|
Nu esti logat.
Divortul-4#58 2010-03-10 05:17:03
Re: DivortulSi eu zic la fel. Poarta-te cu el cum simti tu.Nu trebuie sa tii partea nimanui.. Offline #59 2010-03-10 10:30:30
Re: Divortulfetelor in legatura cu ce v-am zis eu..asa sta treaba. nu am mintit cu nimic Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #60 2010-03-10 10:39:08
Re: Divortulsi kei si eu am trecut printr-un divort. nu mai k eu eram muuult mai mica. si ai mei se despartisera, iar eu am ramas la mama. tata era alcoolic si automat nu m-ar fii incredintat lui. desi mama a avut multe probleme cu el ( va dati seama ce face un om care bea intr-una) nu am putut sa nu tin la el. ma duceam in vizita si totul era bine. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #61 2010-03-10 17:49:32
Re: Divortulkei, si eu sunt de acord cu fetele. orice s-ar intampla intre ei si orice ar spune unul de altul in fata ta, ei sunt si vor ramane parintii tai, iar tu esti si vei ramane fiica lor. si ai mei parinti au divortat cand eu si fratele meu (geaman) aveam 6 ani. fiind atat de mici, nu am putut discerne... Legea ne-a dat pe amandoi mamei, iar ea in tot timpul ne-a facut sa credem numai lucruri rele despre tata, si am ajuns ca de la 10 ani (cand deja am inceput sa realizam ce se intampla) sa nu vrem sa auzim de cel care ne-a conceput (chiar ne era frica de el ca mama zicea ca vrea sa ne rapeasca), caruia ii datoram in proportie de 50% viata. Pana la 19 ani nu am vrut sa stiu nimic de el pt k mama mi-a bagat in cap o gramada de idei.... Insa sotul mei m-a facut sa deschid ochii si sa-l caut sa ascult si versiunea lui...dupa 13 ani.Si am facut bine, pentru ca ne-am impacat.De atunci pot spune cu mandrie ca am 2 tati (mama s-a recasatorit la scurt timp dupa divort) si ma inteleg bine cu ambii, dar si cu mama. Iubesc si sunt iubita Offline #62 2010-03-24 14:22:15
Re: DivortulBuna . Cu durere in suflet vreau sa va povestesc si eu prin ce trec . Acum 9 ani in urma exact pe 24.03.2001 , m-am casatorit cu barbatul care credeam ca ma iubeste ca soarele de pe cer. Au trecut anii si avem 2 copii , unul are 9 ani Andrei iar cel mic Mihai are 4ani . Stam la mine , adica in apartamentul parintilor mei , impreuna cu ei . Au fost si bune si rele , ca in orice relatie si casnicie . Am primit si cateva palme cand considera "sotul meu "ca am gresit . Sunt salariata , bugetara, dar castig destul de bine , el lucreaza in constructii si are un salariu de minim pe economie " trecut in cartea de munca " dar castiga in jur de 1000 de lei iar eu 2000 . De curand ne-am cumparat o masina , second hand , jumatate de bani i-am primit de la bunicul meu iar restul din descoperirea mea de card. De cand ne-am cumparat-o , parca ceva s-a schimbat . Vreau sa va zic ca el nu are carnet , eu am de 2 ani , si pana s-a urcat cu mine in masina a trecut ceva timp . Acum ceva timp , pe 16 martie , copilul cel mare s-a imbolnavit si a trebuit sa merg cu el la medicul de familie . Am luat masina si am mers cu copilul la medic , el ramanand acasa . Cand m-am intors , mama mea , mi-a zis sa-l sun ca parca a innebunit ,, am uitat sa va spun ca mi-am uitat mobilul acasa " si de atunci a inceput calvarul . A venit acasa si nervos mi-a aruncat cartela pe jos si m-a luat la bataie . Mi-a luat cheile la masina , telefoanele pe care le mai aveam prin casa si m-a amenintat ca va divorta. Vineri de dimineata mi-a ceriut actele masnii , si ptr ca nu am vrut sa i le dau , cand m-am intors mi-a dat cu piciorul in spate , apoi m-a sunat la servicu sa-mi spun ca le vrea cand vine acasa ca daca nu v-a face un scandal monstru si ca va veni isi va face bagajul si va pleca. Azi ma suna la serviciu sa merg cu el la tribunal ca sa semnez " nu stiu ce " ........ Nu m-am dus , i-am zis ca voi primi acasa si m-a amenintat ca se poate si altfel ... Vreau sa va spun ca nu a plecat ,....si nu stiu ce sa fac . Aa mai scris pe forum si tare rau imi pare ca dupa atata timp trebuie sa scriu la acest topic Offline Publicitateloading...
#63 2010-03-24 14:31:34
Re: Divortulnu trebuie neaparat ca ambele parti sa fie de acord cu divortul. in cazul in care una dintre parti este hotarata sa divorteze iar cealalta nu este de acord, reclamantul trebuie sa probeze motivele pentru care vrea sa divorteze de sot/sotie,iar aceste motive trebuie sa includa vina EXCLUSIVA a sotului PARAT!! in cazul in care sotul reclamant aduce in instanta probe referitoare la caz, procesul de divort se poate judeca si in lipsa sotului/sotiei, iar in cazul in care sotul reclamant nu aduce dovezi, nu se judeca. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-24 14:37:08) Offline #64 2010-03-24 14:37:24Re: Divortulsweet, da-l afara frumos din casa, da-l naibii de om. cum sa dea in mama copiilor lui? asta nu e om! divorteaza de el, i-ai copiii, si nu ii supune pe ei la asa un mediu violent.Frate, ce tupeu pe el. Sper ca masina e pe numele tau tinand cont ca tu ai cumparat-o practic. Offline #65 2010-03-24 14:40:30
Re: Divortulpresupun ca esti inca tanara.. divorteaza acum cat nu e prea tarziu. Offline #66 2010-03-24 14:40:36
Re: Divortulkiki, si eu zic la fel, in conditiile astea tu trebuia sa ceri divortul Offline #67 2010-03-24 14:43:26
Re: Divortul
si copiii aia o sa ajunga ca mine dupa un timp. speriati de bombe vb serios. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-24 14:44:26) Offline #68 2010-03-24 14:45:16
Re: Divortulda, stiu, b4rbie, ca am si eu prieteni care au crescut intr-un asemenea mediu si se vede cat i-a afectat Offline #69 2010-03-24 14:46:56
Re: Divortulde asta sunt adepta divortului. si sotului meu ii zic , cum ma supar putin pe ceva : hai sa divortam! am devenit obsedata Offline #70 2010-03-24 15:03:14
Re: DivortulMasina este pe numele lui ,pentru ca "bunicul este tatal vitreg al mamei" si lui i-a dat banii , si eu nu am crezut ca vor fi probleme . Pustiului cel mare ii este teama de sau mai bine zis frica de el . Am 35 de ani , si sper intr-o viata mai senina. Offline #71 2010-03-24 15:13:39
Re: Divortulnimic nu te opreste sa ai o viata mai senina. important e sa vrei cu adevarat Offline #73 2010-03-24 16:36:16
Re: Divortulpai da-o incolo, dar pana una alta, e pe cardul ei de credit Offline #74 2010-03-24 16:45:20Re: Divortulsi ce propui sa faca? sa stea cu el pentru alea 10 milioane? si ca s anu ii ia masina. sa fim seriosi. masina o platesti, dar daca ramai cu o persoana care da in tine, eventual si in copii asta nu ai cum sa recuperezi. oricati bani dai, nu ai cum sa stergi ce se intampla. Offline #75 2010-03-24 16:46:21
Re: DivortulDin ce stiu eu, masina e considerata bun comun, daca e dobandita in timpul casatoriei. Eventual, la proces se poate face o verificare a veniturilor fiecaruia dintre soti ca sa se poata stabili contributia fiecaruia la achizitionarea bunului. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|