|
Nu esti logat.
Probleme in cuplu:(-9#153 2011-07-10 15:29:35
Re: probleme in cuplu:(se poate da o palma la caterinca?! #154 2011-07-10 15:32:31
Re: probleme in cuplu:(noi ne mai dam cate o palma, peste fund si eu dau cam tare ce-i drept dar nush daca e cazul lor, ca din ce citesc pe aici nu-mi pare a fi ... oricum, din ce postase rocsana prima data am intels ca i-a dat una peste fata (asta se subintelegea), apoi a zis ca pe spate ... ma rog, stie ea mai bine cum sta treaba Offline #155 2011-07-10 15:34:47
Re: probleme in cuplu:(peste fund mai inteleg dar nu si peste fata.fie ea data si la caterinca eu nu as accepta asa ceva #156 2011-07-10 15:35:46
Re: probleme in cuplu:(palma pe spate/umar....ma gandeam ca poate fi in joaca. si vroiam sa ma asigur daca a fost asa, o palma in joaca sau o palma adevarata. pe fatza e inadmisibil. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-10 15:37:32) Offline #157 2011-07-10 16:21:02
Re: probleme in cuplu:(fara suparare rocsana cred ne-ai zis acum cu palma pe spate doar ca sa nu te mai judece nimeni. Chiar cred k palma aia a fost peste fata si mai cred k o sa ramai cu el in continuare. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#158 2011-07-10 17:44:25
Re: probleme in cuplu:(lasati ma palmele la fund ca alea sunt misto "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #159 2011-07-10 18:26:34
Re: probleme in cuplu:(da,cred ca palma a fost peste fata.asta s-a subinteles de la inceput.si nu a fost data in gluma. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #160 2011-07-10 22:25:42
Re: probleme in cuplu:(Stiti cum e asta cu palma cand peste fata cand peste spate ? Ca aia cu poza cu sanii. Cand a sarit lumea ca nu e ok sa-si puna poze cu sanii & fatza pe net, brusc n-au mai fost sanii ei, ci o poza luata de pe net. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #161 2011-07-10 22:45:50
Re: probleme in cuplu:(Am citit si ieri si azi ce s-a scris pe aici,dar am preferat sa ma abtin,deoarece as putea fi obiectiva fiind trecuta prin asa ceva. Offline #162 2011-07-11 11:43:47
Re: probleme in cuplu:(Mie mi se pare ca exagerati un pic, fetelor. Am observat ca aici pe forum cum intra cineva cu o problema in cuplu singura voastra solutie e despartirea. In ritmul asta murim singure. Da, nu e ok sa-i dea o palma, se poate ajunge la mai mult sau nu, nu aveti de unde sa stiti. Ea a punctat ca e prima oara cand se intampla asta si de asemenea a spus ca bea foarte rar. Plus ca sunt multe planuri pe care se inteleg bine. Si eu am o vecina in bloc care are probleme de genul cu barbatul ei cand se imbata, dar se intampla foarte rar, in rest se inteleg binisor. Tata in schimb nu bea, nu o bate pe mama, dar are grija sa ne enerveze de cate ori are ocazia. Asa ca stau si ma intreb cine e mai nefericita: mama stresata de specimenul numit tata sau vecina mea care isi ia o palma la nu stiu cati ani, dar in rest e iubita si apreciata? Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-07-11 11:44:33) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #163 2011-07-11 12:00:10
Re: probleme in cuplu:(ne intelegem foarte bine,ne completam unul pe celalt...suntem doua firi diferite...eu sunt zbuciumata si copilaroasa,am pasaricile mele pe cand el e calm si judeca mult mai limpede ca mine...a fost prima noastra cearta...intr-un an si jumatate e prima oara cand ne certam si prima oara cand mi-a dat o palma,fie ea si pe spate...ca a mai baut pana acum da, dar destul de rar si nu sa se imbete...era chiar amuzant si sociabil...aseara am iesit la scara si ma astepta pt ca stie ca aia e ora mea la care ies in fata blocului..a inceput sa planga,sa-mi spuna ca ii pare rau,ca lui i s-a parut ca ala m-a pupat pe gura...ca asa se vedea din unghiul de unde statea el ....si ca palma aia o regreta si el Ne dorim si noi Offline #164 2011-07-11 12:08:28
Re: probleme in cuplu:(
eu sunt casatorita de 2 ani iar daca sotul mi-ar da o palma in secunda 2 as pleca acasa iar a2a zi as intenta divort #165 2011-07-11 12:23:27
Re: probleme in cuplu:(Cand n-ai unde sa stai si mai sunt si copii la mijloc ajungi sa suporti multe. Sunt foarte multe femei care au relatii din astea. Dar eu cred ca se poate si mai rau, de asta am dat exemplu relatia mamei. Poate la varsta asta nu ti se pare atat de rau sa ramai singura, dar eu ma uit la un unchi de al meu cat de nefericit e din cauza asta. Are 50 si ceva de ani (am o problema cu retinutul varstelor ) si nu are pe nimeni, ii este ingrozitor de greu, dar si-a facut-o cu mana lui, nu-i convenea de niciuna, toate aveau nu stiu ce lipsuri. Dupa ce nu va mai fi bunica mea va fi si mai rau pentru ca noi suntem departe de el. Idee e ca pana nu suporti pe pielea ta o situatie nu poti sa stii cum e, de asta nu inteleg de ce va e atat de usor sa puneti o stampila: gata despartire si daca fata are alte opinie e nebuna, proasta. Nu e ok, a intrat aici pentru sprijin. Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-07-11 12:24:14) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #166 2011-07-11 12:34:08
Re: probleme in cuplu:(1.nu am pus nici o stampila nimanui.nu judec pe nimeni si am pretentia sa nu fiu judecata #167 2011-07-11 12:40:58
Re: probleme in cuplu:(daenarys am vorbit cu mama si cu sora lui ... daca nu isi indreapta comportamentul asta (ma refer la baut) risca sa isi piarda si locul de munca,dar nu il vor lasa de izbeliste, vor sa il interneze intr-o clinica de specialitate Ne dorim si noi Offline #168 2011-07-11 12:44:26
Re: probleme in cuplu:(rocsana faci cum consideri ca e mai bine pt tine #169 2011-07-11 12:48:43
Re: probleme in cuplu:(chiar daca acum am hotarat sa luam o pauza....macar sa il pot sprijini ... si reabilitarea lui cred ca e un pas bun pt el...si sa renunte la colegul ala al lui ...care merita impuscat..... Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-07-11 12:51:47) Ne dorim si noi Offline #170 2011-07-11 13:17:57
Re: probleme in cuplu:(toriana,1.femeia care ia o palma fie si la 10 ani nu e nici iubita,nici respectata "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #171 2011-07-11 13:21:25
Re: probleme in cuplu:(il va interna daca in urma analizelor la clinica la care il va duce va rezulta ca e alcoolic...ori renunta de buna voie la acool, si va bea numai la ocazii un pahar doua ori la dezalcoolizare cu el ... daca o sa se afle la munca la el atunci va fi mai rau Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|