homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endometrioza si tratament-4

#58 2010-05-01 20:52:51

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: Endometrioza si tratament

Mi-a venit si menstruatia, doamne ce mult ma bucur! dupa 85 de zile de la ultima injectie, ma simt bine, am si inceput cu prima pastiluta de anticonceptionale si am o intrebare: cum mie mi-a fost scos un ovar(mi-a fost lasata trompa), imi va veni in fiecare luna menstruatia sau o data la doua luni?  pentru ca mai am numai un singur ovar si stiu ca fiecare ovar produce, ca sa zic asa, in fiecare luna menstruatia!si daca imi va veni o data la 2 luni cum am sa iau anticonceptionalele?

#59 2010-05-01 21:21:58

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Nu, mai. smile Vei avea menstruatie in fiecare luna.

#60 2010-05-01 21:46:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si cu si fara anticonceptionale vei avea menstra in fiecare luna.

#61 2010-05-01 22:21:47

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Stiu ca este o intrebare poate prosteasca....dar mie doctorul(fostul meu ginecolog) mi-a zis ca pana se obisnuieste corpul, la inceput voi avea mentsruatie din 2 in 2 luni! si mie mi s-a parut cam ciudat si nefiresc... si de aia am intrebat asta acum.....Se pare ca vorbea prostii....

#62 2010-05-01 22:29:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

e posibil sa apara dereglari, dar nu la modul ca vei avea menstra o data la 2 luni. iar sub AC vei avea sigur menstra lunar si la timp.

Publicitate

loading...

#63 2011-11-20 09:00:19

larisa_cioceanu
New member
Inregistrat: 2008-05-20

doctoressa a scris:

larisa_cioceanu a scris:

Buna
La multi ani...
Stie cineva daca tratamentul cu danol pt endometrioza impiedica aparitia sarcinii? Adica sunt ca un fel de anticonceptionale? Dauneaza in sensuk asta?
Multumesc

danazolul este o substanta antigonadotropa lipsita de proprietati estrogenice si progestative, avand o activitate androgenica si anabolizanta moderata. danazolul inhiba sinteza si eliberarea gonadotrofinelor hipofizare (FSH si LH);aceasta antreneaza o inhibare a activitatii ovariene cu suprimarea ovulatiei, atrofierea endometrului si frotiuri vaginale cu aspect hipoestrogenic
asta e un citat din prospectul Danazol....care cred eu ca merita citit in totalitate de fapt, odata ce iei medicamentul respectiv.

EXTRAORDINAR! Daca as fi inteles toti termenii astia, probabil m-as fi facut doctor...cine stie?!?! Dar...multumesc...exceptional raspuns...tocmai de aceea am renuntat la forumul asta...din cauza raspunsurilor de genul asta...date adesea si nu numai mie...
Va pup...chiar credeam ca s-a schimbat ceva...

#64 2011-11-21 11:23:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

din ianuarie 2010, abia acum ai verificat daca ti-a raspuns cineva?
din citatul dat de doctoressa, rezulta ca nu ovulezi cand iei medicamentul asta, deci nu poti ramane insarcinata. nici eu nu sunt doctor, dar mi se pare suficienta anatomia invatata in liceu (daca nu chiar cea din clasa a 7-a) pentru a intelege acest fragment din prospect. legat de a doua intrebare (daca dauneaza), mie nu-mi place nimic din ce scrie mai sus, deci parearea mea e ca da, dauneaza. acum medicul tau stie pt ce ti l-a prescris si daca beneficiile sunt deasupra riscurilor si efectelor negative.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.