homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-150

#2832 2010-07-13 15:04:49

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

ally_na cum i-ai oregatit marul? poti sa-i mai dai para, piersica, banana....cam atat imi vine in minte

"bre" voi va vaitati ca aveti latic de va dor tzatzoaiele si eu aici ma vait ca nu mai am si sunt deja tersite......nu stiu ce fel de lapte praj sa-i introduc.....eu l-as tine in continuare doar tzatzi (nu-si obisnuita psihic ca ma despart de ea rotfl2 ) dar daca nu am cu ce-i face cereale.....tre sa gasesc o solutie....

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-07-13 15:06:59)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2833 2010-07-13 15:22:22

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

saru'mana katami de raspuns  ...
pleaca doct in concediu si stam cu tres ca nu mai am cu cine naste sad o sa vedem

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2834 2010-07-13 15:56:00

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

asa ziceam si eu o'hara ca nu e de la dinti pt ca deja ii iesie 2 dinti si nu parea ca i-ar mai iesi altii curand...si azi dim ....surpriza avea pe burtica pete mici rosii, verdict: rubeola ...eu am facut fix la 9luni, macar seamana si cu mine  lol ... asa ca asteptam in curand o noua faza de febra si chin...cu darius, uite asa nu ne plictisim noi...si stam in casa cateva zile buuuune  supa
m-am speriat ingrozitor de tare love cu filmuletul...nu credam ca e atat de grav...eu i-am dus numai cu spatele si nu pare sa-i deranjeze f tare, numai ca ne aud pe noi si mai intorc spatele, dar e spre binele lor si asa o sa-i las smile
nico asa cum zice si hara e suuuper bine dezv  par

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2835 2010-07-13 17:18:39

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

crysule tudor se comporta ff bine....face caca zilnic, cerealele ii pac la nebunie, supa o mananca intr-o ora de imi vine sa-mi smulg parul ( dar o mananca).....nu am pus sare chiar daca mi se pare o supa ciudata la gust dar daca asa e bine pentru bebei asa fac si eu

felicitari crys ca doarme david singur...e baiat mare nu numai frumos

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2836 2010-07-13 17:32:08

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

ce fel de cereale ii dai camy?
eu am primit un pliant in carrefour cu cerealele nestle si de la 4 luni de la nestle sunt orez si burtica sanatoasa - asa se numeste produsul (care cica ar fi orez cu morcov).
cat despre laptele de completare, NAN 2 e okay?
sau mai bine milupa?
voi ce recomandati si de la cate luni ati dat laptic de completare la bbi?

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#2837 2010-07-13 17:37:38

camyelenbebe
Hero member

carra_verona a scris:

ce fel de cereale ii dai camy?
eu am primit un pliant in carrefour cu cerealele nestle si de la 4 luni de la nestle sunt orez si burtica sanatoasa - asa se numeste produsul (care cica ar fi orez cu morcov).
cat despre laptele de completare, NAN 2 e okay?
sau mai bine milupa?
voi ce recomandati si de la cate luni ati dat laptic de completare la bbi?

de la milupa ii dau... scrie mare BIO pe ele......nu ma pot pronunta daca sunt sau nu bune dar daca lui tudor ii merge bine cu ele atunci eu sunt multumita....pana sa ii dau cereale facea caca o zi da una nu si acum face zilnic iar ca si consistenta ff ok

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#2838 2010-07-13 18:42:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

fleur sanatate la pitici! no, macar ai scapat de un stres cu vaccinul ROR de la 1 an si ceva tongue

carra completare ii dai daca e nevoie. nu exista un standard de varsta de la care trebuie bagata completare. dintre toate formulele de lapte, dupa ce am stat cu cutiile in mana si am comparat, cea mai buna mi se pare cea de la milumil. burtica sanatoasa de la nestle e singura chestie faina dupa gusturile mele de la nestle. are cred si putina vanilie si e buuuuna tongue

mami de minuni hjarta

#2839 2010-07-13 18:49:29

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

multumesc mult de raspus fetele,  puss camy si o'hara.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2840 2010-07-13 19:22:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fleur sanatate multa piticilor! Sa inteleg ca nu se face vaccinul de rubeola mai devreme de 9 luni? Parca la noi se face, dar nu stiu sigur.
Camy merci mult ca ai postat poza cu cereale. O sa imi iau si eu tot din astea cum ajung in tara.

Nu stiu ce are Carolina de nu mai mananca. Manca tare bine pana acum cateva zile. Cand ii dau solide intoarce capul, tine gurita stransa. Vrea numai san sad. Sper ca daca ajung in tara, mama sau tata o pot convinge cumva. Daca ii introduc si carnita sper sa manance ca ma ingrijoreaza.

Fetelor,
Eu am avion peste  5 ore dar plec mai devreme ca sa imi caut si material pentru un wrap si sa mai rezolv niste treburi pe la banca. Va pup cu drag pe toate si pe tzontzoneii vostri, va doresc o vara frumoasa si sper sa nu ne uitati pentru vreo 5 saptamani. O perioada de timp o sa stam la o manastrie din Moldova sa ne odihnim (prietena mea cea mai buna este stareta acolo) si nu avem acces la net. Am emotii un pic caci zburam numai noi fetele acum (tata vine mai pe la sfarsitul lunii).
Multumesc frumos pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2841 2010-07-13 21:11:42

camyelenbebe
Hero member

mamici daca am facut vaccinul azi ii pot face baie lui tudor in seara asta?

flower drum bun

#2842 2010-07-13 21:54:08

fleurette
Hero member

camy in ziua in care faci vaccin nu faci baie si nu se scoate afara copilul, ziua urmat intra in normal...asa stiu eu  puss
multum fetelor, asa e am scapat de vaccinul impotriva rubelola la 12 luni  chicot
flower sa va intoarceti sanatoase si cu multe povesti sa ni le impartasiti  puss

#2843 2010-07-13 22:43:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu cand i-am facut vaccin lui Vlad i-am facut si baie si l-am scos si afara si nu a patit nimic. Nu am stiut ca nu se face asa  nustiu

Flow, drum bun si concediu frumos kram

Fleur, sanatate puilor.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-13 22:44:10)

#2844 2010-07-13 23:04:16

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Nici mie nu mi-a zis nimeni ca nu se face baie si nu se scoate copilul afara in ziua cand face vaccin cesafac ;ne-am urmat programul zilnic in mod normal si nu s-a intamplat nimic.
Fleur,de ce zici ca ati scapat de ROR?Ati facut acum rubeola,dar cu rujeola si oreionul cum ramane? cesafac

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2845 2010-07-14 04:15:05

daniele_co
Full member

fetelor eu cred ca-mi pierd mintile rotfl2.... nu stiu ce are Gab ca-mi face niste show-uri cand vine ora de culcare de ma doare capul....el nu mi-a facut niciodata asa, de cateva zile in schimb nu mai pot, ma ia groaza cand vine ora de somn....de la chiuieli si simfonii de ma aud toti vecii si spars timpanele, la refuzat tzatzi , refuzat in brate, ii este somn ca-l vad dar nu vrea sa doarma si tot ce face este sa urle....

Nu stiu care-i motivul, dar eu simt ca nu mai pot....sunt si singura acasa de 10 zile si o voi mai duce asa inca pe-atat...serios, daca aveti vreo idee sau sfat sunt aici....burtica nu-l doare ca papa doar cereale de vreo cateva sapt si nu a avut nimic si ziua este bine, schimbat este, apa ii dau....ce sa fie? mofturi sau ceva serios?

It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !

#2846 2010-07-14 05:21:45

daniele_co
Full member

Am reusit sa-l adorm dupa vreo 1h 30 min de incercare....sa-l doara gingiile? sa fie de la cereale date seara? ziua nu are nimic, in schimb seara chiar a devenit un chin...vrea doar in brate ridicat si atunci mai urla....normal ca-l tin asa, il mai pun in patut cand simt ca-mi pierd capul si rabdare, chiar nu vreau sa-mi vars frustrarile pe el, mi se rupe inima-n bucati cand il aud plangand , insa m-a ajuns si pe mine oboseala....am inceput sa mananc foarte mult, multe dulciuri, de dormit dorm noaptea cu el, chiar daca se trezeste eu adorm imediat, ziua la fel, daca este bine dispus mai dorm cu el, daca nu, nu...febra nu are, parturi nu trage ca sa zic ca-l doare burtica, este foarte obosit si are schimbari de temperament.

In seara asta am coborat cu el in salon de i-am mai facut niste apa, am ras cu el, ne -am iubim, cand nu mai putea, mai maraia, il vedeam ca-i obosit ca era numai dupa gatul meu, am urcat in dormitor cu el, i-am dat apa, mi-a luat si tzatzica si a adormit...

Ce voi face eu cand nu va mai fi tzatzi? Cum sa-l reobisnuiesc sa doarma in patutul lui? cum sa-l fac sa adoarma singur si nu la tzatzi sau brate? (eu sunt principala vinovata de situatia asta si nu stiu cum sa fac).....Sugestii?

Sa il doara ceva? Ma simt asa o mama nemernica cand urla si nu stiu ce sa-i fac si  pe de alta parte imi vine sa-l "arunc" cat colo...ma simt extrem de vinovata de gandurile mele....am incercat, incerc si voi incerca mereu sa nu-mi deschid gura cand sunt obosita si enervata de starile lui, imi zic ca daca urlu la el nu-l ajut cu nimic....si recunosc ca tare-i greu sa-mi mentin mintea limpede....

Astept sfaturile voastre cu privire la situatia noastra....sa merg cu el la pediatru?

#2847 2010-07-14 09:29:31

fleurette
Hero member

daniele stiu ca am citit la incep sarcinii ca mai sunt copii care seara sunt suparati si agitati de ceea ce se intampla in timpul zilei..poate sunt mai multe cauze...dinti, nu vrea sa dorma pt ca stie ca nu mai esti lg el si vrea sa stai cu el, nu-i place ceva ce mananca ziua si seara i se pune pata...ca altceva nu vad...multa rabdare par
va treb sa vb cu dr daca mai facem vaccinul (ROR) pt ca ei au facut deja rubeola, poate treb sa facem alta doza...nu stiu exact ...dar un vaccin tot treb facut pt celelalte
noua dr si asistenta dupa fiecare vaccin asa ne spune "nu iesiti azi la plimbare si fara baie"...acum spun si eu ce mi s-a spus

#2848 2010-07-14 09:47:24

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

rozik a scris:

Nici mie nu mi-a zis nimeni ca nu se face baie si nu se scoate copilul afara in ziua cand face vaccin cesafac ;ne-am urmat programul zilnic in mod normal si nu s-a intamplat nimic.
Fleur,de ce zici ca ati scapat de ROR?Ati facut acum rubeola,dar cu rujeola si oreionul cum ramane? cesafac

pai nu exista pe piata vaccin OR doar tongue si nu poti revaccina rubeola pe un teren care are deja anticorpi. nici baby nu l-a facut ca tot aveam un dubiu daca sa i-l fac sau nu fiind cel mai controversat vaccin de pe piata..

mami de minuni hjarta

#2849 2010-07-14 10:31:03

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

aha,am inteles;si mie mi-a fost cam frica  de vaccinul asta, stiu multe persoane care l-au evitat

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2850 2010-07-14 10:42:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

o'hara, nu antipolio e cel mai controversat? lol

daniele, join the club.... eu iar credeam ca am scapat, dupa vreo 2 sapt de liniste... de 2 seri iar sad

dar eu nu incerc sa-l invat sa doarma imi pat, sa-mi adoarma in brate... numa sa doarma fara urlete..

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.