|
Nu esti logat.
Probleme in cuplu:(-8#134 2011-07-09 22:49:25
Re: probleme in cuplu:(rocsana,eu cred ca iti vei lua bataie daca ii vei spune sa mearga la clinica.iar mama baiatului nu are niciodata cum sa fie ca o mama pt prietena lu fiu sau.tot cu el va tine orice ar fi...eu zic sa iti faci bagajelu si sa pleci "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #135 2011-07-09 22:58:47
Re: probleme in cuplu:(rocssana, fara sa mi-o iei in nume de rau.. te-ai gandit vreodata sa stai de vorba cu o persoana avizata?gen.. un psiholog? eu cred ca te-ar ajuta f mult niste sedinte cu un psiholog.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #136 2011-07-09 23:03:39
Re: probleme in cuplu:(rocsana, Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #137 2011-07-09 23:19:28
Re: probleme in cuplu:(
esti masochista cumva? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #138 2011-07-09 23:21:48
Re: probleme in cuplu:(Ok, inteleg toate astea, dar cu siguranta poti sa gasesti pe cineva care sa te tina seara in brate fara sa-ti traga cate o palma din cand in cand. Crede-ma nu toti barbatii dau in femei. Si crede-ma ca o palma e doar inceputul. Nu-i singurul barbat din lume. Chiar vrei sa te transformi in sacul lui de box? Vrei sa ajungi sa nu mai poti sa-i faci un repros cat de mic ca iti intoarce o palma? Cam toata lumea se cearta in cuplu, se ciondraneste, isi face reprosuri dar intr-o lume normala astea se fac fara palme, pumni, batai. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#139 2011-07-09 23:26:28
Re: probleme in cuplu:(ALOOOOOOOOOOOOOOOO GARAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #140 2011-07-09 23:37:39
Re: probleme in cuplu:(
stii cum suna asta? ca si cum ti-ar parea rau ca te-a pleznit doar o data! trebuia sa o faca la fiecare "chestie" pe care o faceai "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #141 2011-07-10 01:10:49
Re: probleme in cuplu:(Rocsana, incearca sa intelegi ca daca ii place sa bea, nu o sa mai bea cand e cu tine.. dar asta nu inseamna ca el nu o sa bea cand e prietenii sau acasa. Crede-ma ca vorbeste o patita. Si la faza cu plesnitul. Haa pe bune, cat crezi ca te mmai minti singura ca vai ca era beat ca nu a vrut, ca ii pare rau. Stai linistita ca de la palma aia se ajunge foarte usor la un ochi invinetit, o coasta rupta, pentru care o sa-i para la fel de rau, "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #142 2011-07-10 07:38:42
Re: probleme in cuplu:(rocs, acum cat timp s-a intamplat asta? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #143 2011-07-10 09:50:29
Re: probleme in cuplu:(De ziua ei, sapt trecuta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #144 2011-07-10 12:49:38
Re: probleme in cuplu:(mai, palma nu a dat-o asa, la caterinca? adica era pe bune palma? Offline #145 2011-07-10 13:00:51
Re: probleme in cuplu:(deci peste spate a fost? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #146 2011-07-10 13:10:30
Re: probleme in cuplu:(Eu nu stiu ce sa inteleg din povestea asta... o palma pe spate care nu a durut? pai a fost in gluma sau a fost data cu rautate? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #147 2011-07-10 13:13:21
Re: probleme in cuplu:(gelozia asta mi se pare total aiurea. cum ar fi sa nu ma lase prietenul sa vorbesc cu alti baieti care imi sunt colegi, amici etc.? sau sa nu ma lase sa ma pup pe obraz cu alti baieti.. Offline #148 2011-07-10 13:43:12
Re: probleme in cuplu:(Si acum probabil prietenu-sau il consoleaza si ii zice sa te dea naibii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #149 2011-07-10 13:45:16
Re: probleme in cuplu:(ehe, prietenii astia cred ca toti baietii au un prieten d-asta de merita batut doar in gura. si al meu are unu de non stop ii zice sa scape de mine. important e sa nu fie influentabil si sa se tina tare pe pozitie. dar dupa ce ca are felul lui mai ..special, daca mai se si lasa influentat, e grozav om.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #150 2011-07-10 13:46:54
Re: probleme in cuplu:(multi prieteni de-ai lui imi dau dreptate...isi va da seama cand acea prietenie nu o sa ii aduca decat belele....poate la mine n-o sa se intoarca,dar la prietenii lui sigur...desi cred ca dupa o vreme o sa ne impacam... Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-07-10 13:48:40) Ne dorim si noi Offline #151 2011-07-10 13:47:11
Re: probleme in cuplu:(Lasa ca sex nu face cu prietenul lui. Chiar nu merita atentie daca se ia dupa ce spune ala. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #152 2011-07-10 13:51:26
Re: probleme in cuplu:(nu se ia dupa ce spune ala... stiu ca fuse vorba sa faca nu stiu ce tampenie...si l-a trimis la plimbare...partea proasta e ca omul ala strica pe multi...are o influenta negativa...ii cam trage pe toti dupa el la baut si la alte porcarii...iar alui meu nu-i trebuie mai mult de doua beri ca sa o ia pe aratura ) mai ales ca bea destul de rar... inainte.... ma doare ca il vad ca nu a luato pe un drum tocmai bun.... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|