homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in cuplu:(-9

#153 2011-07-10 15:29:35

daenarys
Vizitator

Re: probleme in cuplu:(

se poate da o palma la caterinca?!

#154 2011-07-10 15:32:31

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

noi ne mai dam cate o palma, peste fund rodnar si eu dau cam tare ce-i drept rotfl2 dar nush daca e cazul lor, ca din ce citesc pe aici nu-mi pare a fi ... oricum, din ce postase rocsana prima data am intels ca i-a dat una peste fata (asta se subintelegea), apoi a zis ca pe spate ... ma rog, stie ea mai bine cum sta treaba

#155 2011-07-10 15:34:47

daenarys
Vizitator

peste fund mai inteleg dar nu si peste fata.fie ea data si la caterinca eu nu as accepta asa ceva smile

#156 2011-07-10 15:35:46

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

palma pe spate/umar....ma gandeam ca poate fi in joaca. si vroiam sa ma asigur daca a fost asa, o palma in joaca sau o palma adevarata. pe fatza e inadmisibil.
da, si noi ne tragem palme peste fund. violentza domestica chicot . nu, la mine si la sophie chiar nu e cazul smile

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-10 15:37:32)

#157 2011-07-10 16:21:02

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

fara suparare rocsana cred ne-ai zis acum cu palma pe spate doar ca sa nu te mai judece nimeni. Chiar cred k palma aia a fost peste fata si mai cred k o sa ramai cu el in continuare.
daca tu asa iti imaginezi o relatie, ca trebuie sa fii pedepsita pt orice... este cam masochista smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#158 2011-07-10 17:44:25

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

lasati ma palmele la fund ca alea sunt misto rodnar tongue lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#159 2011-07-10 18:26:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,cred ca palma a fost peste fata.asta s-a subinteles de la inceput.si nu a fost data in gluma.

rocsana,tu poti face ce vrei cu viata ta,da el nu se va mai schimba,ba chiar va fi mai rau,cu anturaju,etc

al meu nu are nici un prieten din asta,ii da la o parte din start.si s-a insurat la 23 de ani

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#160 2011-07-10 22:25:42

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Stiti cum e asta cu palma cand peste fata cand peste spate ? Ca aia cu poza cu sanii. Cand a sarit lumea ca nu e ok sa-si puna poze cu sanii & fatza pe net, brusc n-au mai fost sanii ei, ci o poza luata de pe net.

Iar dupa replica asta: "desi cred ca dupa o vreme o sa ne impacam..." consider ca nu mai are rost sa zic nimic ca ar fi degeaba.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#161 2011-07-10 22:45:50

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Am citit si ieri si azi ce s-a scris pe aici,dar am preferat sa ma abtin,deoarece as putea fi obiectiva fiind trecuta prin asa ceva.
Dar totusi o sa imi spun umila parere:un barbat care a dat o palma,o va da si pe a2a si a3a,etc,pana va ajunge la batai in toata regula.Daca s-a vazut iertat dupa prima palma NIMIC,dar absolut NIMIC nu ik va mai retne sa le dea si pe urmatoarele. Spun asta din punctul de vedere al unei femei care a trecut printr-o palma,2,9,etc. Oricate promisiuni ar face si oricat compromisuri ai face pentru a salva relatia(daca se poate numi relatie chestia eu dau palme,tu le primesti)nu se va mai salva nimic,niciodata. Daca a ajuns sa iti dea o palma,e clar ca si-a pierdut orice respect pentru tine,esti 0 in fata lui din moment ce a indraznit sa te plezneasca.

#162 2011-07-11 11:43:47

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Mie mi se pare ca exagerati un pic, fetelor. Am observat ca aici pe forum cum intra cineva cu o problema in cuplu singura voastra solutie e despartirea. In ritmul asta murim singure. Da, nu e ok sa-i dea o palma, se poate ajunge la mai mult sau nu, nu aveti de unde sa stiti. Ea a punctat ca e prima oara cand se intampla asta si de asemenea a spus ca bea foarte rar. Plus ca sunt multe planuri pe care se inteleg bine. Si eu am o vecina in bloc care are probleme de genul cu barbatul ei cand se imbata, dar se intampla foarte rar, in rest se inteleg binisor. Tata in schimb nu bea, nu o bate pe mama, dar are grija sa ne enerveze de cate ori are ocazia. Asa ca stau si ma intreb cine e mai nefericita: mama stresata de specimenul numit tata sau vecina mea care isi ia o palma la nu stiu cati ani, dar in rest e iubita si apreciata?
Eu cred ca ar trebui sa discute serios cu el despre asta si daca nu ajung la un punct comun sau daca se mai repeta atunci sa ia o decizie radicala. Depinde si cat de mult poate suporta in relatie.
E usor sa dai sfaturi din afara, dar sunt curioasa daca voi la prima palma (data acum sau mult mai tarziu) chiar o sa mai fiti atat de puternice ca in prezent.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-07-11 11:44:33)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#163 2011-07-11 12:00:10

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

ne intelegem foarte bine,ne completam unul pe celalt...suntem doua firi diferite...eu sunt zbuciumata si copilaroasa,am pasaricile mele pe cand el e calm si judeca mult mai limpede ca mine...a fost prima noastra cearta...intr-un an si jumatate e prima oara cand ne certam si prima oara cand mi-a dat o palma,fie ea si pe spate...ca a mai baut pana acum da, dar destul de rar si nu sa se imbete...era chiar amuzant si sociabil...aseara am iesit la scara si ma astepta pt ca stie ca aia e ora mea la care ies in fata blocului..a inceput sa planga,sa-mi spuna ca ii pare rau,ca lui i s-a parut ca ala m-a pupat pe gura...ca asa se vedea din unghiul de unde statea el ....si ca palma aia o regreta si el

Ne dorim si noi bebic

#164 2011-07-11 12:08:28

daenarys
Vizitator

Toriana a scris:

Mie mi se pare ca exagerati un pic, fetelor. Am observat ca aici pe forum cum intra cineva cu o problema in cuplu singura voastra solutie e despartirea. In ritmul asta murim singure. Da, nu e ok sa-i dea o palma, se poate ajunge la mai mult sau nu, nu aveti de unde sa stiti. Ea a punctat ca e prima oara cand se intampla asta si de asemenea a spus ca bea foarte rar. Plus ca sunt multe planuri pe care se inteleg bine. Si eu am o vecina in bloc care are probleme de genul cu barbatul ei cand se imbata, dar se intampla foarte rar, in rest se inteleg binisor. Tata in schimb nu bea, nu o bate pe mama, dar are grija sa ne enerveze de cate ori are ocazia. Asa ca stau si ma intreb cine e mai nefericita: mama stresata de specimenul numit tata sau vecina mea care isi ia o palma la nu stiu cati ani, dar in rest e iubita si apreciata?
Eu cred ca ar trebui sa discute serios cu el despre asta si daca nu ajung la un punct comun sau daca se mai repeta atunci sa ia o decizie radicala. Depinde si cat de mult poate suporta in relatie.
E usor sa dai sfaturi din afara, dar sunt curioasa daca voi la prima palma (data acum sau mult mai tarziu) chiar o sa mai fiti atat de puternice ca in prezent.

eu sunt casatorita de 2 ani iar daca sotul mi-ar da o palma in secunda 2 as pleca acasa iar a2a zi as intenta divort smile
si nu stiu cat de apreciata si iubita e o femeie care primeste la 10 ani o palma de la barbat.
si as pune punct relatiei si in clipa in care tot ce primesc din partea sotului sunt nervi si dezamagiri asta nu e viata si relatie

prea multe dintre noi ne complacem in relatii care nu functioneaza doar de dragul de a nu sta singure.nici nu mai conteaza ca omul ala te enerveaza,nu te respecta si iti mai da si o palma la 10 ani smile

ce sa zic cum iti asterni asa dormi smile

#165 2011-07-11 12:23:27

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cand n-ai unde sa stai si mai sunt si copii la mijloc ajungi sa suporti multe. Sunt foarte multe femei care au relatii din astea. Dar eu cred ca se poate si mai rau, de asta am dat exemplu relatia mamei. Poate la varsta asta nu ti se pare atat de rau sa ramai singura, dar eu ma uit la un unchi de al meu cat de nefericit e din cauza asta. Are 50 si ceva de ani (am o problema cu retinutul varstelor chicot ) si nu are pe nimeni, ii este ingrozitor de greu, dar si-a facut-o cu mana lui, nu-i convenea de niciuna, toate aveau nu stiu ce lipsuri. Dupa ce nu va mai fi bunica mea va fi si mai rau pentru ca noi suntem departe de el. Idee e ca pana nu suporti pe pielea ta o situatie nu poti sa stii cum e, de asta nu inteleg de ce va e atat de usor sa puneti o stampila: gata despartire  si daca fata are alte opinie e nebuna, proasta. Nu e ok, a intrat aici pentru sprijin.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-07-11 12:24:14)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#166 2011-07-11 12:34:08

daenarys
Vizitator

1.nu am pus nici o stampila nimanui.nu judec pe nimeni si am pretentia sa nu fiu judecata
2.nu imi e frica de singuratate mai bine cu 3 pisici da fara un specimen de genu langa mine
3.in viata trebuie sa dai dovada de curaj altfel nu faci nimic smile
4. a intrat pentru sprijin da asta nu inseamna ca nu putem sa ne exprimam parerea.si sa ii zicem toate sa ramana cu el daca nu consideram potrivit.
stiu femei batute cu copii care au plecat si s au descurcat desi nu aveau unde.mai tine asa cum ziceam mai sus si de curaj si respect fata de tine si sa nu te complaci intr o anumita situatie.

suntem toti oameni maturi avem liberul arbitru in mana iar in functie de ce ne dorim de la viata si de principiile noastre morale luam anumite decizii smile
acum fiecare face ce considera cu viata lui.eu sunt destul de transanta cand vine vb de anumite probleme

#167 2011-07-11 12:40:58

Gizeh
Banat

daenarys am vorbit cu mama si cu sora lui ... daca nu isi indreapta comportamentul asta (ma refer la baut) risca sa isi piarda si locul de munca,dar nu il vor lasa de izbeliste, vor sa il interneze intr-o clinica de specialitate

(si bunicamiu a avut astfel de probleme in tinerete si bunica mea nu l-a lasat..s-a tratat...si-au ramas o viata intreaga impreuna...64 de ani de casnicie....)

Ne dorim si noi bebic

#168 2011-07-11 12:44:26

daenarys
Vizitator

rocsana faci cum consideri ca e mai bine pt tine smile
bafta multa!

#169 2011-07-11 12:48:43

Gizeh
Banat

chiar daca acum am hotarat sa luam o pauza....macar sa il pot sprijini ... si reabilitarea lui cred ca e un pas bun pt el...si sa renunte la colegul ala al lui ...care merita impuscat.....

maine se duce cu maicasa sa i se faca niste analize,sa vedem daca il va interna sau va renunta singur, de bunavoie... el nu e un baiat rau doar ca a luat pe un drum cam neasflatat si nu e prea tarziu sa se intoarca pe drumul bun ... e pacat ca are destui ani de cand lucreaza ca si scafandru sudor,are o sanatate de fier..sa se strice asa ... e pacat

Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-07-11 12:51:47)

Ne dorim si noi bebic

#170 2011-07-11 13:17:57

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

toriana,1.femeia care ia o palma fie si la 10 ani nu e nici iubita,nici respectata

2.eu sunt casatorita de 5 ani,da nu ma vad luand palme nici in viitoru cel mai indepartat.nu suntem toate la fel.in primul rand as sti in acel moment ca nu ma mai iubeste.si pt ce sa mai stau

3.parerea mea este ca trebuie sa se desparta de el acum,pt ca e tanara si isi strica anii cei mai buni

roccsana,ai spus ca mai bea din cand in cand,da acum are nevoie de internare....

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#171 2011-07-11 13:21:25

Gizeh
Banat

il va interna daca in urma analizelor la clinica la care il va duce va rezulta ca e alcoolic...ori renunta de buna voie la acool, si va bea numai la ocazii un pahar doua ori la dezalcoolizare cu el ... daca o sa se afle la munca la el atunci va fi mai rau

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.