homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-7

#115 2009-12-01 15:29:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

Abandoned, imi dau seama ca ti-e greu, trebuie sa-ti fie greu, daca te complaci in situatia asta fara sa faci nimic pentru tine.
Ideea e ca se poate. Asa cum au reusit altii, poti reusii si tu. Numai ca tu NU VEZI ASTA!
Nu vrei sa vezi. Pentru ca nu ai incercat niciodata nimic, si nu poti sa crezi in ceva ce nu cunosti.
Incearca sa faci un pas, unul cat de mic, si ai sa capeti curaj. Altceva nu ai de facut. Invata sa gandesti logic, invata din greselile altora. Si iti vei da seama pe parcurs ce trebuie sa faci.
Daca astepti sa-ti pice din cer, asteapta! S-ar putea sa ramai doar cu asta wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#116 2009-12-01 15:40:14

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

ShineOfBlood a scris:

abandoned a scris:

ShineOfBlood a scris:

Nu suntem rele. 5 ore am vorbit cu el in prima seara... si acum imi vine sa-mi dau palme ca am facut asta. El chiar l-a luat pe nu in brate... si daca incep sa spun pe aici faptul ca si el e materialist,si ca vrea numa' top-modeala ca prietena,cred ca vi se duce simpatia cum mi s-a dus si mie. smile

Nu am zis niciodata ca vreau sa arate ca un top model.Cat despre materialism am zis doar mai multi bani daca se poate in favoarea ei

In favoarea ei? Ca ti-ar lua ea prezervative si lubrifiant? Oh,da... clar,in favoarea ei e lol

Nu era vorba despre prezervative & stuff cand m-am referit la bani

#117 2009-12-01 15:41:59

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

abandoned a scris:

Un job,chiar si part-time necesita multa comunicare,la capitolul asta stau destul de prost.Are treaba societatea ca majoritatea fetelor vor numai iubiti cu bani care sa le satisfaca toate poftele.Nu am cum sa-mi prieteni pt ca de asemenea sunt o persoana diferita de generatia de tineri din zilele noastre.

Sa zicem ca ai dreptate. Insa eu nu sunt in situatia asta. Chiar am gasit o fata care ma iubeste din tot sufletul si pe care o iubesc la fel de mult, eu neexceland la capitolul bani si nici ea. Suntem doi oameni normali. Si sunt sigur ca in situatia noastra se afla multe persoane de pe acest forum. Trebuie doar sa cauti ca sa gasesti.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#118 2009-12-01 15:46:27

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Abandoned,esti un caz pierdut.Am urmarit topicul asta de la inceput.Am ajuns la trista concluzie ca tu chiar iti meriti soarta(spun asta pt ca nu misti nici un deget ca s`o schimbi).Sa stii ca nu mori daca socializezi. goodluck

eu,tu si restul lumii...

#119 2009-12-01 15:57:27

abandoned
Full member

1ul1an a scris:

abandoned a scris:

Un job,chiar si part-time necesita multa comunicare,la capitolul asta stau destul de prost.Are treaba societatea ca majoritatea fetelor vor numai iubiti cu bani care sa le satisfaca toate poftele.Nu am cum sa-mi prieteni pt ca de asemenea sunt o persoana diferita de generatia de tineri din zilele noastre.

Sa zicem ca ai dreptate. Insa eu nu sunt in situatia asta. Chiar am gasit o fata care ma iubeste din tot sufletul si pe care o iubesc la fel de mult, eu neexceland la capitolul bani si nici ea. Suntem doi oameni normali. Si sunt sigur ca in situatia noastra se afla multe persoane de pe acest forum. Trebuie doar sa cauti ca sa gasesti.

Intotdeauna nimeni nu e in situatia initiatorului.De curiozitate,cat timp ai cautat?

Publicitate

loading...

#120 2009-12-01 16:02:01

BratzG
Sr. member

abandoned a scris:

1ul1an a scris:

abandoned a scris:

Intotdeauna nimeni nu e in situatia initiatorului.De curiozitate,cat timp ai cautat?

Mai omule:))Eu de exemplu am cautat in jur de 5 ani pana sa`l intalnesc pe actualul.Nu e vorba de timp.E vorba de ce faci u ca sa iti indrepti viata.

eu,tu si restul lumii...

#121 2009-12-01 19:39:29

abandoned
Full member

kazbicca a scris:

abandoned a scris:

Nu se poate sa las id-ul pe privat?exista optiune de PM?

"abandoned", ti-am trimis un mail.
E vorba de unii care te pot ajuta.

Nu stiu cum sa vad daca am primit mail?cum fac sa vad?

#122 2009-12-01 19:49:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

abandoned a scris:

ShineOfBlood a scris:

abandoned a scris:

Nu am zis niciodata ca vreau sa arate ca un top model.Cat despre materialism am zis doar mai multi bani daca se poate in favoarea ei

In favoarea ei? Ca ti-ar lua ea prezervative si lubrifiant? Oh,da... clar,in favoarea ei e lol

Nu era vorba despre prezervative & stuff cand m-am referit la bani

Omule... m-ai intrebat daca o relatie costa mult. Ti-am spus ca in afara de prezervative,un lubrifiant,si un cadou la o aniversare din an in paste,nu. Replica ta a fost "vreau ca ea sa aiba bani"... Ce intelegi din asta? Ca eu am inteles ce-ar intelege orice om normal.

#123 2009-12-01 23:51:14

1ul1an
Full member
Site

abandoned a scris:

1ul1an a scris:

abandoned a scris:

Nu am cautat deloc, insa mi-a trebuit mai bine de un an sa ii arat respectivei persoane felul meu de a fi si de a gandi. M-am chinuit si am reusit. si acum suntem de un an impreuna.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#124 2009-12-02 04:06:30

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

BratzG a scris:

Abandoned,esti un caz pierdut.Am urmarit topicul asta de la inceput.Am ajuns la trista concluzie ca tu chiar iti meriti soarta(spun asta pt ca nu misti nici un deget ca s`o schimbi).Sa stii ca nu mori daca socializezi. goodluck

Super tare ?ncurajarea ta! tummenupp
Nu poţi schimba o situaţie ?n două ore. Ne este uşor să aruncăm cu vorbe, dar oare se g?ndeşte cineva c?t rău poate să-i provoace unei persoane?

#125 2009-12-02 08:14:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Jessica,cand persoana aia refuza ajutorul,chiar e un caz pierdut. Si crede-ma ca daca ai fi citit de la el cate am citit eu,ti-ai dori sa nu gaseasca pe nimeni,ca sa nu chinuie nicio fata cu ideile tampite pe care le are in cap...

#126 2009-12-02 08:21:49

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Jessica_M a scris:

BratzG a scris:

Super tare ?ncurajarea ta! tummenupp
Nu poţi schimba o situaţie ?n două ore. Ne este uşor să aruncăm cu vorbe, dar oare se g?ndeşte cineva c?t rău poate să-i provoace unei persoane?

bratzg,sa ai tu o depresie si sa  auzi cuvintele astea,ce bine cred ca ti'ar pica.
daca nu poti sa'l ajuti,nu posta,asa cum am facut si eu...

#127 2009-12-02 09:39:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

orice depresiv vi se pare un caz pierdut forgetit
prin natura lor depresivii  isi repeta obsesiv ideile negativiste, nu se lasa usor scosi din depresie. un psiholog stie cel mai bine ce e de facut in astfel de situatii, dar cu siguranta solutia nu e "esti un ratat, esti un fraier ca nu faci nimic", etc. asta nu face decat sa-i afunde si mai tare in depresie. parerea mea e ca astfel de oameni tb mobilizati continuu, pana reusesc sa depaseasca starea. si mobilizati in stilul "hai ca se poate", nu "esti prost ca nu faci nimic". cine are rabdare, sa o faca, cine nu, mai bine se abtine, ca mai mult rau face.

#128 2009-12-02 12:15:11

Sonia_Simona
Insomniac member

Shine smile , orice ai spune BratzG nu trebuia să folosească acele cuvinte. Nici nu aveţi idee c?t de tare dor aceste cuvinte. După ce că e omul ?n depresie, ?i mai spui şi...s-a dus dracu' şi ultimul strop de curaj din el. Mai multe detalii nu pot da pe forum, pentru că ?nainte de toate sunt o persoană de ?ncredere, iar cuvintele lui BratzG nu l-au făcut dec?t să se ?ntrebe "merit asta? sunt un ratat?". Sper că şi-a atins scopul dorit.

#129 2009-12-02 14:55:26

BratzG
Sr. member

Si eu am avut depresii(chiar eram sub orice critica)dar asta nu inseamna ca trebuie sa te complaci intr`o asemenea situatie.Cum si ce sa ii mai zici cand el spune:
Citez:
-"Salut.Ma numesc Alex si sunt cam urat si slab(scandura)ce sa ma fac nimeni nu ma intelege si sunt singur de multi ani.."
-"Cred ca n-o sa am niciodata o prietena din cauza acestei societati bolnave"
-"Nu am cum sa-mi fac prieteni"
-"Nu am bani pt frizura si haine"
-"Are treaba societatea ca majoritatea fetelor vor numai iubiti cu bani care sa le satisfaca toate poftele.Nu am cum sa-mi prieteni pt ca de asemenea sunt o persoana diferita de generatia de tineri din zilele noastre."
-"Si eu am invatat ca exista oameni falsi peste tot."
-"Cat despre materialism am zis doar mai multi bani daca se poate in favoarea ei"

..buuun.Are nevoie de ajutor,da?Ok.Sunt 5 pagini intregi cu sfaturi.Priviti raspunsurile lui.Daca vrea sa faca ceva,sa schimbe ceva,o va face fara sa raspunda cu "nu pot","nu stiu"..Astea is pretexte jalnice.

A spus ca sta in Bucuresti.Acuma Bucurestiul nu`i un oras cu 1000 de locuitori.Sunt atatea cafenele,biblioteci,sali de jocuri,mall`uri,terase etc.Eu chiar nu cred ca nu exista o persoana cu care sa vorbeasca.Pur si simplu refuz sa cred.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-12-02 14:57:08)

eu,tu si restul lumii...

#130 2009-12-02 21:01:31

Sonia_Simona
Insomniac member

BratzG, dec?t să jigneşti omul direct/indirect, mai bine nu spui nimic. Cuvintele tale nu l-au umplut de fericire, ci de alte ?ntrebări şi depresii.

#131 2009-12-02 21:27:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Jess,eu am vorbit cu el,i-am dat solutii. Dupa ce imi raceam eu gura de pomana,el ajungea la vesnica concluzie "nu se poate". smile On top of that,ajunsese sa ma agaseze. Nu puteam sa mi-o trag cu prietenul pentru ca ma agasa asta pe mess... nu cred ca stii cum e. Si cand incepea sa-mi spuna exact cum vrea el sa fie prietena lui si asa mai departe,ma apucau toti dracii. Mai ales cand punea si remarci "cum dracu or putea unii sa umble cu fete mai grasute"... ca sa nu mai zic ca i-am dat o poza cu mine si mi-a dat cu 25 de kg mai mult decat am. Crede-ma,si el stie sa jigneasca,in mod indirect si mie nu imi ia nimeni apararea smile

#132 2009-12-02 22:00:16

1ul1an
Full member
Site

ShineOfBlood a scris:

Jess,eu am vorbit cu el,i-am dat solutii. Dupa ce imi raceam eu gura de pomana,el ajungea la vesnica concluzie "nu se poate". smile On top of that,ajunsese sa ma agaseze. Nu puteam sa mi-o trag cu prietenul pentru ca ma agasa asta pe mess... nu cred ca stii cum e. Si cand incepea sa-mi spuna exact cum vrea el sa fie prietena lui si asa mai departe,ma apucau toti dracii. Mai ales cand punea si remarci "cum dracu or putea unii sa umble cu fete mai grasute"... ca sa nu mai zic ca i-am dat o poza cu mine si mi-a dat cu 25 de kg mai mult decat am. Crede-ma,si el stie sa jigneasca,in mod indirect si mie nu imi ia nimeni apararea smile

Cu 25 de kg mai mult ?  rotfl  rotfl  rotfl

#133 2009-12-02 22:04:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da. Eu am 42,el mi-a dat 67...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.