|
Nu esti logat.
Fibroadenom mamar#1 2010-01-13 18:30:23
fibroadenom mamaram fost astazi la doctor si am fost diagnosticata cu fibroadenom. a zis ca dansa intotdeauna a recomandat sa fie scosi. am nevoie de pareri, e obligatoriu de scos? ce se intampla daca il mai tin, sa zic o jumatate de an? poate ii lasati link si doctoressei m-am speriat tare And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #2 2010-01-13 19:07:29
Re: fibroadenom mamarIn primul rand nu mai fi speriata te rog Offline #3 2010-01-13 19:30:15
Re: fibroadenom mamarrevin: am 18 ani, iau yasmin de 3 luni, am fost la dr ginegolog si mi-a dat de facut ecografie mamara luni. dar a zis ca sigur asta este si categoric ca nu exista niciun tratament pt el si ca trebuie scos. nu a fost loc de comentariu nu vreau sa il operez pt ca am si bacul si oricat de aiurea suna, nu pot sa ii zic acum mamei pt k ar afla multe lucruri si ar iesi scandal. fibroadenomul doare? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #4 2010-01-13 19:33:05
Re: fibroadenom mamarhttp://forum.anticonceptionale.ro/p1259 … l#p1259656 Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2010-01-13 19:39:15
Re: fibroadenom mamar
Mi se pare atunci un pic exagerata ideea de a-l scoate. Nu e necesara operatia, asta este parerea mea, poti astepta linistita si sa mergi la un control dupa bac/admitere. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-01-13 19:40:45) Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-13 19:46:44
Re: fibroadenom mamarscrie fibroadenom drept cal...on nu inteleg exact central rog ecografie mamara atat scrie. And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #7 2010-01-13 20:02:22
Re: fibroadenom mamarscrie cadran drept probabil.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2010-01-13 20:09:03
Re: fibroadenom mamarIntra-adevar, fibroadenomul nu e o urgenta medicala si poti sa mai astepti. Dar iti spun din experienta mea ca nu prea se trateaza. Am incercat ani intregi cu medicamente si tot la operatie am ajuns. Daca vrei sa mai astepti, mergi la inca un medic si cere parerea. De obicei, interventia chirurgicala se recomanda daca fibroadenomul are o dimensiune mai mare. Offline #9 2010-01-13 20:40:38
Re: fibroadenom mamarpe mine ma tine putin si ma inteapa f usor cateodata. astept pana luni, vedem ce-o fi:) poate e altceva se poate sa nu simta la palpat cum trebuie? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #10 2010-01-13 21:26:35
Re: fibroadenom mamarca si persoana "patita" ( am si eu un fibroadenom de vreo kteva luni +ink unul descoperit astazi la o ecografie) te as sfatui sa renunti la ac, asta in cazul in care se confirma la ecografie diagnosticul. tot yasmine am luat si eu o perioada destul de mica de timp dar suficienta incat sa ma afecteze Ultima oara a fost editat de myscha86 (2010-01-13 21:27:36) Offline #11 2010-01-13 21:27:22
aaaa..eu am inteles ca ti-a si facut ecografie. sa nu ne precipitam atunci, nu se stie ce e exact, poate e doar ceva legat de perioada ciclului menstrual etc. Offline #12 2010-01-13 21:35:14
Re: fibroadenom mamarm-am mai calmat am vb si cu voi si cu iub si m-ati incurajat. eu stiu ca nu se stie sigur ce e, dar daca doctorita a fost atat de drastica...operatie punct va dati seama ca a fost putin socant. revin luni cu rezultatul. multumesc si pupici Ultima oara a fost editat de ioana_marinescu (2010-01-13 21:36:47) And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #13 2010-01-14 09:47:12
ioana, sfatul meu e ca, inainte de a renunta cu siguranta la contraceptive sa te gindesti bine cum te vei feri de sarcina eficient ...nu de alta insa indicatie nu e medical vorbind pentru acest renuntat! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2010-01-14 10:37:11
Re: fibroadenom mamarioana, eu ti-am spus mai demult ca dupa semne e fibroadenom. ( nu stiu daca ai mai vazut raspunsul meu de aici: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 9#p1410549 )
la acest exemplu il adaug pe al meu: operata de un fibroadenom de 3 cm, am luat AC microgynon 2 ani de zile (au exact aceeasi concentratie de estrogeni ca yasmin), timp in care la sanul operat s-a reformat un fibroadenom de 2,5 cm. de 2 an jumatate de cand am renuntat la AC, fibroadenomul a ramas neschimbat. de aici am tras si eu si medicii care m-au examinat concluzia: AC au determiat aparitia si cresterea noului fibroadenom. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-14 10:42:23) Offline #15 2010-01-14 13:08:16
Re: fibroadenom mamarAnca, lucrurile difera de la organism la organism si eu cred ca medicul de planning, care va analiza toate datele referitoare la antecedentele ei medicale va sti cu siguranta daca e in regula sau nu sa ia anticonceptionale, desigur cu o concentratie mai scazuta. Offline #16 2010-01-14 14:17:01
am spus ca o sa renunt clar la AC pt ca asa a zis doctorita. ca in niciun caz nu mai iau yasmin si citez: daca vrei neaaparat eu iti dau altele cu doza mai mica, dar pe raspunderea ta And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #17 2010-01-14 14:54:32
in privinta asta, ft bine ti-a spus doctorita si ti-ar prinde bine sa o asculti. Offline #18 2010-01-14 15:11:45
Re: fibroadenom mamarsi eu stiu ca sunt contraindicate Anca, dar de ce ar vrea doctoressa sa ne faca rau? de ce ne-ar minti pe forum ca nu ii iese nimic eu la asta ma gandesc cand zic ca poate totusi se pot lua in continuare And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #19 2010-01-14 15:14:46
Re: fibroadenom mamarIoana, nu trebuie sa le iei in continuare fara recomandarea unui medic. Mergi mai intai sa faci ecograful, vezi ce ti se spune acolo, apoi mergi la un medic de planning care stie cel mai bine daca poti sau nu lua, si eventual ceri si parerea ginecologului. Daca ai o folie inceputa, cred ca e mai bine sa o duci la capat pentru ca daca o intrerupi brusc se produc dezechilibre. Asta bineinteles, daca medicul nu ti-a zis ca e neaparat sa opresti acum pilulele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|