Povestea mea...-2
- mamytzica
- New member
- Inregistrat: 2009-12-20
Re: Povestea mea...
anca90 a scris:n-o lua in nume de rau, dar mie mi se pare suspect ca ai bani de internet si nu aveai bani sa-i dai o paine acelui copil.
Nu, scumpa prietena, nu iau in nume de rau nimic.....e dreptul fiecaruia la opinie Doar ca....obezitate morbida...180 de kg....mr hainelor 64-68.....de abia urc pina la etajul 1 unde stau....dar sa mai urc pina la 4...am incercat si femeie de servici(dar nu a mers)ajungeam la etajul 3 si mi se facea rau...nu puteam respira....ASTA E.... cu netul .....firma la care am fost abonati ani de zile....de fapt patroana acestuia le a oferit copiilor acest mic dar....54 ron pe care nu mai trebuie sa i platim(cablu si internet) calculator---este inca din vremurile bune...cand inca aveam eu un salar decent de 900 ron....asta ar insemna sa l vand ca sa asigur felia de paine copiilor???Nu mi permit---e trecut pe lista bunurilor pt partaj....mai sunt "bogata" 2-3 luni....apoi....ce o vrea Dzeu..... In fine, nu doresc nimanui...kg mele....nu am ce sa fac...asta sunt.... Insa te rog un singur lucru...poti sa ma condamni pt orice....dar sa nu spui si tu...ca sunt grasa ca maninc cat o scroafa....asta ma doboara...... In rest...toate cele bune si frumoase!
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
mamytzica nu trebuie sa te simti vinovata pentru defectele pe care le ai, nimeni nu este perfect.
- Rosa
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-16
Poate suna ciudat, dar eu n-am inteles despre ce e topicul. Adica...iar discutam despre daca e bine sau nu? Pai nu e bine. Dar in viata nu faci doar ce trebuie, ca doar esti om. Daca e vorba cu hai sa ne plangem de viata noastra, atunci recomandarea mea, ca psiholog, e fie sa solicitam ajutor de la un psiholog, fie sa ne apucam sa ne schimbam viata si sa speram ca Dumnezeu o sa ne ajute sa reusim. Restul e munca, multa munca si foarte mult curaj.
Cat despre motivele pentru care o femeie renunta la un copil sunt extrem de multe si problema nu e asta. Problema e sa inveti si sa nu repeti raul pe care ti-l faci singur, sa incerci sa previi si sa te aperi de suferinta.
Iar legat de traitul cu un sot care abuzeaza de tine, nu e numai divortul o solutie, si nici nu e asa de simplu asta cu jumate jumate, mai ales in cazuri cand sotul e din culpa si cand sunt 2 copii la mijloc care oricum raman cu mama dupa legea statului roman. Vorbeste cu alt avocat si o sa vezi ca e mult mai complexa problema si ai avea castig de cauza intr-o astfel de situatie.
Adica 50% inseamna ca se va evalua casa si tu poti sa ceri, tocmai pt ca ramai cu copii sa ramai tu cu casa si lui sa ii dai sulta, in functie de la ce suma s-a evaluat casa, si acum, in criza, ar trb sa se evalueze ft jos. Daca ai nevoie de sprijin juridic sau psihologic, eu lucrez in ambele domenii, deci ma poti intreba ce ai nevoie sa stii.
Si mai e si chestia ca nu cred ca un om sanatos se poate ingrasa asa de mult, pur si simplu. Vorbeste cu un medic si vezi daca nu ai probleme cu tiroida. Vezi ca trebuie sa ai grija de tine, ca cei 2 copii depind de tine, nu?
Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-01-20 12:56:56)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
nu am aruncat cu pietre, doar am analizat la rece. ceea ce fac in continuare. te intreb: daca omul ala te batea, te umilea, de ce ai mai acceptat sa te culci cu el? si mai ales: de ce neprotejat? te-ai gandit sa fi dat copilul spre adoptie?
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-20 13:02:19)
- mamytzica
- New member
alinda a scris:Anca, prin ratiune ne ridicam deasupra regnului animal! Tu chiar esti adepta inmultirii speciei fara niciun fel de limita? Inteleg ca esti oraseanca, nu-ti face deloc cinste modul asta de a gandi specific secolului XVIII-XIX. Acuzi femeia ca are mijloacele necesare ("o bucata de paine") de a hrani inca un copil si a ales sa n-o faca. Esti chiar atat de sigura ca un copil traieste cu o bucata de paine si nimic mai mult? Poti spune cu mana pe inima ca un copil creste fericit fara o ciocolata, fara o tabara, fara schiuri, carti, fara bani de cofetarie, fara o haina noua? Tu crezi ca un copil sarac se simte bine cand e marginalizat de colegi, cand nu poate participa niciodata la actiunile grupului din lipsa de bani? Sau poate crezi ca poat trai o femeie singura cu copii din curatenia pe scarile blocurilor? Te-ai repezit sa judeci pripit o situatie pe care n-o cunosti si, ca atare, n-o poti aprecia corect. Eu nu cred ca o femeie care are deja copii renunta usor la o sarcina....
Atata dreptate ai........ Imi doresc ca si copiii mei sa fie ultimii care sa fie dati la o parte....pacat ca nu pot reda cuvintele baietelului meu in totalitate.... 1-scoala la care sunt a cerut 48 lei pt cate un scaun...48x2=96 2-s-au facut uniforme (care sunt obligatorii) 37x2=74 3-s-au cumparat culegeri de matematica si romana....11x4=44 ----------------------------------------------------------------------------------------- ca sa le pot asigura asta, mi am vandut tot ce insemna bijuterie...pot trai si fara ele......... 4-se fac excursii... Dar, nu mai are rost sa insir....... stiu ca cel mai dureros a fost atunci cand el, baietelul meu a venit acasa cu ochii umflati de plins, spunindu mi ca pe el , nu l cheama colegii la zile onomastice pt ca este sarac...... etc...etc....etc.....e suficient ca sta singur in banca.....
Nu cred ca mai are rost sa insir......
Multa liniste sufleteasca si multa sanatate!
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- anca90
- Platinum member
Rosa, am inteles ca s-a ingrasat in urma tratamentelor facute pt a avea ceilalti copii. mamytzica, de ce nu ai mers la doctor cand ai vazut ca iei tot mai mult in greutate?
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-20 13:02:54)
- mamytzica
- New member
anca90 a scris:nu am aruncat cu pietre, doar am analizat la rece. ceea ce fac in continuare. te intreb: daca omul ala te batea, te umilea, de ce ai mai acceptat sa te culci cu el? si mai ales: de ce neprotejat? te-ai gandit sa fi dat copilul spre adoptie?
Pt ca medicul meu endocrinolog, atunci cand mi a oprit anticonceptionale, mi a spus ca e ok si fara ele, la obezitatea mea nici o sansa sa mai raman insarcinata...si uite ca a fost..... Cunosti adevaratul sens al cuvintului VIOLENTA DOMESTICA????Nu doresc nimanui sa o cunoasca....esti fortata draga Anca sa ti faci asa zisa DATORIE DE SOTIE(sex) ..... Si tot nu ma supar pe tine.....
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
mamytzica,o sa vezi ca o sa treci si peste asta.. cat despre ,,saracie,, stiu si eu cum este,dupa un divort si un copil care trebuia sa fie ca ceilalti,sa aiba carti si culegeri si uniforma si...mancare. stiu tot ce inseamna si stiu ca esti puternica...nimeni nu te intelege cand incerci ca mama sa explici ca nu ai... nici nu trebuie explicat,ptr ca cine nu a trecut prin asa ceva...sa il fereasca d-zeu... o sa vezi ca o sa reusesti,ptr ca nu iti permiti sa pierzi.... tot respectul!
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- camysh
- Moderator
mamytzica la discutii diverse exista un topic despre divort unde mai este o mamica in aceeasi situatie. poti, daca vrei, sa postezi acolo despre divort, poate reusiti sa va sustineti reciproc. iar noi, restul, suntem alaturi de voi *
- mamytzica
- New member
Rosa a scris:Poate suna ciudat, dar eu n-am inteles despre ce e topicul. Adica...iar discutam despre daca e bine sau nu? Pai nu e bine. Dar in viata nu faci doar ce trebuie, ca doar esti om. Daca e vorba cu hai sa ne plangem de viata noastra, atunci recomandarea mea, ca psiholog, e fie sa solicitam ajutor de la un psiholog, fie sa ne apucam sa ne schimbam viata si sa speram ca Dumnezeu o sa ne ajute sa reusim. Restul e munca, multa munca si foarte mult curaj.
Si mai e si chestia ca nu cred ca un om sanatos se poate ingrasa asa de mult, pur si simplu. Vorbeste cu un medic si vezi daca nu ai probleme cu tiroida. Vezi ca trebuie sa ai grija de tine, ca cei 2 copii depind de tine, nu?
Am fost la mai multi medici endocrinologi.....OBEZITATE MORBIDA-IMC 65 , hipotiroidism gusingoidal... hormonul hipofizar tireostimulator bazal este peste limita admisa (0,49-4,67) iar eu am 8,242
Va multumesc!
- camysh
- Moderator
si nu ai primit tratament?
- mamytzica
- New member
camysh a scris:mamytzica la discutii diverse exista un topic despre divort unde mai este o mamica in aceeasi situatie. poti, daca vrei, sa postezi acolo despre divort, poate reusiti sa va sustineti reciproc. iar noi, restul, suntem alaturi de voi *
esti o scumpa...iti multumesc de indrumare!!!!!! Gata, oricum nu voi mai vb despre problemele mele, citesc zilnic despre atatea cazuri mult mai grele decat al meu....doar ca ...sunt si eu OM...si mi mai spun cateodata off-urile! Oricat de greu ar fi, sa i multumesc lui Dzeu, ca cei 2 copii ai mei sunt sanatosi, si asta face cat toata averea din lume!
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
mamytzica a scris:hormonul hipofizar tireostimulator bazal este peste limita admisa (0,49-4,67) iar eu am 8,242
eu am 8.7 si nu ma dau batuta....fac tratament...cu o monitorizare atenta se poate rezolva....plus ca sunt niste pastilute care te ajuta sa slabesti in caz de obezitate....cu 3 pastilute pe zi timp de cativa ani vei ajunge la o forma normala
Ultima oara a fost editat de uffff (2010-01-20 13:35:01)
- mamytzica
- New member
bubutadana a scris:alinda a scris:Eu nu cred ca o femeie care are deja copii renunta usor la o sarcina....
... si mai ales cand se citeste atat de bine durerea ei din cuvintele scrise Anca, in general imi place cum gandesti, esti sincera si la obiect aici ti-ai dat cu firma in cap rau de tot
Cel mai greu mi a fost atunci cand am ajuns acasa, si mi am privit fetita in ochi....mi se parea ca tot ce o invatasem eu despre viata, a fost o minciuna.....sper sa ma ierte si ea si acel suflet.... pot doar sa sper, ca ea nu va face greseala mamei ei.....
Cat despre Anca, nu o putem condamna....libera opinie!!!
- anca90
- Platinum member
mamytzica, daca tot ce ai spus e adevarat, eu imi cer iertare daca te-am jignit cu ceva sau te-am facut sa te simti prost.
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
mamytzica, sunt sigura ca esti o femeie puternica! ai reusit sa lasi in urma ce a fost mai rau, o casnicie nefericita cu un om abuziv, iar acum vei reusi sa incepi o noua viata alaturi de copiii tai. sunt convinsa ca se vor rezolva si problemele financiare, si partajul, si tot. si daca vei fi nevoita sa vinzi locuinta actuala pentru a-i da sotului jumatate din bani, cu siguranta vei gasi o locuinta mai mica in care sa fiti linistiti toti trei. iti doresc sanatate si rabdare sa treci peste perioada asta grea!
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Va fi ok si pentru tine, mamytzica !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- mamytzica
- New member
uffff a scris:mamytzica a scris:hormonul hipofizar tireostimulator bazal este peste limita admisa (0,49-4,67) iar eu am 8,242
eu am 8.7 si nu ma dau batuta....fac tratament...cu o monitorizare atenta se poate rezolva....plus ca sunt niste pastilute care te ajuta sa slabesti in caz de obezitate....cu 3 pastilute pe zi timp de cativa ani vei ajunge la o forma normala
sper ca nu EUTYROX... cate kg ai??? IMC???
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
eu am descoperit in faza incipienta....incepusem sa ma ingras si 1.5kg pe luna chiar daca mancam sanatos si faceam sport.....acum sunt la imc 25.4 .... pentru tiroida iau euthyrox si pentru kg iau metformin ....in doze mici deocamdata si in functie de cum evolueaza analizele imi va schimba doza prescrisa ... si binentels am grija cat mananc....nu depasesc 1500 calorii pe zi de ce nu euthyrox?
Ultima oara a fost editat de uffff (2010-01-20 14:07:52)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|