homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in cuplu:(-10

#172 2011-07-11 13:51:09

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: probleme in cuplu:(

eu nu am mai auzit de analize care sa arate ca esti alcoolic...
exact asa gandesc si eu ca si sonia...mai intai ai spus ca bea,apoi ca bea rar..acum ca l-ar interna sau ca isi pierde locul de munca.
nu il poate interna fara voia lui,decat dacae dus cu pluta..
eu zic daca tot ai cerut pareri,sa iti iei inima in dinti si sa spui care e de fapt realitatea..de ea depinzi si tu la un moment dat.
cat despre ,,judecari''..le vei avea din partea multora ,pentru ca ai ales sa faci publica povestea ta,deci iti asumi si bune si rele...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#173 2011-07-11 13:56:56

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

poate ca e vina mea ca nu m-am exprimat destul de clar... 1) imi asum judecarile, fie bune, fie rele 2) inainte bea foarte rar,insa de cand s-a reintalnit cu un fost coleg de liceu bea de fiecare data cu respectivul 3) cand de duci la o clinica de genul ti se pun niste intrebari,ti se da un chestionar sa il completezi 4)daca o sa bea de fiecare data cand e liber de la munca isi face rau pt ca nu are nevoie sa consume mereu alcool 5) el pt munca repeta analizele lunar,sange,BTS,plamani,psihologic etc iar daca ceva nu ii iese bine e liber profesionist ...

Ne dorim si noi bebic

#174 2011-07-11 14:07:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

rocssana, am citit si eu despre problema ta. de fapt cred ca ar trebui sa spun problemele tale, e evident ca sunt mai multe.
1. o sa incep prin a spune ca am fost tentata sa-i dau dreptate lui sophie (n-o citez aici, poate nu vrea), sunt o gramada de cupluri care isi mai dau in joaca cate o palmuta peste fund (nu e cazul meu), iar atata timp cat totul e o joaca, iar joaca asta e agreata de ambii parteneri... e foarte bine. totusi spun si eu, din pacate nu cred ca te-ai referit la o palma in joaca (peste fund, spate, ce o fi fost), ci ca te-ai referit la o palma "adevarata", peste fatza, iar apoi ai "cosmetizat" povestea ca sa nu fii judecata (si mai) aspru decat ai fost. deci nu pot decat sa-ti spun si eu, ca multe altele de aici, ca nu cred ca un om care concepe ca-si poate lovi partenera (in orice imprejurare, la betie, din gelozie, indiferent de circumstante) se va indrepta vreodata. asta inseamna, in opinia mea, ca palma asta are toate sansele sa nu fie ultima pe care ai primit-o de la el... concluziile le tragi tu, noi nu putem sa-ti impunem sa te desparti de el daca tu nu vrei asta.
2. ce ma sperie mai mult e faptul ca tu consideri ca meritai de mai multe ori cate o palma!!!! indiferent cat de grea ti-a fost copilaria, indiferent cat de mult iti doresti sa mai fii copil, sa stii ca educatia nu se face cu parul, niciun copil nu ar trebui lovit pentru ca a gresit!!!! deci nu se pune problema de a disciplina pe nimeni cu lovituri, ci cu vorba buna sau prin alte metode non-violente! in locul tau m-as gandi serios sa discut cu un psiholog, nu e deloc normala atitudinea asta a ta cu privire la pedepsele corporale. in fond, la fel cum un parinte te poate pedepsi fara sa te loveasca, la fel un partener te poate parasi daca i se pare inacceptabil comportamentul tau, nu e deloc cazul sa te loveasca!
3. nu in ultimul rand (apropo de problema lui cu alcoolul) pot sa-ti spun ca nimeni nu poate fi internat la dezalcoolizare fara sa-si dea acrodul! deci nu te baza pe asta, parintii sau fratii lui nu-l pot interna cu forta daca el nu vrea!
eu zic sa analizezi totul si sa incepi sa-ti rezolvi pe rand problemele....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#175 2011-07-11 15:56:15

Gizeh
Banat

usor usor incerc sa-mi rezolv probleme..va multumesc pt pareri smile

Ne dorim si noi bebic

#176 2011-07-11 18:24:55

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Toriana a scris:

E usor sa dai sfaturi din afara, dar sunt curioasa daca voi la prima palma (data acum sau mult mai tarziu) chiar o sa mai fiti atat de puternice ca in prezent.

draguta, cred ca tu ai citit printre randuri ce am scris noi pe aici.. asa ca iti repet si tie: cat timp mama cu tata m-au educat intr-un fel anume si nu m-au batut indiferent ce am facut si m-au crescut pana la 20-30-50 de ani nu are EL dreptul sa se atinga de mine nici macar cu o floare.. pentru ca nu el s-a chinuit prin spitale cu mine cand eram bolnava, nu el m-a alaptat si mi-a dat sa mananc, nu el m-a crescut si m-a educat si m-a trimis la scoala/liceu/facultate.. deci nu are niciun amarat de drept asupra mea.. daca vrea sa ma iubeasca asa, cu bune si rele, ma iubeste. daca nu, pleaca si-si ia hainutele. Ce barbat esti cand lovesti o femeie? esti un NIMENI.. un 0(zero) barat si nu ai ce sa cauti intr-o relatie de dragoste. Daca tu vrei sa accepti o palma, un pumn in coaste si un sut in fund de fiecare data cand scoti o vorba care nu-i place lui cum suna, nu ai decat. eu una plec in secunda doi.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#177 2011-07-11 18:28:39

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

then let me ask you this. o femeie cum este numita/considerata in momentul cand se comporta ca un barbat care face toate alea de mai sus, mihaela?
pura curiozitate.

Do the world a favor, stay like this forever.

#178 2011-07-11 18:31:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

random-o femeie de nimic si atat

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#179 2011-07-11 18:33:42

mihaela2289
Hero member

Random a scris:

then let me ask you this. o femeie cum este numita/considerata in momentul cand se comporta ca un barbat care face toate alea de mai sus, mihaela?
pura curiozitate.

offtopic sunt somnoroasa si nu inteleg intrebarea.. pls lamureste-ma

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#180 2011-07-11 18:37:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu sunt de acord cu toriana. multe femei se da mari si rotunde, se lauda ca daca sunt inselate sau iau bataie, pleaca imediat, insa nu toate fac asta. pentru ca situatia difera de la caz la caz, pentru ca una e cand o traiesti, alta cand e doar o poveste a cuiva.
nu zic ca nu trebuie sa pleci, sa lasi balta o situatie distructiva, dar sunt destule care se lauda si nu fac nimic. la asta se referea toriana. si eu stiu multe fete care se laudau ca nu suporta sa fie inselate sau batjocorite si totusi, ajunse in situatia aia, au acceptat.

asta ca o poveste generala, fara a face referire la nimeni dintre cei ce au scris. insa da, viata reala fate "filmul".

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#181 2011-07-11 18:40:35

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

mihaela2289 a scris:

offtopic sunt somnoroasa si nu inteleg intrebarea.. pls lamureste-ma

mihaela2289 a scris:

Ce barbat esti cand lovesti o femeie? esti un NIMENI.. un 0(zero) barat si nu ai ce sa cauti intr-o relatie de dragoste. Daca tu vrei sa accepti o palma, un pumn in coaste si un sut in fund de fiecare data cand scoti o vorba care nu-i place lui cum suna, nu ai decat. eu una plec in secunda doi.

ce-am ingrosat.

Do the world a favor, stay like this forever.

#182 2011-07-11 18:47:21

mihaela2289
Hero member

cora, da-mi si mie un motiv/un lucru pe care il poate face o femeie ca sa merite "batuta crunt" cum zicea rocsana..ca eu cat imi storc creierii nu gasesc.. poate sunt eu altfel si nu gasesc un motiv. Dar vreau un motiv pentru care sa ia o palma/un pumn..ceva de genul dupa un anumit timp petrecut in relatia respectiva cand amandoi se cunosc destul de bine incat sa stie ce-i "poate pielea" celuilalt.
random...daca am inteles bine.. cum se numeste o femeie care da intr-un barbat?! smile o nebuna..o lasi in plata Domnului si pleci.. dar daca dai in ea risti sa o nenorocesti..fiindca oicum o femjeie(ma refer la cele normale, nu culturiste/karatiste) nu se poate apara de o palma/un pumn de la un barbat.. personal daca as da o palma unui baiat si mi-ar intoarce-o m-as invarti pe loc 2 minute ca un titirez.. de aceea am un creier care sa-mi spuna sa nu-mi caut centrul de greutate invartindu-ma..deci clar nu cobor atat de jos incat sa-i dau eu una.

#183 2011-07-11 18:51:34

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Exista oameni carora nu le este atat de frica de singuratate incat sa ajunga sa accepte orice magar langa ele, numai pt ca sa nu mai fie singure, pt ca el aduce de toate in casa si, o iubeste cand nu e nervos pe ea. (desi nu stiu ce bucurie poti sa ai sa vii acasa la un barbat care s-ar putea sa te intampine cu o palma pt ca avazut ca te-a adus cu masina colegul care sta in blocul vecin)
Exista si oameni care prefera sa fie singuri, cu caini, cu pisici, cu multi prieteni, decat sa stea intr-o relatie care ii nefericeste, fie ca e vb de ceva grav gen violenta sau ceva mai obisnuit (nepotrivire de caracter).

Sunt femei puternice, care se respecta si care atunci cand situatia devine violenta, isi iau catrafusele si copiii si pleaca unde vad cu ochii, ca ei sa nu creasca pe post de saci de box ai lui.
Si mai sunt altele mai ... care nu ar fi in stare sa se descurce singure (din diferite motive) sau ar fi dar se complac, sau ceva bolnav din mintea lor le spune sa stea acolo ca merita ca magarul sa le mai dea cate un picior in coaste, din "iubire".
Si fiecare din noi poate sa hotarasca singur(a) din cate categorie vrea sa faca parte, alegere care depinde fff mult de educatia primita acasa.
Asa ca degeaba ne tot batem noi gura / tastele ca - dupa cum bine zicea cineva - cum iti asterni asa dormi. Sau poti schimba patul daca nu-ti mai convine cum dormi  smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#184 2011-07-11 18:54:51

coraline
Addicted member

mihaela, nu as stii sa iti spun pentru ca nu am fost in situatia asta. insa stiu de ca colege de munca, de facultate, unele erau batute sau inselate si totusi ramaneau acolo, ca il iubeau, ca isi cerea scuze dupa ce spunea ca nu se va mai repeta. chiar una si-a luat o data o palma zdravana de s-a invinetit, insa a fost singura data cand a pocnit-o in nu stiu cati ani. si apoi nu a mai vazut-o nimeni batuta si chiar ne-a zis ca nu s-a mai repetat. poate chiar e posibil nustiu
motive de bataie: cearta urata in care ea urla rau de tot si el cedeaza, in care ea incepe sa imparta palme si sa sparga chestii prin casa. asta de la fete ce stiu.

stiu eu o femeie care a batut un barbat rotfl era politista, gagicasu  a inselat-o, l-a batut de la l-a rupt, a zis ca nu mai face sex cu el dar daca il mai prinde, iar il bate. si ala statea cu frica sa nu o pateasca iar lol bine, nu stiu persoana direct, deci nu pot garanta 100% ca e adevarata povestea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#185 2011-07-11 19:00:59

mihaela2289
Hero member

rotfl2)))))) e urat sa-ti iei asa bataie de la o femeie.. pt orgoliul barbatesc e groaznic..
cat despre colega ta.. e bine ca se inteleg acum.. dar DACA peste cativa ani de relatie si-o ia iar? si iar sta x ani si nu si-o mai ia.. precedentul a fost creat.. asa ca orice se poate intampla. eu sper sa fie bine pentru ei dar sunt oarecum sceptica
cat despre motivul cu cearta urata si spargeri prin casa.. nu cred ca merita batuta.. cel MULT tinuta strans in brate si explicat ca acele lucruri nu au nicio vina pentru nervii ei.. de ce sa o bati cand oricum a distrus deja lucrurile? ca sa mai sparga cateva de nervi ca are ochiul vanat?

#186 2011-07-11 19:04:47

Gizeh
Banat

vecinamea de la etajul 4 il bate pe barbasu si il da afara din casa cand are draci ....

Ne dorim si noi bebic

#187 2011-07-11 19:23:54

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Sustin si eu ceea ce au spus toriana si cora. In sensul ca nu poti sa stii cum reactionezi intr-o anumita situatie, peste nu stiu cati ani. Mie mi se pare ca doar cineva care a trecut prin asta si a plecat definitiv in secunda 2  (si cu copilul), poate fi atat de convinsa ca nu ar accepta.

Dau exemplul asta cu copilul, pt ca atunci cand se pune problema unei vieti nu cred ca te mai gandesti atat la palma aia. Dar o palma data o data, de doua ori in nu stiu cati ani, nu batai. In cazul asta, inteleg ca mai mult traumatizezi copilul ala. Si cele care accepta bataile "de dragul copilului" sunt lase si egoiste.

Eu una nu am fost batuta, iar la mine in familie nu am vazut niciodata ca tata sa ridice palma la mama, sau invers tongue, sau bunicul la bunica... de fapt nu stiu pe niciuna dintre rude sa fi trecut prin asta. So, cu atat mai mult nu o sa accept sa fiu lovita de o persoana pe care am ales-o eu, vorba aia... de bunavoie si nesilita de nimeni chicot

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-07-11 19:26:00)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#188 2011-07-11 19:40:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

coraline a scris:

stiu eu o femeie care a batut un barbat rotfl era politista, gagicasu  a inselat-o, l-a batut de la l-a rupt, a zis ca nu mai face sex cu el dar daca il mai prinde, iar il bate. si ala statea cu frica sa nu o pateasca iar lol bine, nu stiu persoana direct, deci nu pot garanta 100% ca e adevarata povestea.

chestia asta mi-a povestit-o si mie o prietena, ca cica l-a batut pe ala de fata cu parintii lui lol
daca e adevarat, o fi vorba de aceeasi persoana....s-a dus vestea lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#189 2011-07-11 19:48:45

coraline
Addicted member

dea_di a scris:

coraline a scris:

chestia asta mi-a povestit-o si mie o prietena, ca cica l-a batut pe ala de fata cu parintii lui lol
daca e adevarat, o fi vorba de aceeasi persoana....s-a dus vestea lol

genial  rotfl2  rotfl2 omu e faimos  rotfl2  rotfl2

#190 2011-07-11 20:09:16

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vecina de la etaju' 3 il bate pe mos de cate ori vine beat cu matura...si ii trage niste dumnezei de se aude de la coltu' strazii...il tine numa' in suturi lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.