homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-4

#58 2009-11-27 15:07:06

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

Wyeth a scris:

abandoned a scris:

Pai la 15 ani mi s-a intamplat ceva si m-am izolat de lume o perioada de timp masurata in ani de zile

Daca ne zici ce ai patit, incercam sa te ajutam fiecare cum putem  wink  Insa daca nu ne zici...nici noi nu stim unde sa ne axam. De multe ori face bine sa te eliberezi si sa te lasi ajutat atat cat se poate.  wink Asta bineinteles daca vrei si tu  smile

M-am certat cu cineva,pe aceea vremea am ales optiunea de a ma inchide in casa

#59 2009-11-27 15:10:18

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

tu vezi ce romane scriem noi? rotfl si tu o fraza... rotfl
tind sa cred k faci mishto de noi...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#60 2009-11-27 15:13:31

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

...sau probabil nu vrea să ne spună ce i s-a ?nt?mplat wink , iar decizia ?i aparţine

#61 2009-11-27 15:17:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cu ce scop ai deschis topicul?

#62 2009-11-27 15:18:47

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Probabil ?şi doreşte să găsească o soluţie pentru mica lui problemă, un sfat, o părere, o ?ncurajare s.a.

Publicitate

loading...

#63 2009-11-27 15:28:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

o problema fara enunt...

daca doar se plange ca e ratusca cea urata si ca lumea e gri, noi cum sa-l ajutam? nu pare sa vrea sa vb despre pb lui si de-asta l-am si intrebat care e scopul topicului.
daca da raspunsuri in 2 peri si n-are chef de vb, de ce a mai scris pe forum?  va

#64 2009-11-27 15:56:34

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

abandoned a scris:

Pai la 15 ani mi s-a intamplat ceva si m-am izolat de lume o perioada de timp masurata in ani de zile

cu raspunsuri de genu asta nici macar un psiholog nu te poate ajuta
Nu te lasi ajutat,NU VREI nu ca NU POTI avea prieteni
atitudinea ta ne indeparteaza si pe noi...pana la urma ce e asa greu sa vorbesti ptr ca nu ne cunoastem si ti-am da un raspuns sincer lipsit de scopuri malefice

e ca si cum iti spun: il iubesc pe X care nu ma mai vrea,dar nu pot sa-ti spun de ce si ma simt frustrata  pentru ca ...asa ma simt,motivu exact nu ti-l pot spune

#65 2009-11-27 16:04:41

abandoned
Full member

Melany1 a scris:

abandoned a scris:

cu raspunsuri de genu asta nici macar un psiholog nu te poate ajuta
Nu te lasi ajutat,NU VREI nu ca NU POTI avea prieteni
atitudinea ta ne indeparteaza si pe noi...pana la urma ce e asa greu sa vorbesti ptr ca nu ne cunoastem si ti-am da un raspuns sincer lipsit de scopuri malefice

e ca si cum iti spun: il iubesc pe X care nu ma mai vrea,dar nu pot sa-ti spun de ce si ma simt frustrata  pentru ca ...asa ma simt,motivu exact nu ti-l pot spune

Am zis ca m-am certat,am fost foarte foarte dezamagit si am suferit multi ani din cauza asta.M-am inchis in casa,ma simteam umilit de tot si toate ce pot sa spun,nimeni nu m-a ajutat cu un sfat sau o vorba buna pe vremea aia am facut ce am crezut de cuviinta.Partea proasta a fost ca s-a intamplat fix cu cateva luni inainte de prima mea zi de liceu,liceul s-a facut varza din punct de vedere comunicativ,am rams si coringent..Si am pierdut 3 ani din viata..adica am facut aceleasi activitati ca o rutina blestemata

Ultima oara a fost editat de abandoned (2009-11-27 16:05:43)

#66 2009-11-27 16:18:43

Wyeth
New member

Eu te cred...insa nici sa stai in situatia aia nu e prea placut  si indicat:supa:   De aceea cel mai potrivit e sa incerci sa lasi trecutul deoparte si sa iti zici : "La naiba, si eu sunt om! Merit sa traiesc normal" pana nu e prea tarziu. La 19 ani inca esti tanar si poti sa schimbi viata ta in bine  wink
  Probabil nu esti inconjurat de oameni care sa-ti fie alaturi, nu stiu, insa trebuie sa le demonstrezi..si mai ales TIE ca nu trebuie sa te  injosesti ci trebuie ...cu greu poate...dar trebuie sa treci peste asta. Altfel iti faci muuul rau tie si acum si pe viitor... neutral

What matter most is how you see yourself

#67 2009-11-27 18:03:32

abandoned
Full member

Wyeth a scris:

Eu te cred...insa nici sa stai in situatia aia nu e prea placut  si indicat:supa:   De aceea cel mai potrivit e sa incerci sa lasi trecutul deoparte si sa iti zici : "La naiba, si eu sunt om! Merit sa traiesc normal" pana nu e prea tarziu. La 19 ani inca esti tanar si poti sa schimbi viata ta in bine  wink
  Probabil nu esti inconjurat de oameni care sa-ti fie alaturi, nu stiu, insa trebuie sa le demonstrezi..si mai ales TIE ca nu trebuie sa te  injosesti ci trebuie ...cu greu poate...dar trebuie sa treci peste asta. Altfel iti faci muuul rau tie si acum si pe viitor... neutral

Dar simt ca nu am cum sa trec peste,de ce sunt nevoit sa simt asta??

#68 2009-11-27 18:10:45

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Simti asta pentru ca stai toata ziua in casa si nu faci decat sa te gandesti la cate de trista e viata ta! Iesi la plimbare, pentru inceput singur, nu e nicio tragedie, pur si simplu sa iei aer! Du-te la sala ca sa ai o activitate, sau la biblioteca unde poti citi si chiar sa cunosti oameni! Du-te si viziteaza un muzeu, du-te la teatru chiar daca singur! Gaseste-ti niste activitati! Nu ai frati/surori, veri cu care sa iesi in oras?
Faptul ca esti slab sau nu ai bani nu e un impediment in a fi fericit in viata! Si eu sunt slaba si poate nu am formele dupa care se uita majoritatea, ei na si ce ar fi trebuit sa fac? Si eu m-am certat cu foarte multe persoane, am fost dezamagita, inselata, parasita! Dar am vrut sa merg mai departe!

#69 2009-11-27 18:16:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

eu zic ca un prim pas in a trece peste e sa nu iti mai repeti mereu: ''nu pot trece peste, de ce mi se intampla numai mie?''...poate ca nu poti spune acum..."eu sunt bun, eu o sa reusesc"...desi chiar cred ca poti fi bun si cu siguranta poti si sa reusesti...

ar trebui sa iti gasesti ceva de facut, in folosul tau, care iti face tie bine, si care sa te distraga de la gandurile trecutului...

uite eu spre exemplu cand m-am despartit de iubitul meu eram in liceu...si am suferit...m-am inchis in mine...si nu mai aveam chef de nimic...cand am vazut ca intru un depresie...ma gandeam asa intr-o noapte in care iar nu puteam dormi, ca nu e posibil sa ii las cuiva un privilegiu asa de mare incat sa imi faca atat de mult rau...probabil acea persoana nu merita ca eu sa sufar cat sufar...

si m-am refugiat in invatat...i-am luat pe toti din liceu...am mancat toate proiectele...am fost prin tzara pe la concursuri etc etc...

bineinteles ca nu a fost cea mai buna solutie, sau nu o solutie de durata...dar era ceea ce aveam nevoie atunci...dupa aceea am invatat ca se poate trai fara el, si viata mea a inceput din nou (bine ca acum de cand am ajuns la facultate ne-am impacat si avem mai bine de un an de cand nu ne-am certat deloc)...dar sunt ALTA...e foarte important ca schimbarea sa vina de la tine si nu de la ceilalti...dovada a venit si de la pr meu care mi-a zis: "atunci erai un copil prostutz...asa cum esti acum mi-ai furat si inima si mintile"...

cred sincer ca cel mai bine ar fi sa gasesti ceva de facut..ce iti place tie...si dak nu iti place nimic...ce iti placea inainte...ceva sa te distraga...asa o sa reusesti sa te simti bine...asta o sa se vada...si apoi o sa atragi si alte succese...socializare, prieteni, iubita...

mult succes!! ... si daca esti de parere ca sfaturile noastre iti sunt de ajutor si mai doresti poti apela cu incredere wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#70 2009-11-27 18:27:14

Wyeth
New member

Inchizandu-te in casa si spunandu-ti mereu ca "Nu, nu pot trece peste asta. Sunt blestemat pe viata. Mai bine stau in casa si ma fac planta" chiar te induce in starea aia in care ai impresia ca tu ai defapt dreptate . punish  Cum crezi ca o sa te schimbi daca n-ai putina vointa?

What matter most is how you see yourself

#71 2009-11-27 19:31:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

alex eu am incercat sa te ajut ieri,insa nu m-ai ajutat deloc.
cand scrii aici,normal astepti apoi un sfat,bun rau..tu discerni.daca insa esti negativist din toate punctele de vedere,cum te putem ajuta noi?in cel mai rau caz,tu vorbind despre tine,ce iti place sa faci,cum esti,NU CUM AI FOST,ce iti doresti...si usor usor interactiunezi cu lumea.
faptul ca ai scris aici este ca ori ai intrat sa faci misto..ori ti-ai facut curaj si ai zis ca ceva trebuie sa schimbi la tine si asta este un pas important,ptr tine.
incearca sa te deschizi si sa intelegi ca nimeni nu isi permite sa rada de tine aici

Extra,daca nu stii despre ce este vorba te rog sa te abtii...nu toate fetele care au raspuns au facut misto de alex..de fapt cred ca nici una. nu mai incerca tu sa interpretezi unde nu e cazul si in loc sa aduci pe d-zeu mereu in discutii si la inaintare..mai bine ti-ai pune capul ca cotributie si ai ajuta mai mult ptr ca esti barbat. vorbeste despre tine nu da pilde,ptr ca in mod sigur lumea te va percepe alt fel decat enervant..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#72 2009-11-27 20:20:31

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

alex eu am incercat sa te ajut ieri,insa nu m-ai ajutat deloc.
cand scrii aici,normal astepti apoi un sfat,bun rau..tu discerni.daca insa esti negativist din toate punctele de vedere,cum te putem ajuta noi?in cel mai rau caz,tu vorbind despre tine,ce iti place sa faci,cum esti,NU CUM AI FOST,ce iti doresti...si usor usor interactiunezi cu lumea.
faptul ca ai scris aici este ca ori ai intrat sa faci misto..ori ti-ai facut curaj si ai zis ca ceva trebuie sa schimbi la tine si asta este un pas important,ptr tine.
incearca sa te deschizi si sa intelegi ca nimeni nu isi permite sa rada de tine aici

Extra,daca nu stii despre ce este vorba te rog sa te abtii...nu toate fetele care au raspuns au facut misto de alex..de fapt cred ca nici una. nu mai incerca tu sa interpretezi unde nu e cazul si in loc sa aduci pe d-zeu mereu in discutii si la inaintare..mai bine ti-ai pune capul ca cotributie si ai ajuta mai mult ptr ca esti barbat. vorbeste despre tine nu da pilde,ptr ca in mod sigur lumea te va percepe alt fel decat enervant..

Am inteles.Pai asta vreau sa fac vreau sa ma distrez si eu sa ies in oras noapte si ziua la fel cu prieteni(pe care va trebui sa-i fac si nu stiu cum).Imi place sa ma joc pe pc

#73 2009-11-27 20:33:40

wild_wind
Platinum member

pai lasa pentru moment pc si iesi afara din casa.
oare chiar nu cunosti pe nimeni,un baiat,cu care sa pleci pur si simplu?asta este primul pas.nu cred ca nu ai nici macar un amic,ce naiba?
nu conteaza ca nu ai bani in buzunar,nici fimiu nu are de multe ori..insa iese in oras,macar sa vada lumea..sa respire...si iese si singur,nu trebuie sa fie cu cineva.
prietenii tii faci cand interactionezi cu lumea fata in fata,nu virtual pe calculator,intelegi ce spun?

#74 2009-11-27 21:09:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cand eram in anul 2 de facultate si mi-am dat seama ca nu mi-am facut nicio prietena printre colege, ca nu ieseam niciodata cu nimeni nicaieri, ca o sa treaca viata de student pe langa mine, m-am luat frumusel si m-am dus la psihologul de la policlinica studenteasca si i-am expus situatia.
Nu stiu care este parerea ta fata de psihologi, dar eu, una, mi-as angaja unul sa stea cu mine 24/7 cum au vedetele bodyguard.  big_smile

O alta solutie ar fi sa-ti gasesti un job, orice job, cu jumatate de norma, pentru ca acolo inevitabil va trebui sa socializezi cu cei din jur. Si rezolvi si problema banilor.

Daca  stai in casa, n-o sa vina nimeni sa te intrebe: "Auzi, nu vrei sa iesim? Ca am auzit ca te simti singur si nefericit?" Si nici nu o sa apara o gagica buna care sa te intrebe: "Nu vrei sa facem dragoste?"

Trezeste-te!!!!

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#75 2009-11-27 21:48:23

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

pai lasa pentru moment pc si iesi afara din casa.
oare chiar nu cunosti pe nimeni,un baiat,cu care sa pleci pur si simplu?asta este primul pas.nu cred ca nu ai nici macar un amic,ce naiba?
nu conteaza ca nu ai bani in buzunar,nici fimiu nu are de multe ori..insa iese in oras,macar sa vada lumea..sa respire...si iese si singur,nu trebuie sa fie cu cineva.
prietenii tii faci cand interactionezi cu lumea fata in fata,nu virtual pe calculator,intelegi ce spun?

Nu am nici un amic,crede-ma.Sa ies asa pur si simplu?eu nu prea cunosc orasul

#76 2009-11-27 21:54:08

wild_wind
Platinum member

alex,dar pe bune....
ai terminat un liceu?sau ceva?
ai servici?
esti singur? sau singur pe lume?
esti intr-un oras nou? sau in alta tara?
ai trait in ultimii ani numai in casa??
sincer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.