xblackberry, cred k e normal... si eu am o senzatie aiurea dupa mai ales k se intampla rar... si chiar dureri la inceput... cred k e vb de acomodare si durata. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #65 2009-11-17 16:40:01
daca ma intrebi pe mn.... se mai intampla knd e non-stop knd vin acasa si raman la el...all the night si am o senzatie de paralizie jur pe moment dar dup-aia la vreo juma de ora ma cam doare si pe mn...un discomfort ,usturime...da trece... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #66 2009-11-17 17:35:20
Re: Sex la superlativ :XSi eu am avut parte de multe partide de sex/dragoste cu fostul/actualul (ca nici eu numai stiu), dar nu-mi vine niciuna in cap..Apropo de faza cu "dusul chefului" la barbatii vostri..la mine nu e deloc asa..eu zic ca nu vreau, el zice ca vreau, ma ia, se infinge in pasa,incepe sa o pupe si cum sa numai vrei atunci?! E foarte insistent cand vine vorba de sex.. In America, in sfarsit! Offline #67 2009-11-17 18:02:56
Re: Sex la superlativ :Xpai noi o facem zilnic, cateodata si de 2 ori pe zi deci nu poate fi vorba de acomodare.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #68 2009-11-17 19:16:01
Re: Sex la superlativ :Xatunci nu stiu... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #69 2009-11-17 19:29:27
Lucky you!!Locuiti impreuna? Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-17 19:29:41) eu,tu si restul lumii... Offline #70 2009-11-17 21:06:26
Re: Sex la superlativ :Xda. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #71 2009-11-17 22:01:57
Re: Sex la superlativ :XSe explica eu,tu si restul lumii... Offline #72 2009-11-17 22:04:46
Re: Sex la superlativ :Xblackberry, sa stii ca si mie mi se intampla sa ma doara, si da, o facem aproape in fiecare zi de 2 ori. Eu zic ca e normal, atata timp cat se izbeste efectiv Offline #73 2009-11-17 22:29:42
Re: Sex la superlativ :Xah, ma bucur ca nu sunt singura asa ma gandeam si eu, ca daca se "freaca" atata timp e normal sa ma doara la un moment dat zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #74 2009-11-18 13:09:10
Re: Sex la superlativ :Xnu mai are nimeni nici o poveste interesanta?...hai fetele ca sunt curioasa :dmai povestiti stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #75 2009-11-18 21:39:10
Re: Sex la superlativ :XAveam noi 1 an jumate cu aproximatie, eram singura acasa, chef de sex era din plin si ne bantuia intrebarea:Cum sa o mai facem? Si a inceput el sa ma sarute pe spate,a coborat pana la degetele picioarelor, ma saruta la incheitura genunchilor lin si tandru ca acolo ma excit f tare, a urcat la pasa si a inceput sa o pupe, sa o sarute..Apoi m-am intors,m a dat cu miere de albine pe sani, ma lingea,ma saruta de ma udaseram intr-un hal. Apoi a inceput sa o de a pe pasa cu miere de albine..niste senzatii..oo,nu pot sa le descriu! mierea de albine rece,limba lui fierbinte pe trupul meu incins..Am avut orgasm chiar cand a inceput sa ma stimuleze..Apoi am inceput eu sa ii ii dau cu miere pe pasa..era o placere sa ma joc cu ea..nu ma mai saturam, iar el in timpul asta era terminat cand ma vedea pe mine cu ce pofta ii fac oral..Totul s a terminat cu niste pozitii excentrice as putea spune ,eu cu capu in jos,iar el ma tinea de picioare si ne facem oral in acelasi timp, apoi pe la spate intr un ritm,de ziceam ca ajunge pana la inima..Am savurat niste momente.. . In America, in sfarsit! Offline #76 2009-11-19 13:16:59
Re: Sex la superlativ :Xfain angel89 stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|