homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubesc pe altul

#1 2009-12-13 02:25:57

nasti
New member
Inregistrat: 2009-12-06

iubesc pe altul

Buna!

Sunt maritata de cativa ani, totul e relativ ok in casnicie, insa a aparut el. Adica altul, care m-a cucerit si l-am cucerit atat de firesc, cu care am petrecut atat de frumos cateva luni, vorbind aproape zilnic pe mess sau telefon, cu care am impartasit totul. Ne-am deschis unul in fata altuia atat de sincer, incat s-a creat o legatura de vis inter noi. La cateva saptamani ne-am inatlanit si am facut si dragoste........ a fost minunat. perfect.  Ne stiam dinainte, dar pe mess ne-am indragostit. E casatorit si el.

Acum 6 saptamani am decis ca nu mai pot. Simteam ca il iubesc si ma iubeste enrom, dar nu eram nici a lui, nici a sotului meu. Si i-am zis brusc ca nu mai vreau. Am simtit cat l-am ranit. Stiu ca sufera si acum, am fost chiar rea cu el, pserand sa-i fac sa  ii fie mai usor sa ma uite.

Problema e ca nu am reusit sa nu ma gandesc mereu la el in timpul asta. Stiu ca nici el nu m-a uitat, stiu ca ii e greu sa stea departe demine, dar respecta ce vreau eu. Ma iubeste cum nu credeam sa pot simti ca ma iubeste cineva.

Daca are cineva experienta cu asa ceva, as accepta sfaturi. Asa imi vine sa il sun si sa o luam de la capat, asa mare nevoie am de el, dar poate e mai bine sa las timpul sa ne desparta. oare ce o fi mai bine?

#2 2009-12-13 07:52:19

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: iubesc pe altul

Chiar ieri am citit un articol care se intitula: "Parintii divorteaza, copii platesc". Si de ce nu ne duce gandul ca e vorba de banii de divort? Presupun ca ambele familii au copii, sau nu?
Eu te sfatuiesc sa faci ceea ce este bine, si sa te apuci sa repari tot ceea ce ai stricat mai inainte ca rana sa inceapa a se cicatriza in felul acesta. Este spre folosul tau si al familiei tale sa iti marturisesti greseala cat mai repede. Si cu cat mai repede, cu atat va fi mai usor. Daca vei face ceea ce este bine inaintea lui Dumnezeu, va fi si El cu tine.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#3 2009-12-13 10:34:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

de ce crezi tu ca ar avea copii? eu cred ca daca avea puncta lucrul asta
nasti, ai copil?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-12-13 11:04:15

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

cunosc multe situatii in care barbatii (indiferent ca sunt sau nu casatoriti) sunt foarte atrasi de femeile maritate anume pentru ca sunt lipsiti de anumite responsabilitati... ei chiar prefera astfel de relatii si nu stiu daca e cazul tau sau nu... dar parerea mea e ca tre' sa treci peste aceasta perioada si daca e totul bine in casnicia ta sa nu te lasi influentata de situatie... mai bine sa iei totul ca pe o aventura pasagera si straduiete sa nu te implici si mai mult sentimental...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#5 2009-12-13 11:34:49

nasti
New member
Inregistrat: 2009-12-06

el are copil, eu nu.

Problema e asa. Relatia fizica am pus punct. S-a intamplat de 2 ori, a fost minunat, dar am inceput sa ma simt vinovata, asa ca punct. Problema e ca in continuare il iubesc, as vrea sa ramanem prieteni, de fapt am ajuns sa fim fiecare cel mai bun prieten pt. celalalt, insa asta nu e tot un fel de "tradare"?

Iar relatia cu sotul meu e relativ ok, cu el simt ca e "de poveste". Niciodata nu ne-am certat, de f.f.f. multe ori spunem acelasi lucru in acelasi timp, efectiv gandim la fel, simt ca ma intelege la modul absolut si nu as vrea sa-l pierd. Oare e vreo cale sa-l pastrez si totusi sa fie ok?

De multe ori mi-a zis ca desi ma doreste si fizic, ar fi oricand gata sa renunte la asta daca as cere-o. Si stiu ca vorbea serios. Ma iubeste si el. Si e gata sa faca orice numai sa-mi fie bine. Stiu acum cat ii e de greu sa stea departe de mine, dar i-am zis ca imi face rau (am mintit, desigur, si l-am ranit cu asta), si ma lasa in pace. Dar stiu ca ii e greu.

Sunt complicata, nu?

Ultima oara a fost editat de nasti (2009-12-13 12:30:47)

Publicitate

loading...

#6 2009-12-13 12:51:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nasti, eu sunt de parere ca sotul tau nu ar trebui sa afle despre asta. daca tu decizi sa pastrezi casnicia, sa il uiti pe  "el", atunci nu ii spune. il vei rani foarte tare, isi va pierde increderea in tine. imi imaginez cat de greu iti e sa traiesti cu sentimentul de vinovatie...

e intr-adevar complicata situatia si mi-e greu sa imi imaginez ce as face eu. as tinde sa spun ca mai bine ramai cu sotul tau, pe care il cunosti, si il iubesti. poate de celalalt esti doar indragostita, si nu il cunosti foarte bine. la inceput totul e frumos si perfect, fara certuri, fara probleme. daca ati ajunge sa fiti impreuna, sa impartiti totul, sa aveti aceleasi griji si responsabilitati, lucrurile s-ar schimba mult. n-ar mai fi asa frumos ca acum. cantareste bine lucrurile si ia o hotarare care sa nu raneasca prea mult pe nimeni, cu atat mai putin pe sotul tau.

#7 2009-12-13 12:57:13

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

se spune sa nu tanjesti niciodata la ce nu e al tau..sau daca tanjesti,mai intai iti faci ordine in sentimentele si viata ta...
din cate ai scris,ai o relatie ok cu sotul tau...ai gresit si ti-ai dat seama...si asta e bine.
din punctul meu de vedere,ar fi bine sa iti vezi de casnicia ta,sa pui punct cu celalalt si...sa iti tii gura daca poti.
iar daca vreodata va fi sa descoperi ca al tau sot va face ce ai facut tu...sa iti aduci aminte si sa treci cu vederea..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#8 2009-12-13 13:12:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

nasti, tu faci cum simti, e cam inutil sa iti sugeram noi cu care din cei doi sa ramai, dar, punanadu-ma in locul tau ( cu toate ca niciodata o situatie ipotetica nu poate fi resimtita efectiv si literalmente ), probabil l-as alege pe cel cu care, totusi, imi impart viata. Cred, nu stiu ... Asta pentru ca - la nivel rational, cel putin, caci sentimentalul UNEORI invinge - el este cel cu care AI DECIS sa iti imparti viata, celalalt e expresia, cel mai probabil, a unei aventuri. DAR, daca dupa o indelunga ( ! ) perioada de gandire, ajungi la alta concluzie, incearca, pe cat posibil, sa nu ranesti .. prea tare. Desi nu stiu daca se poate intampla asta; cineva va suferi, in mod cert. Si tine cont si de faptul ca celalat are un copil ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2009-12-13 13:36:50

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

iar eu cred ca, din pacate, cea care va suferi in mod cert o sa fie ea...nasti, fa ceea ce simti...asta mi se pare singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau...

#10 2009-12-13 17:06:09

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Eu zic ca sa nu faci ceea ce simti, ci sa faci ceea ce este bine.
Cineva a zis sa ascunzi si sa nu-i spui nimic sotului tau. Intrebarea este: crezi ca vei putea trai in felul acesta?
Cauta sa faci ceea ce este bine. Si daca simti indemnul de a-i marturisi sotului tau, atunci fa asa; caci gandul acesta este de la Dumnezeu.
Stiu ca este greu; totusi, primul pas pe care tebuie sa-l faci, si care te va ajuta sa-l faci si pe al doilea, este sa recunosti vinovatia in inima ta.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#11 2009-12-13 17:15:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Sunt total de acord cu extra. SPune-i sotului tau, nu poti sa ii ascunzi asa ceva, mi se pare absurd sa ascunzi asa ceva. Dupa vezi ce si cum rezolvi cu sotul tau, daca te poate accepta dupa greseala pe care ai facut-o sau nu.

Singurul lucru pe care sa nu il faci este sa ii spui sotiei celuilalt, si sa desparti o familie cu copil. Daca el o sa vrea e treaba lui, dar doar sa nu afle tipa de la tine. Asta e parerea mea.

#12 2009-12-13 17:17:01

wild_wind
Platinum member

aoleu extra,ce autotstiutor esti tu...si daca ii spune sotului si sotul nu este genul de om care intelege TOTUL ASA CA TINE...ptr o ratacire a ei de moment,nu se duce naibii totul???
Sau poate nu e ratacire si vrea sa se desparta...ea singura trebuie sa stie ce vrea..

#13 2009-12-13 17:19:42

Monica999
Hero member
Site

mai, din scurta mea experietna stiu ca minciuna are picioare scurte.

#14 2009-12-13 17:21:06

wild_wind
Platinum member

pill si eu stiu la fel...insa nu vb de  ceva ,,usor,, vb de o casnicie de cativa ani...eu as fi tare curioasa cat de bine ar reactiona sotul,daca ea i-ar spune adevarul...

#15 2009-12-13 17:27:35

Monica999
Hero member
Site

nu vreau sa fiu rea, dar trebuia sa se gandeasca la asta inainte. Acum daca nu ii spune si afla de la altcineva o sa reactioneze si mai urat.Ea stie mai bine ce sanse sunt ca el sa afle. Oricum, daca l-a inselat si nu simte pentru el mare branza, ce sens are sa mai incerce sa salveze o casnicie subreda?

#16 2009-12-13 17:30:10

wild_wind
Platinum member

mna..ce sa mai zicem? cred ca ea  trebuie sa decida singura..si noi sa nu ne bagam in comentarii inutile care duc apoi la divergente...mai ales ca nu a mai postat.
pill..pup.

#17 2009-12-13 17:32:42

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

eu zic mai romaneste. Hotul neprins e negustor cinstit.
Am dat-o si eu in bara la un mom dat, si i-am zis de bunavoie prietenului meu. Nu era o chestie asa cum e cazul ei... iesisem cu un tip si dintr-un imbold idiot l-am sarutat.

A fost o perioada cand m-am straduit sa-i recladesc prietenului increderea in mine, etc... totul a trecut cu bine. Si acum, recent, la vreo 3 ani de la patania respectiva, prietenul meu mi-a spus ca ar fi preferat sa nu-i spun ce s-a intamplat atunci.

Daca nu are de la cine sa afle, adica daca nu mai stie nimeni de relatia asta a ei, de ce sa-i zica? Ca asa e mai bine... da si nu...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2009-12-13 17:33:01

Monica999
Hero member
Site

da, ai dreptate smilebig_smile Oricum, ea stie cel mai bine

#19 2009-12-13 18:20:36

left4d
Membru
Inregistrat: 2009-12-13

nasti a scris:

Buna!

Sunt maritata de cativa ani, totul e relativ ok in casnicie, insa a aparut el. Adica altul, care m-a cucerit si l-am cucerit atat de firesc, cu care am petrecut atat de frumos cateva luni, vorbind aproape zilnic pe mess sau telefon, cu care am impartasit totul. Ne-am deschis unul in fata altuia atat de sincer, incat s-a creat o legatura de vis inter noi. La cateva saptamani ne-am inatlanit si am facut si dragoste........ a fost minunat. perfect.  Ne stiam dinainte, dar pe mess ne-am indragostit. E casatorit si el.

Acum 6 saptamani am decis ca nu mai pot. Simteam ca il iubesc si ma iubeste enrom, dar nu eram nici a lui, nici a sotului meu. Si i-am zis brusc ca nu mai vreau. Am simtit cat l-am ranit. Stiu ca sufera si acum, am fost chiar rea cu el, pserand sa-i fac sa  ii fie mai usor sa ma uite.

Problema e ca nu am reusit sa nu ma gandesc mereu la el in timpul asta. Stiu ca nici el nu m-a uitat, stiu ca ii e greu sa stea departe demine, dar respecta ce vreau eu. Ma iubeste cum nu credeam sa pot simti ca ma iubeste cineva.

Daca are cineva experienta cu asa ceva, as accepta sfaturi. Asa imi vine sa il sun si sa o luam de la capat, asa mare nevoie am de el, dar poate e mai bine sa las timpul sa ne desparta. oare ce o fi mai bine?

tutzi fatza aia. Si mai ziceti ca barbatii inseala.. macar daca ei inseala nu se plang pe un forum ..
Cu cata seninatate povestesti ca - ti inseli sotul bai "doamno"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.