Povestea mea...-3
- mamytzica
- New member
- Inregistrat: 2009-12-20
Re: Povestea mea...
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- mamytzica
- New member
camysh a scris:mamytzica la discutii diverse exista un topic despre divort unde mai este o mamica in aceeasi situatie. poti, daca vrei, sa postezi acolo despre divort, poate reusiti sa va sustineti reciproc. iar noi, restul, suntem alaturi de voi *
am gasit discutii foarte interesante, dar am gasit si ceva..DONATII.....din pacate nu am avut curajul sa scriu....aceasi poveste...esti ataca crunt daca ai net si comp.....eu vroiam sa rog doar pe cineva...pt ceva haine ...marimi ffff mari...nu mi gasesc nicaieri...la second imi spunea d-na de acolo, ca primeste mai rar...dar si atunci are cateva cliente fidele.... Asa ca am renuntat!
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
mamytzica, incearca ... N-ai ce pierde. Cel mult, cum spui, o sa ti se zica poate de chestia cu netul ( desi nu cred ) si cam atat. Poate ai sanse Oricum esti sub anonimat ...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Rosa
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-16
Eu inteleg problemele tale, din pacate noi nu te putem ajuta foarte mult. Pot sa iti raspund la niste intrebari si pot sa te ajut sa cauti niste fundatii care sprijina femei cu copii, sau poti sa cauti si singura pe internet.
Stiu cum e violenta domestica si mai stiu si ca nu inteleg de ce oamenii asteapta pana totul devine grav. Desigur, nu consider ca oamenii care au nevoie, indiferent de cate prostii au facut nu ar trebui ajutati, pt ca ar fi neconstructiv.
Iar despre topic...nu mi se pare deloc potrivit titlul lui acum, dupa toata discutia.
Si deci despre slabit, fa tratament. Altceva nu pot spune, si fa niste cursuri de croitorie. Mai constructiv de atat nu am. Din pacate astea sunt solutiile si altele mai greu gasesti...
Oh,si era sa uit, gata cu plansul de mila si cu autoinvinuirea, ca e un cerc vicios care daca are ocazia ucide.
Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-01-20 15:23:58)
- mamytzica
- New member
Rosa a scris:Eu inteleg problemele tale, din pacate noi nu te putem ajuta foarte mult. Pot sa iti raspund la niste intrebari si pot sa te ajut sa cauti niste fundatii care sprijina femei cu copii, sau poti sa cauti si singura pe internet.
Stiu cum e violenta domestica si mai stiu si ca nu inteleg de ce oamenii asteapta pana totul devine grav. Desigur, nu consider ca oamenii care au nevoie, indiferent de cate prostii au facut nu ar trebui ajutati, pt ca ar fi neconstructiv.
Iar despre topic...nu mi se pare deloc potrivit titlul lui acum, dupa toata discutia.
Si deci despre slabit, fa tratament. Altceva nu pot spune, si fa niste cursuri de croitorie. Mai constructiv de atat nu am. Din pacate astea sunt solutiile si altele mai greu gasesti...
Oh,si era sa uit, gata cu plansul de mila si cu autoinvinuirea, ca e un cerc vicios care daca are ocazia ucide.
de acord....cu toate..... am si spus o mai sus, caci gata cu problemele mele, am citit si citesc zilnic despre atrocitati si dureri mult mai mari decat ale mele.....eu multumesc lui Dzeu ca mi sunt copiii sanatosi!!!!! Asta conteaza!
dar tot mai am o intrebare...chiar daca nu e legata de topicul nostru.....
cum pot sa l oblig pe tata sa plateasca pensia alimentara???El nu vrea , a spus o in fata mea si a copiilor....este obligat de lege, i a spus clar judecatoarea.....si tot nimic.....nu e mult e 180 ron, dar sunt niste bani......
cat despre croitorie , va fi mai greu.....
in schimb calc rufe la domiciliu, dar se intimpla cam 2-3 pe luna!!!!!
O zi frumoasa in continuare.....
- Rosa
- Full member
Poti sa ceri in instanta sa i se opreasca direct de la sursa, adica unde lucreaza. Sau se poate trece la urmarirea bunurilor si conturilor pe care le detine. Nu mai stiu exact cum se lucreaza pe parte civila. De obicei se procedeaza prin plangere penala pt abandon de familie(art.305 cod penal), in cazul in care nu plateste 2 luni.
http://justitie.ablog.ro/2008-11-10/aba … penal.html
Dar poti face petitie sa i se opreasca pe statul de plata. Daca nu, iti ramane a doua optiune.
- mamytzica
- New member
Rosa a scris:Poti sa ceri in instanta sa i se opreasca direct de la sursa, adica unde lucreaza. Sau se poate trece la urmarirea bunurilor si conturilor pe care le detine. Nu mai stiu exact cum se lucreaza pe parte civila. De obicei se procedeaza prin plangere penala pt abandon de familie(art.305 cod penal), in cazul in care nu plateste 2 luni.
http://justitie.ablog.ro/2008-11-10/aba … penal.html
Dar poti face petitie sa i se opreasca pe statul de plata. Daca nu, iti ramane a doua optiune.
in momentul finalizarii procesului el lucra, acum nu....prefera sa munceasca la negru la sora lui(mare patroana)imi ride in nas, cand ii spun de pensie....a spus ca legile sunt facute pt prosti, el stie sa se substituie de la asa ceva! Unde si cum ar trebui sa fac plingerea....au trecut deja 5 luni. Daca sunt prea insistenta, imi cer mii de scuze, dar ma agat de orice ma poate ajuta! Cu mii de multumiri!
- Rosa
- Full member
Nicio problema. Te duci repejor la politie, sau ma rog, incetisor, si faci plangere. La sectia de care apartii. Ei trebuie sa inregistreze plangerea si sa o transmita procuraturii. Ii poti intreba cat timp dureaza totul, dar ar trebui sa fie putin. A, si...iei si hotararea judecatoreasca prin care se stabileste pensia alimentara.
Daca el va demonstra ca apare ca somer din verificările efectuate la ANOFM, la Primărie, la Administraţia Financiară şi la ultimul loc de muncă, atunci tu trebuie sa gasesti metode sa demonstrezi ca ba da... dar aici intram in complicatii care presupun sa vii cu martori care sa spuna ca el lucreaza la sora lui. Si asa, de amorul artei, eu l-as declara la fisc pt castiguri nedeclarate.
Bineinteles, trebuie sa ai pe ce sa te bazezi, dar ma refer aici inclusiv la starea de fapt, adica daca de exemplu poti demonstra ca isi permite alte cheltuieli mari, cum ar fi sa isi cumpere o masina. Martori, hartii, orice. Inclusiv te poti baza pe propria lui marturie daca in prima faza a declarat in fata instantei ca va refuza cu tarie sa plateasca pensia alimentara, pentru ca acolo se demonstreaza reaua vointa pe care ar anula-o ideea de somaj.
Nu mi-as face mari sperante in cazul asta, dar poti sa incerci. Pana la urma nu sunt foarte multe de pierdut, iar judecatorii nu ignora starile de fapt.
Problema ar fi netrimiterea in judecata de catre procuror, si atunci trebuie sa actionezi pe cale civila. Eu sper sa fie totusi trimis in judecata, pentru procesul penal decurge un pic mai de la sine.
Poti sa o chemi chiar pe sora lui ca martor, sa o intrebi daca el presteaza servicii pentru ea in schimbul unor sume de bani si despre ce fel de munca si ce plata ar fi vorba. Aici depinde daca crezi sau nu ca ar minti sau nu sub juramant. Si pe cineva care stie ft bine, direct de la unul dintre cei 2, despre aceasta stare de fapt.
Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-01-20 16:50:14)
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
mamytzica, sper sa treci cu bine prin toate astea. si neaparat sa ai grija de sanatatea ta !
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Bafta multa! Ai grija de sanatatea ta atat pentru tine cat mai ales pentru copiii tai.Acum chiar daca a fost bine sau daca a fost rau faptul ca ai facut avort este fapt consumat si viata merge mai departe. Nu mai conteaza, nu trebuie sa stai sa te consumi pentru ca ai si asa prea multe probleme pe cap, copiii tai merita toata atentia si afectiunea ta.Viata merge inainte fie ca vrem fie ca nu vrem. Chiar daca nu suntem de acord cu avortul totusi trebuie sa fim mai atente cand aruncam vorbele pentru ca putem face mult rau si nu avem niciun drept.
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- Alex2
- Sr. member
- mamytzica
- New member
stii, dupa ce judecatoare i a spus ca este obligat prin lege sa plateasca pensie alimentara(nici in ziua de azi nu o da 180 ron) afara la usa tribunalului mi a ras zicand....legile sunt pt prosti...eu ma substitui.... Ce pot sa i spun????Tata are o vb......daca vezi un ..rahat...fereste l , daca nu vrei sa mirosi si tu......!
Sa dea Dzeu putere , tuturor femeilor din lumea asta, minte si multa intelepciune!
- daria_25
- Full member
- Inregistrat: 2008-03-08
mamytzyca e foarte trista povestea ta...ma gandesc totusi ca tu trebuie sa ramai cu casa pentru ca ai copii, mi se pare drept asa. Si incearca sa te duci la dr sa vezi ce faci cu obezitatea asta, sa-ti dea pastile cumva...sa nu afecteze si altceva...tu trebuie sa fii sanatoasa pentru copilasii tai, dar si pentru tine Si nu te mai gandi la chiuretaj... asta a fost...decat sa-l faci si sa-l abandonezi, e mai bine asa.
- Alex2
- Sr. member
adica vrei sa spui ca nu exista nicio lege pentru situatia ta? vrei sa spui ca un om dupa ce te bate, te umileste, te lasa cu 2 copii acasa are dreptul sa ceara jumatate din casa?! mie nu imi vine sa cred.. poate ca de tine nu ii pasa, dar de copii ? nici la ei nu se gandeste ??
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
am schimbat titlul topicului deoarece s-a ajuns la alte discutii, si e mai ok asa
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Fetelor, din poveste asta trebuie sa invatati un lucru: FACETI CONTRACT PRENUPTIAL!!!! Dragostea e mare la inceput, dar nu stii ce monstru se ascunde dupa un invelis dulce. Cel mai corect e asa, ca sa nu ajungeti in situatii de genul.
Eu am 20 de ani, sunt super indragostita, dar sunt constienta ca dragostea se poate termina oricand, si se poate termina urat asa ca in veci nu o sa intru intr-o casatorie fara sa stiu sigur ca la sfarsit ies cu ce intru, si ce obtinem impreuna se imparte cu bun simt in functie de situatie.
Cat despre problema de sanatate pe care o ai mamytzica, iti spun sa nu faci economie cand vine vorba de sanatatea ta. Numai daca esti sanatoasa poti avea grija de copiii tai, poti munci, etc. Nu inteleg oamenii care nu au grija de corpul lor si lasa problemele de sanatate sa se agraveze. Trebuie sa iti respecti corpul!
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Pill, pana prin 2008 Codul Familiei (acelasi din anii '50) stipula ca un astfel de contract (prenuptial) este nul conform legilor romanesti. S-a discutat recent pe tema aceasta, insa eu nu sunt la curent cu noutatile (nu m-a interesat subiectul in mod special). Asadar posibilitatea de a incheia un astfel de contract este strict limitata de legile in vigoare pentru fiecare tara in parte. In cazul "ideal" partajul presupune impartirea egala (cota de 1/2) a tuturor bunurilor dobandite de soti in timpul casatoriei. In cazul in care unul dintre soti doreste sa pastreze un anumit bun (de exemplu locuinta), acesta va fi obligat sa-i achite celeilalte parti o asa-numita sulta, respectiv valoarea partii ce i s-ar cuveni celuilalt sot.
Ultima oara a fost editat de alinda (2010-01-22 14:02:20)
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Nu am citit toate raspunsurile, dar parerea mea legata de avort este ca nu e nici pe departe o crima. Si cele care cred contrariul gandesc mai mult cu sufletul decat cu mintea. Cand se fac majoritatea intreruperilor de sarcina este vorba de un embrion, nu de un copil. O aglomerare de celule. De ce trebuie sa ne proiectam in viitor si nu vedem lucrurile asa cum sunt si asa cum se intampla in momentul cu pricina? Da, acel embrion se dezvolta, devine fat, dar la momentul cand se face intreruperea de sarcina nu este.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|