|
Nu esti logat.
Rana pe col 2-3#39 2010-02-27 08:29:52
Re: rana pe col 2Buna ziua! Am si eu o problema si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine. In noiembrie 2009 am fost la ginecolog la un control de rutina. Medicul mi-a spus atunci ca am o rana pe colul uterin, am facut papanicolaul care a iesit CII si testul secretiei unde a fost prezent tricomonasul. Am primit tratament cu Flagyl ovule si tablete(tablete si sotul) apoi am fost la control unde am primit recomandarea ca ar fi bine sa fac si o biopsie a colului. Am facut si biopsia, cand am fost cu rezultatul mi-a spus ca mai am un ultim control si am scapat( dupa biopsie am urmat tratament cu cervucid ovule), aseara cand am fost la "ultimul" control mi s-a spus ca rana nu trece decat cu cauterizare si trebuie sa revin pentru asta. Nu stiu ce sa fac ! Astept o parere de la voi. Offline #41 2010-03-07 19:57:53
Re: rana pe col 2Buna tuturor...am o intrebare...de cateva zile, dupa un contact sexual, am o scurgere galben-verzuie si simt niste mici intepaturi in vagin...acum 5 luni am fost diagnosticata cu metroanexita,cervicita si vaginita:( abia maine sun sa ma programez la medic, si la cat e de ocupata, cu siguranta cam peste 1 sapt-2 voi fi programata dar pana atunci as vrea o parere din partea voastra.... Offline #42 2010-03-07 19:59:25
Re: rana pe col 2suna a trichomonas... dar iti dai seama ca e doar o presupunere. diagnosticul ti-l va pune medicul in urma analizelor. Offline #43 2010-03-07 21:07:34
Re: rana pe col 2din cate am citit in ultimele minute, trichomonas are ca simptome o scurgere albicioasa urat mirositoare...a mea chiar nu are miros deloc si e si verzuie:-s...oricum iti multumesc pt opinie Offline Publicitateloading...
#44 2010-03-08 10:55:18
Re: rana pe col 2Buna Ziua .Am si eu o problema si sunt foarte ingrijorata.In luna Ianuarie am facut analize la secretie am fost depistata cu stafilococul auriu am urmat tratament si am impresia ca tot nu am scapat in continuare am mancarimi.Cel mai mult ma speriat ca la rezultatul de papa A iesit nr 2. o leziune pe col HSIL ,celulue endocrine prezente si cobacil.Urmez tratament cu cervugid sunt la a 3 cutie .Nu stiu ce sa fac e posibil sa am cancer?Doctoara mea nu m-ia zis nimic.Nu stiu ce sa fac.Cat de grav e? Offline #45 2010-03-08 18:39:56
Re: rana pe col 2
poate fi absolut orice, nu e deloc specific, asa ca din pacate va trebui sa astepti sa te vada un medic sau intre timp sa faci analiza de secretie si culturi. poate fi si trichomonas, nu e mereu intr-un singur fel, poate fi gardnerella, pur si simplu nu se poate spune, pentru ca ce descrii tu e pur si simplu simptomul pentru prea multe infectii. Offline #46 2010-03-08 19:30:41
O tipare HPV ar fi foarte indicata in cazul tau. Ca sa vezi daca ai scapat de stafilococ, poti sa repeti analiza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #47 2010-03-08 22:35:48
Re: rana pe col 2buna seara si la multi ani la toate fetele , sa va povestesc prin ce-am trecut am fost diacnosticata in luna decembrie 2009 cu asc-us si hpv 16 risc ridicat am urmat tratamentul prescris de d-na doctor cu strictete si dupa foarte multe controale fusesem programata sambata 06.03.2010 la erad m-a urcat pe masa pregatise anestezia toate aparatele si cand sa inceapa s-a uitat mai bine si-mi zice "pai nu mai am ce opera ca rana ti s-a vindecat, o minune de la Dumnezeu" si asa fetelor m-am dus sa fac erad si am plecat de la doamna doctor facand decat un control ginecologic spunandu-mi la plecare ca ne mai vedem dupa o sarcina si ca poate in timp voi scapa si de hpv 16 daca organismul meu reactioneaza la fel de bine ca si pana acum, asa ca m-am pus pe treaba sa fac un bebe. Offline #48 2010-03-09 09:34:34
Re: rana pe col 2buna ziua tuturor! Offline #49 2010-03-09 09:38:38
Re: rana pe col 2Eu zic sa lasi teama sau rusinea de-o parte si sa mergi. Acest control este pentru a vedea daca rana s-a vindecat complet. Eu nu m-as juca asa cu sanatatea mea. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #51 2010-03-09 12:28:52
Re: rana pe col 2TREBUIE sa mergi, nico!!! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #52 2010-03-09 12:52:31
Normal ca trebuie sa mergi, nu inseamna ca daca ai scurgeri si esti ok, de ce crezi ca te-au programat la control? Mentalitatea asta nu e deloc buna pentru sanatatea ta in primul rand, daca nu esti obisnuita o sa te obisnuiesti, crezi ca moare cineva de placere cand merge la ginecolog?? Nu, dar se merge pentru ca trebuie. Te rog sa te duci. Offline #53 2010-03-10 11:58:27
Re: rana pe col 2Buna ziua tuturor .Multumes frumos black_dress pt sfat.eu am facut testul HpV si a iesit negativ.Nu imi pot da seama de la ce am acesta rana.ideea e ca nu as vrea sa o cauterizez,marti ma duc sa fac videocolposcopia imi e tare frica.nu as vrea sa o cauterizez cum as putea sa o tratez? sau daca am vreo sansa sa o tratez.multumesc frumos. Offline #54 2010-03-10 13:13:13
Re: rana pe col 2Se paote ca rana sa treaca doar cu tratament daca nu e forte veche. Si depinde foarte mult si de puterea organismul lui tau de a inchide rana. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #55 2010-03-11 10:16:12
Re: rana pe col 2buna fetelor! as vrea sa ma duc si eu la un ginecolog. ideea e k imi este cam frik si putin rusine Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #56 2010-03-11 10:33:20
Re: rana pe col 2te urci pe masa, introduce niste valve ca sa indeparteze peretii vaginului, preleveaza celule din col pt un Pap si arunca un ochi la col. daca vede cu ochiul liber o problema o sa te indrume catre colposcopie sau, in functie si de rezultatul la Pap o sa iti dea tratament. posibil o sa iti faca si un control ( introduce 2 degete de la o mana in vagin si cu cealalta mana te palpeaza pe abdomen). nimic din asta nu ar trebui sa doara. Offline #57 2010-03-11 10:36:31
Re: rana pe col 2si mediplus unde este dak poti sa-mi spui :-? Ultima oara a fost editat de mrn (2010-03-11 10:37:38) Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|