|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre mamici si burtici-150#2832 2010-07-13 15:04:49
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticially_na cum i-ai oregatit marul? poti sa-i mai dai para, piersica, banana....cam atat imi vine in minte Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-07-13 15:06:59) It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2833 2010-07-13 15:22:22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticisaru'mana katami de raspuns ... yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #2834 2010-07-13 15:56:00
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiasa ziceam si eu o'hara ca nu e de la dinti pt ca deja ii iesie 2 dinti si nu parea ca i-ar mai iesi altii curand...si azi dim ....surpriza avea pe burtica pete mici rosii, verdict: rubeola ...eu am facut fix la 9luni, macar seamana si cu mine ... asa ca asteptam in curand o noua faza de febra si chin...cu darius, uite asa nu ne plictisim noi...si stam in casa cateva zile buuuune mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #2835 2010-07-13 17:18:39
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticicrysule tudor se comporta ff bine....face caca zilnic, cerealele ii pac la nebunie, supa o mananca intr-o ora de imi vine sa-mi smulg parul ( dar o mananca).....nu am pus sare chiar daca mi se pare o supa ciudata la gust dar daca asa e bine pentru bebei asa fac si eu Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #2836 2010-07-13 17:32:08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticice fel de cereale ii dai camy? Offline Publicitateloading...
#2837 2010-07-13 17:37:38
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici
de la milupa ii dau... scrie mare BIO pe ele......nu ma pot pronunta daca sunt sau nu bune dar daca lui tudor ii merge bine cu ele atunci eu sunt multumita....pana sa ii dau cereale facea caca o zi da una nu si acum face zilnic iar ca si consistenta ff ok Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #2838 2010-07-13 18:42:07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticifleur sanatate la pitici! no, macar ai scapat de un stres cu vaccinul ROR de la 1 an si ceva mami de minuni Offline #2839 2010-07-13 18:49:29
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticimultumesc mult de raspus fetele, camy si o'hara. Offline #2840 2010-07-13 19:22:58
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiFleur sanatate multa piticilor! Sa inteleg ca nu se face vaccinul de rubeola mai devreme de 9 luni? Parca la noi se face, dar nu stiu sigur. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #2841 2010-07-13 21:11:42
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticimamici daca am facut vaccinul azi ii pot face baie lui tudor in seara asta? Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #2842 2010-07-13 21:54:08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticicamy in ziua in care faci vaccin nu faci baie si nu se scoate afara copilul, ziua urmat intra in normal...asa stiu eu mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #2843 2010-07-13 22:43:39
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiEu cand i-am facut vaccin lui Vlad i-am facut si baie si l-am scos si afara si nu a patit nimic. Nu am stiut ca nu se face asa Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-13 22:44:10) Offline #2844 2010-07-13 23:04:16
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiNici mie nu mi-a zis nimeni ca nu se face baie si nu se scoate copilul afara in ziua cand face vaccin ;ne-am urmat programul zilnic in mod normal si nu s-a intamplat nimic. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #2845 2010-07-14 04:15:05
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticifetelor eu cred ca-mi pierd mintile .... nu stiu ce are Gab ca-mi face niste show-uri cand vine ora de culcare de ma doare capul....el nu mi-a facut niciodata asa, de cateva zile in schimb nu mai pot, ma ia groaza cand vine ora de somn....de la chiuieli si simfonii de ma aud toti vecii si spars timpanele, la refuzat tzatzi , refuzat in brate, ii este somn ca-l vad dar nu vrea sa doarma si tot ce face este sa urle.... It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2846 2010-07-14 05:21:45
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiAm reusit sa-l adorm dupa vreo 1h 30 min de incercare....sa-l doara gingiile? sa fie de la cereale date seara? ziua nu are nimic, in schimb seara chiar a devenit un chin...vrea doar in brate ridicat si atunci mai urla....normal ca-l tin asa, il mai pun in patut cand simt ca-mi pierd capul si rabdare, chiar nu vreau sa-mi vars frustrarile pe el, mi se rupe inima-n bucati cand il aud plangand , insa m-a ajuns si pe mine oboseala....am inceput sa mananc foarte mult, multe dulciuri, de dormit dorm noaptea cu el, chiar daca se trezeste eu adorm imediat, ziua la fel, daca este bine dispus mai dorm cu el, daca nu, nu...febra nu are, parturi nu trage ca sa zic ca-l doare burtica, este foarte obosit si are schimbari de temperament. It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2847 2010-07-14 09:29:31
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticidaniele stiu ca am citit la incep sarcinii ca mai sunt copii care seara sunt suparati si agitati de ceea ce se intampla in timpul zilei..poate sunt mai multe cauze...dinti, nu vrea sa dorma pt ca stie ca nu mai esti lg el si vrea sa stai cu el, nu-i place ceva ce mananca ziua si seara i se pune pata...ca altceva nu vad...multa rabdare mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #2848 2010-07-14 09:47:24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici
pai nu exista pe piata vaccin OR doar si nu poti revaccina rubeola pe un teren care are deja anticorpi. nici baby nu l-a facut ca tot aveam un dubiu daca sa i-l fac sau nu fiind cel mai controversat vaccin de pe piata.. mami de minuni Offline #2849 2010-07-14 10:31:03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiaha,am inteles;si mie mi-a fost cam frica de vaccinul asta, stiu multe persoane care l-au evitat Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #2850 2010-07-14 10:42:37
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticio'hara, nu antipolio e cel mai controversat? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|