homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in timpul actului sexual-4

#58 2010-03-30 01:56:28

ada89
Membru
Inregistrat: 2010-03-30

Re: Durere in timpul actului sexual

am si eu o intrebare de la un timp nu mai am chef sa ma culc cu barbatu meu.........cand stau cu el in pat si ne iubim si noi k doi porumbei atunci mas culk cu el dar cand incepe sa ma dezbrace mise ia chefu asa pe parcurs si chiar nu pot sa imi dau seama si chestia asta am observat de can am nascut adik de 3 luni

#59 2010-03-30 08:42:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ada89 te rog sa nu mai postezi pe forum link-uri care sa nu aiba legatura cu topicul.

AI ban o zi, conform regulamentului forumului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#60 2010-04-12 17:17:35

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Fetelor, iarasi va cer parerea in legatura cu o alta problema.
Intentionez sa fac o vizita la ginecolog zilele astea, dar pana atunci vreau sa aflu cateva pareri ca ma ingrijoreaza foarte tare acest aspect.

Mi-am inceput viata sexuala acum vreun an de zile si desi prietenul meu e atent, am parte de preludiu si toate cele,de multe ori ma doare. Ma doare intr-un punct anume, spre anus as spune(ma gandesc la colon?), dar nu stiu exact cum sa explic. Si in general ma doare in acelasi punct atunci cand sunt la menstruatie(in cazul menstruatiei simt o presiune constanta in zona aia, eu ma gandeam ca e vorba de balonare si vasodilatatie, dar acum nu stiu ce sa mai cred pentru ca ma doare si cand ma asez pe scaun in perioada aia,).

Revenind insa, durerile despre care vorbeam mai sus, apar uneori la intrare si asta am observat ca se intampla atunci cand nu sunt indeajuns de lubrifiata. Culmea e ca noi folosim si lubrifiant, dar daca nu sunt eu lubirfiata de la sine, ca sa spun asa, am intotdeauna aceste dureri. Ei bine, de fiecare data cand am avut dureri la intrare si m-am dus la baie la sfarsitul actului sexual, m-am trezit  ca imi curge sange, dar nu e vorba nici macar de o picatura, e pur si simplu un firicel, o dara mica si ft subtire de sange. La inceput ziceam ca e din cauza ca fusesem virgina si poate himenul, etc, acum insa dupa un an de zile nu mai gasesc scuze. Iar pe langa asta, de fiecare data dupa, ma ustura la urinare 1-2 zile dupa. 
O alta problema e ca in timpul actului sexual ma usuc si evident iarasi ma doare. Folosim lubrifiant, mie mi se contracta muschii, dar nu ajung la orgasm, si incepe sa ma doara.

Si ca si cand nu ar fi indeajuns in ultima vreme din cauza asta am inceput sa am o aversiune fata de actul in sine pentru ca ma gandesc inainte ca ma doare de fiecare data.

Acum ma intreb daca am o problema fizica sau daca exista sansa ca toate astea sa fie de natura psihica, din cauza ca nu ma mai pot relaxa ceea ce duce la o lipsa de lubrifiere si mai departe la o fortare a tesutului atunci cand el intra, ceea ce duce la sangerare si asa mai departe.

As vrea sa mai mentionez inca doua chestii:
1. contactele mele sexuale au loc o data sau de doua ori pe saptama(desi de curand am avut o pauza de 3 luni si ceva)
2. doctorita ginecolog mi-a spus ca am uterul intermediar retrovers, nu de alta, dar am mai citit cazuri in care asta era cauza durerii simtita de anumite persoane in timpul actului sexual. Credei ca e posibil ca asta sa fie si la mn cauza?

Mi-e foarte frica sa nu am ceva mai grav, eu ma panichez extrem de repede si deja ma gandesc la cele mai morbide scenarii, cu toate ca sper sa nu fie cazul.

Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-04-12 21:23:47)

#61 2010-04-12 18:37:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Hey ... nu stiu in ce masura te ajuta cu ceva, dar ...

Colega mea avea uterul retrovers si cateodata simtea o anumita jena in timpul actului sexual, insa doar in anumite pozitii... Adica nu tot timpul, nu mereu etc ...

Daca nu esti lubrifiata de la sine, lubrifiantul "sintetic" nu ajuta incredibil de mult (cel putin in cazul meu) pentru ca sunt uscata si in interiorul vaginului ca sa zic asa, am muschii contractati si ma jeneaza. In schimb cand ma lubrifiez natural ... pot sa folosesc pe urma si lubrifiant, pentru ca sunt relaxata ...

Faptul ca te ustura la urinare 1-2 zile dupa ... ai incercat sa te uiti cu o oglinda in zona exterioara vaginului? Labii, zona spre anus?? Eu una, la cateva luni, din cauza faptului ca ma sterg foarte dus cu hartia igienica, imi fac niste rani ... din care curge nitel sange, adica ramane un punct - doua rosii pe servet. Si cand urinez, ustura .. ca e normal, dat fiind faptul ca e rana deschisa. Am vazut ca am patit la fel cand nu m-am lubrifiat pentru ca el a incercat sa ma penetreze, eu am labiile nitel mai mari si cand a bagat o labie inauntru, am facut o rana pe langa ... care, la fel, putin sange, 1-2 zile dureri la urinat si nu mi-am dat seama de ea decat cand m-am uitat foarte atent cu oglinda si mi-am intors zona pe toate partile ...

#62 2010-04-12 21:35:16

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Hey, iti multumesc pt raspuns. Mai eu simt ca ma doare mai ales cand stau deasupra, in alte pozitii sunt mai ok.

Legat de lubrifiere, eu "folosesc" ambele "metode"  tocmai pt ca am problema asta si tot nu am reusit sa rezolv nimic. 

Iar in ceea ce priveste oglinda, trebuie sa recunosc ca nu am incercat. Nu am dat foarte multa atentie acestui aspect in prima instanta si dup-aia am tot incercat sa ignor mai ales pentru ca pare sa nu fie sangerarea din interior, ci culmea, din exterior, doar ca nu gasesc cauza sau explicatia. Am o ipoteza legata de asta, dar atat.

Publicitate

loading...

#63 2010-04-13 09:17:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Ayra, dar nu-i normal sa iti tot faci rana... oricat de des te-ai sterge. incearca sa folosesti numai hartie fina (probabil faci deja asta) si sa tamponezi mai mult, nu sa freci.

#64 2010-04-16 14:58:29

CoffeeCup
New member
Inregistrat: 2010-03-24

Eu nu am dureri in timpul actului,ci dupa ma dor foarte putin ovarele.Ma gandeam ca poate e de la anticonceptionale pentru ca menstruatie trebuie sa-mi vina abia saptamana viitoare si chiar nu stiu ce poate sa fie.Se intampla destul de rar :-?

#65 2010-04-16 15:32:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu e de la AC, pot sa te doara ovarele (dar mai des si constant) din cauza unei anexite, in cazul tau cred ca mai degraba e altceva... contractiile uterului atunci cand ai orgasm duc la o senzatie de durere in partea de jos a abdomenului dupa contactul sexual, cel putin mie mi se intampla
Si evident cand esti inainte de menstruatie, colul e coborat si toata zona e mai sensibila, de asta e posibil ca in acea perioada sa ai dureri la contactul sexual si dupa

#66 2010-04-19 15:07:18

florycica
New member
De la: Cluj Napoca

Buna, am si eu o problema asemanatoare cu cele mentionate aici. Simteam o durere in timpul actului sexual, dar nu neaparat durere ci mai degraba o usturime care se tot accentua. Incepea in momentul in care el ma penetra si ajungea sa fie din ce in ce mai mare. La inceput am simtit o iritare sa zic asa a labiilor dupa care parca au inceput usturimile si in interior.Mi s-a mai intamplat o data si asta dupa ce am facut dragoste pe la sfarsitul menstruatiei dar a trecut de la sine. M-am gandit si eu ca poate nu am fost destul de lubrifiata si de aici a inceput totul. Anticonceptionale iau de 2 luni la prescriptia medicului ginecolog.
Va rog sa ma sfatuiti.

#67 2010-04-19 15:09:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mergi si fa un examen de secretie, cel mai bine
e posibil sa fie lubrifierea insuficienta, dar sa fii sigura ca nu e cumva o mica infectie

#68 2010-04-19 17:31:31

florycica
New member

Multumesc.

#69 2010-04-19 20:40:33

florycica
New member

Si revin iar...
Daca era vreo infectie nu trebuia sa ma doara tot timpul si sa nu treaca?

#70 2010-04-19 20:44:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pai nu ar trebui sa doara tot timpul, din moment ce e "lasata in pace" smile
Dar in momentul actului, zona e deranjata, si de acolo durerea/usturimea tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#71 2010-04-19 20:50:37

florycica
New member

Dar nu ma doare tot timpul la fel cand facem dragoste, si pe masura pe mai avem contacte scade in intensitate pana ajunge sa dispara pur si simplu.

#72 2010-04-19 21:05:33

yoyolina
Moderator

Scuze, am inteles eu gresit postul anterior.

Parerea mea NEAVIZATA e ca ai o problema cu lubrifierea, cauzata de o dereglare care trebuie tratata. Eu am avut o perioada in care pur si simplu dupa 5 minute de penetrare imi venea sa ma urc pe pereti, nu sa continui. La analize mi-a iesit intradevar o dereglare a florei, pentru care am primit tratament. Deci, fugi la analize.

#73 2010-04-19 21:14:31

florycica
New member

Un examen de secretie ajunge sau trebuie analize mai amanuntite? Oricum o sa merg la analize insa astept sa/mi vina menstruatia, pentru ca tocmai am luat ultima pastiluta.

#74 2010-04-20 19:17:39

yoyolina
Moderator

Eu am facut un simplu examen de secretie... se vede ce e in neregula pe biletul cu rezultatele. Ramane la latitudinea doctorului daca te trimite sa faci investigatii mai amanuntite:)

#75 2010-04-20 22:22:58

florycica
New member

Oky, ms mult

#76 2010-05-14 12:36:23

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

am si eu o problema..am senzatia de mancarime inauntru, iar la inceputul actului simt si o durere mica.

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.