homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-151

#2851 2010-07-14 10:48:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

nu bre...ala e apa de ploaie. asta e ala de care nu stiu astia daca poate sau nu provoca autismul. ca ar contine mercur, ca har, car...ppana nu se pun ei de acord nu il fac la niciun copil big_smile nici bcg-ul nici anti hepatitele. restu'...ma mai gandesc rotfl

Ultima oara a fost editat de o'hara (2010-07-14 10:49:11)

mami de minuni hjarta

#2852 2010-07-14 12:56:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele, eu am cumparat glucoza de la farmacie.
fetitei mele ii place baby drink - chiar si mai diluat ca sa nu fie asa de dulce - asta cand nu e asa de suparata sa refuze tot.
as vrea insa sa trecem pe baby calm ca e mai de plante nu asa artificial.
am incercat dar nu-l bea ca nu e dulce.
cu zahar fiert am inteles ca nu e bine la bebei asa de mici si m-au sfatuit fetele aici pe forum sa il indulcesc cu putina glucoza dupa gust.
mai intreb o data ca sa fiu sigura. e okay sa ii indulcesc baby calm cu glucoza?
avem 6 sapt noi.
pupici.
puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-07-14 12:57:10)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2853 2010-07-14 13:02:26

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Carra, nu stiu ce sa spun.
Vlad al meu refuza din start baby drink, baby calm, apa la fel. Ce ceai sa incerc? Ma gandesc ca trebuie sa-l hidratez si pe el intr-un fel....

#2854 2010-07-14 13:06:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

o'hara a scris:

nu bre...ala e apa de ploaie. asta e ala de care nu stiu astia daca poate sau nu provoca autismul. ca ar contine mercur, ca har, car...ppana nu se pun ei de acord nu il fac la niciun copil big_smile nici bcg-ul nici anti hepatitele. restu'...ma mai gandesc rotfl

eu stiam de ala ca a dat poliomielita post vaccin la nush cati... multi, oricum.

pe al meu fix cu bcg si antihepatitic l-au capsat in maternitate sad da... atat big_smile

carra, eu n-as indulci nik. si nu pricep, fata ta nu e pe tzatzi? daca da... ce nevoie ai de ceaiuri? COPIII  ALATATI NU AU NEVOIE DE SUPLIMENT DE LICHIDE... numai cei pe formula au. tzatza ii si hidrateaza... respectiv colostrul de la inceput...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2855 2010-07-14 13:08:29

rruxxy
Platinum member

Asa e, Carra alapteaza, acum mi-am dat seama. Carra nu-i mai da nimic ca nu ai de ce.
La mine e problema ca purcelusul nu mai vrea. Sa vad ce ceai incerc....

Sa inteleg ca voi nu le-ai facut antipolio?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-14 13:08:57)

Publicitate

loading...

#2856 2010-07-14 13:17:58

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da, a mea e la tzitzi dar i-am mai dat si putin ceiutz din frica de colici. alaturi de infacol.
bine n-o sa-i mai dau ceiutz. uneori ma gandesc ca ii e cald si ei saracutza.
raminem doar la tzitzi.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2857 2010-07-14 13:26:49

rruxxy
Platinum member

Carra, i-ai dat infacol preventiv sau pentru ca are colici?
Eu nu i-as da nimic....doar daca intr-adevar plange de colici.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-14 13:27:09)

#2858 2010-07-14 13:27:54

o'hara
Platinum member

katami a scris:

o'hara a scris:

eu stiam de ala ca a dat poliomielita post vaccin la nush cati... multi, oricum.

pe al meu fix cu bcg si antihepatitic l-au capsat in maternitate sad da... atat big_smile

di aia e bie ca s-a deschis arcadia  punk

mami de minuni hjarta

#2859 2010-07-14 14:03:19

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

carra daca e ok cu infacol pentru colici nu mai incerca pe moment ceai.....dupa ce scapati de colici si ea e mai marisoara da-i baby drink diluat ( 1 pliculet la 100 ml apa) amestecat cu baby calm.....asa i-am dat si eu lui tudor si incet incet a baut si bay calm simplu

daniele eu chiar nu stiu ce sa sfat sa-ti dau....pana acum eu nici n-am stiu ca am copil........tu incerci deja toate variantele sa-l impaci, nu stiu ce ai mai putea face....jucariile ii plac?.ia niste jucarii sa-i distraga atentia si sa-l oboseasca .....poate asa doarme jucandu-se

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-07-14 18:12:16)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2860 2010-07-14 16:55:52

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

O'hara... scuze ... multumesc pentru raspuns smile puss
Katami, mersi ca mi-ai atras atentia .. sunt zuza rau zilele astea , am niste emotii ... ma tot gandesc ce naiba o sa fac duminica ..

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2861 2010-07-14 18:27:00

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Vreau sa zic ca show-urile de seara se produc si dimineata si mai toata ziua...grater(....serios daca stiu ce poate avea, sa fie de la cereale? Astept sa ma sune pediatra si vad ca nu prea o face...nu stiu ce sa-i fac....cand vine vorba de dormit , poti uita..nu vrea sa doarma in brate, nu la san, nu in patut, bea o gramada de apa, dar a si mancat bine in dimineata asta....nu mai stiu ce sa ma fac, sa-l doara ceva si eu sa nu-mi dau seama?

Azi noapte a fost extrem de agitat, nu mi-a plans dupa ce l-am adormit in schimb s-a trezit des si s-a foit in tot patul...uneori cand ma trezeam il vedeam cu ochii deschisi...si evident ca tot cu tzatzi la gurita lui am stat...nu stiu cum sa ma dezobisnuiesc de prostul meu obicei, a inceput si el sa fie saturat si sa -mi refuze tzatzi...grater(

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2862 2010-07-14 18:46:05

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

daniele poate ii e cald, poate il doare ceva...sau poate astea sunt toanele lui zilele astea....de exemplu nici andu nu a dormit azi, am incercat dar nimic, de doua ori a atipit si s-a trezit...si eu ma enervez la astfel de faze...am incercat orice sa il adorm...ca sa pot sa trag si eu un pui de somn..dar nimic
poate m-a simtit si pe mine nervoaSA....si de aia a fost agitat...acum pe seara am descoperit ca baiatul se scremea f rau sa faca cauta si a facut destul de tare...deci poate azi a avut dureri de burtica...si eu m-am enervat pe el..eu am plans de nervi ca nu stiam ce are...mai mult, iar cand era in stadiul de motaiala la san, a avut un tremur usor al mainilor si capul ( era f transpirat) si nu vreau sa ma mai gandesc la nimic rau...am fost totusi la neurolog si a zis ca e ok ( ecografia de fontanela),

de nervi nu am reusit decat sa am sanii mai goi ca de obiciei...

sper sa vi cu vesti bune, sa ne zici ce are gaby

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2863 2010-07-14 21:03:55

katami
Platinum member

geo, da eu nu pricep... tie vrea sa iti induca nasterea duminica? eu zic sa-l refuzi daca n-are motiv... a explicat o'hara de ce

daniele, si pe cris l-a lovit si ziua. eu tind sa cred ca incepe circul numit "dinti" big_smile

o'hara, am inteles... e clar, mie mi le-a rupt la 10, ma gandeam ce se intampla daca n-o facea.... in afara ca nasteam pe 13 rotfl2

bai, ce m-am scandalizat. a nascut o prietena... i s-a rupt apa duminica noaptea, dr ei era plecata, asta s-a internat SI AU LASAT-O CU MEMBRANELE RUPTE 27 ORE, ca nu avea contractii. abia cand a venit dr ei i-a bagat oxitocina, dar, evident, acum si ea si bebe fac antibiotic perfuzabil. cat pot fi de dezinteresati? neutral
ca sa nu zic ca iar nu lasa cu bebeii in salon... SI AU PROGRAM DE ALAPTAT LA 3 ORE. cum sa hranesti un nou nascut la 3 ore ?yikes yikes pai lui cristian ii dadeam in spital si la 30 min. prietena mea era deprimata rau, zicea ca "nu mai are lapte si s-au incalzit sanii"... mie mi-e tare frica sa nu faca mastita de la faptul ca nu isi goleste sanii destul (in prima zi spunea ca ii curgea pe camasa)... iar bietul bebe ia cateva guri, apoi adoarme (ca, evident,e epuizat de nemancare si/sau plans neutral neutral grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2864 2010-07-14 22:06:53

o'hara
Platinum member

asta la cuza voda? ofof...peste tot programul de alaptat e la 3 ore daca nu stai cu copilu in salon si mai risti sa ti-l aduca gata ghiftuit cu formula. pe care o dau cu bibe ca nu au cum sa o dea cu lingurita la n cupii...sa isi cumpere pompa! eu nu am stat primele 2 zile cu baby in salon si am muls cu pompa la greu ca sa nu fac mastita. sa nu stea asa!

mami de minuni hjarta

#2865 2010-07-14 22:25:33

katami
Platinum member

ms... e o tipa mai moale din fire, are pompa da' "nu s-a gandit s-o fol pana nu i-am zis eu" tongue in fine, pov e lunga. da, la cuza. cum zici tu... bine ca se face arcadia... eu completez... pacat ca mai si costa... cat costa.

#2866 2010-07-14 22:38:22

o'hara
Platinum member

si asta e metoda lor proprie ca sa scape cupilu de staf? adica nu tot cu cadrele medicale infectate sta? arcadia, arcadia big_smile dai un ban da' se merita zic io din auzite tongue

mami de minuni hjarta

#2867 2010-07-15 09:55:30

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

scz, dar eu nu stiu despre ce vb voi cu arcadia...ce e asta?
am vb azi cu dr noastra si a zis sa venim cu ei in aug, ca at vine din concediu,at o sa vb cu ea sa le fac si o analiza de sange...vreau sa vad ce carente au si daca au ceva sa incep sa le dau suplimente....nu e f bine ca au scapat de ROR pt ca ei au anticorpi doar la rubeola, pt celelalte va treb sa-i feresc eu, dar cum? sa nu-i scot din casa? sa nu-i las sa puna mana pe nimic? sunt copii si  inca foarte activi, nu stau o sec, mereu treb sa cerceteze orice loc si spatiu din casa si afara  chicot ...darius vad ca nu are nimic, e posib sa nu faca? eu zic ca e imposibil,le dau cu aceeasi lingurita, beau ceai din acelasi bibe...se pupa, se mangaie...e ciudat
kata din pacate cam asa sunt spitalele la noi...la 3 ore alapterea si e f obositor, eu eram rupta pt ca stateam cate 1 ora, defapt la mine alaptarea era la 2 ore chicot ... poate prietena ta nu sta in spital prea mult si scapa de probl  par

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2868 2010-07-15 11:33:13

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ally nici tudor nu mai doarme ziua decat 30-45 min dupa fiecare masa......in rest se joaca, chitaie, roade tot ce prinde, etc.......cand va aud pe voi ca va dorm puiutii ma ingrijorez ...tudor nu mai doarme de la 3 luni .....cum a facut 3 luni si o zi zici ca i-a disparut somnul de zi.....dar nu plange ci se joaca asa ca tot e bine

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2869 2010-07-15 12:22:20

katami
Platinum member

fleur, arcadia e spitalul privat din iasi.

camy, e normal, niic cris nu doarme decat 2 reprize ziua...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.