homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A little help please :)

#1 2010-03-23 19:34:53

NoMatter
New member
Inregistrat: 2010-03-22

A little help please :)

Buna la toata lumea , in primul rand vreau sa spun ca scriu pe acest forum deoarece am fost odata un membru si stiu ce fel de persoane se afla pe acest forum , nu am mai intrat cu vechiul user pentru ca vreau sa pastrez anonimatul.

Am o problema , destul de urata , am fost cu o persoana timp de aprox 4 ani , am fost primul ei prieten , primul ei "barbat" (la sex ma refer ) si cred ca si prima iubire.Acum , dupa atata vreme ne`am despartit , nu ca ar fii prima data , am mai fost despartiti de n ori si pana la urma tot am facut tot posibilul sa ne impacam , problema este ca aproape tot timpul a fost vina mea , am gresit , nu am fost atent cu ea si de fiecare data ii promiteam ca ma schimb si dupa cum se vede nu am facut`o neutral dupa fiecare despartire o perioada eram asa cum trebuia sa fiu dupa care o luam de la capat.la sfarsitul anului trecut am mai trecut printr`o despartire , i`am cerut o pauza de o saptamana pentru ca simteam ca iar o sa fac prostii si am vrut sa o indepartez de mine ca sa nu sufere , am iesit cu vechii prieteni ( mai nebuni de fel ) , am cunoscut alta fata cu care am fost impreuna in timpul pauzei dupa care m`am despartit si de respectiva "amanta" si m`am intors la ea (se terminase pauza) si m`a tratat cu refuz , a spus ca vrea sa ne despartim , am incercat sa discut cu ea sa ne impacam dar nu am reusit si am simtit ca tre sa ii marturisesc despre "amanta" , i`am spus , s`a apucat de plans si imi spune ca acuma chiar nu ne mai impacam , ce sa fac...ma intorc la "amanta" si aflu ca "amanta" a fost informata ca eu defapt inca sunt impreuna cu vechia prietena , o sun pe respectiva si o intreb "mai suntem impreuna?" ca ieri mi`ai spus ca ne`am despartit definitiv fara nici o sansa de impacare iar ea imi spune ca defapt dupa 4 ani nu poti sa spui ca dintrodata nu mai suntem impreuna si se apuca de plans la telefon , o calmez incheiem discutia si realizeaz cat de mult o iubesc si decid sa iau o pauza 2-3 zile sa nu mai am tangente cu niciuna dintre ele.a 2 a zii primesc un mesaj de la cea cu care am fost 4 ani , ceva de genu , "ma gandesc tot la tine si nu pot sa ma concentrez la teme , am vrut sa iti dau mesaju asta ca poate ma mai linistesc" , o sun si ii propun sa vina sa vorbim , ne intalnim peste 2 zile , a venit la mine acasa , i`am marturisit ca am vrut sa o tin la distanta pentru ca simteam ca o sa fac iar prostii si amanta a fost doar un sprijin pentru mine sa trec mai usor peste despartire,eu plangeam ca prostu , ea s`a luat dupa mine si in final ne`am sarutat si cum eram si in pat..... tongue am fost la ai ei , le`am cerut si lor scuze , toata bune si frumoase , de sarbatori am fost doar noi timp de 5 zile (singuri acasa , nu prea aveam foarte multe momente singuri acasa tongue) a fost foarte frumos , m`a mai tinut o luna pana de valentines day , atunci am gafata , nu am apucat sa ii cumpar flori , nici un cadou nimic ( probleme cu banii) bineinteles ca sa suparat , a 2 a zii i`am luat flori si a fost ok , de 1 martie , 8 martie i`am cumparat flori , am iesit in oras , nu era doar o problema , imi facusem ceva datorii , ea ma ajutat iar eu eram tot stresat sa rezolv problemele , dupa care recent , nu mai raspunde 3 zile la telefon , dupa care imi da mesaj ca vrea sa ne despartim , a vorbit cu cineva(coleg cred) si defapt a realizat ca nu are ce isi doreste de la mine si s-a saturat de probleme si ai ei o sustin si o ajuta intruna sa se distanteze de mine , parca nu o mai cunosc , vorbeste ironic , isi ascunde sentimentele , am decis sa ramanem prieteni , am chemato la mine sa vorbim si a zis sa nu incerc sa o sarut si sa o iau in bratze ca dupa aceea iar ne impacam si ea nu vrea asta, vorbim in fiecare zii ,o sun si e tot timpul ocupata ( chiar e ) cand are timp vorbim , duminica am vorbit o ora la tel , dupa care m`a mai sunat odata ca a gasit o piesa care vroia sa o ascult in fine , chiar vreau sa ma impac cu ea , dar parca de data asta nu prea o sa imi functioneze "trucurile", planul este : cand ne intalnim , o scot in oras la o cina semiromantica dupa care imi pregatesc camera , doar lumanari si petale de trandafir , si vreau sa ii cumpar un inel de aur , iesim la cina dupa care o invit la mine sa vorbim si cand ii dau inelul ii spun ca vroiam sa il dau cu propunerea de a fii sotia mea dar acum il dau doar ca amintire dupa care pun una din piesele noastre (bluz) dupa care dansez cu ea ( ii place foarte mult sa danseze si nu prea a avut sansa sa danseze cu mine si cred ca ar insemna foarte mult pentru ea ) , dupa care voi incerca sa o sarut si atat , fara sa ii propun sa ne impacam , in felul asta sper ca ii voi demonstra de ce m`a ales inca de la inceput.nu a mai primit niciodata un inel de la mine , nu i`am mai pregatit niciodata o surpriza ca asta , voi ce credeti , va merge? smile

scuze de roman tongue nu prea am cu cine sa vorbesc , am fost cam mult timp cu ea si mi`am neglijat prietenii.

#2 2010-03-23 19:43:46

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: A little help please :)

Ar putea merge.. dar e o problema, tu ai ranit-o si dezamagit-o cand ii promiteai ca te schimbi si nu o faceai, si probabil se simte aiurea. Poate si ea a avut partea ei de vina, dar ma indoiesc sa mai aiba aceeasi incredere in tine..
dar, stii cum se zice, "rupe o hartie in mii de bucatele,arunc-o in vant, iar apoi incearca sa o refaci!"..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2010-03-23 19:51:06

QueenOfRoses
Moderator

daca pe mine ma intrebi, raspunsul este nu. Pentru ca o relatie trebuie sa fie bazata pe incredere. Eu am trecut printr-o chestie asemanatoare, imi promitea ca se schimba si nu o facea, repeta aceleasi greseli. Dupa prima despartire, a stat cu alta tipa, si apoi ne-am impacat. Nu mai intru in detalii ca nu are rost. Eu l-am iertat pentru ca il iubeam, desi nu am mai avut aceeasi incredere in el..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#4 2010-03-23 19:52:37

NoMatter
New member

nu este lipsa de incredere , am incredere in ea , ea are incredere in mine , au fost doar probleme legate de bani si probleme care trebuiau rezolvate ca individuali toate problemele puse in balanta cu iubirea , au facut`o sa fie mai putin importanta , ca de obicei cand se rezolvau problemele ni se facea dor unul de altul si ne impacam , nu ne certam mai deloc cand eram impreuna , ne intelegem perfect cand suntem amandoi.

#5 2010-03-23 19:57:37

QueenOfRoses
Moderator

nu vreau sa fiu rea, dar eu nu as fi atat de sigura ca inca mai are aceeasi incredere in tine.. citind ce scrii tu, imi aduc aminte de fostul prieten care la fel vorbea, doar cateva cuvinte sunt schimbate..
in fine, eu zic sa ii lasi putin spatiu, si sa nu grabesti lucrurile

Publicitate

loading...

#6 2010-03-23 20:06:11

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Din cate am citit ea e tare copil... cum sa se supere ca nu i-ai luat cadou de valentine's? Ea nu iti stie situatia financiara?
Iar tu de ce vrei sa fii din nou cu ea? Daca in 4 ani nu ai reusit sa 'te schimbi' ce te face sa crezi ca vei reusi acum? Cumparatu unui inel, lumanarele, chestii romantice nu o sa-ti faca decat o gaura in buget, nu stiu cat demonstreaza acestea ca tu o iubesti, ci mai degraba ca esti disperat...
Te-ai gandit vreo clipa ca defapt tie iti lipseste rutina si nu ea?

#7 2010-03-23 20:15:52

NoMatter
New member

Am trecut prin foarte multe impreuna , ea a venit la mine in oras si nu cunostea pe nimeni , nici acum nu are nici o prietena adevarata, doar eu si partintii ei au fost singurul sprijin , eu nu am facut greselile acelea fara un motiv , am fost dependent de jocuri de noroc sad  si ea ma ajutat tot timpul si desi intentia ei a fost buna , doar m-am culcat pe o ureche stiind ca am o scapare tot timpul , am scapat de dependenta asta si am revenit la cel care am fost ( psihic te afecteaza foarte tare, nu mai stii cine esti , vezi doar bani  ) acum imi revin cam greu si ea s-a saturat sa astepte pana imi revin , chiar o iubesc si nu vreau sa o pierd si voi lupta pana vom fii impreuna si eu tin sa cred ca sperante mai sunt.ea este model , prezentari etc , tot timpu roiesc baietii(modeli tongue ) in jurul ei si niciodata nu m-a inselat cand eram impreuna , eu am o personalitate mai rar intalnita si sunt optimist tot timpul si plin de incredere , nu prea stiu ce inseamna sa pierzi eu cam tot timpul inving si atunci cand pierd, doar pentru distractia mea am mai facut cateva greseli si am facut`o pe prietenasa sa se indragosteasca de mine si pe inca cateva care m-au provocat desi au fost fete foarte frumoase , tot nu sunt ca ea , are ceva special care ma atrage foarte mult , pentru mine nu a fost prima fata dar am mai avut doar o relatie serioasa de aprox 6 luni , 4 ani mi se par o eternitate.

#8 2010-03-23 20:20:05

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ea e copil? Din cate am inteles el e cel cu *pauzele* . Mie mi se pare ca te intorci al ea pentru ca stii ca e caldut si bine. Nu te cunosc nici pe tine, nici pe ea, dar in toata povestea asta tu pari bau bau.

#9 2010-03-23 20:21:00

NoMatter
New member

piie a scris:

Din cate am citit ea e tare copil... cum sa se supere ca nu i-ai luat cadou de valentine's? Ea nu iti stie situatia financiara?
Iar tu de ce vrei sa fii din nou cu ea? Daca in 4 ani nu ai reusit sa 'te schimbi' ce te face sa crezi ca vei reusi acum? Cumparatu unui inel, lumanarele, chestii romantice nu o sa-ti faca decat o gaura in buget, nu stiu cat demonstreaza acestea ca tu o iubesti, ci mai degraba ca esti disperat...
Te-ai gandit vreo clipa ca defapt tie iti lipseste rutina si nu ea?

Da , e mai mica ca mine cu cativa ani , nu vor demonstra ca sunt disperat pentru ca chiar nu sunt , cred ca va insemna mult pentru ea ,nu vreau sa ma impac cu ea acum , vreau sa ii demonstrez in continuare ca o iubesc si doar sper ca in timp dupa ce va realiza si va vedea ca intradevar m`am schimbat , doar atunci vreau sa ne impacam.

#10 2010-03-23 20:25:17

NoMatter
New member

PillBlast a scris:

Ea e copil? Din cate am inteles el e cel cu *pauzele* . Mie mi se pare ca te intorci al ea pentru ca stii ca e caldut si bine. Nu te cunosc nici pe tine, nici pe ea, dar in toata povestea asta tu pari bau bau.

O singura data am cerut pauza , ea stia ca pauza defapt inseamna despartire , doar am sperat ca pauza chiar va fii pauza.vreau sa ma intorc la ea pentru ca o iubesc si chiar vreau sa fiu cel care nu am fost in ultima perioada , sa ma revansez pentru ce am gresit.

sorry ca nu am editat , nu se va mai intampla.

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 20:26:19)

#11 2010-03-23 20:34:35

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

In primul rand niciodata sa nu mai dai banii la jocuri de noroc...mare prostie ai facut.
Ea e o tipa ok.. si acum ma enervez pe sotul meu cand vad ce imi face cadou sau ca imi cumpara ceva pe ultima suta de metrii. Eu cred ca e un fel de.. ce sa mai facem ca sa mai treaca din monotonie( foarte urat ca ai inselat-o ).  Acum ramane la latitudinea ei ce va face...

#12 2010-03-23 20:34:57

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu i`as da linkul sa citeasca tot ai scris..

#13 2010-03-23 20:41:05

NoMatter
New member

deealexx a scris:

eu i`as da linkul sa citeasca tot ai scris..

nu stiu de ce tie ti se pare ca eu sunt ala rau acum ca vreau as o impac, am gresit si eu da cine nu greseste....

#14 2010-03-23 20:49:23

NoMatter
New member

somebody's me a scris:

cred ca cel mai bine stai de vorba cu ea si va lamuriti lucrurile...am impresia ca faci toate astea "o duc la cine, pregatesc camera" si toate enumeratiile de mai sus doar pt a sari peste partea cu vorbitu si a trece direct la impacare....ascult'o si vezi ce simte...ce gandeste..de ce iti vorbeste ironic, de ce refuza sa te vada acu...fa'ti ordine si tu in sentimente, ganduri, viata si apoi trage o concluzie...legat de faptul ca ia inselat'o, ma indoiesc ca mai are aceeasi incredere in tine.potae ca asta e si motivul principal pentru care acu e hotarata sa se desparta de tine...discuta cu ea si vezi cum sta treaba in realitate fara toate lucrurile inutile si vrajelile cu inelul ca nu i l'ai dat atunci dar i'l dai acu ca amintire si restul....bafta..wink

pai refuza sa ne vedem/vorbim mult pentru ca cica ii va fii mai greu , cred ca abia dupa ce o sa petrecem o cina romantica cu surprize si etc va lasa garda jos ca sa putem vorbii , acum degeaba vorbesc ca este foarte hotarata si cuvintele nu ajuta , doar faptele.

Ca tot suntem pe anticonceptionale.ro vreau sa va spun ca de cand avem o viata sexuala nu am folosit niciodata prezervativul si nici anticonceptionale (nu vrea sa ia) si de 4 ani cu contact sexual aproape in fiecare zii folosid doar coit intretupt nu s-a intamplat nimic , imi aduc aminte cum stateam pe forum zii de zii , disperat sa nu fie ceva lol oricum de aici am invatat tot ce stiu si acum eram bata daca nu erau minunatele fete de pe anticonceptionale.ro puss

Ultima oara a fost editat de NoMatter (2010-03-23 21:06:13)

#15 2010-03-23 21:06:09

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

daca tu vroiai sa fie doar pauza nu treceai in pat cu alta imediat. Eu singurul sfat pe care ti-l pot da e sa o lasi in pace sa isi vada de viata, si veze-ti si tu de viata, pana la urma o sa gasesti o persoana pe care nu o sa simti nevoia sa o inseli.

#16 2010-03-23 21:10:08

NoMatter
New member

PillBlast a scris:

daca tu vroiai sa fie doar pauza nu treceai in pat cu alta imediat. Eu singurul sfat pe care ti-l pot da e sa o lasi in pace sa isi vada de viata, si veze-ti si tu de viata, pana la urma o sa gasesti o persoana pe care nu o sa simti nevoia sa o inseli.

nu m`am culcat cu respectiva pentru ca nu am vrut, doar ne-am intalnit de cateva ori...nu am simtit nevoia sa o insel , doar vroiam pe cineva sa ma tina departe de cea cu care am stat 4 ani.si a fost prima data cand am inselato , ea ma mai inselat de 2 ori inainte...

#17 2010-03-23 21:10:24

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfff, pai dupa 4 ani te gandesti si tu sa ii dai un inel?!?!
Si crezi ca bucata aia de metal si cateva petale de trandafiri or sa rezolve tot?  roll

Ultima oara a fost editat de love_t (2010-03-23 21:10:39)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#18 2010-03-23 21:14:12

NoMatter
New member

love_t a scris:

Si crezi ca bucata aia de metal si cateva petale de trandafiri or sa rezolve tot?  roll

i`am mai facut multe cadouri inainte , nu ma astept sa rezolve tot , stiu ca am scris cam mult dar daca nu ai rabdare sa citesti mai bine nu raspunzi.
nu bucata aia de metal in sine  ci gestul vor insemna ceva pentru cineva care in ultima vreme nu a avut parte de asemenea gesturi.

#19 2010-03-23 21:21:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

NoMatter a scris:

love_t a scris:

i`am mai facut multe cadouri inainte , nu ma astept sa rezolve tot , stiu ca am scris cam mult dar daca nu ai rabdare sa citesti mai bine nu raspunzi.
nu bucata aia de metal in sine  ci gestul vor insemna ceva pentru cineva care in ultima vreme nu a avut parte de asemenea gesturi.

Si ce? acum o faci din mila, sau cum?
De ce gestul asta a venit dupa 4 ani... timp in care tu ti-ai cam batut joc de ea?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.