|
Nu esti logat.
Probleme in cuplu:(-10#172 2011-07-11 13:51:09
Re: probleme in cuplu:(eu nu am mai auzit de analize care sa arate ca esti alcoolic... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #173 2011-07-11 13:56:56
Re: probleme in cuplu:(poate ca e vina mea ca nu m-am exprimat destul de clar... 1) imi asum judecarile, fie bune, fie rele 2) inainte bea foarte rar,insa de cand s-a reintalnit cu un fost coleg de liceu bea de fiecare data cu respectivul 3) cand de duci la o clinica de genul ti se pun niste intrebari,ti se da un chestionar sa il completezi 4)daca o sa bea de fiecare data cand e liber de la munca isi face rau pt ca nu are nevoie sa consume mereu alcool 5) el pt munca repeta analizele lunar,sange,BTS,plamani,psihologic etc iar daca ceva nu ii iese bine e liber profesionist ... Ne dorim si noi Offline #174 2011-07-11 14:07:41
Re: probleme in cuplu:(rocssana, am citit si eu despre problema ta. de fapt cred ca ar trebui sa spun problemele tale, e evident ca sunt mai multe. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #175 2011-07-11 15:56:15
Re: probleme in cuplu:(usor usor incerc sa-mi rezolv probleme..va multumesc pt pareri Ne dorim si noi Offline #176 2011-07-11 18:24:55
Re: probleme in cuplu:(
draguta, cred ca tu ai citit printre randuri ce am scris noi pe aici.. asa ca iti repet si tie: cat timp mama cu tata m-au educat intr-un fel anume si nu m-au batut indiferent ce am facut si m-au crescut pana la 20-30-50 de ani nu are EL dreptul sa se atinga de mine nici macar cu o floare.. pentru ca nu el s-a chinuit prin spitale cu mine cand eram bolnava, nu el m-a alaptat si mi-a dat sa mananc, nu el m-a crescut si m-a educat si m-a trimis la scoala/liceu/facultate.. deci nu are niciun amarat de drept asupra mea.. daca vrea sa ma iubeasca asa, cu bune si rele, ma iubeste. daca nu, pleaca si-si ia hainutele. Ce barbat esti cand lovesti o femeie? esti un NIMENI.. un 0(zero) barat si nu ai ce sa cauti intr-o relatie de dragoste. Daca tu vrei sa accepti o palma, un pumn in coaste si un sut in fund de fiecare data cand scoti o vorba care nu-i place lui cum suna, nu ai decat. eu una plec in secunda doi. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#177 2011-07-11 18:28:39
Re: probleme in cuplu:(then let me ask you this. o femeie cum este numita/considerata in momentul cand se comporta ca un barbat care face toate alea de mai sus, mihaela? Do the world a favor, stay like this forever. Offline #178 2011-07-11 18:31:33
Re: probleme in cuplu:(random-o femeie de nimic si atat "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #179 2011-07-11 18:33:42
sunt somnoroasa si nu inteleg intrebarea.. pls lamureste-ma www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #180 2011-07-11 18:37:45
Re: probleme in cuplu:(eu sunt de acord cu toriana. multe femei se da mari si rotunde, se lauda ca daca sunt inselate sau iau bataie, pleaca imediat, insa nu toate fac asta. pentru ca situatia difera de la caz la caz, pentru ca una e cand o traiesti, alta cand e doar o poveste a cuiva. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #181 2011-07-11 18:40:35
ce-am ingrosat. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #182 2011-07-11 18:47:21
Re: probleme in cuplu:(cora, da-mi si mie un motiv/un lucru pe care il poate face o femeie ca sa merite "batuta crunt" cum zicea rocsana..ca eu cat imi storc creierii nu gasesc.. poate sunt eu altfel si nu gasesc un motiv. Dar vreau un motiv pentru care sa ia o palma/un pumn..ceva de genul dupa un anumit timp petrecut in relatia respectiva cand amandoi se cunosc destul de bine incat sa stie ce-i "poate pielea" celuilalt. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #183 2011-07-11 18:51:34
Re: probleme in cuplu:(Exista oameni carora nu le este atat de frica de singuratate incat sa ajunga sa accepte orice magar langa ele, numai pt ca sa nu mai fie singure, pt ca el aduce de toate in casa si, o iubeste cand nu e nervos pe ea. (desi nu stiu ce bucurie poti sa ai sa vii acasa la un barbat care s-ar putea sa te intampine cu o palma pt ca avazut ca te-a adus cu masina colegul care sta in blocul vecin) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #184 2011-07-11 18:54:51
Re: probleme in cuplu:(mihaela, nu as stii sa iti spun pentru ca nu am fost in situatia asta. insa stiu de ca colege de munca, de facultate, unele erau batute sau inselate si totusi ramaneau acolo, ca il iubeau, ca isi cerea scuze dupa ce spunea ca nu se va mai repeta. chiar una si-a luat o data o palma zdravana de s-a invinetit, insa a fost singura data cand a pocnit-o in nu stiu cati ani. si apoi nu a mai vazut-o nimeni batuta si chiar ne-a zis ca nu s-a mai repetat. poate chiar e posibil Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #185 2011-07-11 19:00:59
Re: probleme in cuplu:()))))) e urat sa-ti iei asa bataie de la o femeie.. pt orgoliul barbatesc e groaznic.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #186 2011-07-11 19:04:47
Re: probleme in cuplu:(vecinamea de la etajul 4 il bate pe barbasu si il da afara din casa cand are draci .... Ne dorim si noi Offline #187 2011-07-11 19:23:54
Re: probleme in cuplu:(Sustin si eu ceea ce au spus toriana si cora. In sensul ca nu poti sa stii cum reactionezi intr-o anumita situatie, peste nu stiu cati ani. Mie mi se pare ca doar cineva care a trecut prin asta si a plecat definitiv in secunda 2 (si cu copilul), poate fi atat de convinsa ca nu ar accepta. Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-07-11 19:26:00) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #188 2011-07-11 19:40:01
chestia asta mi-a povestit-o si mie o prietena, ca cica l-a batut pe ala de fata cu parintii lui "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #189 2011-07-11 19:48:45
genial omu e faimos Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #190 2011-07-11 20:09:16
Re: probleme in cuplu:(vecina de la etaju' 3 il bate pe mos de cate ori vine beat cu matura...si ii trage niste dumnezei de se aude de la coltu' strazii...il tine numa' in suturi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|