homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in cuplu:(-8

#134 2011-07-09 22:49:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: probleme in cuplu:(

rocsana,eu cred ca iti vei lua bataie daca ii vei spune sa mearga la clinica.iar mama baiatului nu are niciodata cum sa fie ca o mama pt prietena lu fiu sau.tot cu el va tine orice ar fi...eu zic sa iti faci bagajelu si sa pleci

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#135 2011-07-09 22:58:47

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

rocssana, fara sa mi-o iei in nume de rau.. te-ai gandit vreodata sa stai de vorba cu o persoana avizata?gen.. un psiholog? eu cred ca te-ar ajuta f mult niste sedinte cu un psiholog..
pe mama au ajutat-o 5 sedinte cu un psiholog sa treaca peste moartea tatalui meu.. gandeste-te
cat despre "barbatul" de langa tine..lasa-l!! nu e de tine! sincer..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#136 2011-07-09 23:03:39

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

rocsana,
trebuie sa intelegi ca tu nu o sa-l educi pe el, eventual el pe tine. nu fii atat de naiva incat sa crezi ca daca tu nu il lasi sa bea, el chiar nu o sa bea. ba o sa bea, si inca destul.

Nu stiu de ce am senzatia ca tu cauti in el un fel de tata, pe care nu l-ai avut (daca am inteles bine), care sa te creasca, sa-ti permita sa fii copil, sa aiba grija de tine etc. Ca vrei un iubit care sa aiba grija de tine, e de inteles, dar asta nu se face cu bataia. Nu stiu in ce mediu ai crescut tu si ce rol avea bataia in el dar toate iti spunem ca intr-un mediu civilizat, asa ceva nu e permis. Si daca te iubesti cat de cat, nu accepta lucrul asta. Ca ti-o cauti sau nu cu lumanarea e discutabil, nu stiu ce ar putea face o femeie ca sa poti sa zici ca a "meritat" sa fie batuta, dar cu siguranta ce povestesti tu aici sunt motive copilaresti.
In plus, un om cu meseria lui ar trebui sa fie complet anti-alcool, nu - si aici o citez pe Cora - sa dea iama in el ca vaca-n lucerna (beton comparatie cora  rotfl2 ). E o problema pe care nu o sa i-o rezolvi tu cu forta urland si isterizandu-te, o sa si-o rezolve singur cand si daca va considera ca e necesar.
Tot ce ai enumerat tu sunt scuze si motive pe care ti le spui incercand sa te amagesti.
Eu zic sa-l lasi si sa fugi cat vezi cu ochii. Daca palma aia a durut asa de mult cum zici, ar fi trebuit sa stearga toate momentele frumoase.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#137 2011-07-09 23:19:28

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rocssana.nana a scris:

recunosc ca i-am facut multe faze si meritam sa fiu batuta crunt

yikes esti masochista cumva?
poate meritai sa te lase si sa-si gaseasca una care sa "nu-i faca faze" ....cum poti sa spui despre tine ca meriti sa fii batuta crunt?  huh ma rog, se pare ca ti-ai gasit omul... neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#138 2011-07-09 23:21:48

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ok, inteleg toate astea, dar cu siguranta poti sa gasesti pe cineva care sa te tina seara in brate fara sa-ti traga cate o palma din cand in cand. Crede-ma nu toti barbatii dau in femei. Si crede-ma ca o palma e doar inceputul. Nu-i singurul barbat din lume. Chiar vrei sa te transformi in sacul lui de box? Vrei sa ajungi sa nu mai poti sa-i faci un repros cat de mic ca iti intoarce o palma? Cam toata lumea se cearta in cuplu, se ciondraneste, isi face reprosuri dar intr-o lume normala astea se fac fara palme, pumni, batai.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#139 2011-07-09 23:26:28

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ALOOOOOOOOOOOOOOOO GARAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Tu ce nu vrei sa intelegi din "O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu un trandafir"??
sincer fetito.. eu cred ca tu chiar nu vrei sa intelegi ce indrugam noi aici de 2 pagini .. si atunci.. scuze ca-ti zic..dar iti meriti soarta si te complaci in ea.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#140 2011-07-09 23:37:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rocssana.nana a scris:

dea, sunt niste lucruri care le-am facut mai ceva ca un copil mic,dar nu neaparat ma refeream la rel mea cu el....ci in general ca erau chestii pt care meritam sa fiu pleznita...

lol stii cum suna asta? ca si cum ti-ar parea rau ca te-a pleznit doar o data! trebuia sa o faca la fiecare "chestie" pe care o faceai  tillfreds

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#141 2011-07-10 01:10:49

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Rocsana, incearca sa intelegi ca daca ii place sa bea, nu o sa mai bea cand e cu tine.. dar asta nu inseamna ca el nu  o sa bea cand e prietenii sau acasa. Crede-ma ca vorbeste o patita. Si la faza cu plesnitul. Haa pe bune, cat crezi ca te mmai minti singura ca vai ca era beat ca nu a vrut, ca ii pare rau. Stai linistita ca de la palma aia se ajunge foarte usor la un ochi invinetit, o coasta rupta, pentru care o sa-i para la fel de rau,

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#142 2011-07-10 07:38:42

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

rocs, acum cat timp s-a intamplat asta?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#143 2011-07-10 09:50:29

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

De ziua ei, sapt trecuta tongue
Eu nu inteleg de ce va legati de faptul ca bea... orice om bea, cativa se si imbata, iar unii n-au limita. La el se pare ca bautura ii scoate la suprafata latura violenta, care oricum ar fi fost "simtita" candva. Ce e in firea omului, acolo e, cu sau fara bautura. Si eu sunt de acord cu Cora la faza cu interzisul... e om mare la urma urmei, are dreptul sa bea cand are chef, sa se faca muci dca din nou are chef (scuzati expresia). Si eu obisnuiesc sa beau bere (cu masura) si alui meu nu prea ii convine... i-am zis ca nu are ce comenta, pentru ca momentan nu depindem unul de celalalt; cand o sa fim casatoriti si o sa avem responsabilitati o sa-mi revizuiesc "comportamentul".

Revenind la subiect, rocsana, inainte de a-i da papucii mai explica-i o data ca palma aia a durut pe toate planurile. Si vezi sa fie treaz, si intr-un loc public smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#144 2011-07-10 12:49:38

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

mai, palma nu a dat-o asa, la caterinca? adica era pe bune palma?

#145 2011-07-10 13:00:51

yoyolina
Moderator

deci peste spate a fost?
2 cuvinte: tipic masculin... isi marca teritoriul probabil.

#146 2011-07-10 13:10:30

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu nu stiu ce sa inteleg din povestea asta... o palma pe spate care nu a durut? pai a fost in gluma sau a fost data cu rautate?
Tu spui ca meriti batuta, si nu inteleg cum poti sa crezi asta despre tine? adica, as fi inteles sa spui ca si tu exagerezi, gresesti, etc, dar nu ca meriti o bataie crunta neutral atunci, schimba-ti comportamentul daca ti se pare ca uneori te comporti ciudat.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#147 2011-07-10 13:13:21

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

gelozia asta mi se pare total aiurea. cum ar fi sa nu ma lase prietenul sa vorbesc cu alti baieti care imi sunt colegi, amici etc.? sau sa nu ma lase sa ma pup pe obraz cu alti baieti..

#148 2011-07-10 13:43:12

yoyolina
Moderator

Si acum probabil prietenu-sau il consoleaza si ii zice sa te dea naibii.

#149 2011-07-10 13:45:16

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ehe, prietenii astia lol cred ca toti baietii au un prieten d-asta de merita batut doar in gura. si al meu are unu de non stop ii zice sa scape de mine. important e sa nu fie influentabil si sa se tina tare pe pozitie. dar dupa ce ca are felul lui mai ..special, daca mai se si lasa influentat, e grozav om..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#150 2011-07-10 13:46:54

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

multi prieteni de-ai lui imi dau dreptate...isi va da seama cand acea prietenie nu o sa ii aduca decat belele....poate la mine n-o sa se intoarca,dar la prietenii lui sigur...desi cred ca dupa o vreme o sa ne impacam...

nu e genul sa puna botu la barfe sau sa se lase influentat,dar pur si simplu colegu asta al lui...merita impuscat ... ce a facut Maresalul Antonescu cu tiganii...asa as face eu putzifer asta  box

Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-07-10 13:48:40)

Ne dorim si noi bebic

#151 2011-07-10 13:47:11

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Lasa ca sex nu face cu prietenul lui. Chiar nu merita atentie daca se ia dupa ce spune ala. wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#152 2011-07-10 13:51:26

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

nu se ia dupa ce spune ala... stiu ca fuse vorba sa faca nu stiu ce tampenie...si l-a trimis la plimbare...partea proasta e ca omul ala strica pe multi...are o influenta negativa...ii cam trage pe toti dupa el la baut si la alte porcarii...iar alui meu nu-i trebuie mai mult de doua beri ca sa o ia pe aratura rotfl2) mai ales ca bea destul de rar... inainte.... ma doare ca il vad ca nu a luato pe un drum tocmai bun....

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.