Discutii de tot felul intre mamici si burtici-152
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici
katami a scris:fleur, arcadia e spitalul privat din iasi.
camy, e normal, niic cris nu doarme decat 2 reprize ziua...
pai si atunci de ce sunteti ingrijorate ca nu dorm?.....aaa stai ca am uitat tudor la 12:30- 13 doarme de pranz 2:30-3 ore
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- witty_ina
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-11
Mamici, hop si eu pe aici ... cu o dilema ca de obicei
Ce iaurt dati stapanilor? Dar branzica?
In urmatoarea perioada ne gandim sa inlocuim si masa de la ora 5 si nu stiu ce sa-i dau. Din jur am primit raspunsuri de genul; NU Danonino si iaurt natural (eventual sa-l fac in casa la fel ca si branzica). Cum nu sunt genul care sa faca si sa reuseasca aa ceva... caut prin comert. MI-au mai spus Milli, Campina etc dar se prefera dupa varsta de 6 luni jumatate-7 luni. Pediatra mi-a spus ca pot incepe de acum dar am uitat sa o intreb ce marci se prefera. Evident... acum e in concediu asa ca nu mai raspunde la tel
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Witty, eu ii dau de la 4-5 luni Campina.
Daniele, eu asa am fost in primele 3 luni.... urlete, plansete, tipete, numai noaptea era ok; ziua era dezastru... si nu erau mereu colici... apoi s-a linistit si a inceput iar pe la 6 luni jumate si l-a tinut asa vreo 2-3 sapt... ziua nu dormea, noaptea era f agitat... eu cred ca au perioade de toane, le-o fi cald, nush; al meu, ca si al tau, bea ff multa apa, cred ca de la caldura sau de la atata agitatie/plans; ideea e sa pape si sa ia in greutate; poti sa-l cantaresti sa vezi cat papa? Dak nu vrea si nu vrea san, baga lapte praf; vara-mea avea laptic dar bebele ei n-a mai vrut sa suga de la 10 luni si urla de foame... cu toate ca ea avea lapte, nu mai voia san, pur si simplu; si l-a bagat pe lapte praf; dar inainte sa recurgi la met asta, vezi dak il convingi sa suga, vezi CAT suge si dak ajungi la concluzia ca e nemancat.. asta e, da-i formula.
CARRA, IA FII ANTENA AICI..... : ti-am mai scris si eu si fetele, dak ai lapte-n tzatzici, d c tot intrebi de lapte praf? Fata a luat in greutate, las-o-n pace... dak tii neaparat sa dai banii pe formula, bea-o tu! N-are nevoie de baby drink si de nimic altceva dak ai tu laptic; si nu ii da nik PREVENTIV! Poti sa-i dai cateva lingurite de apa, nah... 5-6/zi...
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
multzam la toate fetele. deci m-am linistit cu ceaiul. acuma am alta dilema - nu aruncati cu pietre. fetita mea are limbutza alba, mi s-a zis sa iau glicerina cu stamicin, ceea ce am si facut. acuma..cum ii dau pe limbutza? m-am uns eu pe san la sfatul mamei insa oare asa se procedeaza sau tre sa ma chinui sa ii dau ei efectiv pe limbutza? pls descriet-mi ce si cum ca nu stiu cum sa fac. pupici.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-07-15 14:59:16)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Crissy
Cata sarumana pt telefonul de ieri, da e groaznic ce ai pove cu prietena ta, eu imi vad dr pe 22 si am sa pun in discutie si subiectul,... ca e jale am mai multe de discutat in ceea ce priveste spitalul si macar sa vad ce imi spune el, ultima oara cand l-am vazut l-am intrebat cam ce ar trebui sa contina bagajul de spital, mi-a raspuns ca nimica ca spitalul e dotat cu tot am ramas ca prostita era si pe picior de plecare si nu am mai avut cum sa insist pe discutie dar acum pe 22 am de gand sa ma incui cu el in cabinet daca e nevoie si sa imi pove el tot ce vreau sa aflu
Nu stiu daca ai vazut dar pe postul "acasa" a fost un interviu cu o mamica care a nascut pe cei 2 copilasi ai ei acasa si a povestit toata experienta, doar sotul a ajutat-o la prima iar la a doua a nascut singurica, a cerut ajutorul unei moase dar ele nu au voie din p.de.v. legal sa te ajute sa nasti acasa si atunci, pt ca nu i s-a parut uman sa nasca in spital a ales varianta asta,...
Nasterea in spital cel putin pt mine devine mai stresanta decat nasterea in sine!
O'hara spune-mi si mie te rog mult daca in cazul asta ajung si eu sa nu mi-l lase la alaptat decat la 3 ore si eu ma duc si ma iau de toate asistentele si de mamele lor daca e nevoie cum ma pot tine departe de copilul meu?
Adica in cel mai rau caz nu ma pot duce sa mi-l iau singura?,.... cu tot scandalul dupa mine,..
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-07-15 15:13:15)
M&M=S
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Carra, pui putina glicerina pe o compresa streila si ii dau pe limbuta. Si eu i-am dat mult timp lui Vlad dar in ultimul timp mai rar, pana la urma trece. Nu mai zic din nou sa nu fi stresata cu laptele praf si ceiutul ca ai inteles
Ce ceiut sa mai incerc si eu? Voi de care ati mai dat bebeilor si le-a si placut in afara de baby calm care este exclus din start si baby drink care dintr-o data nu-i mai place? Eu insist cu asta pentru ca apa nu bea si cum e foarte cald si mai papa si lapte praf...
Naf, asa este peste tot, se merge la alaptat din 3 in 3 ore ultima masa fiind la 12 noaptea si prima la 6 dimineata.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-15 15:14:39)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
oki, will do
rux pe tine te-am vazut ca ai caditza de la ok baby. vrem sa trecem si noi la asta (o avem primita). pina acuma ne-am spalat in cadita mica mica (printesa fiind micuta) si o tineam pe mina mea atit pe fata si pe spatele micutzei. voiam sa te intreb in caditza asta in care bebe sta pe spate cum o spal pe spate? ii dau pe burtica si pe caput cand sta ea cu fata, dar pe spate cum fac? de clatit torn apica cu mina mea pe burtica ei, insa pe spate cum se procedeaza? merci fain.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-07-15 16:58:18)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- rruxxy
- Platinum member
Carra, eu l-am spalat pe Vlad de la inceput in ea chiar daca a fost mai micut decat Nati Eu ii bag mana pe sub spatic si il trag cu mana sub apa.
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
carra , pun pe topicul lui andu cu pozici...cum arata el in baita pe burta...poate te ajuta, la fel ca si rruxxy ii bag mana sub burtica
mamici....noi de ieri facem cacuta singurei ( cam tare e drept), dar vad ca piureul de fructe si-a facut efectul...
eu incerc sa il cul la pranz si vad ca azi mi-a mers....trebuie sa reusim...ptr el sa se creasca mare
GATA Carra am pus exemplu..sper sa te ajute
Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-07-15 17:54:15)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
witty_ina a scris:Mamici, hop si eu pe aici ... cu o dilema ca de obicei
Ce iaurt dati stapanilor? Dar branzica?
In urmatoarea perioada ne gandim sa inlocuim si masa de la ora 5 si nu stiu ce sa-i dau. Din jur am primit raspunsuri de genul; NU Danonino si iaurt natural (eventual sa-l fac in casa la fel ca si branzica). Cum nu sunt genul care sa faca si sa reuseasca aa ceva... caut prin comert. MI-au mai spus Milli, Campina etc dar se prefera dupa varsta de 6 luni jumatate-7 luni. Pediatra mi-a spus ca pot incepe de acum dar am uitat sa o intreb ce marci se prefera. Evident... acum e in concediu asa ca nu mai raspunde la tel
humana la greu s-a papat la noi, apoi mili si tnuva.
naf la varianta asta nu m-am gandit...da' te tin joalele sa te bati cu toti pe acolo? probabil te dau afara pe semnatura, nici nu stiu ce sa zic...
mami de minuni
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
naf, exact asta tre facut... out pe semnatura cat de repede, preferabil chiar a doua zi dupa nastere.
sincer... si eu cred ca as face la fel adica m-as lua de toti si toate. cica zbirul nr 1 e dr neonatolog (aia de nu-mi dadea mie voie sa-mi pun sutien... tipa dupa mine pe holuri "mamaaaaaa, scoate sutienuuuuuu" - si nu l-am scos ).
n-am vazut emisiunea, cica e articol in unica, am tot zis ca imi cumpar sa citesc si io... pt urmatorul ca nu ma tin buzunarele de arcadia, da' nici asa, frate...
si mai e varianta 2... aia mai light... SF SPAGA. daca cotizezi la alea de la salonul de bebei (unde, apropo, tu intri numa cu halat special si masca pe fatza)... cred ca e imposibil sa nu te lase mai repede (prietena asta a mea e mai cumintica din fire si accepta orice, dar daca esti mai infipta... crd ca merge). doar ca... turele se schimba e o gramada de dat si asa.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
katami a scris:naf, exact asta tre facut... out pe semnatura cat de repede, preferabil chiar a doua zi dupa nastere.
sincer... si eu cred ca as face la fel adica m-as lua de toti si toate. cica zbirul nr 1 e dr neonatolog (aia de nu-mi dadea mie voie sa-mi pun sutien... tipa dupa mine pe holuri "mamaaaaaa, scoate sutienuuuuuu" - si nu l-am scos ).
n-am vazut emisiunea, cica e articol in unica, am tot zis ca imi cumpar sa citesc si io... pt urmatorul ca nu ma tin buzunarele de arcadia, da' nici asa, frate...
si mai e varianta 2... aia mai light... SF SPAGA. daca cotizezi la alea de la salonul de bebei (unde, apropo, tu intri numa cu halat special si masca pe fatza)... cred ca e imposibil sa nu te lase mai repede (prietena asta a mea e mai cumintica din fire si accepta orice, dar daca esti mai infipta... crd ca merge). doar ca...turele se schimba e o gramada de dat si asa.
...sau...dai unui medic bine...si daca ala spune...asistentele executa
Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-15 22:17:57)
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- rozik
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-31
Pe noi ne lasa sa intram la copii cand voiam noi,doar cu halat,fara masca.Daca plangea vreunul si nu era mamica langa el iesea asistenta pe hol si striga:Mamica X sa vina la copil!"
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
- katami
- Platinum member
rozik... pai asa s-ar sta non stop cu bebeii... m,area majoritate n-ar mai pleca de acolo deci cade sensul (daca ar fi vreunul, whatever...) statului despartiti...
x_ynna, toicma ti-am zis, la neonbatoloaga sef degeaba ii dai, tot acra e... pe bune, pe verificate etc
Ultima oara a fost editat de katami (2010-07-15 22:30:30)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- rozik
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-31
Katami,mie mi-au dus-o acolo doar ca sa ma lase pe mine sa ma odihnesc,copilul s-a nascut perfect sanatos,iar in camera era un patut liber in care ar fi putut sa o puna.Mi-a prins foarte bine faptul ca nu mi-a dat-o in camera de la inceput pentru dupa nastere ma simteam foarte slabita si am putut sa ma odihnesc,nu pot sa spun ca am dormit,ca ii auzeam pe ceilalti copii plangand,dar cel putin nu ma ridicam din pat la fiecare scancet de bebe,cum s-a intamplat dupa ce mi-au adus-o in camera(nu era asezat fiecare patut de copil langa mama,ci erau toate intr-un colt al camerei,si trebuia sa ne ridicam de fiecare data ca sa vedem care plange).A,mie nu mi-a zis nimeni ca la ora 3 dimineata nu se alapteaza si m-am dus eu singura,de s-au speriat asistentele cand m-au vazut,au crezut ca am patit ceva
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- katami
- Platinum member
da, mai Naf... da diferenta e ca Maria nu supravietuia fara despartirea aia de o luna... pe cand Sebi va sta mai bine cu tine decat cu asistentele
- rruxxy
- Platinum member
Corect
De azi avem 5 mese. Pana acum ii dadeam si noaptea la 2 sa pape cate 100 ml (pentru ca mai mult nu voia) dar de fiecare data il luam din patut fara sa se trezeasca el si sa ceara. Am facut asa pentru ca asa mi-a zis pediatra ca trebuie sa aibe 6 mese. Dar de ce sa trezesc copilul noaptea sa-i dau fortat daca el nu cere? Asa ca azi noaptea nu l-am mai trezit si s-a trezit singurel la 5. De acum incolo asa fac, vrea cam la 4 ore si asta inseamna 5 mese. Nu mai tin cont de ce zice pediatra. Nu stiu daca fac bine sau nu, eu fac doar cum vad ca vrea el......ce ziceti, e ok?
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-16 12:36:56)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|