|
Nu esti logat.
Analize medicale-3#39 2007-01-25 14:52:52
Re: analize medicaleeu zic sa refaci examenul de secretie dupa menstruatie. Metronidazolul trateaza bine infectia cu trichomonas iar o eventuala candidoza nu ridica probleme din punct de vedere al sarcinii. Incearca deci....ovulatia ar trebui sa fie in jur de 30 ianuarie, asadar ma gindesc eu ca un contact sexual pe 28-29 ian, dupa abstinenta de 3-4 zile, ar putea sa fie cu succes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-01-25 16:35:45
Re: analize medicaleAcum am emotii mari.V-am spus ca am facut tratament pt trichomonas si dupa ce am facut secretia nu mi-a mai iesit ciuperca ci o infectie pt care mi-a prescris cervugid si un medicament oral,nu mai retin exact ce anume dar ma pot uita .Ce doream sa intreb este ca daca imi iese din nou infectia aceasta si intre timp raman insarcinata nu e o problema? Offline #41 2007-01-26 13:20:59
Re: analize medicalepai ar trebui sa imi spui cum se numeste infectia aia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-01-26 14:01:22
Re: analize medicaleDa, aveti dreptate dar nu mi-a spus.Scria doar colpita.Eu am intrebat ce fel de infectie este ca eram si eu curioasa si dansa mi-a explicat ca este ceva infectie parca ceva din anus.Mi-a spus sa am grija cum ma sterg ,sincer,asa mi-a spus si foarte bine a facut.Eu stiu cum trebuie sa te stergi,cum ar fi corect dar recunosc ca eu fac exact invers si am obiceiul sa ma spal dupa.In fine,nu inteleg cum pot intra totusi microbii in asa fel dar sunt lucruri pe care nu le cunosc.Cine stie din ce cauza mai pot sa apara infectiile acestea.M-am uitat ce medicamente am luat,cifran se numeste.Multumesc inca o data anticipat Offline #43 2007-01-26 14:14:25
Re: analize medicaleok...e posibil ca a trecut. Nu te mai sterge exact invers altfel, indiferent ca te speli sau nu, vesnic vei avea infectia asta. Daca respecti regulile de igiena pe de alta parte, nu vor mai fi probleme....nu cred ca mai iese(in caz ca nu ai adus in continuare microorganismul cu pricina din zona anala)....infectiile de genul asta pot fi problematice pentru sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2007-01-26 14:32:00
Re: analize medicaleMultumesc de raspuns,m-am gandit ca totusi am sa-mi fac din nou recoltarea secretiei sa fiu eu sigura ca e totul ok.Si daca e in regula ma grabesc sa dau lovitura pe 30 ianuarie sau 31 ianuarie,cand mi-ati spus ca sunt zilele cele mai fertile.Va mai deranjez cu o intrebare in speranta ca nu sunt prea pisaloaga -ma gandesc ca sunt destul de multe care asteapta raspuns de la dvs-.Eu imi doresc foarte mult un baietel,nu e nici o problema daca ar iesi fetita dar daca cunoasteti cateva metode.......stiu ca depinde de multi factori,mi-ati mai explicat dvs,dar poate mai stiti cateva mici secrete.Oricum indiferent ce va fi voi fi bucuroasa. Offline #45 2007-01-26 14:37:15
Re: analize medicaleNu stiu nimik verificat stiintific...sorry Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2007-01-26 15:49:12
Re: analize medicaleNu e nici o problema.Multumesc pentru raspunsurile date si sa aveti grija de dvs pt ca vedeti ca avem nevoie sa fiti langa noi.Suna a linguseala dar cand avem probleme si avem un pic de sprijin ne simtim cu mult mai bine.Uneori nu ne plac raspunsurile dar trebuie sa mergem mai departe si sa nu ne lasam infrante. Offline #47 2007-08-15 11:39:12
Re: analize medicaleBuna ziua, Simona sunt, vreau sa va anunt ca sunt insarcinata in 16 saptamani si sunt fericita,fericire pe care vi-o doresc si dumneavoastra.Inca nu stiu ce este dar nici nu am mai insistat, eu mai am doua fete mari si acest copilas sper sa fie baietel.Am avut ultimul ciclu in 21 aprilie deci cam dupa 25 ianuarie probabil va veni fericitul eveniment.Inca o data multa fericire,bucurii si succese pe toate planurile. Offline #48 2007-08-15 14:03:57
Re: analize medicaleSimona, iti multumesc din suflet ca te-ai gindit si la noi si ai intrat sa ne dai vestea cea buna. tinem pumnii sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si ne bucuram mult pentru tine...daca baiat iti doresti, sa dea D-zeu baiat sa fie! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-08-17 16:02:34
Re: analize medicaleMultumesc, doctoressa, sper asa sa fie.Esti draguta ca intotdeauna. Offline #50 2007-08-18 18:59:51
Re: analize medicaleDoctoressa, te rog, spune-mi si mie care este perioada cea mai buna ptr. recoltare la Papanicolau? Am inteles ca dupa ce s-a terminat ciclul, intre a-10-a si a-12-a zi? Mie mi s-a recolatat cu 2 zile inainte sa-mi vina ciclul. E ok? Multumesc mult !!! Offline #51 2007-08-18 21:50:20
Re: analize medicaleEu stiam ca intre a 10-a si a 20-a zi de la ultimul ciclu menstrual. #52 2007-08-18 23:18:01
Re: analize medicaleam auzit un medic ginecolog care spunea la tv ca intre a 8-a si a 18-a zi de la ultima menstruatie, fara spalaturi vaginale si contact sexual in ultimele 72 de ore. Offline #53 2007-08-18 23:22:04
Re: analize medicaleda conteaza asa mullt perioada cand te duci s-ti faci papanicolaul? apropos intreb aici k nu mai stiu unde am scris: cum decurge testul papanicolau va rog spuneti-mi si mie k eu o s vreau s mi-l fc si s stiu al c ma astept. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-18 23:22:17) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #54 2007-08-21 14:08:05
Re: analize medicaleDoctoressa, te rog, nu ma uita!!!! Astept raspunsul tau... pls !!! Offline #55 2007-08-21 17:15:01
Re: analize medicalee ok Ramonna...e o perioada la fel de buna Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-08-24 14:30:14
Re: analize medicaleAm omis sa spun ca nu este nevazatoare din nastere si e greseala mea pt ca poate era nevoie sa fac niste teste .Acum e tardiv Ultima oara a fost editat de suteusimona (2007-08-24 14:34:13) Offline #57 2007-08-24 14:37:26
Re: analize medicaleDoctoressa, m-am incurcat in stiinta cu butonul,,editeaza,,....va rog daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare.Daca mama tatalui copilasului meu este nevazatoare(nu din nastere) ar putea sa afecteze oarecum bebelusul meu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|