|
Nu esti logat.
O dorinta mare-5#77 2010-03-26 20:13:47
Re: O dorinta marePill asa cum tu nu vrei acum un b care sa aiba un copil asa nici b divorati fara copii si sunt tineri cauta femei fara copii Offline #78 2010-03-26 20:24:42Re: O dorinta mareMel, eu am zis ca nu as vrea acum, ca am 20 de ani, nu sunt pregatita sa cresc copilul altuia si am continuat ca daca as fi mai mare nu m-ar deranja. Inca nu sunt pregatita sa am eu copil. Cat despre faza cu divortul, sunt sigura ca ai inteles din context la ce ma refeream Offline #79 2010-03-26 21:11:51
Re: O dorinta maredeci femeile care au poate un caracter mai dificil sau care au avut mult de suferit si pur si simplu nu-si mai doresc un barbat langa ele sau nu reusesc sa il aiba, sa inteleg ca ele nu au dreptul sa aiba un copil daca si-l doresc.... as putea sa va dau 2 exemple: "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #80 2010-03-26 21:41:06
Re: O dorinta mareEu cred ca daca un barbat cu care ai o relatie ajunge sa te iubeasca,implicit ajunge sa iubeasca intr-o oarecare masura si copilul,ca particica din tine,fara sa isi aminteasca constant "vai,da' nu-i al meu". Conteaza? Cand iubesti,copilul renunta la a fi 'copilul altuia',si devine 'copilul persoanei pe care o iubesti'. Bineinteles,daca barbatul in cauza cauta a good f*ck si atat,mai mult ca sigur nici nu vrea sa auda de copil. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-03-26 21:43:18) Offline #81 2010-03-26 21:52:49Re: O dorinta mareE, presupun ca e mai usor sa regreti daca tu ai facut copilul cu gandul ca vei ramane cu acea persoana toata viata. asa daca il faci singura pentru ca asa vrei.... mi se pare absolut normal sa te bucuri de decizia ta. Offline Publicitateloading...
#82 2010-03-27 00:37:01
Re: O dorinta mareda normal....eu vroiam sa dovedesc ca se poate sa faci un copil fiind perfect constienta ca nu vei avea sprijinul unui barbat si totusi sa te descurci cu el si sa nu ajungi sa regreti nicio clipa faptul ca ti-ai asumat niste riscuri de care s-a tot vorbit in paginile astea (dificultatea de a mai gasi un barbat care sa te accepte cu tot cu copil, parerea lumii despre femeile singure samd) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|