|
Nu esti logat.
Analize medicale-4#58 2007-08-24 15:11:45
Re: analize medicaledaca vreunul dintre parintii tai ar fi avut accident de masina si ar fi ramas in urma lui fara o mina, de ex, ar fi afectat asta integritatea corporala a bebelusului tau? cam asa e si cu biata femeie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-08-24 15:24:49
Re: analize medicaleDa, doctoressa, ai perfecta dreptate dar dansa spune ca parca de mica ea nu prea a vazut bine........eu n-am insistat cu intrebarile pt ca oricum mi-e mila de ea.La 14 ani i s-a facut o operatie la un ochi si i-a afectat ambii ochi.In fine,eu ma gandeam sa nu fie ceva care se poate mosteni Offline #60 2007-08-24 15:26:26
Re: analize medicalesimona....cred ca intrebarea asta merita pusa cind ai facut sex cu fiul ei cu gindul de a face un copil impreuna...acum nu mai are rost...nu iti complica existenta degeaba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-08-24 15:38:01
Re: analize medicaleAsa este,atunci tin minte ca am stat pe ganduri dar dupa aceea m-am gandit mai bine si am considerat ca nefiind din nastere nu mi-am pus probleme.Adevarul este ca am inceput un pic sa ma tem cand inainte de a merge acum la control la Cluj dansa m-a intrebat ca nu ar fi bine sa vorbesc cu medicul de problema ei....si eu desteapta de mine am inceput sa intru in panica.Mi-am zis ca poate stie dansa ceva si nu spune.In fine, sunt si eu figura acum ,sper sa fie totul bine si sa ne ajute D-zeu.Multumesc,doctoressa,esti f rationala.Nu stiu cum se face ca aproape intotdeauna aveti dreptate. Offline #62 2007-08-24 16:08:21
Re: analize medicalenici eu nu stiu cum se face....ce stiu insa sigur e ca daca scotocesti foarte temeinic motive de panica si ingrijorare gasesti la fiecare pas. Si mai stiu(de la o d-na dr. pe care o iubesc) ca cel mai important lucru pe care il ai de facut cind esti gravida e sa fii vesela si fericita....daca te stresezi si te panichezi, nu ai cum sa fii vesela si fericita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2007-08-24 16:10:21
Re: analize medicaleChiar asa, o sa fiu vesela si fericita pt ca voi avea un copilas sanatos si cuminte.Nu m-am panicat pana acum si m-a apucat la patru luni...of...sunt prostuta Offline #64 2007-08-24 16:15:31
Re: analize medicalenu esti...esti doar gravida...si toate gravidele patesc asa....insa vei face un copil sanatos si destept(sa fie si cuminte daca asa vrei tu)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #65 2007-08-24 16:37:05
Re: analize medicaleAsa va fi, doctoressa,multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|