homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetele destepte poarta masca-2

#20 2009-11-05 20:00:26

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Fetele destepte poarta masca

melany,uite ptr mine e o necesitate,de ex eu sunt acum la 2 m de al meu..tuseste fara sa-si puna batista la gura,i-am zis de 100 de ori,degeaba...asa ca am scris pe biletel,maine sa cumpere de la farm masca,sa i-o pun pe ochi...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#21 2009-11-05 20:03:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Melany1 a scris:

asadar sa nu va duceti vreodata sa intrebati : dar ce credti ca ar trebui sa iau...ca v-ati dat foc la valiza rotfl
cu atat mai mult cand vedeti asistent farmacist...feriti-va ,ca e jale

rotfl

da' de ce, mai, ca doar nu e farmacia lui smile eu nu-s asa devotata firmei... ii spun omului cinstit daca e bun ce ia de la mine sau mai bine se abtine lol

acu serios.... faza urmatoare va fi sa umblam ca in filmele sf, in costume dintr-alea anti "pericol biologic"? neutral in cativa ani, pun pariu ca acolo se ajunge.....

(tocma imi defileaza prin fatza o tipa cu masca. baaaa, da' m-a trasnit si pe mine ca e o idee interesanta, ca imi acopera cosurile - sau ce-or fie ele - de langa nas rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#22 2009-11-05 21:02:36

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

orice angajat trebuie sa isi vanda marfa cat mai bine. multi primesc comision si intr-un fel mi se pare normal sa "faca reclama" ca sa vanda, chiar dc nu e firma lui...
iar mastile nu cred ca sunt eficiente, cel putin alea de 1 leu.. poate sticlutele cu dezinfectant sa fie mai utile. folosite des, sa spunem ca reduc riscul sa duci la gura microbi etc

#23 2009-11-05 21:32:21

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

katami a scris:

(tocma imi defileaza prin fatza o tipa cu masca. baaaa, da' m-a trasnit si pe mine ca e o idee interesanta, ca imi acopera cosurile - sau ce-or fie ele - de langa nas rotfl )

de nu ajunge masca asta in trend... o sa vedeti voi  chicot
si toate pitipoancele o sa isi ia din alea roz sclipitoare pe care scrie GUCCI au Armani etc. lol

#24 2009-11-05 21:37:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ei bine, eu chiar cred ca imi voi lua masca
la fac., pe coridoare, unde ne suflam unul altuia in gura, eu ma 'acopar' cu un servetel. nu stiu ce or zice altii, dar eu nu vreau nici porcina si nici alta moda de gripa.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#25 2009-11-05 21:41:36

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Abureala!E o gripa putin mai incapatanata,nu trebuie facut tam tam la scara nationala. coffestudiu

eu,tu si restul lumii...

#26 2009-11-05 21:44:08

pokemon
Diamond member

dar voi stiti ca la chinezi si japonezi treaba asta se face in caz de orice fel de raceala sau gripa, sau tuse, sau orice s-o transmite pe calea aerului?
si mi se pare civilizat si o dovada de respect pentru cei din jurul meu, care nu sunt obligati sa imi suporte microbii si sa isi asume unele riscuri.
da, eu am scris pe la toate topicurile ca sunt de parere ca s-a creat o isterie, dar la fel ca orice gripa, si aceasta poate fi fatala unora.

#27 2009-11-05 21:45:52

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Poke,acuma chinezii stau 10 pe un metru patrat,si la conditiile lor....SI EU as purta masca:))

eu,tu si restul lumii...

#28 2009-11-05 21:48:05

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

adina84 a scris:

katami a scris:

de nu ajunge masca asta in trend... o sa vedeti voi  chicot
si toate pitipoancele o sa isi ia din alea roz sclipitoare pe care scrie GUCCI au Armani etc. lol

rotfl  sau catalin botezatu...si vad o prezentare:barbati in lenjerie si masca tummenupp

#29 2009-11-05 22:02:59

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ce spuneam si eu cu botezatu smile

si legat de asiatici , i-am vazut la paris, unde nu mai era aglomeratie...si purtau masti...
si am inteles de la cineva care a fost in singapore ca acolo la cea mai mica chestie pe care o ai iti pui masca....pt tine, si ca respect pt ceilalti...ca e eficienta sau nu...macar incerci sa ii feresti pe ceilalti de microbii tai....
eu mi-am luat si port din alea de 80 bani...si in afara de cele de la farmacie, nu s-a uitat nimeni ciudat la mine smile

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#30 2009-11-05 22:04:01

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu am vazut azi 3 persoane cu masca: unul la metrou si doi la mcdonalds. Si nu mi s-a parut nimic ciudat sau nu mi s-a parut ca ei, astia care poarta masca, creeaza isteria. Aia se naste din tot ce inseamna mass-media si din incapacitatea oamenilor de a avea discernamant

#31 2009-11-05 22:05:26

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

eu am zis asa...ca dc as avea de ales intre o persoana cu masca si una care tuseste , as alege-o clar pe cea cu masca....
vorba celor de la pro: jos palaria!

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#32 2009-11-05 22:09:23

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

N`am nimic cu cei care poarta masca -am vazut zilele astea in metrou o gramada de persoane smile
Insa, parerea mea este ca masca asta nu protejeaza deloc, date fiind conditiile de raspandire a gripei.

#33 2009-11-05 22:11:03

pokemon
Diamond member

pai gripa se raspandeste pe cale aeriana.
si atunci de ce nu ar proteja de gripa?
si nu sunt de acord ca nu sunt folositoare mastile. pai le poarta doctorii din spitalele de boli infectioase, care intra in contact cu cele mai transmisibile boli, si nu ia nimic. nu vad la noi de ce nu ar avea efect?

#34 2009-11-05 22:21:08

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu am vazut azi un tip cu masca la carrefour  big_smile

Dragostea nu se stă, se face.

#35 2009-11-06 09:25:06

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

BratzG a scris:

Abureala!E o gripa putin mai incapatanata,nu trebuie facut tam tam la scara nationala. coffestudiu

Si ghici ca saptamana viitoare apare vaccinul de la Cantacuzino  lol
Pura coincidenta, nu-i asa? Fara nici o legatura cu isteria asta, nu?  visslar

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#36 2009-11-06 09:48:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Chiar dimineata citeam in ziar ca scria foarte clar ca nu exista o rata a mortalitatii mai mare la gripa asta. E aceeasi cu celelalte tipuri de gripa daca e netratata. Nu se moare pe capete de la ea, e vreo 0,3% sau cam asa ceva...

#37 2009-11-06 10:02:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu inca nu am vazut pe nimeni cu masca. bine, la cj inca nu prea sunt cazuri.
dar daca ar fi mai multi bolnavi si aici si eu as purta...
am vazut ce a zis Streinu-Cercel cand a fost la Andreea Esca si sunt de acord cu el in legatura cu mastile... si sunt de acord si cu ce a zis referitor la gripa asta, ca lumea se isterizeaza inutil...

#38 2009-11-06 11:10:54

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

sa scap si eu de viroza mea si apoi sigur voi purta. Sistemul meu imunitar e la pamant acum si numai porcina nu-mi mai trebuie. Aici deja am vazut destule persoane purtand si din cate am inteles la facultatea de medicina toti studentii sunt indemnati sa poarte masca drept exemplu pentru restul lumii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.