|
Nu esti logat.
Rana pe col 2-20#362 2011-10-16 18:30:01
Re: rana pe col 2buna ziua tuturor, abia azi m-am logat si eu prima oara. Ultima oara a fost editat de bulinuta (2011-10-17 19:59:18) Offline #363 2011-10-17 17:16:43
Re: rana pe col 2buna ziua,si eu am rana pe col acum cateva zile ma cauterizat o femeie de milioane doamna doctor chifan maria,am fost inainte la una pe nume melinte miea zis ca nu am nimic ca totul e curat desi iam zis ca intr un pct nu ma simt bn miea tot zis sa fc spalaturi asa am ajuns sa merg la alt doctor si sa se sperie cat de mare era rana pe col...cele care nu se pricep in ale problemelor ginecologice de ce oare mai stau ... Offline #364 2011-10-17 19:45:01
Re: rana pe col 2Buna, eu am o problema mai...delicata. Am luat anticonceptionale un an si jumatate, acum o luna am intrerupt si am avut contact sexual neprotejat! Sunt sanse sa fi ramas insarcinata? Eu am ovare polichistice iar anticonceptionale erau pentru tratament! Mens sana in corpore sano. Offline #365 2011-10-17 19:57:01
Re: rana pe col 2atata timp cat a avut loc un contact sexual neprotejat exista sanse sa fii insarcinata. nu specifici daca de atunci ai mai avut menstra sau nu. daca nu ai avut ( totusi ar putea fi de asteptat o intarziere dupa intreruperea anticonceptionalelor, nu inseamna in mod automat ca este vorba de sarcina) fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat. Offline #366 2011-10-17 20:00:06
Re: rana pe col 2Nu am am mai avut menstra. Dar mi-am facut un calcul al ovulatiei si rezultatul coincide cu perioada in care au avut loc contactele neprotejate. Ideea este ca nu prea am incredere in calculele repective si am vrut o a doua parere! MUlmumesc! Mens sana in corpore sano. Offline Publicitateloading...
#367 2011-10-17 20:06:16
Re: rana pe col 2daca ai intrerupt anticonceptionalele acum o luna, nu inteleg cum anume ti-ai calculat data ovulatiei. este frecvent intalnit ca atunci cand se renunta la anticonceptionale sa existe ovulatii multiple. chiar daca nu au fost multiple si a fost doar una, tot se poate sa o fi nimerit tocmai pe aia. Offline #368 2011-10-17 22:48:04
Re: rana pe col 2multumesc mult pentru ajutor! sanatate! Mens sana in corpore sano. Offline #369 2011-10-18 17:24:56
Re: rana pe col 2buna ziua,stau singura si ma tot intreb ce cauta acei doctori care nu stiuce are pacientul....am fost la cel mai bun dc din suceava cica si ma distruns..ii spuneam ca nu ma simt bn si el tot sa fac spalaturi,dupa o lunaam fost la alt dc si miea gasit rana pe col,miea electrocauterizat acum intrebarea mea este e normal sa simt o jena..uneori ma ustura uneori nu...? Offline #370 2011-10-18 17:28:05
Re: rana pe col 2buna, Offline #371 2011-10-18 17:38:01
Re: rana pe col 2acum 3 zile am fost si ma cauterizat miea gasit rana pe col...acel doctor miea zis ca nu am nimic ca sunt curata si la o sapt am mers la alt doctor si miea gasit rana pe col Offline #372 2011-10-18 18:38:33
Re: rana pe col 2 miea se scrie mi-a. e corect si mai usor de citit. Offline #373 2011-10-18 18:47:36
Re: rana pe col 2miam facut la inceputul anului si a iesit bn acum am repetat inca o data acest test papanicolau si rezultatulpeste 10 zile....ai dreptate in leg cu acel medic doar eu stiu ce miea zis...dar ..asta e...multumesc mult pt sfat Offline #374 2011-10-18 19:25:17
Re: rana pe col 2eu nu iau apararea nimanui, nici nu condamn pe nimeni, doar plec de la premiza ca un coleg nu poate fi perfect imbecil. adica exista numeroase variante, in afara de cea ca medicul e incompetent - total incompetent nu o fi, ca doar zici ca e cel mai bun. Offline #375 2011-10-18 20:22:40
Re: rana pe col 2dar am avut rezultatul de la pap de acum cateva luni si a iesit bn,eu timp de un an am avut mereu probleme scapam de una dadeam de alta am ajuns sa fiu fff alergica si sa nu mai suport nimic nici un ovul..de4 luni simteam ca nu e ceva in regula cu mn desi am zis medicului anterior ce ma doare fara sa ma consulte ma sfatuit sa ma spal cu ceai...acum ultimul doctor sa speriat cat de tare era ranit colul nu mai ma atins cu un pic de tifon si am sangerat...am trecut prin multe sper sa trec cu bn ,oricum iti multumesc din suflet pt sfat Offline #376 2011-11-12 23:52:37
Re: rana pe col 2Si eu stiam ca inainte de cauterizare se face neaparat Papanicolau(nu cu cateva luni inainte ci exact luna de inainte de procedura), fiindca in cazul in care exista o infectie cat de mica, ea poate face ca acea cauterizare sa nu aiba efect, sa se infecteze colul sau sa se ajunga la alte complicatii. La fel ca si moksha, ma mir ca nu s-a incercat initial un tratament care sa aiba ca scop vindecarea "ranii". Offline #377 2011-11-14 00:21:46
Re: rana pe col 2de la incepuutul anului am avut probleme poate nu mam exprimat bn ,dar am ajuns in stagiul sa nu suport nici un ovul,faceam alergie dna doctor a incercat prin tratament dar nu am suportat eu ...si dupa aceea miea zis ca ultima sansa este electrocauterizarea,sunt multe de spus ,eu mieam zis necazul cam scurt ...si nu ati inteles,acum ma simt bn in sfasit de 3 saptamini nu mai simt durere Offline #378 2011-11-14 00:38:14
Re: rana pe col 2am luat ff multe tratamente si vaginal si pastile am dat de candida,2 vaginite si asa cu incetul cu incetul am dat de aceasta rana pe col ...ce detest cel mai mult ca am fost la medic din timp si acel anterior miea zis ca nu am nimic nu prea miea dat atentie.si acum ultimul medic miea dat de capat dar prea tarziu incercand cu tratament dar nu sa mai putut face nimic,am fc alergie de la ovul am ajuns la spital sa mi se faca o injectie antialergica sa imi revin si dupa asata dna doctor a luat decizia de a electrocauteriza aceel loc Offline #379 2011-11-14 01:08:42
Re: rana pe col 2
in ultimele 9 luni am fost la 6 doctori din 3 tari diferite, ca incerc sa raman gravida, si mi-au dat toti diagnostice diferite, nu au fost 2 sa-mi dea acelasi diagnostic, deci nu mai fi asa mirata Offline #380 2011-11-17 20:06:47
Re: rana pe col 2Buna seara, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|