homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-153

#2889 2010-07-16 13:23:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

ruxxy, e minunat smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2890 2010-07-16 14:30:54

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor hai ca incep si eu seria intrebarilor, poate s-au mai pus dar nu am timp sa caut, sa citesc....

pana marti cand ne vedem cu pediatru scriu aici :

1. cat trebuie sa treaca intre supturi? de ieri am inceput sa incerc sa fie minim 2.5 h, reusesc mai greu, din cauza asta i-am bagat suzeta, ideea e ca pana ieri era cam asa , ziua se trezea , manca 20-30-40 min depinde, adormea la san, binenteles ca nu-mi ragaie, o pu n patut in vomita un pic si se trezeste, apoi iara o mai pun la san, si iara mai suge 10 min, si intr-un final imi adoarme....
cum e bine?

2. buricul i-a cazut ieri, a mai ramas acolo in ele initial o maroneala care acum s-a transformat in coaja, astept sa treaca si sa cada si aia si apoi ne bagam la cadita, e ok ,?

3.cat de cald trebuie sa fie,eu stau la chiloti si bustiera, pe ea o tin in body cu maneca lunga si manusi si pana azi in partea de jos infasata cu scutec, cand o desfaceam incepea sa stranute, de azi, am lasat-o cu craci goi....vad ca ii place.. in camera e foarte cald, mai ales dimineata ca bate soarele....ne mai mutam prin sufragerie , dar na...ideea e ca ea nu e transpirata niciodata, decat cand imi suge un pic pa partea cu mana mea, dar de acum imi pun un scutec....

4.ieri noaptea mi s-a terezit la aproape 3 h , a mancat si s-a culcat instant, azi noapte a dormit de la 12 la 5 , s-a mai foit de la 4 dar nu se trezea , nici la 5 nu se trezea , dar in final am luat-o , am schimbat ca avea caca, si i-am dat sa suga ca imi era mila de ea , atatea ore nemancata, e ok?

5.voi ce mancati...eu beau ceai de colici, de la Teekane, ,,baby calm,, scrie pe el pt mama si copil , dar la copil de peste 3 luni, apa , supe, compot....friptura de pui, iaurturi ....ce fac , bag si ceva legume, fructe....

hai ca pt inceput cam atat...cred ca mai am dar nu-mi mai aduc aminte....

9 ani de copilarie ....

#2891 2010-07-16 15:01:28

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adinagrig a scris:

fetelor hai ca incep si eu seria intrebarilor, poate s-au mai pus dar nu am timp sa caut, sa citesc....

1. cat trebuie sa treaca intre supturi? de ieri am inceput sa incerc sa fie minim 2.5 h, reusesc mai greu, din cauza asta i-am bagat suzeta, ideea e ca pana ieri era cam asa , ziua se trezea , manca 20-30-40 min depinde, adormea la san, binenteles ca nu-mi ragaie, o pu n patut in vomita un pic si se trezeste, apoi iara o mai pun la san, si iara mai suge 10 min, si intr-un final imi adoarme....
cum e bine?

eu i-am dat la cerere. uneori maninca si la 1 ora la inceput, la fel si acuma cand are colici si are senzatia ca daca papa mai des ii trece durerea de burtica. am reusit sa ii dau si eu suzetica sa molfaie acuma cand o doare burtica

adinagrig a scris:

2. buricul i-a cazut ieri, a mai ramas acolo in ele initial o maroneala care acum s-a transformat in coaja, astept sa treaca si sa cada si aia si apoi ne bagam la cadita, e ok ,?

da, si eu la fel am facut, baitza la cadita de indata ce a cazut burticelul, pina atunci doar curulet la lighenel in camera ca imi era frica la chiuveta - acuma nu-mi mai e tongue

adinagrig a scris:

3.cat de cald trebuie sa fie,eu stau la chiloti si bustiera, pe ea o tin in body cu maneca lunga si manusi si pana azi in partea de jos infasata cu scutec, cand o desfaceam incepea sa stranute, de azi, am lasat-o cu craci goi....vad ca ii place.. in camera e foarte cald, mai ales dimineata ca bate soarele....ne mai mutam prin sufragerie , dar na...ideea e ca ea nu e transpirata niciodata, decat cand imi suge un pic pa partea cu mana mea, dar de acum imi pun un scutec....

cica 22-23 de grade. la noi in zilele cu canicula sunt 28. si eu o tin mai dezbracata si vad ca ii place

adinagrig a scris:

4.ieri noaptea mi s-a terezit la aproape 3 h , a mancat si s-a culcat instant, azi noapte a dormit de la 12 la 5 , s-a mai foit de la 4 dar nu se trezea , nici la 5 nu se trezea , dar in final am luat-o , am schimbat ca avea caca, si i-am dat sa suga ca imi era mila de ea , atatea ore nemancata, e ok?

a mea la maxim 4 ore se trezeste sa pape. chiar si cand a avut icter si zacea ca o blana de imi era mega frica sa nu aibe ceva

adinagrig a scris:

5.voi ce mancati...eu beau ceai de colici, de la Teekane, ,,baby calm,, scrie pe el pt mama si copil , dar la copil de peste 3 luni, apa , supe, compot....friptura de pui, iaurturi ....ce fac , bag si ceva legume, fructe....

eu maninc cum mancam de obicei mai putin fasole si varza. cafea doar una si mai decaf asa. beau ceai ptr lactatie o cana pe zi.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-07-16 15:05:49)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2892 2010-07-16 15:07:28

adinagrig
Insomniac member

mersi , carra, mult de tot, mai astept pareri, imi e tare frica ca daca ii dau la cerere nu are timp laptele sa se digere , se amesteca ala supt cu asta nou....

aaa si cu sanii, daca inca mai curge din el si ea nu mai suge ce e bine sa fac, sa pun pompa sa golesc tot sanul, parca acum am inceput sa-mi mai dau seama de un san plin si unul abaia supt, dar mai mereu am senzatia ca sunt la fel, poae si din cauza ca ma dor sfarcuri rau la amandoi, ca am rani, desi am dau si cu garmastan , stau si la aer, oricum cand imi pun ceva gen bustiera sau sutien, clar cu tampoane ca mor de durere cand se ating de ceva....aaa si dimineata cand imi schimb tampoanele, uneori sunt grele si miros a acru , e de la laptele care se prelinge, nu? asa cand stau la aer cu ele nu-mi curg.....

offf, cate probleme, abia am depasit prima sapt de viata, sper sa ne acomodam mai bine, adica na eu sa stiu ce sa-i fac..ca e mititica...

9 ani de copilarie ....

#2893 2010-07-16 15:20:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, incearca sa-i faci si o proba de supt sa stii asa pentru tine cam cat papa. Eu zic sa-i dai atunci cand cere.

Eu l-am bagat in cadita si cu acea cojita si n-a avut nimic.

Eu zic sa-i dai body cu maneca scurta la 28 de grade si atat. Ii mai ferifici piciorusele si daca ti se par reci pune-i niste sosetele subtiri. Eu il tin pe Vlad in maiou si pantaloni scurti subtiri si din cand in cand ii mai pun sosetele cate 30 de minute, il verific.

Vlad doarme de pe la 10 seara pana pe la 5 dimineata dar are 3 luni. Cand era nou nascut manca la 9, la 12 si la 3, era fix ca ceasul dar asta l-a tinut cam 3 saptamani dupa care nu s-a mai trezit la 3 (cica nici nu ar fi bine sa manance si noaptea la 3 ore ca nu se odihneste stomacul dar eu ii dadeam ca imi plangea de foame).

In legatura cu mancare nu te pot sfatui ca nu am alaptat deci.....Dar din cate ziceau fetele pe aici, se pot manca si fructe.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-16 15:21:06)

Publicitate

loading...

#2894 2010-07-16 15:46:58

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Cata  tummenupp  puss

Si eu cred ca il voi hrani pe Sebici cand cere el si de cate ori cere, am citit ca e bine sa fie hranit la 2-3 ore ca sa aiba timp lapticul sa fie digerat insa pt inceput cred ca il voi lasa pe el sa pape atat cat simte mi se pare mai natural decat sa stai cu ceasul dupa copil.

hjarta M&M=S

#2895 2010-07-16 15:51:05

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

adina..nu trezi copilul, lasa'l sa doarma cat vrea el

incerca sa o pui sa ragaie, nu o mai culca fara sa dea aerul afara , eu stiu ca si de la asta se fac colici

depinde cat de cald este, cate grade sunt in camera?

adin te descurci bine, toate am trecut prin panica asta

da cu garmastan , nu lasa sa ai rana si stai cu ei la aer

incearca sa o ti mai mult la san, nu e bine totusi ( asa stiu eu) sa ii dai sa manance din 10 in 10 min, sa fie macar 30 min intre mese, trebuie sa se digere lapticul acela din stomacel

legat de buricel, eu stergeam cu alcol si betadina,
dupa ce i-a cazut a venti dr si i-a dat cu nitrat de argint ( NU ii da tu ptr ca arde)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2896 2010-07-16 15:57:16

katami
Platinum member

adinagrig a scris:

cum e bine?

NU EXISTA INTERVAL STANDARD!! crede-ma... am facut eu prostia sa ascult de pediatra, cu "alaptat la 2 ore min"... o prostie... copilul to a avut colici, numa ca, pe langa ele, mai urla si de foame neutral dup-aia am citit 100 de site-uri pro alaptare car spun ca alaptatul dupa orice fel de program, ALTUL DECAT AL COPILULUI, este total gresit. si cica bebeii mici sunt facut i sa manance... si la 10-20 min smile
deci ai incredere in ea si in tine si ofera-i lapticul cand vrea ea.

daa ai timp... uite aici un articol bun: http://attachmentparenting.ro/cms/front … p;idart=89

teoretic "maroneala"a ia n-are ce cauta acolo.... e semn ca inca nu e inchisa rana perfect... asa ca da, mai trebuie asteptat pana ajunge apa PE ZONA AIA. in rest eu zic ca ar tb spalata, ca acu e cald tare, sa nu se irite...

NU infasa copilul!! e o greseala a bunicilor noastre. pozitia corecta a picioruselor e cracanata, exact cum e ana in pozele pe care le-ai pus, cand doarme. asa e corect sa stea, infasatul ala nu e deloc sanatos pt bazinul ei.
eu zic body cu maneca scurta si cel mult sosete. fara manusile alea... fa-ti curaj, taie-i unghiile chicot

repet ca sa fie clar... copilul face programul. daca doarme mult e PERFECT, inseamna ca ai lapte bun si gras smile NU o trezi sa ii dai sa manance. niciun copil normal nu moare de foame in somn big_smile se va trezi daca ii este foame smile

aici tot dupa ea te iei. ar fi ideal sa poti manca fructe si legume fara sa urle. eu una n-am putut sad dar sunt pentru, in principiu. tatoneaza terenul, vezi ce ii place si ce ii face rau. nu exista reguli valabile pt toata lumea nici aici smile

cu sanii:
- daca ai rani, renunta la tampoanele alea. ce daca faci numa lapte prin casa ? lol lasa sanii doar cu o bustiera subtire
- de asemenea, daca ai rani, e f posibil ca fetita sa nu fie atasata corect. Iti caut un link cu imagini si editez acus. Ideea e, in mare, ca fata trebuie sa aiba in gurita toata areola, nu doar mamelonul... neaparat neaparat trebuie macar toata partea inferioara a areolei (zona pigmentata). Nu tre sa se auda zgomot "de aer"... acel "tzocait". Tot ce vrei sa stii despre alaptare:
www.laptematern.ro
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
- mirosul ala da, e de la lapte smile
- daca sanii sunt tari si durerori/granulosi, baga pompa. daca nu... nu te complica, mai ales ca ai rani... fata e cea mai buna pompa. In cateva zile/sapt, productia de lapte se va ajusta in functie de nevoile fetitei
- cu garmastanu' ala eu una am o pb neutral mai bine te ungi cu LAPTE DE-AL TAU
- sa nu te speli pe sani inainte de fiecare alaptat. favorizeaza ranile si nu ajuta cu nimic pe bebe un gust de sapun in plus lol daca ti s-a "acrit" laptele pe sani,. clateste-i doar cu apa. dupa alptat, unge-i cu laptele tau.

bafta!

LE: nu gasesc acum... si imi urla crisu... revin mai diseara. in schimb uitati ceva despre suzeta...c are n-ar tb sa iaba ce cauta unde e tzatza: http://laptematern.ro/cms/front_content … amp;lang=1

Ultima oara a fost editat de katami (2010-07-16 16:14:28)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2897 2010-07-16 16:19:07

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

adinagrig a scris:

cum e bine?

hai ca pt inceput cam atat...cred ca mai am dar nu-mi mai aduc aminte....

1. adinutule cu alaptatul nu stiu sa-ti spun ca tudor nu a luat san dar ideea e sa-i dai de cate ori cere.....stiu ca nu e ok sa mananace des dar sugand tu nu sti cat papa

2. eu i-am facut baie si a treia zi de viata in cadita...nu am tinut cont ca nu i-a cazut.....ii dadeam dupa baie cu alcool si cu betadina ...asa i-am dat si dupa ce a cazut

3. parerea mea sa sa-i dai un body subtire si sosete daca vezi ca-i e frig...eu pe tudor l-am tinut mai despuiat si il imbracam doar daca sughita  rodnar

aaa si nu o trezi niciodata sa ii dai sa pape sau sa o schimbi...cand are ea nevoie de ceva vei sti dupa tipete  chicot

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-07-16 16:22:19)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2898 2010-07-16 16:32:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Hop si eu wave

La spital Maria manca din 3 in 3 ore, 6-9-12-3 etc, in afara de ora 3 dimineata. Bineinteles ca de multe ori ea dormea si abia reuseam sa o trezesc sa ii dau de papa.
Acum ca am ajuns acasa ma gandeam sa ii dau la cerere dar sa o trezesc daca nu papa la 4 ore. Oare e ok?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2899 2010-07-16 16:35:56

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Andreea, las-o sa doarma, dak asa vrea... o sa ceara ea papa.

Adina:

1. Ii dai sa suga de cate ori cere, in felul asta o si saturi...

2. Baie i-am facut normal din prima zi, asa i-au facut si la spital, asa ne-au sfatuit si pe noi.

3. Tine-o in body cu maneca SCURTA,  e crima si pedeapsa cat e de cald afara,

4. Noaptea e normal sa doarma cateva ore bune, 6-7... n-o trezi dak ea vrea nani; cand i se face fomita, cere.

5. Usurel cu iaurturile si lactatele in general, max 250 ml/zi, noua asa ne-au zis; fructe si legume au zis sa mancam, dar cu masura; copotul e f indicat, ceaiul la fel.

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-07-16 16:47:22)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2900 2010-07-16 17:05:14

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

o'hara, scuze de intarziere, iti multumesc pentru informatii. Intre timp am fost la dr. pentru a-i face vaccinul de 6 luni si a fost f incantat de ea cum arata si de motricitatea ei generala.

Danielle, daca bebe tace atunci cand este luat in brate, ridicat si mai facut cine stie ce, sunt mofturi. Insa daca bebe plange si atunci cand este luat in brate, atunci fi convinsa ca il doare ceva. In legatura cu cerealele si eu ii dau seara, a avut vreo doua saptamani cand era f agitata, imediat dupa ce papa. Si am incercat sa nu ii mai dau fainoase seara, sa ii dau lapte simplu si a dormit excelent, numai ca isi mai bagase o masa tongue , am lasat-o asa o saptamana si acum i-am schimbat cerealele si vad ca nu mai sunt probleme. Incearca sa nu ii mai dai cereale seara si dai-le dimineata. Eu ca sa se linisteasca si sa adoarma ii cant, daca urla, cant mai tare si tot asa, pana adoarme big_smile  rotfl  rotfl2 . Pana acum ceva timp ii dadeam suzeta si am citit pe un site parca ca daca nu vreau sa ii dau suzeta si la doi ani, departe de mine gandul asta, sa o dezobisnuiesc de pe la 6 luni caci va uita ca supt vreodata din suzeta.

Fetelor, in legatura cu vaccinul, mie dr. mi-a spus ca daca nu face febra dupa vaccin, sa o spal.Eu am urmat ceea ce mi s-a spus si nu am avut nici o problema

ina   eu ii dau iaurt Humana, mai am doua cutii, dupa ce le termin, mi-a spus dr. sa ii dau doar Tnuva sau Zuzu.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-07-16 22:58:02)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#2901 2010-07-16 18:00:20

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

carra nu stiu daca-i necesar sa-i dai cu glizerina..bebeii au limbuta alba ca nu si-o misca prea mult, e de la laptic....avea si al meu dar n-a durat decat pana pe la vreo 3 luni pe urma s-a curatat si se curata singura...eu nu l-am dat cu nimic in gura....singura crema pe care i-am pus-o in gurita a fost pt ciuperca pe care n-a avut=o...dar cum eu aveam probleme cu alaptatul ziceau ca eu s-ar putea sa am.dar nici asta n-a fost asa ca l-am uns degeaba..

fetelor eu nu inteleg cum putem sa dam la bebei branza si iaurt cand nu au voie lapte de vaca....pai alea cu ce sunt facute ?
nu stiu, dar mie mi se pare ciudat sa-i dau branza la 6 luni...

ca sa ma laud desi a durat doar o zi, ieri am scos 80 ml de laptic de la sanul drept.... majoreta

astazi am somat  rotfl2

si inca ceva : cum sa-l fac pe Gab sa doarma dupa masa singurel ? nici la san nu vrea...trebuie sa-l scot cu masina...si mama cand va veni nu va avea cum sa-l scoata asa..voi cum adormiti copii? cum ii obisnuiti sa doarma singurei?  eu intru pe mod de panica.......

cat despre strarile lui cred sigur ca sunt de la gingii....ca sunt umflate si il agita....ieri am avut si noi vaccinul de 6 luni, ne-am comportat tare bine smile ...azi mergem sa-l cantarim

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-07-16 18:04:45)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2902 2010-07-16 22:58:18

adinagrig
Insomniac member

katami, sanii nu sunt tari deloc, doar sfarcurile am dor de mor, stau la aer cat de mult pot....dar cand stau cu bustiera ma dor de mor sfarcurile cand le ating de ceva si de aia pun tampoanele , imi mai atenueaza din durere...asa am invatat si eu la curs, ca cel mai bine e sa aiaba totul in gurita in general asa s-a intmaplat dar uite ca rani tot am, iar cand ma apuca prima data lesin de durere, apoi e ok....dar suport orice numai sa fie lapte si sa manance ea si sa fie si bun....uneori nu mai suge , dar cand ma strang lapte tot mai e.....si de asta ma gandeam sa folosesc pompa sa golesc sanul, dar mai astept totusi

cu infasatul , sa stii ca nu o strang la picioare, e lejera , e exct cum am invatat la curs, si asa ii faceau si in maternitate.....se simte ok asa, cand o mai las la piciorusele goale, sughite....de fapt imi sughite destul de des....

manutele daca sunt cam reci, ce fac, ii tin mereu manusi in maini, ? in seara asta i-am taiat unghiutele, a fost super cuminte, asta si ca are suzeta si are o ocupatie acum....nu am vrut initial sa-i dau , dar acum ce sa fac, era cam agitata ieri, nu vroiam sa-i mai dau sa suga caci abia ii dadusem , si i-am bagat suzi.....

faza cu fructe si legume, as baga-o numai ca nu prea imi dau seama, daca o sa inceapa colicii ? sau colicii se formeaza de la astea....cum naiba imi dau seama

offf, uneori ma simt asa neputincioasa, am o droie de pliante , dar nu mai am timp si nici rabdare sa citesc....

e ok daca maine , la 9 zile de nastere o scot 5 -10 minute pe afara? cum o imbrac? cu body cy maneca sau fara, la picioruse, cu ele goale sau fara...

9 ani de copilarie ....

#2903 2010-07-16 23:02:11

katami
Platinum member

daniele, eu cand vad ca devine agitat a somn (e specific, se freaca la ochi si e marait), il iau in brate, il plimb... si ii cant folk lol

bravo pt laptiiic!!!

nici eu nu inteleg faza cu iaurtul, am impresia ca se modifica prin fermentare proteina potential alergena... chiar nu stiu. eu oricum tre sa-i fac lui cris din lapte de capra, pt ca el are dermatita atopica...

de acord ref la limba incarcata, asa a fost si la al meu

adina... cu tampoanele alea nu-ti mai vindeci ranile in veci neutral
scoate-i manusile, e f normal sa aiba mainile reci, asa le au toti... daca e calda LA CEAFA inseamna ca e ok
cu infasatul ala eu tot nu-s de acord... pune-i pantaloni daca vrei neaparat, dar n-o infasa....
e ok s-o scoti afara chiar si jum de ora... in fucntie de momentul zilei o imbraci cu maneciu scurte sau lungi... n-o infofoli, oricum smile
colicile, daca e sa inceapa... incep. dar daca observi ca un a numit fruct sau oa numita leguma ii da crize mai nasoale de colici, renunti la ea. si cum a zis crssy, mai putin lapte dulce.... iaurt si branza eu stiu ca ai voie...

Ultima oara a fost editat de katami (2010-07-16 23:05:58)

#2904 2010-07-16 23:16:39

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

carra, danielle, eu din cate stiam daca bebe are limba alba, incarcata, este o ciupercuta. In mod normal  o cureti cu glicerina boraxata cu stamicina. Eu o dadeam o data la 2 zile dar de pe la 3 luni, 3 luni si jumatate, nu a mai avut. Din cate stiu o deranjeaza si la supt, o ustura.
danielle, mie mi-a spus dr. sub nici o forma branzica din comert pana la 1 an, doar branzica calcica.Nici eu nu imi pot da seama de ce nu au voie lapte de vaca daca tot ii facem branzica calcica din lapte de vaca.

Adina, eu zic sa o imbraci asa cum te imbraci si tu, eventual ii mai pui o bluzita f subtire. Eu zic ca normal ar fi fara manusi, acum i-ai taiat si unghiutele happy , e fata mare, nu se mai zgarie, manutele sunt reci pana se va obisnui ea cu mediul. Faza cu sughitatul, o sa te tot mai lovesti de ea, probabil ca nu scoate tot aerul afara si nu o mai infasa ca e domnisoara acum, e vara, e frumos.O poti scoate afara la inceput 10-15 minute de 2 -3 ori pe zi si apoi maresti intervalul.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-07-16 23:18:20)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#2905 2010-07-17 10:40:58

adinagrig
Insomniac member

katami, lapte dulce nu beau de fel, ca nu pot, in schimb mananc iaurt si branzica, .....

gata, de azi trecem la body cu maneca scurta si iesim si afara.....dupa amiaza, adica dupa 18 -10 minute pt inceput.....

cu scosul aerului satam super prost , ca ea adoarme la san, si imi e mila sa o trezesc sa o pun la ragait...ca apoi se trezeste si iara trebuie sa o pun la san, si tot asa....dar o sa stau mai mult cu ea sus , o sa incerc....

aaa, si inca o chestie, cand face caca, face cu zgomot...e ok? adica aud ,  bufnitura sa zic asa, big_smile nici nu stiu cum sa ma exprim, mi-a zis mama acum ca sunt gazele care nu le elimina pe gura...asa e?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-07-17 10:51:33)

9 ani de copilarie ....

#2906 2010-07-17 10:54:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

sau or fi partzuri? soata saraca cacutul cu viteza smile
eu zic ca nu ai de ce sa te temi

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2907 2010-07-17 12:47:13

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

adina,,,si andu facea caca cu sunet...dar a trecut, referitor la scosul aerului, tine fata macar in brate 10 min dupa c eii dai sa manace ( la verticala ma refer), eu stiu ca e bine sa scoata aerul afara

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.