Povestea mea...-4
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
Re: Povestea mea...
mamytzica, m-a miscat povestea ta. esti din bucuresti?
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
x_ynna a scris:I'm sory mamytzica dar nu vad asa lucrurile... ...singurul caz in care sunt de acord cu avortul e atunci cand stii sigur ca acel bebel o sa se nasca cu vreo malformatie sau vreo boala si nu vrei sa il chinui...sau cand e vorba de vreun viol Doamne fereste!!
...in rest sunt foarte neindulgenta cu acea "greseala umana", acum cand sunt atatea surse de informare si atatea metode de contraceptie...este strict parerea mea si nu am de gand sa judec nici parerea altora... dar el nu a ales sa vina si nici sa moara...poate pe cea care face avortul nu o doare si o ajuta doctorita...dar pe acea fiinta care iese de acolo bucati cine o intreaba cum se simte?
..poti fi bogat, sa faci un copil si sa fie nefericit si chinuit intr-o familie cu probleme care au doar bani...sau sa fii modest si sa il cresti cum poti...sau sa il dai spre adoptie...sau etc etc atatea si atatea metode mai putin sa il omori...nu ai de unde sa ii stii norocul in viata...nu ai de unde sa stii cum o sa reuseasca...dar daca il omori nu ii mai dai nicio sansa din start...
ma rog zi de zi la Dumnezeu sa ma fereasca de o asemenea experienta si sa ma ierte ca bag in mine atatia hormoni tocmai ca sa nu omor o fiinta...si sa ma tina sanatoasa sa pot face candva copilul pe care sa il iubesc din toata inima mea...
multa sanatat si tie!!
P.S. parca mai era un topic..sau mai multe...la fel!!
total de acord cu tine!
- angel89
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-11-07
mamitzica, imi pare rau pentru tine si copilasii tai! sper sa te ajute Dumnezeu si sa treci cu bine peste greutatile astea! si eu am facut un avort si acum dupa 9 luni si cateva zile ma gandesc cum ar fi aratat, cum ar fi plans,dar incerc sa trec peste astea..e dureros, f dureros,iti plange sufletul in tine dupa ce faci un avort! dar tu mai ai 2 copii si trebuie sa fii tare pt ei, dar si pt tine!
In America, in sfarsit!
- angel89
- Sr. member
puffball a scris:x_ynna a scris:I'm sory mamytzica dar nu vad asa lucrurile... ...singurul caz in care sunt de acord cu avortul e atunci cand stii sigur ca acel bebel o sa se nasca cu vreo malformatie sau vreo boala si nu vrei sa il chinui...sau cand e vorba de vreun viol Doamne fereste!!
...in rest sunt foarte neindulgenta cu acea "greseala umana", acum cand sunt atatea surse de informare si atatea metode de contraceptie...este strict parerea mea si nu am de gand sa judec nici parerea altora... dar el nu a ales sa vina si nici sa moara...poate pe cea care face avortul nu o doare si o ajuta doctorita...dar pe acea fiinta care iese de acolo bucati cine o intreaba cum se simte?
..poti fi bogat, sa faci un copil si sa fie nefericit si chinuit intr-o familie cu probleme care au doar bani...sau sa fii modest si sa il cresti cum poti...sau sa il dai spre adoptie...sau etc etc atatea si atatea metode mai putin sa il omori...nu ai de unde sa ii stii norocul in viata...nu ai de unde sa stii cum o sa reuseasca...dar daca il omori nu ii mai dai nicio sansa din start...
ma rog zi de zi la Dumnezeu sa ma fereasca de o asemenea experienta si sa ma ierte ca bag in mine atatia hormoni tocmai ca sa nu omor o fiinta...si sa ma tina sanatoasa sa pot face candva copilul pe care sa il iubesc din toata inima mea...
multa sanatat si tie!!
P.S. parca mai era un topic..sau mai multe...la fel!!
total de acord cu tine!
puffball, nu mai judeca pe altii! lasa-L pe EL sa ne judece!
In America, in sfarsit!
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
mamytzica a scris: am gasit discutii foarte interesante, dar am gasit si ceva..DONATII.....din pacate nu am avut curajul sa scriu....aceasi poveste...esti ataca crunt daca ai net si comp.....eu vroiam sa rog doar pe cineva...pt ceva haine ...marimi ffff mari...nu mi gasesc nicaieri...la second imi spunea d-na de acolo, ca primeste mai rar...dar si atunci are cateva cliente fidele.... Asa ca am renuntat!
Mamytzica... pentru donatii poti sa incerci la cateva site-uri "specializate"... nu cred ca vor comenta nimic deoarece scopul lor acesta este (de a strange lucruri si de a le directiona acolo unde este nevoie) si de vreme ce este un site e normal ca oamenii ii gasesc si ii contacteaza prin internet! Daca ar comenta faptul ca oamenii au internet ar fi ca si cum nu si-ar dori sa fie gasiti. Incearca sa le scrii sa le explici ce problema ai, poate ca te vor putea ajuta. Ar fi
http://www.oamenidarnici.ro
http://www.dasiprimeste.ro
http://www.lucrusoare.ro
si inca unul care e mai putin "coordonat" dupa parerea mea, adica fiecare posteaza ce are de dat / are nevoie si primeste raspunsuri de la cei interesati.
http://www.cerseste.ro
Succes!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- puffball
- Sr. member
angel89 a scris:puffball, nu mai judeca pe altii! lasa-L pe EL sa ne judece!
aoleu, da` pe cine am judecat? am zis doar ca sunt de acord cu ce a zis ea, iar daca citeai mai bine, ea a zis ca NU JUDECA!!! nu am niciun drept sa judec, cat despre EL - nu cred in asa ceva
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
eu in general nu sunt de acord cu avortul. dar cand auzi astfel de povesti,nu e posibil sa nu iti ajunga la inima. nu e posibil sa nu te intrebi,cine suntem noi sa judecam dintr-o perspectiva obiectiva si rece un om care are destule probleme si este sufocat de atata subiectivitatea lor?
acum o sa va spun de ce sunt impotriva avortului. cand eram mai mic,am aflat ca bunica mea a facut 2 avorturi. programate. mai mult spus,a fost obligata de bunicul meu sa faca aceste avorturi,desi si-a dorit cu tot dinadinsul acei copii. singura explicatie a bunicului meu este aceea ca a preferat sa ramana cu cei 2 copii pe care deja ii avea si acestia sa aiba TOT ce vor,decat sa aiba mai multi copii si sa se descurce mai greu. asta,mi se pare o crima,intr-adevar. si cu toate ca bunicul meu este un om extraordinar,in sufletul meu nu il voi putea ierta vreodata pentru asta,cu atat mai mult ca nici acum nu regreta,si spune ca a luat decizia corecta.
dar sa luam situatia care ne este prezentata in acest topic.am fost bulversat efectiv si mi-a fost dat peste cap orice standard,orice idee si orice concept aveam eu despre avort.intotdeauna m-am gandit ce as face daca as fi pus in aceasta situatie,si mi-am raspuns mereu ca oricat de greu mi-ar fi as pastra copilul. dar este adevarat ca niciodata nu am fost pus in situatia de fata.
mamytzica,sa stii doar atat. ca suntem alaturi de tine,incearca sa uiti ce a fost,cu toate ca este foarte greu.problemele vor trece,si vei vedea ca toate se vor rezolva intr-un fel.poate ca nu te ajuta cu nimic ceea ce voi spune acum,dar mie unul mi-ai castigat respectul pentru faptul ca ai fost sincera si ai avut curajul sa iti expui viata aici,problemele si toate ofurile. cu toate ca exista anonimatul,pentru mine asta inseamna mult. nu mai pune la suflet ce zic altii,exista tot felul de oameni. daca cei 2 copii ii cresti in armonie si ii inveti sa fie demni,onesti sa stii ca asta este tot ce conteaza.
cat despre faza cu "ai bani de net dar nu si de paine pt copil",nu pune la suflet. a fost cea mai josnica si rece afirmatie pe care am auzit-o in ultimul timp.
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- angel89
- Sr. member
puffball a scris:angel89 a scris:puffball, nu mai judeca pe altii! lasa-L pe EL sa ne judece!
aoleu, da` pe cine am judecat? am zis doar ca sunt de acord cu ce a zis ea, iar daca citeai mai bine, ea a zis ca NU JUDECA!!! nu am niciun drept sa judec, cat despre EL - nu cred in asa ceva
scuze, am facut o greasela, de fapt x_ynna arunca cu pietre si din cate vad nu cred ca ai subscris la tot ce a scris ea..
Ultima oara a fost editat de angel89 (2010-01-22 16:13:30)
In America, in sfarsit!
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
mamytzica im pare fff rau prin ce treci. cred ca e groaznic. am sa ma interesez la mine in oras la sh`uri de haine marime fff mare. poate gasesc si iti trimit. doar sa gasesc.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
folositi usor sintagma "a arunca cu pietre". x_ynna si-a spus parerea despre avort (cu care si eu sunt de acord), nu a condamnat pe nimeni in mod explicit. iar eu mi-am exprimat scepticismul cu privire la acest caz (care nici acum nu cred ca e 100% real). asta am vrut sa subliniez cu "banii de net", ca o femeie in situatia prezentata de mamytzica, mai rar ajunge sa isi spuna povestea pe net... de asemenea, mi s-a parut dubios cat de repede s-a lipit de ideea de donatii, pe cand pe cea cu invatatul croitoriei (care se poate face si stand pe langa o croitoreasa, nu neaparat facand un curs pe bani) a respins-o din prima... asta spune ceva despre persoana in cauza.
repet, nu "arunc cu pietre", analizez doar cazul si imi exprim neincrederea.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-22 16:45:35)
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
... dar daca e 100% adevarat? Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea...
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- puffball
- Sr. member
angel89 a scris:puffball a scris:angel89 a scris:puffball, nu mai judeca pe altii! lasa-L pe EL sa ne judece!
scuze, am facut o greasela, de fapt x_ynna arunca cu pietre si din cate vad nu cred ca ai subscris la tot ce a scris ea..
eu nu vad de ce o iei asa! mie nu mi se pare ca arunca cu pietre! nu a jignit-o pe mamytzica (sau cum se scrie, scuze pt ignoranta) cu absolut nimic. Si-a spus parerea si atat. Iar eu sunt de acord cu ce a spus ea. De ce trebuie sa o iei in sensul rau? cu ce anume a jignit? nu a judecat cu absolut nimic. Ce e rau in a-ti spune parerea PERSONALA? E personala si atat, daca vrei esti de acord cu aceasta parere, daca nu nu si gata. Iar expresia "arunca cu pietre" e fooooarte deplasata in cazul asta, pt ca efectiv NU arunca nimeni cu pietre. Unde vezi tu jigniri sau judecari? (aici ma refer strict la ceea ce a spus x_ynna)
Ultima oara a fost editat de puffball (2010-01-22 17:32:46)
- Rosa
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-16
Simt nevoia de un arbitru aici. Nimeni nu judeca pe nimeni, in nici un fel. Toti suntem speriati doar.
Dar nu inteleg, divortul s-a incheiat si urmeaza partajul? Scuze daca nu stau sa citesc ft atent celelalte mesaje sa ma lamuresc, dar am ft mult de lucru zilele astea.
Daca urmeaza partajul, fa acum plangere la politie si foloseste-te de toate resursele sa demonstrezi ca e de rea credinta, ca asta se va lua in considerare la partaj. Un judecator nu da casa tatalui si lasa mama cu copiii pe strada, ca sa nu mai spun ca se tine extrem de mult cont de faptul ca el nu plateste pensia alimentara. Statul la baza lui sprijina familia, si in astfel de cazuri cel mai important e binele copiilor...deci o sa vezi ca de dat afara nu te da nimeni. O sa ai probleme cu platit sulta, dar poate rezolvi asta cumva.
Mai aveti si voi incredere in sistemul juridic si mai rugati-va la Dumnezeu.(nu in sensul de "Pacatosilor!", ci in sensul de aveti credinta, ca toate se fac asa cum trebuie ele sa se faca in lumea asta)
Si eu stiu ca e tot nul contractul prenuptial in Romania si in ziua de azi, asa ca degeaba va ganditi la asa ceva, sau poate nu stiu eu bine.
Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-01-22 17:59:43)
- mamytzica
- New member
- Inregistrat: 2009-12-20
Alex2 a scris:adica vrei sa spui ca nu exista nicio lege pentru situatia ta? vrei sa spui ca un om dupa ce te bate, te umileste, te lasa cu 2 copii acasa are dreptul sa ceara jumatate din casa?! mie nu imi vine sa cred.. poate ca de tine nu ii pasa, dar de copii ? nici la ei nu se gandeste ??
Din moment ce legea nu l poate obliga sa mi plateasca nici o pensie alimentara.....s a lasat de servici ....adica acuma lucreaza la negru la sora lui, mare patroana....avocatul spunea ca nu are nimic ce sa faca cu partajul..... Trebuia sa am dovezi de la medicul legist pt bataile primite(erau o dovada la tribunal) iar de copii nici nu vrea sa auda...cica au fost un chin pt el.....acum si a aratat adevarata masca....atunci cand fiica lui a facut 14 ani. in loc de o sune sa i ureze cel putin la multi ani, a sunat si a injurat ca un bezmetic, sa iasa afara toti din casa, ca e si casa lui acolo.....(se referea la sarmanii mei parinti) asta e ...Dzeu e sus...e singurul care poate face dreptate..... Cat sa mi platesc un avocat pt partaj, nu se pune problema....nu sunt bani pt asa ceva...ma voi reprezenta singura , asa ca la divort ...!
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- Rosa
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-16
Si daca te reprezinti singura ce? Vezi ca avocatii mai iau si cazuri pro bono. Si parca ti-am explicat care e legea care il obliga. Eu inteleg ca lucreaza la negru, dar daca te straduiesti un pic poti demonstra si asta. Iar partajul...nu vad ce e cu el...se face legal...tu o sa ceri ce vrei tu...el ce vrea el...
Amandoi aveti acelasi drept. Diferenta e ca tu ai si copii,deci cum ziceam,tu o sa ramai in casa. Pentru batai se mai poate lua in considerare daca a implicat spitalizare de vreun fel.
In rest, asta e, informati-va care e legea si protejati-va. Era ft bine daca te gandeai dinainte si scoteai certificat medico-legal. Dar acuma asta e.
- mamytzica
- New member
anca90 a scris:folositi usor sintagma "a arunca cu pietre". x_ynna si-a spus parerea despre avort (cu care si eu sunt de acord), nu a condamnat pe nimeni in mod explicit. iar eu mi-am exprimat scepticismul cu privire la acest caz (care nici acum nu cred ca e 100% real). asta am vrut sa subliniez cu "banii de net", ca o femeie in situatia prezentata de mamytzica, mai rar ajunge sa isi spuna povestea pe net... de asemenea, mi s-a parut dubios cat de repede s-a lipit de ideea de donatii, pe cand pe cea cu invatatul croitoriei (care se poate face si stand pe langa o croitoreasa, nu neaparat facand un curs pe bani) a respins-o din prima... asta spune ceva despre persoana in cauza.
repet, nu "arunc cu pietre", analizez doar cazul si imi exprim neincrederea.
Anca, vreau sa ma fac bine inteleasa.....OBEZITATE MORBIDA...ESTE 180 de kg.....am fost asa cum am putut....la centrul de fromare profesionala....stii ce mi s a raspuns???nu mai sunt fonduri pt cursuri.....cat despre o croitoreasa nu cunosc....sa zicem ca cunosc...bun.....imi dai tu o masina de cusut???? Nu mai ataca daca nu cunosti toata povestea..... Am spus si ma repet....ideea de donatii..nu s a lipit de mine...am spus ca poate acolo imi voi gasi o haina pe masura mea.....poate au fost femei ca si mine....poate.....nu am cerut ajutorul nimanui de aici.....nu stiu sa fi cersit.....BA DA AM CERSIT....DAR NU AICI...CI LA NENOROCITI CU MENTALITATE DE 2 BANI, CARE NU ACCEPTA GRASELE CA ANGAJATE..... Si inca ceva.....pt linistea ta.....calc haine la domiciliu.....sunt rare dar sunt..... Te rog din inima, nu ma face sa mi para rau ca am intrat pe acest site.... REPET......NU CAUT MILA SI NICI NU CERSESC.......!!!!!!! Am scris doar si eu ceva de avort...si asa a inceput cacealmeaua asta nenorocita..... Inainte de culcare spune ti doar atat.....multumesc lui Dzeu pt ce am si ce sunt.....
.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica....
- mamytzica
- New member
Pako a scris:eu in general nu sunt de acord cu avortul. dar cand auzi astfel de povesti,nu e posibil sa nu iti ajunga la inima. nu e posibil sa nu te intrebi,cine suntem noi sa judecam dintr-o perspectiva obiectiva si rece un om care are destule probleme si este sufocat de atata subiectivitatea lor?
acum o sa va spun de ce sunt impotriva avortului. cand eram mai mic,am aflat ca bunica mea a facut 2 avorturi. programate. mai mult spus,a fost obligata de bunicul meu sa faca aceste avorturi,desi si-a dorit cu tot dinadinsul acei copii. singura explicatie a bunicului meu este aceea ca a preferat sa ramana cu cei 2 copii pe care deja ii avea si acestia sa aiba TOT ce vor,decat sa aiba mai multi copii si sa se descurce mai greu. asta,mi se pare o crima,intr-adevar. si cu toate ca bunicul meu este un om extraordinar,in sufletul meu nu il voi putea ierta vreodata pentru asta,cu atat mai mult ca nici acum nu regreta,si spune ca a luat decizia corecta.
dar sa luam situatia care ne este prezentata in acest topic.am fost bulversat efectiv si mi-a fost dat peste cap orice standard,orice idee si orice concept aveam eu despre avort.intotdeauna m-am gandit ce as face daca as fi pus in aceasta situatie,si mi-am raspuns mereu ca oricat de greu mi-ar fi as pastra copilul. dar este adevarat ca niciodata nu am fost pus in situatia de fata.
mamytzica,sa stii doar atat. ca suntem alaturi de tine,incearca sa uiti ce a fost,cu toate ca este foarte greu.problemele vor trece,si vei vedea ca toate se vor rezolva intr-un fel.poate ca nu te ajuta cu nimic ceea ce voi spune acum,dar mie unul mi-ai castigat respectul pentru faptul ca ai fost sincera si ai avut curajul sa iti expui viata aici,problemele si toate ofurile. cu toate ca exista anonimatul,pentru mine asta inseamna mult. nu mai pune la suflet ce zic altii,exista tot felul de oameni. daca cei 2 copii ii cresti in armonie si ii inveti sa fie demni,onesti sa stii ca asta este tot ce conteaza.
cat despre faza cu "ai bani de net dar nu si de paine pt copil",nu pune la suflet. a fost cea mai josnica si rece afirmatie pe care am auzit-o in ultimul timp.
Pai uite unde duce un gram de sinceritate.....la acuze..... Eu vroiam sa scriu despre avort...despre durerea suflteasca.... Dar sunt singura vinovata de aici.....nu trebuia sa detaliez nimic..... Acum mai sunt si acuzata ca ma lipesc de DONATII...(fereasca o Dzeu pe cea care a afirmat si nu i deie nimic rau) nici cel putin kg mele! Iti multumesc pt incurajare!
- mamytzica
- New member
Rosa a scris:Simt nevoia de un arbitru aici. Nimeni nu judeca pe nimeni, in nici un fel. Toti suntem speriati doar.
Dar nu inteleg, divortul s-a incheiat si urmeaza partajul? Scuze daca nu stau sa citesc ft atent celelalte mesaje sa ma lamuresc, dar am ft mult de lucru zilele astea.
Daca urmeaza partajul, fa acum plangere la politie si foloseste-te de toate resursele sa demonstrezi ca e de rea credinta, ca asta se va lua in considerare la partaj. Un judecator nu da casa tatalui si lasa mama cu copiii pe strada, ca sa nu mai spun ca se tine extrem de mult cont de faptul ca el nu plateste pensia alimentara. Statul la baza lui sprijina familia, si in astfel de cazuri cel mai important e binele copiilor...deci o sa vezi ca de dat afara nu te da nimeni. O sa ai probleme cu platit sulta, dar poate rezolvi asta cumva.
Mai aveti si voi incredere in sistemul juridic si mai rugati-va la Dumnezeu.(nu in sensul de "Pacatosilor!", ci in sensul de aveti credinta, ca toate se fac asa cum trebuie ele sa se faca in lumea asta)
Si eu stiu ca e tot nul contractul prenuptial in Romania si in ziua de azi, asa ca degeaba va ganditi la asa ceva, sau poate nu stiu eu bine.
Sulta.....el este de acord...dar de unde sa i dau eu lui 15000 euro??? Astept ziua de luni sa pot demara .....la politie in afara de plingere si cele 2 sentinte in care l am castigat pt pensie alimentara, trebuie sa mai depun ceva??? Va multumesc din inima pt sfaturi....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|