Vreau sa slabesc - 7-94
- Boom_Boom
- New member
- Inregistrat: 2009-08-25
Re: Vreau sa slabesc - 7
Wildhoney a scris:Eu mananc 5 mese pe zi din 3 in 3 ore deci daca as fi nemancata de 3 ore cand m-as duce la sala ar fi timpul pentru urmatoarea masa. Intradevar ma duc dimineata la sala dar nu pot sa ma duc pe stomacul gol pentru ca mi se face rau ... daca la maxim o ora dupa ce ma trezesc nu mananc ceva am stari de lesin Boom din ce spui tu rezulta pe putin 2-3-4 ore de exercitii fizice...pe lange ce mai am de facut zilnic ar trebui sa dispun de vreo 34 de ore pe zi nu 24
Bun..starile alea de lesin vin deoarece iti scade glicemia ..DAR cand tii keto ..primele zile is grele , ca apoi intri in ketoza (o stare anabolica care iti mentine glicemia si incepi arderea grasimii , deaia zic ca daca treci de 30 gr carbo/zi ..te dezechilibrezi toata si ai te simti aiurea ,si nu mai arzi nimica si trebe sa o iei de la 0 iarasi )
Inca odata la keto: luni -vineri proteina +grasimi + fibre (fara carbo,max 30 gr/zi) ..iarasi daca iei prea multe grasimi din alimentatie ,nu e bine ca nu se mai face arderea..trebe multa grija
nu poti face mai tz antrenam de la sala ?
ca sa arzi fa reprize scurte de bicicleta la inceput 20 min de ex de 3 ori pe zi + sala
poti lua si niste carnitina ca sa te ajute sa arzi grasimea ...
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
dar de ce reprize mai scurte? nu se zicea ca abia dupa 20 min incepi sa arzi din exces si de aceea e indicat sa facem minim 30 min de cardio?
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
E adevarat ca nu trebuie sa mananci 2-3 ore dupa ce ai facut sport?
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
eu stiu ca nu...stiu ca dupa sport trebuie sa mananci ceva carbo... Boom nu sunt de acord cu keto.De ce?Am spus pe paginile trecute...De la keto m-am simtit foarte rau, nu puteam sa mananc, aveam ameteli tot timpul si asta timp de 3-4 zile
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Deci trebuie sa mananci sau nu?
Eu de obicei nu mananc, doar ma hidratez... Si asa sunt ditamai elefantica, daca mai manac si dupa sport, unde ajung?
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
_Summer_ a scris:kdeea a scris:Scuzati-mi ignoranta ... Dar cum sunt exercitiile alea cardio ?
Bicicleta, banda, stepper
Ioi ... Da, corect. Mersi
Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-03-13 22:25:48)
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Boom_Boom
- New member
pufu a scris:dar de ce reprize mai scurte? nu se zicea ca abia dupa 20 min incepi sa arzi din exces si de aceea e indicat sa facem minim 30 min de cardio?
daca face de 3 ori 20 min/zi +1 h la sala cardio...cat e ? ..se arde deoarece tu tii o dieta care te ajuta
Doctorii vb la tv..sa stiti ca daca faceti atata efort..ardeti nush cat..si abureli deastea..da nici unu nu zice ..se tine o dieta anume care te va ajuta si doar acolo functioneaza....massmedia asta cate nu zice
- Boom_Boom
- New member
Wildhoney a scris:eu stiu ca nu...stiu ca dupa sport trebuie sa mananci ceva carbo... Boom nu sunt de acord cu keto.De ce?Am spus pe paginile trecute...De la keto m-am simtit foarte rau, nu puteam sa mananc, aveam ameteli tot timpul si asta timp de 3-4 zile
iti dau simplu raspunsu : nu erai in ketoza , ai trecut de cele 30 gr /zi de carbo,si probabil ai consumat prea multe grasimi din alimentatie
Carbo maninci ca sa refaci rezervele de glicogen din muschi ca sa creasca si sa ridici glicemia ..asta pe dieta clasica unde se tine cont de carbo ,si se scot grasimile din joc...la keto tu faci incarcarea cu carbohidrati ,doar cu carbohidrati in weekend,si tu de acolo te alimentezi...daca ai luat carbo dupa sala in cursu saptamanii dupa antrenam ...ai stricat totul si incepi iarasi de la zero
vezi ca le incurci
Ultima oara a fost editat de Boom_Boom (2010-03-13 23:23:58)
- Boom_Boom
- New member
ET a scris:E adevarat ca nu trebuie sa mananci 2-3 ore dupa ce ai facut sport?
nu neaparat
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- Boom_Boom
- New member
ai grija la sucuri ca au mult zahar
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Boom_Boom a scris:pufu a scris:dar de ce reprize mai scurte? nu se zicea ca abia dupa 20 min incepi sa arzi din exces si de aceea e indicat sa facem minim 30 min de cardio?
daca face de 3 ori 20 min/zi +1 h la sala cardio...cat e ? ..se arde deoarece tu tii o dieta care te ajuta
Doctorii vb la tv..sa stiti ca daca faceti atata efort..ardeti nush cat..si abureli deastea..da nici unu nu zice ..se tine o dieta anume care te va ajuta si doar acolo functioneaza....massmedia asta cate nu zice
asta presupunand ca persoana respectiva nu are serviciu, nu are scoala, nu are nimic sta acasa si in loc sa se uite la tv si sa manance, ar trebui sa faca sport da..ideal sa faci de 4 ori pe zi sport
- Emilya
- Platinum member
- Site
la mine sala=si bicicleta deci din ce spui tu ar insemna sa merg de 4 ori pe zi la sala... consider ca un regim echilibrat care sa ii ofere corpului si carbo si lipide si proteine e cel mai indicat
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
m-am cantarit si eu de dimineata...nu o mai facusem de ceva timp...am 58,4..ceva mai mult decat ultima oara...eu in continuare sper ca am mai facut ceva muschiuleti de aceea...chiar mi-a zis iuby ca mi s-a intarit funduletzul dar m-am si masurat ca sa tin cont si in felul acesta...si sa vad diferente...
ar fi bine sa avem atat timp pt sport....eu 4 zile pe saptamana sunt la serviciu de la 8 la 4 apoi la master pana la 9....deci clar nu mai am timp decat de maxim o ora de sport mai mult noaptea...asta daca mai sunt in stare...si daca nu ma doare mijlocul... in ultimul timp am reusit sa fac de 3-4 ori pe saptamana cate o ora de eliptica...mai mult de atat nu prea am timp... abia saptamana aceasta am reusit sa fac de 4 ori si vreau sa fac si azi...deci ar fi 5.... dar saptamana viit fac luni si marti (sper sa imi permita coloana) apoi miercuri si joi ies la 9 deci nu am cum...vineri, smbt ma duc la socrii deci nu pot sa topai pe acolo....si mai ramane duminiksa fac.... in perioada cand nu aveam serviciu si eram si in vacanta facem si eu o ora de cardio si una de exercitii de 5 ori pe saptamana...acum nu-mi mai permit...
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- Darcy
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-11
aveti idee cam cate calorii are ceapa pe gratar, dovlecelul sau vanata?
Cap patrat cu minte-n colturi
- Emilya
- Platinum member
- Site
Darcy au aceleasi calorii ca si cum ar fi crude
- Darcy
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-11
Cap patrat cu minte-n colturi
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
Azi dimineata: 50.5 kg, si 1cm mai putin in talie, solduri si coapsa. Eu NU pot sa beau mai mult de 1L-1.5L de apa pe zi!! Deci nu pot. Stau cu sticla in brate si nu-mi vine sa beau!
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|