|
Nu esti logat.
Endometrioza si tratament-3#39 2010-01-06 10:14:01
Re: Endometrioza si tratamentimi pare rau ca treci prin asa ceva. stiu ca e foarte nasol dar or sa treaca. Offline #40 2010-01-06 10:18:26
Re: Endometrioza si tratamentmultumesc....sper si eu sa treaca cat mai repede.... Offline #41 2010-01-06 10:25:04
Re: Endometrioza si tratament
danazolul este o substanta antigonadotropa lipsita de proprietati estrogenice si progestative, avand o activitate androgenica si anabolizanta moderata. danazolul inhiba sinteza si eliberarea gonadotrofinelor hipofizare (FSH si LH);aceasta antreneaza o inhibare a activitatii ovariene cu suprimarea ovulatiei, atrofierea endometrului si frotiuri vaginale cu aspect hipoestrogenic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2010-02-11 08:47:41
Re: Endometrioza si tratamentam terminat si cu ultima injectie de diphereline....multumesc lui dumnezeu, ca nu m-am simtit deloc bine, cu caldurile alea!tocmai am aflat de o doctorita la care am fost recent....ca totusi exista sanse sa mai fac copii daca nu mi-a fost extirpata si trompa...doctorul meu nu a avut timp sa imi explice daca mi-a scos si trompa...si ma voi duce din nou la control cu toate actele si hopefully sa nu-mi fi scos si trompa.....CM,cum esti? Offline #43 2010-03-15 09:44:06
Re: Endometrioza si tratamentcum sa fiu naspa. Offline Publicitateloading...
#44 2010-04-11 23:28:14
Acum am vazut ca mi-am mai scris, CM! Scria, dar normal ca doctorul nu a considerat necesar sa imi zica, asa ca m-am dus la doctorita mea cea noua si am aflat ca am doua trompe si un ovar, ceea ce imi mareste sansele de a avea un copil pe viitor....si pe mine ma mai doare non ovarul(asa l-am numit) si acum astept sa imi vina menstruatia...am 66 de zile de la ultima injectie si chiar ii ziceam prietenului meu ca niciodata nu am fost mai fericita ca imi vine menstuatia....dupa ce imi vine menstruatia vreau sa vad cum o sa ma simt, bufeurile au cam trecut, dar mai am din cand in cand crize...doctorita mea mi-a recomandat sa iau in continuare antibebe daca nu vreau acum un copilas....ai mai fost la control sa vezi la un eco care e situatia acolo? Offline #45 2010-04-12 09:26:05
Re: Endometrioza si tratamentde dus mam dus dar la mine nu sau vazut niciodata leziunile la echo. Offline #46 2010-04-12 10:05:22
Re: Endometrioza si tratamentsa stii ca am citit ca endometrioza are foarte mult de a a face si cu imunitatea corpului! eu mi-am facut din nou si CA125 si mi-a iesit valoare f mica, deci e bine! dar unde ai avut focare? Offline #47 2010-04-12 10:30:34
Re: Endometrioza si tratamentam avut 3 leziuni pe peritoneul vezico-uterin si pe peritoneul fundului de sac Douglas. atat Offline #48 2010-04-12 10:40:13
Re: Endometrioza si tratamentdesi mi-a zis ginecoloaga mea ca nu apare decat cand astfel de leziuni, am vrut sa fiu eu linistita! si celelalte analize mi-au iesit bine!pentru prima data mi-au iesit bine calciu si magneziu si fier....inainte toate imi ieseau sub limita normala!si vreau neaparat sa iau ceva vitamine pentru imunitate! si pe mine ma doare non ovarul si chiar nu cred ca va trece prea devreme durerea asta! zicea doctorita mea ca o data cu sarcina se va mai ameliora situatia! ai luat luat ceva pentru stimularea fertilitatii? Offline #49 2010-04-22 13:22:09
Re: Endometrioza si tratamentCM, au trecut cele 70 de zile de la ultima injectie si nu mi-a venit menstruatia....cam incep sa intru in panica....is 77 de zile, si eu inca astept...ce-i drept ma dor sanii tare, si ma mai apuca cate o crampa, dar nici o menstruatie..... Offline #50 2010-04-22 16:58:17
Re: Endometrioza si tratamentstai linistita nu intra in panica. se poate sa iti vina mai tarziu asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine. Offline #51 2010-04-22 17:00:19
Re: Endometrioza si tratamentVai ce bine ca mi-ai raspuns....ca deja intram in panica, stiu ca am citit ca in medie 70 de zile, dar deja is 77....si ma tot dor sanii de vreo saptamana....mersi frumos! Offline #52 2010-04-27 20:50:44
Re: Endometrioza si tratamentAm fost diagnosticata cu chist endometriozic de 6,4cm/9cm.Acum fac un tratament cu "Propolicium".Am citit recenzii favorabile despre ovulele domnului Liciu.Tumora ma ingrozeste.Papanicolau este mare, 78...Inca nu m-am decis sa ma operez.Poate cineva sa imi dea detalii despre efectele acestui tratament?Se mai poate rezolva ceva si pe cale homeopata? Offline #53 2010-04-27 21:26:51
Re: Endometrioza si tratamentMonicana am lasat link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #54 2010-04-28 09:00:02
Ti-ai facut si un marker tumoral? Offline #55 2010-04-28 22:00:25
Re: Endometrioza si tratamentDa, am facut, e mare...78 parca...oricum peste 70, cert.Trag de timp.Si daca ma operez acum si scot tumora, nu revine, daca e implicata si endometrioza?Desi am 39 de ani, mai vreau un copil.Chiar nu imi da nimeni nici o alta varianta, mai vesela?Ce pot sa fac?Am ca tratament ovulele propolicium, bai in fiecare seara cu vreo 20 de plante...Cei apropiati m-au programat la 4 spitale, la operatie! Offline #56 2010-04-29 09:08:38
Re: Endometrioza si tratamentDesi nu e chiar o solutie prea fericita, am citit cam peste tot ca solutia chirurgicala este cea mai buna! scoti tumora si gata! Si nu e necesar sa fii operata clasic, sa te taie, exista varianta laparoscop, unde ti se fac 3 incizii f mici, nici nu se vor vedea si iesi din spital in 2-3 zile! cat despre tratamentele naturiste...eu una nu am incredere in ele...mai degraba faci operatia si adopti un stil de viata sanatos, cu multe produse pentru imunitate si care sa stimuleze si fetilitatea..decat sa iei pastile si sa nu stii care e efectul lor....eu nu am avut nici o urma de ezitare cand mi-a zis doctorul ca trebuie sa ma operez si la mine markerul tumoral a fost de 188....endometrioza poate sa revina, dar la fel de bine nu poate sa revina, acum e numai decizia ta.... Offline #57 2010-04-30 20:44:13
personal ma indoiesc sincer ca se poate rezolva ceva pe alta cale decit pe cea a interventiei chirurgicale. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|