homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-5

#77 2009-11-27 22:49:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

Eu am o intrebare pentru tine, din ce oras esti?

Intr-un fel te inteleg, si eu eram timida in liceu, noroc ca aveam doua prietene care ma tarau dupa ele peste tot si pana la urma mi-am invins timiditatea si acum nu mai am nici o treaba. Am lasat in tara un grup extraordinar de prieteni de diverse varste si personalitati, si daca esti din acelasi oras cu ei o sa pot sa spun cuiva sa vorbeasca cu tine, eventual sa iesi cu ei la o bere, sau in parc la o chitara (crede-ma nici ei nu au bani, dar 50 de mii pentru o bere are tot omul).

#78 2009-11-27 22:55:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Daca esti din Bucuresti,te scot la un suc/o bere/o cafea/ce vrei tu,ca sa-ti explic cat de lesinata sunt eu dupa tipi skinny big_smile Si ca mine sunt multe. Deci nu mai face din fizionomia ta o tragedie,ca nu-i.

#79 2009-11-27 23:03:05

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

De unde eşti Alex?

#80 2009-11-27 23:13:45

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Wild_wind, nu m-am nascut intr-o familie tematoare de Dumnezeu sa ma pot da pe mine ca exemplu. Am calcat si eu stramb de multe ori... dar am ajuns la concluzia ca alaturi de Dumnezeu, mergand impreuna cu El, omul este cu mult mai fericit decat ar fi fost fara El...
Alex, de aceea iti spun: chiar daca nu ai prieteni, fa-L pe Dumnezeu prietenul tau,  fa-L nadejdea ta, speranta ta! Nu incerca sa te imprietenesti cu cineva tocmai ca sa-ti alungi singuratatea; e posibil ca mai tarziu acesti 'prieteni' sa te dezamageasca cand vor auzi povestea ta. Cauta sa ti-L faci prieten pe Dumnezeu. Cu siguranta ca El nu te va dezamagi niciodata. Si cine Il are ca prieten pe Dumnezeu, atunci are totul!...
Wild_wind, tot mai crezi ca vorbesc basme? Oare nu vorbesc despre lucruri concrete? Sau exista o alta persoana mai in masura decat Dumnezeu, care sa poata ajuta pe om? Tocmai de aceea ii conduc pe oameni spre Dumnezeu...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#81 2009-11-27 23:18:46

Monica999
Hero member
Site

extra, crezi ca Dumnezeu o sa iasa cu el la un suc? de ce nu te oferi tu sa fii prieten cu el in caz ca e din acelasi oras cu tine?

Publicitate

loading...

#82 2009-11-27 23:31:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Baaaai... imprieteneste-te cu Dumnezeu? lol Tu vorbesti serios? Extra,Dumnezeu nu ii va tine companie. Dumnezeu nu va fi acolo cand el va avea nevoie de un sfat,sau de relaxare,sau de o discutie. Dumnezeu nu-l va bate pe umar cand va avea nevoie. Dumnezeu e ... un zeu. Nu il iei ca pe oricare beer-buddy... stii ca eu nu cred in Dumnezeu,dar chiar si asa mi se pare gresit tratezi o presupusa entitate ca pe oricare amic de iesit la bere... neutral

#83 2009-11-27 23:35:53

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

PillBlast a scris:

Eu am o intrebare pentru tine, din ce oras esti?

Intr-un fel te inteleg, si eu eram timida in liceu, noroc ca aveam doua prietene care ma tarau dupa ele peste tot si pana la urma mi-am invins timiditatea si acum nu mai am nici o treaba. Am lasat in tara un grup extraordinar de prieteni de diverse varste si personalitati, si daca esti din acelasi oras cu ei o sa pot sa spun cuiva sa vorbeasca cu tine, eventual sa iesi cu ei la o bere, sau in parc la o chitara (crede-ma nici ei nu au bani, dar 50 de mii pentru o bere are tot omul).

Sunt din Bucuresti

#84 2009-11-27 23:38:12

Monica999
Hero member
Site

Pai uite, ti-am zis si eu, si Shine, daca vrei sa iesi din casa pune id-ul tau, si eu il dau prietenilor mei, iar Shine s-a oferit chiar ea sa iasa cu tine. Asa o sa te imprietenesti cu oameni noi.

#85 2009-11-27 23:39:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Sunt mai tanara decat tine big_smile Daca tu crezi ca asta ar fi o problema,am un amic de 21 de ani care e inca virgin si e ok cu ideea smile Pot sa vorbesc si cu el sa iasa cu tine tongue

#86 2009-11-27 23:49:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu cred ca tipul face misto de noi fetelor...sa va spun de ce ...eu urmaresc acest topic de cand s-a deschis...noi ne straduim sa gasim rezolvari si solurii scriem cate 5 6 randuri...el vine si da o replica ascutita....cred ca nu vrea sa gaseasca o rezolvare ci da numai raspunsuri la misto

#87 2009-11-27 23:58:27

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

PillBlast a scris:

Pai uite, ti-am zis si eu, si Shine, daca vrei sa iesi din casa pune id-ul tau, si eu il dau prietenilor mei, iar Shine s-a oferit chiar ea sa iasa cu tine. Asa o sa te imprietenesti cu oameni noi.

Nu se poate sa las id-ul pe privat?exista optiune de PM?

#88 2009-11-28 00:03:48

Monica999
Hero member
Site

da, poti sa trimiti emal, e in jos, la nume o chestie mica email. Propun sa ii trimiti si lui SHine. O sa incerc sa vorbesc maine cu cineva, sa ii dau idul tau si sa vorbesti cu ei sa vezi cand ies si tot asa smile Acum nimeni nu mai e online din lista mea lol

#89 2009-11-28 00:11:29

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

uite abandone pe forum se mai fac si intalniri intre forumisti si poti sa te alaturi si tu atunci cand ies ei la suc...vei gasi multi prieteni

#90 2009-11-28 04:37:29

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

abandoned a scris:

Nu se poate sa las id-ul pe privat?exista optiune de PM?

"abandoned", ti-am trimis un mail.
E vorba de unii care te pot ajuta.

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2009-11-28 04:38:02)

#91 2009-11-28 10:04:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

abandoned, forumistii nostri din Bucuresti se intalnsc relativ des la suc/bere sau altceva. trebuie doar sa urmaresti forumul smile
la Members Area e un topic al lor unde pun la cale intalnirile.
infige-te si tu, ca acum primul contact cu ei l-ai facut deja smile

#92 2009-11-28 11:51:27

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

PillBlast a scris:

extra, crezi ca Dumnezeu o sa iasa cu el la un suc? de ce nu te oferi tu sa fii prieten cu el in caz ca e din acelasi oras cu tine?

offf ...EXTRA..tot nu ai inteles esenta....probabil sunt mult mai in varsta decat tine,dar nu conteaza asta aici..incercam sa socializam unii cu altii si nu sa fim gica contra.
intr-un fel si tu esti ca si alex...o tii una si buna pe a ta.
am ptr tine tot respectul,daca asta este decizia ta,bravo..dar aici,pe acest forum,d-zeu isi are locul doar in inimile si sufletele noastre,in rest,traim intre oameni..si tu extra,nu traiesti cu d-zeu decat in suflet,in rest nu cred ca iesi cu el in oras,nu cu el intemeiezi o familie,ai copii,o viata.asta nu mai cred.
alex nu are nevoie de d-zeu sa fie om...ci de oameni in jurul lui..
si cred ca asta incearca cu disperare...iar tu chiar nu il ajuti,ci il impingi inapoi...asta nu mai este ajutor.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#93 2009-11-28 13:55:14

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Nu la lucrurile fizice m-am referit eu, ci la cele spirituale. Acela este terenul de lupta dintre Domnul Hristos si Satana: sufletul omului. Si asta pentru ca sufletul omului este insasi viata lui. Oare nu stiti ca daca un om care este cu moralul la pamant este doborat de tot? Aproape ca nici trupul nu se mai tine bine pe picioare. Intristarea care e menita sa-i cuprinda doar sufletul ii doboara si trupul.
Speranta, nadejdea si pacea de care are nevoie omul(si de care avem nevoie toti, numai ca alex a recunoscut-o) numai Dumnezeu ne-o poate da. Tot ce iese din acest tipar, este o pace a lumii, o pace si o liniste trecatoare. Dar pacea, bucuria si nadejdea pe care ne-o poate da Dumnezeu, trece dincolo de orice limita la care omul nu poate ajunge fara Dumnezeu. Caci pacea pe care ne-o da Dumnezeu, este la fel ca El: vesnica, nepieritoare.
Si cine altcineva poate sa vindece sufletul omului? Un psiholog, care si acela are nevoie de Dumnezeu? Nu zic ca si acesta din urma face un lucru bun, caci ii povatuieste pe oameni si ii ajuta intr-un fel sau altul, dar in felul lumii.
Sa deschidem dar Scripturile, caci ele ne conduc spre Dumnezeu. Nu zic ca prieteniile sau tovarasiile nu sunt bune; dar nu toate sunt de folos. Domnul Hristos a fost Invatator acum doua mii de ani, si mai este si acum. Depinde de noi daca vrem sa venim sa invatam de la El. Daca nu credeti ce va spun, voi venii cu versete biblice. Nu am facut-o pana acum, chiar daca spusele mele se bazeaza pe ele, crezand ca ma veti crede si veti intelege.
Domnul Iisus este numit in Sfanta Scriptura si Sfetnic, Imparat, Prieten, Domn, Invatator, si multe altele. In care dintre aceste roluri L-ati lasat pe Dumnezeu sa conduca viata voastra? L-ati facut Prieten, Domn, Invatator sau Imparat? Tocmai pentru ca nu credeti in El asa cum Il descrie Sfanta Scriptura, mintea nu este lasata de voi ca sa-L priceapa asa cum este. Nu a fost El cu Daniel in groapa leilor? Nu a fost El cu Moise, si Ilie in timpul vietii lor chiar daca inca nu se nascuse pe pamant? El acum este in ceruri, dar este si aici cu noi. Daca Il vom cauta cu toata inima Il vom gasi.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#94 2009-11-28 14:32:27

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Măi Extra, te rog mult să mai cobori şi tu din c?nd ?n c?nd cu picioarele pe păm?nt. Tu ?n orice discuţie, mai bine zis orice propoziţie aduci vorba despre Dumnezeu? ?ncearcă să ?i dai băiatului un sfat nu să ?l faci să se simtă ca la ora de religie.

#95 2009-11-28 16:11:24

Monica999
Hero member
Site

sau daca nu ai un sfat folositor macar ai bun simt, si abtine-te.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.