homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu tatal vostru!!!!!-4

#58 2009-11-25 08:48:55

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: relatia cu tatal vostru!!!!!

skumpi a scris:

ionela sad

dap, e greu, stiind ca am fost cei mai buni rieteni, eu eram ''riciu'', caci asa imi spunea
acum nici ce fac nu ma mai intreaba, de fapt nu m-a intrebat deloc in 2 ani
nah, nu stiu ce sa zic,as vrea sa fie ca inainte, dar el este foarte dezamagit si eu nu stiu daca pot sa ma bag in sufletul lui
asa ca, stau si ast o minune, sa vina ziua cand o sa ma intrebe macar ce fac ca sa ii spun si eu cat de rau imi pare pt cele intamplate  grater

#59 2009-11-25 12:33:19

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Eu nu mai am nicio legatura cu tatal meu...daca ne vedem pe strada parca am fi 2 straini,nu ne aruncam nici o privire macar...parintii mei sunt divortati si el ma considera pe mine vinovata de asta...e o poveste mai complicata si lunga smile
in fine...nu pot spune k ma bukura chestia asta,dar nici k ma intristeaza neutral ...el a iesit din viata mea pur si simplu si atat... smile

#60 2009-11-25 12:52:48

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pe tata l-am pierdut cand aveam 21-22 de ani...
insa....per total a fost cel mai bestial tata pe care puteam sa il am!!!! nu perfect, insa....de nota 10!
a facut niste greseli cand eram mica...in relatia cu mama..gelozie care a dus la plecarea mamei si la divort iar apoi eu am ramas cu mama ( aveam 10 ani ).
cand eram mica...il iubeam si nu-mi era frica de el....avea puterea sa se coboare la mintea noastra ( a mea si a fratelui ) insa in acelasi timp sa ne trateze cat de serios putea...niciodata nu ne-am simtit aia mici si prosti care trebuie sa faca cum spun aia mari
dupa divort ne vedeam rar insa a reusit sa se adapteze varstei mele....tot se cobora la mintea mea insa nu a incercat niciodata sa imi impuna nimic!
la 18 ani am plecat de la mama si am stat la el cam un an de zile...m-a invatat sa lovesc cu cutitul ( da! stiu! ce tata nebun!lol ) dar si multe multe alte tampenii....insa tot el m-a invatat sa iubesc opera, de la el am mostenit dragostea pentru citit si el m-a facut sa il invidiez si sa doresc sa il ajung la nivel de cultura generala ( discuta si stia orice subiect de la literatura greaca pana la nave spatiale ) si era cel mai bun prieten al meu!!! a fost langa mine in momentele cele mai grele de atunci, nu m-a certat niciodata pentru greselile pe care le-am facut, imi amintesc ziua in care am plecat de la mama la el...stia ca am sufletul rupt asa ca in seara aia am mers amandoi in vizita la niste prieteni, am jucat table pana la 1 noaptea iar apoi in drum spre casa ne opream sa imi arate constelatiile pe cer, am ajuns acasa, m-am bagat in pat si cred ca a simtit ca as fi bocit asa ca a stat cu mine pana am adormit. nu a vrut sa aduca in discutie subiectul "mama" si pentru ca nu a stiut ce sa imi mai spuna a inceput sa cante arii in opere smile
si inca ceva ca sa va dati seama cum era tata si care a fost relatia mea cu el: gasca mea prefera sa vina la tata acasa seara decat pe terase pentru ca tata statea cu noi, discutau fel de fel de lucruri, spunea bancuri in prostie.
mi-a luat apararea in fata sotiei lui de sute de ori ( ea nu ma suporta din cauza ca semanam cu mama) chiar a si batut-o din cauza mea ( de fapt, din cauza ca ea m-a jignit pe mine )....si nu am sa uit niciodata ca tata a fost atat de puternic incat a plans in fata mea atunci cand a trebuit sa plec de la el sad  si nu am sa uit niciodata ce mi-a spus atunci " te inteleg ca pleci, eu nu stiu daca as fi fost atat de puternic sa rezist cat ai rezistat tu...si asta a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea cand v-am avut pe amandoi copii langa mine"
cam la un an dupa asta s-a imbolnavit de cancer si dupa un alt an nu a mai fost
si tata a mai avut o calitate: ii puteam spune direct in fata ce credeam despre el, puteam sa ii spun ca a gresit in anumite momente, ca nu apreciaza lucrurile corect si niciodata nu reactiona ca un adult judecat de un copil si recunostea cand am dreptate.
despre tata si relatia cu el as putea sa scriu o carte smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#61 2009-11-25 12:54:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

observ cu tristete,k foarte multe dintre noi au probleme cu tatal sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#62 2009-11-25 12:58:27

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

rrammonna a scris:

observ cu tristete,k foarte multe dintre noi au probleme cu tatal sad

da, am observat si eu acelasi lucru. e pacat, dar asta ma face sa-l apreciez si mai mult pe tatal meu hjarta

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#63 2009-11-25 12:59:22

lucia05
Insomniac member

poate ca nici nu ati incercat sa va cunoasteti reciproc....cine stie ce ati putea descoperi!!! eu am avut doi parinti exceptionali....din pacate nici unul nu mai este langa mine de foarte mult timp! sad  va spun cu toata sinceritatea ca daca ei ar mai fii eu nu as simti lipsa prietenilor! mi-au fost cei mai buni prieteni iar rolul lor de parinti s-au rezumat in a ma educa prin puterea exemplului si a ma sprijini atunci cand trebuia

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#64 2009-11-25 13:03:39

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

frumos, lucia smile

pe mine ma intristeaza topicul asta sad

#65 2009-11-25 13:26:35

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

am avut perioade cand nu ma intelegeam cu el, dar cu timpul mi am dat seama ca tot eu eram de vina pt ca el incerca sa ma avertizeze cu anumite lucruri, care atunci mi se pareau simple si eram capabila sa le tratez..insa nu a fost asa, dar prin discutiile cu el am ajuns mereu sa i dau dreptate..la momentul actual ne intelegem foarte bine hjarta il iubesc foarte mult, si pe el si pe mama(si fratele, chiar daca e mai distant de noi) vorbim mereu despre orice, inclusiv despre baieti lol si relatii sexuale.nu s-a ferit sa discute cu mine aceste subiecte tabu, punandu-ma in tema destul de devreme..si el ma iubeste enoooorm si a suferit mult cand i-am aruncat niste vorbe fara sa le gandesc grater de care imi pare rau si acum si o sa mi para rau toata viata ca le am spus sad dar mi am cerut iertare si m-a inteles pana la urma..mereu are grija de mine, cand i am cerut ceva nu m-a refuzat, oricand am avut nevoie, sfatul lui mi-a stat alaturi..facem o echipa minunata in luarea deciziilor big_smile i-a placut si lui si chiar mi a zis, ca intotdeauna i-am cerut parerea insa fara sa se bage peste decizia mea hjartahjartahjarta il iubesc si sunt mandra sa am un astfel de tata hjarta

chiar imi pare rau fetelor ca nu va intelegeti cu tatal vostru..e trist, dar numai voi stiti ce se intampla cu adevarat si nu cred ca nu va este greu..imi imaginez cum ar fi sa am un copil si sa nu se inteleaga deloc cu tatal sau..ar fi trist sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#66 2009-11-25 13:49:11

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Tatal meu nu mai este de mult timp.
A fost insa genul de "tata-gentleman", care imi deschidea usa de la masina, imi tragea scaunul sa ma asez cand ieseam pe undeva. M-a invatat matematica, m-a invatat sa mesteresc diverse, mi-a interzis sa mai spun "sarut-mana" adultilor dupa ce am implinit 7-8 ani. M-a invatat sa conduc la 12 ani, cu o pernita sub fund. Imi usca parul (lung pe atunci), mi-l pieptana in fel si chip, imi facea codite. Imi facea loc sa intru inaintea lui pe usa, imi amintea mereu ca sunt "domnisoara"... S-a bucurat cand m-a vazut prima oara vopsita (la 14 ani big_smile ), desi imi spusese inainte ca nu e de acord. M-a ajutat si sustinut neconditionat, chiar daca o perioada a fost departe de noi. Nu-mi amintesc sa ma fi certat vreodata, imi explica unde si de ce am gresit si cum ar trebui sa-mi corectez geseala. Mai presus de toate, n-a fost un om dominant, n-a incercat niciodata sa-si impuna punctul de vedere sau sa-mi interzica ceva de dragul de a-si demontra superioritatea. Si, desi n-a mai apucat sa ma vada iesind cu baieti, sunt convinsa ca m-ar fi lasat sa-mi traiesc firesc si frumos adolescenta.
A evitat adica exact acele greseli care ii indeparteaza pe copii de parinti, a stiut sa se spropie de mine si sa ma trateze ca pe un adult.

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-11-25 13:50:22)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#67 2009-11-25 13:55:59

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

f frumos alinda

din pacate,eu nu pot spune asa ceva despre tatal meu si mai grav...fiul meu nu cunoaste nici macar notiunea de tata(ce implica asta).

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#68 2009-11-25 13:57:24

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

wild_wind a scris:

f frumos alinda

din pacate,eu nu pot spune asa ceva despre tatal meu si mai grav...fiul meu nu cunoaste nici macar notiunea de tata(ce implica asta).

offtopic  offtopic

wild ti-am trimis un mail, sper sa nu te superi puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#69 2009-11-25 13:57:54

lucia05
Insomniac member

vezi, tata de fata? e o arta sa stii sa fii un tata bun  big_smile  trebuie sa fii tu, trebuie sa redescoperi copilul din tine, trebuie sa stii sa dai exemplu fara sa spui "asa e bine sa faci", sa renunti la orgoliu, sa nu iti pese ce cred cei din jur despre felul in care iti educi copilul si mai ales sa intelegi ca un copil nu e doar un copil...ca e copilul tau si ca tu esti responsabil despre felul in care el va percepe lumea si ce va cere de la ea si de la el.
si cum fetele cauta in partener ceea ce stiau ca gasesc la tatal lor, trebuie sa regaseasca in tine omul care stie ce e respectul, care o face sa aiba incredere in ea, langa care simte ca totul e posibil si multe, multe altele
si toate astea se construiesc de acum...nu te gandi ca daca are 8 ani e prea mica!

soparlitzo  puss

#70 2009-11-25 14:00:06

wild_wind
Platinum member

ok,maryu,ma uit acum

#71 2009-11-25 14:03:03

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

asa e, lucia. n-o sa inteleg niciodata tatii care, in loc sa-si sustina fata sa devina o femeie normala, implinita, ii interzic orice legatura cu persoanele de sex opus, le inchid in casa, le cearta pentru orice chef la care merg. parca au senzatia ca la iesirea din adolescenta devin toate prostituate neutral

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#72 2009-11-25 14:09:34

lucia05
Insomniac member

si nu numai! atunci cand ii spui copilului " nu ai voie aia..., nu ai voie sa..", cand ii repeti mereu ca a gresit cu x, y, z problema nu faci altceva decat sa nu o lasi sa isi construiasca respectul de sine, sa se creada inferioara si va accepta apoi toata viata sa fie tratata asa...
si tatal tau si tatal meu a stiut sa inteleaga si varsta noastra si sa ne trateze serios si asta a contat! si este mult mai important sa ajuti un copil sa inteleaga singur unde a gresit si sa stie ca esti acolo pentru el orice ar face. toate astea combinate il face pe copil sa fie responsabil si nu va face nici greseli majore

#73 2009-11-25 14:11:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

lucia05 a scris:

si nu numai! atunci cand ii spui copilului " nu ai voie aia..., nu ai voie sa..", cand ii repeti mereu ca a gresit cu x, y, z problema nu faci altceva decat sa nu o lasi sa isi construiasca respectul de sine, sa se creada inferioara si va accepta apoi toata viata sa fie tratata asa...si tatal tau si tatal meu a stiut sa inteleaga si varsta noastra si sa ne trateze serios si asta a contat! si este mult mai important sa ajuti un copil sa inteleaga singur unde a gresit si sa stie ca esti acolo pentru el orice ar face. toate astea combinate il face pe copil sa fie responsabil si nu va face nici greseli majore

roll

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#74 2009-11-25 14:51:19

wild_wind
Platinum member

maryu...vezi ca ai mail...

#75 2009-11-25 15:26:46

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, intr-adevar femeile cauta la maturitate pe cineva care se aseamana cu tatal lor. Eu la inceput am zis ca e o prostie, dar pana la urma mi-am dat seama cat de mult seamana la caracter (si la scara de valori) prietenul meu cu tatal meu. Presupun ca tatii sunt un exemplu pentru fetele lor.

#76 2009-11-25 16:18:29

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

smile.. mi-a placut sa va citesc povestioarele. sa va povestesc si eu de tatal meu. pai pare foarte dur dar de fapt este un om foarte sensibil si bland. pot sa zic ca-i seman leit big_smile  ( deci n-am fost schimbata la maternitate lol ), tin minte ca  aproape in fiecare iarna meregeam cu sania in parcul I.O.R si ne dadeam pe derdelus tongue, ma invartea pe gheata, si desi uneori era mai dur cu mine pot sa zic ca mi-a prins foarte bine. fiecare tata e unic in felul lui. din pacate nu am putut sa vorbesc nici cu tata nici cu mama lucuri legate de baieti sau de sex, dar au stiut sa ma educe.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.