homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-6

#96 2009-11-28 17:23:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

Mai baieti, ca stiu ca sunteti si baieti pe forum, nu e nici unul din bucuresti care sa il scoata pe abandoned la o bere? Hai, ca noi fetele suntem saritoare, dar si voi baietii ar trebui sa va sustineti intre voi, mai ales pe un forum in care sunteti minoritari  wink

#97 2009-11-28 17:52:28

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Salut!Am scris la topicul intalniri bucuresti,o sugestie de iesire undeva in oras.Mi-ar placea sa vina cativa oameni

#98 2009-11-28 18:32:58

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

bravo alex,ce ma bucur ptr tine...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#99 2009-11-28 18:38:09

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

PillBlast a scris:

extra, crezi ca Dumnezeu o sa iasa cu el la un suc?

rotfl
mor rotfl
Pill esti tare rotfl

They can because they think they can.

#100 2009-11-30 18:37:35

andi90
Membru
Inregistrat: 2009-11-30

in primul rand salut. alex si situatia mea e foarte asemanatoare ca a ta, unele lucruru care le-ai postat aici parca ar fi scrise de mine, decat ca eu sunt ceva mai optimist sau cel putin incerc sa fiu. si eu sunt tot din bucuresti am 19 ani si ce sa zic de vreo 4 ani viata mea e de rahat(scuzati expresia) da cam asta e situatia, atunci falsii oameni pe care ii credeam prieteni sau cam lepadat de mine, macar asta am invatat si eu k nu prea exista prieteni poate doar cunostinte, si daca exista se gasesc foarte greu si cine are prieten/i e cu adevarat norocos in fine m-am saturat de oameni ce-si vad doar propiile interese, ptr care cel mai important lucru e banul. cu fetele stau la fel de prost ca tine incerc de ceva timp sa-mi fac o iubita dar degeaba... nici nu mai stiu ce am dat cautare pe google de am ajuns pe forumu asta. nici nu mai stiu ce sa fac, de putin timp am inceput sa ies singur pe afara sa ma plimb ca prostu singur pe strada neutral  in speranta ca poate poate asa interactionez si yo cu o fata ceva si cine stie... stiu k e penibil dar mi-am zis k oricum nu mai am ce pierde. in fine dak vrei sa vorbim idu meu e a.pochi90 si poate iesim la o bere un suc si devenim prieteni..

Publicitate

loading...

#101 2009-11-30 19:13:14

wild_wind
Platinum member

bravo andi90....ma bucur ca ai intins o mana lui alex. vezi ca scria ceva la ,,intalnire bucuresti,,-poate poti ajunge...

alex...iesirea este ca si aranjata..

#102 2009-11-30 21:37:42

abandoned
Full member

andi90 a scris:

in primul rand salut. alex si situatia mea e foarte asemanatoare ca a ta, unele lucruru care le-ai postat aici parca ar fi scrise de mine, decat ca eu sunt ceva mai optimist sau cel putin incerc sa fiu. si eu sunt tot din bucuresti am 19 ani si ce sa zic de vreo 4 ani viata mea e de rahat(scuzati expresia) da cam asta e situatia, atunci falsii oameni pe care ii credeam prieteni sau cam lepadat de mine, macar asta am invatat si eu k nu prea exista prieteni poate doar cunostinte, si daca exista se gasesc foarte greu si cine are prieten/i e cu adevarat norocos in fine m-am saturat de oameni ce-si vad doar propiile interese, ptr care cel mai important lucru e banul. cu fetele stau la fel de prost ca tine incerc de ceva timp sa-mi fac o iubita dar degeaba... nici nu mai stiu ce am dat cautare pe google de am ajuns pe forumu asta. nici nu mai stiu ce sa fac, de putin timp am inceput sa ies singur pe afara sa ma plimb ca prostu singur pe strada neutral  in speranta ca poate poate asa interactionez si yo cu o fata ceva si cine stie... stiu k e penibil dar mi-am zis k oricum nu mai am ce pierde. in fine dak vrei sa vorbim idu meu e a.pochi90 si poate iesim la o bere un suc si devenim prieteni..

Se pare ca suntem 2 in aceeasi situatie.Si eu am invatat ca exista oameni falsi peste tot.

#103 2009-12-01 07:43:21

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

abandoned a scris:

Un job,chiar si part-time necesita multa comunicare,la capitolul asta stau destul de prost.Are treaba societatea ca majoritatea fetelor vor numai iubiti cu bani care sa le satisfaca toate poftele.Nu am cum sa-mi prieteni pt ca de asemenea sunt o persoana diferita de generatia de tineri din zilele noastre.

atunci ramai in lumea ta , niciunei fete nu ii place un baiat lipsit de ambitie si lenes . Si exista destule hipermarketuri care angajeaza oameni sa le puna marfa pe rafturi ( adica lucratori comerciali ) ....kestia ata cu tipul neinteles de restu  lumii sa i-o spui lu mutu` dupa caz muta`

#104 2009-12-01 09:26:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

luminitza a scris:

abandoned a scris:

Un job,chiar si part-time necesita multa comunicare,la capitolul asta stau destul de prost.Are treaba societatea ca majoritatea fetelor vor numai iubiti cu bani care sa le satisfaca toate poftele.Nu am cum sa-mi prieteni pt ca de asemenea sunt o persoana diferita de generatia de tineri din zilele noastre.

atunci ramai in lumea ta , niciunei fete nu ii place un baiat lipsit de ambitie si lenes . Si exista destule hipermarketuri care angajeaza oameni sa le puna marfa pe rafturi ( adica lucratori comerciali ) ....kestia ata cu tipul neinteles de restu  lumii sa i-o spui lu mutu` dupa caz muta`

Subscriu... Am incercat sa-l motivez,sa-i explic intr-o mie de moduri. 5 ore a durat discutia aia. Bineinteles ca n-a ajuns la nicio concluzie... I give up. Unde nu e bunavointa,nici eu nu pot face minuni.

#105 2009-12-01 14:11:06

sleeping_beauty
Addicted member

ShineOfBlood a scris:

Subscriu... Am incercat sa-l motivez,sa-i explic intr-o mie de moduri. 5 ore a durat discutia aia. Bineinteles ca n-a ajuns la nicio concluzie... I give up. Unde nu e bunavointa,nici eu nu pot face minuni.

sincer la mesajul ala m-am si oprit din citit...diferenta dintre tipul asta si cel din topicul virgin la 28 ani este faptul ca celalalt este un tip inteligent care a facut ceva cu viata lui...parca facea ceva gen it ..nu mai stiu si nici nu sunt curioasa sa reiau lectura...  puss

Ultima oara a fost editat de luminitza (2009-12-01 14:14:38)

#106 2009-12-01 14:15:14

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

lol

si inca ceva: esti bolnav ? ai sida, esti orfan, sarac, condamnat la moarte ?
sper ca nu. ei, atunci, gaseste ceva mai bun de facut cu viata ta. Sigur, sigur asta nu e cea mai mare problema...

si gata smile

#107 2009-12-01 14:16:24

wild_wind
Platinum member

hai mai fetelor,nu fiti ,,rele,,...poate este pe drumul cel bun

#108 2009-12-01 14:16:57

abandoned
Full member

luminitza a scris:

abandoned a scris:

De unde stii tu toate aceste detalii?

#109 2009-12-01 14:30:20

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

OOOOOMG yikes cica de unde stii aceste detalii. De parca vorbea de componentele unei rachete. Sunt niste chestii evidente, dar daca tu te complaci asta e!

#110 2009-12-01 14:56:58

sleeping_beauty
Addicted member

piie a scris:

OOOOOMG yikes cica de unde stii aceste detalii. De parca vorbea de componentele unei rachete. Sunt niste chestii evidente, dar daca tu te complaci asta e!

are toate calitatile rele baiatul asta , imi aduce aminte de povestioara aia cu fetita care l-a luat pe "nu " in brate.  cool

#111 2009-12-01 15:05:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

wild_wind a scris:

Nu suntem rele. 5 ore am vorbit cu el in prima seara... si acum imi vine sa-mi dau palme ca am facut asta. El chiar l-a luat pe nu in brate... si daca incep sa spun pe aici faptul ca si el e materialist,si ca vrea numa' top-modeala ca prietena,cred ca vi se duce simpatia cum mi s-a dus si mie. smile

#112 2009-12-01 15:15:59

abandoned
Full member

ShineOfBlood a scris:

wild_wind a scris:

Nu suntem rele. 5 ore am vorbit cu el in prima seara... si acum imi vine sa-mi dau palme ca am facut asta. El chiar l-a luat pe nu in brate... si daca incep sa spun pe aici faptul ca si el e materialist,si ca vrea numa' top-modeala ca prietena,cred ca vi se duce simpatia cum mi s-a dus si mie. smile

Nu am zis niciodata ca vreau sa arate ca un top model.Cat despre materialism am zis doar mai multi bani daca se poate in favoarea ei

#113 2009-12-01 15:16:35

sleeping_beauty
Addicted member

asa cum eu am fost in stare sa am 2 joburi part time sa am si facultatea la zi (inceputa la 23 ani ) sa am si iesiri cu prietenii timp de un an asa poate si el sa si ia un amarat de job...moooor cand vad puturosiiii ..sunt alergica la ei .Am dus-o asa un an de zile si nu m-am mai plans. In prezent am un job full plus facultatea la zi ma preg de licenta plus logodnic plus prieteni si tot fac fata ...ori acest domnisor nu vrea sa miste un pai ba chiar  mai vrea si sex pe gratis ...hai pardoooon !
trombon  box

Ultima oara a fost editat de luminitza (2009-12-01 15:17:53)

#114 2009-12-01 15:21:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member

abandoned a scris:

ShineOfBlood a scris:

wild_wind a scris:

Nu am zis niciodata ca vreau sa arate ca un top model.Cat despre materialism am zis doar mai multi bani daca se poate in favoarea ei

In favoarea ei? Ca ti-ar lua ea prezervative si lubrifiant? Oh,da... clar,in favoarea ei e lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.