homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia si biserica-5

#77 2010-01-26 21:58:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatia si biserica

_alexa_ a scris:

Inca mai exista astfel de oameni? neutral
@anne85: mi-as dori sa te jignesc ingrozitor de rau, pentru cata lipsa de creier ai, pentru faptul ca ai jignit o intreaga categorie de oameni fara sa-ti dai seama macar. Te-ai gandit ca poate o persoana gay iti citeste randurile fetita lui dumniezău ce esti? Daca ti-as spune ca sunt gay, ai indrazni sa ridici o piatra? Sau furia asta crestina a voastra are tupeu doar in spatele monitorului?
Trebuie sa ai o minte cat o nuca sa gandesti asa, si sa condamni absolut tot ce tie-ti provoaca scarba. Du-te si mai roaga-te putin, poate mai primesti un neuron cadou la anu`

_alexa_ ai warn pt jignire si etichetare

anne85 las-o mai moale, nu poti obliga pe nimeni sa aiba aceleasi conceptii ca si tine, indiferent de domeniu

in alta ordine de idei, topicul a degenerat de la subiectul initial. daca nu reveniti ontopic il inchid. fara alt avertisment.

#78 2010-01-26 22:09:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Extra, mergi la crezi in dumnezeu, am raspuns acolo ca sa nu fiu offtopic.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-01-26 22:10:21)

#79 2010-03-25 17:43:54

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

fetelor am fost acum o saptamana si ceva si m-am spovedit...atunci mi-a dat preotul aghiazma mare ...si mi-a spus ca in ultima saptamana de post adik saptamana viitoare sa merg sa ma spovedesc din nou ca sa imi de-a impartasanie...numai ca saptamana viitoare o sa fiu pe stop...
1.are ceva daca nu merg?
2.si daca intretin relatii sexuale cu iubi zilele astea si in caz de o sa merg la Biserica o sa imi de-a din nou aghiazma mare?ce stiti?

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#80 2010-03-25 18:22:55

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

offtopic jucaria nimanui, sa imi dea* impartasanie. Nu te supara pe mine, dar avand in vedere ca dai bacu anu asta am considerat ca ar fi ok sa te corectez puss

#81 2010-03-25 18:24:14

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

jucaria nimanui daca tu ai o viata sexuala activa cred ca ar fi bine sa iei doar  aghiazma mare
se bat cap in cap impartasania si aghiazma///ca daca iei aghiazma nu inseamna ca nu mai faci sex sau te-ai cait..in fond impartasania se da ptr ca te-ai cait si nu mai repeti acel p[acat
offtopic: deja e stresant sa corectati mereu...

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-25 18:26:56)

Publicitate

loading...

#82 2010-03-25 18:27:02

jucaria nimanui
Full member

ok mersi Melany1

#83 2010-03-25 18:28:14

jucaria nimanui
Full member

piie a scris:

offtopic jucaria nimanui, sa imi dea* impartasanie. Nu te supara pe mine, dar avand in vedere ca dai bacu anu asta am considerat ca ar fi ok sa te corectez puss

ok scz piie...mersi

#84 2010-03-25 18:30:29

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, mai bine ca ai gresit aici si nu la examen puss

#85 2010-03-25 18:45:26

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

pokemon a scris:

la fel ca si copilu, nici eu nu pot crede ca biblia si ceea ce e scris in ea e adevarat doar pentru ca E. fara niciun fel de dovada si sustinere stiintifica, sau macar demonstrata practic, imi e greu sa cred.
pentru ca, pastrand bineinteles proportiile, si eu pot nascoci o serie de povesti si mai apoi de legi, pe care sa le imprastii prin lume si sa castig adepti. ma rog, in zilele noastre e greu sa mai aiba cineva puterea sa construiasca ceva atat de puternic precum o religie ca si ortodoxismul/ crestinismul, insa tinand cont de ceea ce gandeau oamenii acum 2000 de ani, nu trebuie sa fi fost atat de greu.

anne, sa stii ca eu nu am nimic cu nimeni, indiferent de religia lui. am fost un pic ironica, tocmai pentru ca imi vine greu sa inteleg partea asta cu ' e asa pentru ca asa scrie acolo'.

cum cred eu ca au aparut oamenii?
eu cred in teoria evolutionismului, dar putin modificata.
in sensul ca eu cred ca am evoluat nu din maimute, ci incepand de la bacterie si apoi nevertebrate, vertebrate si ce o mai fi, prin influenta anumitor factori. nu am fost prea buna la biologie si nu stiu care este 'atomul' lumii vii, adica particula vie cea mai mica.
asa cum se descopera ca anumite vietati marine-acolo inca e o lume foarte vag 'cercetata' si inca se fac descoperiri, de asta dau tocmai exemplul asta- isi modifica inca functiile/aspectul/modul de dezvoltare/imperechere, etc, tot asa cred ca ne-am adaptat si noi, pe parcursul a sute de mii de ani, pana am ajuns ceea ce suntem azi.
si daca stam sa privim progresul, nu de la omul de neanderthal incoace, ci numai de cateva mii de ani, vom descoperi diferentele.
uite cum oamenii care locuiesc in africa, au pielea neagra. nu pentru ca stau toata ziua in soare si sunt bronzati, ci pt ca s-au adaptat conditiilor de acolo, pana au ajuns sa aiba o piele inchisa la culoare, ca sa ii apere de arsuri, care le protejeaza ochii, s.a.md.
uite cum oamenii care traiesc in zonele nordice, polare, sunt toti cu piele alba si par blond, ca dovada a procesului de adaptabilitate, care a avut loc pe parcursul miilor de ani.
acum eu nu incerc sa conving pe nimeni cum ca detin adevarul absolut, insa mie mi se pare mai credibila teoria asta, care e demonstrata practic, decat aceea cu 'crede si nu cerceta' smile

Interesanta teorie poke big_smile Asta inseamna ca daca am evoluat de-a lungul miilor de ani si din bacterie am ajuns om,vom evolua in continuare, nu ? Si peste alte cateva mii de ani cine stie ce "forma" vom avea  hmm

#86 2010-03-25 18:59:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

_Summer_ a scris:

Interesanta teorie poke big_smile Asta inseamna ca daca am evoluat de-a lungul miilor de ani si din bacterie am ajuns om,vom evolua in continuare, nu ? Si peste alte cateva mii de ani cine stie ce "forma" vom avea  hmm

Toti vor fi femei. That's evolution lol

#87 2010-03-26 10:01:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Summer, dar evoluam!
uita-te la faptul ca oamenii acum mii de ani nu stiau sa foloseasca focul. si au invatat! asta e evolutie, nu?
vezi adapatabilitatea la mediul inconjurator, vezi pielea negrilor care e adaptata conditiilor de trai, vezi stomacul eschimosilor care nu poate digera legume, vezi inaltimea unor rase, vezi evolutia psihica a omului, vezi cum fiecare generatie e din ce mai evoluata, mai avansata.
deci da...in mii de ani specia umana se poate transforma.acum nu putem spune si nu putem intui spre ce ne indreptam, dar catre ceva cu siguranta ne indreptam.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#88 2010-03-26 10:16:41

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

am tot citit pe aici si vroiam sa va spun ce mi-au spus mie mai multi preoti,au spus ca avem voie sa intram in biserica daca suntem pe stop dar doar in holisorul ala la intrare,intram ne rugam facem o cruce -doua si plecam,a zis ca intr-adevar nu putem intra pana la altar dar nici nu ni se interzice de a intra in casa Domnului,nu va mai faceti griji intrati un pic ,rugati-va si gata.acuma sa fim seriosi putini sunt cei care intra si stau de dimineata si pana la finalul slujbei,indiferent daca sunt pe stop sau nu

Ultima oara a fost editat de syd (2010-03-26 10:17:15)

#89 2010-03-26 10:36:03

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

n-am ?nțeles niciodată care e motivul pentru care n-ai voie ?n biserică pe stop (nu că aș intra vreodată ?n biserică, dar așa ca fapt divers). de ce ți se interzice p?nă la urmă?

#90 2010-03-26 10:37:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pentru ca esti impura... ca menstruatia e pedeapsa data femeilor pentru pacatul originar
dar am auzit si de la preoti ca explicatia initiala ar fi tinut de igiena, cum pe vremuri nu existau tampoane... va imaginati  acklad

#91 2010-03-26 10:39:07

syd
Sr. member

asta nu stiu sa iti zic,sincer mie mi-a fost rusine sa intreb preotul atunci,am fost un grup de mai multe persoane si a fost o discutie foarte interesanta si plina de respect,si nu am indraznit sa il intreb,poate ca acum as face-o ,chiar nu am nici o idee,poate ne mai spune cineva

#92 2010-03-26 10:39:50

syd
Sr. member

heimdall a scris:

pentru ca esti impura... ca menstruatia e pedeapsa data femeilor pentru pacatul originar
dar am auzit si de la preoti ca explicatia initiala ar fi tinut de igiena, cum pe vremuri nu existau tampoane... va imaginati  acklad

dar pacatul originar s-a dus o data cu botezul!!!!

#93 2010-03-26 10:40:44

anabella_n
Hero member

asta am auzit și eu, că ?nainte era pericol de murdărit pe jos prin biserică și de asta nu aveau voie lol. oricum, astfel de probleme mă depășesc pentru că refuz să le tratez ca pe ceva logic și prefer să nu mă bag ?n astfel de discuții. aveam și eu doar această curiozitate mică...

#94 2010-03-26 10:45:18

syd
Sr. member

inainte stiam doar ca nu aveam voie sa intru,si nu intram dar nu stiam de ce staim doar ca NU trebuie,acum ca am crescut ma roade curiozitatea,vad ca si pe tine  lol

#95 2010-03-26 10:48:13

anabella_n
Hero member

doar curiozitatea mă roade, ca ?n orice domeniu despre care nu știu mare lucru lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.