|
Nu esti logat.
Relatia cu tatal vostru!!!!!-4#58 2009-11-25 08:48:55
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!
dap, e greu, stiind ca am fost cei mai buni rieteni, eu eram ''riciu'', caci asa imi spunea Offline #59 2009-11-25 12:33:19
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Eu nu mai am nicio legatura cu tatal meu...daca ne vedem pe strada parca am fi 2 straini,nu ne aruncam nici o privire macar...parintii mei sunt divortati si el ma considera pe mine vinovata de asta...e o poveste mai complicata si lunga Offline #60 2009-11-25 12:52:48
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!pe tata l-am pierdut cand aveam 21-22 de ani... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #61 2009-11-25 12:54:48
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!observ cu tristete,k foarte multe dintre noi au probleme cu tatal Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #62 2009-11-25 12:58:27
da, am observat si eu acelasi lucru. e pacat, dar asta ma face sa-l apreciez si mai mult pe tatal meu V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#63 2009-11-25 12:59:22
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!poate ca nici nu ati incercat sa va cunoasteti reciproc....cine stie ce ati putea descoperi!!! eu am avut doi parinti exceptionali....din pacate nici unul nu mai este langa mine de foarte mult timp! va spun cu toata sinceritatea ca daca ei ar mai fii eu nu as simti lipsa prietenilor! mi-au fost cei mai buni prieteni iar rolul lor de parinti s-au rezumat in a ma educa prin puterea exemplului si a ma sprijini atunci cand trebuia I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #64 2009-11-25 13:03:39
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!frumos, lucia Offline #65 2009-11-25 13:26:35
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!am avut perioade cand nu ma intelegeam cu el, dar cu timpul mi am dat seama ca tot eu eram de vina pt ca el incerca sa ma avertizeze cu anumite lucruri, care atunci mi se pareau simple si eram capabila sa le tratez..insa nu a fost asa, dar prin discutiile cu el am ajuns mereu sa i dau dreptate..la momentul actual ne intelegem foarte bine il iubesc foarte mult, si pe el si pe mama(si fratele, chiar daca e mai distant de noi) vorbim mereu despre orice, inclusiv despre baieti si relatii sexuale.nu s-a ferit sa discute cu mine aceste subiecte tabu, punandu-ma in tema destul de devreme..si el ma iubeste enoooorm si a suferit mult cand i-am aruncat niste vorbe fara sa le gandesc de care imi pare rau si acum si o sa mi para rau toata viata ca le am spus dar mi am cerut iertare si m-a inteles pana la urma..mereu are grija de mine, cand i am cerut ceva nu m-a refuzat, oricand am avut nevoie, sfatul lui mi-a stat alaturi..facem o echipa minunata in luarea deciziilor i-a placut si lui si chiar mi a zis, ca intotdeauna i-am cerut parerea insa fara sa se bage peste decizia mea il iubesc si sunt mandra sa am un astfel de tata În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #66 2009-11-25 13:49:11
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Tatal meu nu mai este de mult timp. Ultima oara a fost editat de alinda (2009-11-25 13:50:22) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #67 2009-11-25 13:55:59
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!f frumos alinda VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #68 2009-11-25 13:57:24
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #69 2009-11-25 13:57:54
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!vezi, tata de fata? e o arta sa stii sa fii un tata bun trebuie sa fii tu, trebuie sa redescoperi copilul din tine, trebuie sa stii sa dai exemplu fara sa spui "asa e bine sa faci", sa renunti la orgoliu, sa nu iti pese ce cred cei din jur despre felul in care iti educi copilul si mai ales sa intelegi ca un copil nu e doar un copil...ca e copilul tau si ca tu esti responsabil despre felul in care el va percepe lumea si ce va cere de la ea si de la el. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #70 2009-11-25 14:00:06
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!ok,maryu,ma uit acum VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #71 2009-11-25 14:03:03
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!asa e, lucia. n-o sa inteleg niciodata tatii care, in loc sa-si sustina fata sa devina o femeie normala, implinita, ii interzic orice legatura cu persoanele de sex opus, le inchid in casa, le cearta pentru orice chef la care merg. parca au senzatia ca la iesirea din adolescenta devin toate prostituate "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #72 2009-11-25 14:09:34
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!si nu numai! atunci cand ii spui copilului " nu ai voie aia..., nu ai voie sa..", cand ii repeti mereu ca a gresit cu x, y, z problema nu faci altceva decat sa nu o lasi sa isi construiasca respectul de sine, sa se creada inferioara si va accepta apoi toata viata sa fie tratata asa... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #73 2009-11-25 14:11:24
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #74 2009-11-25 14:51:19
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!maryu...vezi ca ai mail... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #75 2009-11-25 15:26:46Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Da, intr-adevar femeile cauta la maturitate pe cineva care se aseamana cu tatal lor. Eu la inceput am zis ca e o prostie, dar pana la urma mi-am dat seama cat de mult seamana la caracter (si la scara de valori) prietenul meu cu tatal meu. Presupun ca tatii sunt un exemplu pentru fetele lor. Offline #76 2009-11-25 16:18:29
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!.. mi-a placut sa va citesc povestioarele. sa va povestesc si eu de tatal meu. pai pare foarte dur dar de fapt este un om foarte sensibil si bland. pot sa zic ca-i seman leit ( deci n-am fost schimbata la maternitate ), tin minte ca aproape in fiecare iarna meregeam cu sania in parcul I.O.R si ne dadeam pe derdelus , ma invartea pe gheata, si desi uneori era mai dur cu mine pot sa zic ca mi-a prins foarte bine. fiecare tata e unic in felul lui. din pacate nu am putut sa vorbesc nici cu tata nici cu mama lucuri legate de baieti sau de sex, dar au stiut sa ma educe. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|